Na ez a srác nem viccelt!
Biztos, ami biztos! 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Na ez a srác nem viccelt!
Biztos, ami biztos! 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Szerintem Mycso kollega 7300-a nem puposodott, csak nagylátószószögű objektívvel közelről fotozta... az csinál ilyet. Azért az erős lenne ha ennyitől meg tudna hajlani egy NYÁK.

Mintha megolvasztották volna lol
Bunsen égővel talán el lehetne érni ezt a hatást
De hát ugye akinek van nagylátószögő objektívje ![;]](/dl/s/v1.gif)
Pláne hogy a súlytól a másik irányban hajlott volna, az én 7800 GT-m nincs ilyen ívvel, pedig kicsit több súlyt kell elviselnie
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Nem a súlyról van szó, hanem a csavar feszítéséről... 

Paszta!
Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.
Én is erre gondoltam, de nem voltam benne biztos.
"Azért az erős lenne ha ennyitől meg tudna hajlani egy NYÁK."
Ami a hajlást illeti, ha 775-ös alaplapod van akkor fél szemmel nézzél csak bele a proci melletti élébe! Az nem a nagylátószög miatt lesz olyan amilyen. Én egy fél napot barkácsoltam egy speckó merevítő keretet, amitől a hűtő nem akarja a procit foglalatostul kinyomni az alaplapon keresztül! Amikor a keret nélkül felraktam a hűtőt, annyira megnyomta a procit, hogy a foglalat melleti fet-sor középső fetjeihez nem ért hozzá a borda. Na ekkor hajítottam messzire az intel hűtőjét! És kezdődött a barkácsolás...
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

Hidd csak el megvolt az hajolva, én vettem meg tőle. 
Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!
ezüst pasztát kellett volna a lábak közé nyomnia, hogy teljes legyen a kép ![;]](/dl/s/v1.gif)
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

Állítólag NEM vezeti a bizserát! 
Láttam már bambán néző ismerőst rövidre zárt SMD valamivel a prociján, szóval az állítólagban nem hiszek 
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

AS5-öt teszteltem multiméterrel. Nekem nem vezeti... 
Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat, not electricity. Link
Different songs for different moods.
Így igaz nem vezeti, de kapacitív ellenállást képezhet!! Ugyanúgy mint az újad ha hozzáérsz a nyákhoz működés közben, vagy mint a multiméter! Sokan agyonvágnak így dolgokat. A v-moddoláskor is inkább szkóppal jobb mérni. Az teljesen leválasztott.

Tehát? 
Tehát csak a hővezető felületre kenjük! Még a mobil procin lévő kondikat is megbolondíthatja...
Nahát, multiméterrel lusta voltam nekiesni eddig, majd kipróbálom.
A tapasztalat ellen van de hiszek nektek.
Erről is van szó a linken 
Different songs for different moods.

[ Szerkesztve ]
Ez nem hülyeség, már én is gondoltam rá, hogy fel kellene szerelni a vga-ra a Zalman CNPS 9500-t 

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)
Memórián meg a shader cuccon pedig tojást sütögetsz? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Shader cucc? 
épp most hasalt meg az alaplapom, ne várj tőlem költői megfogalmazást

Ne hari! Nem rosszindulatú megjegyzés volt! 
tudom én
csak még ne hevertem ki a halott alaplapi hálókarit 
Ne "zárlatot" mérj, hanem farádot
!
Azt meg hogyan sikerült kiütnöd?
Ez a nap kérdése. Tegnap elkezdett szórakozni, reggelre már nem ment a gép.
[ Szerkesztve ]
Ételhordó, mint tágulási tartály! 
Ugyanígy jártam Ferenc haverommal. Először vacakolt, majd utána meg se nyekkent. Csak a LED világított a csati mellett. Neki Realtek van az a gépében. Normál alaplapi BIOS update segített rajta. A mai napig sem tudjuk, hogy mi lehetett...
Ez is realtek, egy asus p5b-ben. Pár hónapja volt bipsz frissítve, köszi a tippet megnézem hátha megjavul egy frisebbtől 
Sok sikert! 

Basszus, pedig bíztam benne... A hálózati LED egyátalán világít?
na akkor elmesélem a tüneteket:
led világt, weblapok bejönnek. Msn, dc, torrent, winupdatem kaspersky update nem csatlakozik. game szintén. Mintha csak a webes portok lennének szabadok. Router baja nem lehet, leteszteltük. Ezen a gépen 3 oprendszerrel ugyanezek a hibák. Hálókari driver/bios frissítés/régebbi bios felrakása nem segít. holnap kipróbálok egy másik hálókarit, hogy tényleg ez a hiba-e.
(nyelvtan egyes, leülhet)
ezt még én sem tudom kigányolni szigszalaggal ![;]](/dl/s/v1.gif)

Az 50es cd tok felfordítva is tökéletesen működik
Ilyenkor sajnálom, hogy nem fényképezek le mindent
Egy ilyennel azért tudok szolgálni 

Felhívnám mindenki figyelmét a gravitációs felfüggesztést kapott 12 centis ventire, ami a passzív 7600gt-t támogatja és a 9800se hátlapi lapkájával stabilizált két winchesterre, amiket a táp 12 centis ventije hűt. A gép kulccsal indult, konkrétan ezzel zártam rövidre a jumpereket 
Inkább így, mert kilóg.
Egy távolabbi kép, amin látszik az extended desktop is, amit immár egy 7300gt hajt meg, az odd-vel kiegészült gépben 
Akadt mellettük egy borotválkozásra felkészített 6300, gondoltam beszúrom azt is
Link
Esetleg az itt jeleskedő egyéneknek ajálnalám ezt a topicot 
[ Szerkesztve ]
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

Cipőfűzőt lehet kipróbálom 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
Ez már túl jó...

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Elfogadható, amennyiben az egy ruhafogas volt fénykorában ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nem-nem! Fürdőszobai falitartó!

THE WATERCOOLING:

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««
Nem hardware ,de saját készítésű.
A fő gombok csatlakozásai kikoptak, így a ritkábban használtakat egyszerűen sniccerel kivágtam,átcseréltem, és celuxal rögzítettem 
Ja még a prog +/- csere hátra van csak nem tudom melyik gombokkal helyetsítsem, mert a többi már kell 
[ Szerkesztve ]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
szóval thompsont nem kell venni 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
ez nagyonjo 

Tényleg nem.
Nekem Thomson TV-m van meg egy ugyanilyen távirányítóm is és nem működnek együtt!
Van már itthon 4-5 univerzális távitányító, de abból csak egy használható a TV-hez. 
Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.