Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    (#18841) Bakitm

    lesz egy hálós keret szerűség. 3-5 keresztpántot tervezek, attól fűggően, hogy 2 vagy 1 részes lesz. azokon lesznek átmenő csavarok, amik egyben a szerkezetet rögzítik, és a hőcsöveket befogó alurudakat egymáshoz szorítják. az alja le fog érnia földig. azon fog nyugodni a szerkezet.

    a másdolagos csöveket eredetileg pont a gpu-ból jövők közé terveztem. igaz, hgyo tapasztaltom szerint 1 centi alu pillanant alatt átforrósodik, csak a nígyságrendileg több 10 centi távolságoknál lassul be a hőáramlás, ha csak az alumíniumra támaszkodunk.

    de ha a segádcsöveket jóval közelebb teszem az elsődlegesekhez, biztos jobb lesz a rendszer hatékonysága. ez kimaradt. nagyon köszönöm, hasznos volt! :C :R
    ha az accelero 6 mm-es csöveit használom fel, akkor a segédcsöveket teljesen mellé nem tehetem. mert későbbi változtatásnál macerásabb a 8mm-esre való felfúrás, ha nem a vájat közepétől szélesítünk kétirányba 1-1 mm-t. tehát valószínű 2 mm-et minimum el kell hagyni.
    de ezt majd a maró szaki megmondja...

    egyébként úgy néz ki, nem veszek állványos fúrót egyelőre, nem merem bevállalni.
    inkább egybeszekezet, hosszú (400mm) vájatok és marás...

    (#18842) Danex
    ok. de az nem világos, hogy pl. ehhez hogyan dolgozzak hozzá csöveket?
    ennél szerintem egyszerűbb két rézlap, (vagy 3, ha emeletes a blokk), középen csöveknek kimarat, és egy X vagy keretes lefogató.

    (#18843) TESCO-Zsömle
    ezt úgy mondtad, mint hőcsövet házilag legyártani 2 szög beverésével lenne egyenértékű. :)
    van itt rá szaktopic, de ez megint olyan, amibe ilyen minimális gyakorlati megmunkálási tapasztalattal, (azaz anélkül), nem merek belevágni.

    ha beválna a cucc, és valami kis szériás sorozatgyártásra adnám a fejem, akkor úgyis alibabától rendelek egy 500-as csomagot 0.8-3 usd/db áron.

    szerk

    közben előbb hozta a futár a 30gr-os mx2 pasztát. durci. :))
    most már van a gagyibból 200+100 (maradék kb. össz 250) gr
    és ez a fontos helyekre.
    de ezen végre vannak a fecskendő elején kémlelőlyukak, ahol látható a fogyás. nem úgy ahogy általában a pasztáknál: nyomod, nyomod, oszt1 1x csak vége, és nincs paszta otthon...

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák