Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1) Viktor0610

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ez a topik egy próba.
Próba, mert fogalmam sincs, nem ütközik-e alapelvekbe... Amennyiben igen, zárható.
Próba, mert fogalmam sincs, mekkora (lesz) rá az igény...

A Sony Ericsson K700i topikban ToBeY fórumtársnak készítettem MP3-csengőhangot egy zenéből -kivágtam az általa kért részt. Most ezt dobnám fel itt, mindenkinek -természetesen ingyen.
A lényeg. ''Hozott'' anyagból dolgoznék, tehát ti egy linket küldtök nekem az anyaghoz (esetleg magát a feldolgozandó képet/hangot), amit szerkeszthetek. MP3 esetén megmondjátok, mi kell a számból, háttérkép esetén megmondjátok mekkora felbontásban, a képnek melyik része kell, a kész anyagot pedig feltöltöm a tar.hu-s oldalamra.
Mail címem az adataimnál, nagyobb (>2 MB) dolgoknak: viktor0610(kukac)gmail(pont)com.

Akkor hajrá!!!

...

(#2) Digital válasza Viktor0610 (#1) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Dobnál pár mintát? Címem az adataimnál!

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#3) Viktor0610 válasza Digital (#2) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Mintát?
Nem szolgálhatok ilyenekkel (nem MP3-képes a telcsim, amit meg ToBeY-nak készítettem, letöröltem már), max. képeket tudok mutatni -Bővebben: link.

...

(#4) Digital válasza Viktor0610 (#3) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Mp3-ból kivágni részletet? Ez egyszerü,még a Nero-val is meg lehet csinálni:F Talán valami profibb módon készíted őket?

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#5) peterkeT válasza Viktor0610 (#1) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Amennyiben nem jogvédett anyagokból készíted a csengőhangokat, felőlem mehet ez a része is. De van egy olyan érzésem, hogy nem erről volt szó.

Sajnos a szerzői jogi törvények elég szigorúak ilyen szempontból (lásd az egész vagy részletek reprodukálásának joga fenntartva kitételt a figyelmeztetésekben), és jobb a békesség alapon inkább ezt a részét hagyjuk. Ha persze más (nem jogvédett) hanganyagot szeretnétek mp3-ba konvertálni (kakaskukorékolás, békabrekegés, IFA önindítója -20 fokban, Trifon 100-as készülék csengése), azt nyugodtan csináljátok. De senki ne kérje, hogy az aktuális slágerlista élén szereplő dal refrénjét küldje el neki valaki.

Kivettem a címből az mp3 szót, ha így nem vállalod a csengőhangok készítését, akkor maradjunk a háttereknél.

Köszönöm a megértést,

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#6) Digital válasza peterkeT (#5) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Valóban így korrekt a dolog :R ,lásd Eminem példáját a napokban

(#7) Viktor0610 válasza Digital (#6) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Természetesen tisztában v.ok a dolog jogi vonzatával, ezért kezdtem úgy a topikot, ahogy...
Nem pénzszerzési szándékkal indítottam, csupán szeretek ilyesmikkel szöszmötölni (kép/hang szerkesztés) és mivel sokan vannak, akik nem kedvelik a csengőhangokkal/képekkel való bíbelődést, nekik nyújtanék segítséget...
Amennyiben további kérdés/kérés volna, e-mail címem az adataimnál ill. az első hsz.-ban.

...

(#8) Digital válasza Viktor0610 (#7) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Tudom,te rendes ember vagy :D (de komolyan!)

(#9) Viktor0610 válasza Digital (#8) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

:R

Megkérném a jövőbeni megrendelőket :D , amennyiben e-mailt küldenek, azt ne írják be ide is (pl. mail ment), mert akkor két értesítést kapok (egyet a topikba írásról, plusz egyet az e-mail érkeztéről), ami felesleges.
Köszönöm!!!

...

(#10) Cathfaern válasza Viktor0610 (#9) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én meg arra kérném meg az embereket hogy csak jogtiszta anyagokat linkeljenek (a többit mailbe).

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#11) Viktor0610 válasza Cathfaern (#10) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Természetesen, így utólag belegondolva, a ''feltöltöm a tar.hu-s oldalamra'' rész felejtős... :))
Cathfaernnek köszönöm a kiegészítést!

[Szerkesztve]

...

(#12) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sziasztok, 3-as,4-es,5-ös Golf háttérképeket keresnék Samsung V200-as telóra.
128x160 pixel felbontásban.

Ha lenne valakinek 1pár, várom szeretettel az adataimnál szereplő e-mailcímre.

Köszönettel.:R
Balinov

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#13) Pompi válasza Balinov (#12) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem értem miért olyan nagy probléma egy háttérkép ''legyártása''.
Azt gondolom, hogy mivel ez egy hw+sw fórum, mindenki rendelkezik legalább alap dolgokkal a számítástechnika terén. Rengeteg free szoftver van amivel kicsinyíteni, kivágni lehet képeket.
Ettől függetlenül én is szívvesen bedobok ide lekicsinített képeket, mert kb. 1 perc alatt össze lehet hozni, ha megvan a forrás kép.

Válasz Golfot:
Bővebben: link

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#14) Viktor0610 válasza Pompi (#13) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Persze, vedd el a munkámat!!! :D
Persze, írjál be úgy ebbe a topikba, h. tudod (mert ugye visszaolvastál, és megtudtad), beállítottam e-mail értesítést magamnak a témára!!! :D
Persze, tedd csak nyugodtan!!! :D

...

(#15) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Linkeljük a képeket, vagy jöhetnek ide rendesen? Végülis nem nagy képekről van ugye szó általában, bár a 240x340 és a 352x416-os korszak beköszöntével azért nőnek majd a háttérkép méretek is :D de akkor majd lehet thumbnailokat betenni.
Szóval ha nem baj akkor én most berakom, aztán ha zavar akkor majd linkesítem egy moderátorral.
Itt van pár Golf 5 kép találomra. Sajnos az autós képek leginkább horizontálisak, ezért a 128x160-as képet egyikkel se sikerült kitöltenem, de így legalább jók a 128x128-as telókra is :)

[kép][kép][kép][kép][kép]

[kép][kép][kép]

[Szerkesztve]

(#16) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen! Bár,Pompi,nem kéne nekemtámadni at once...de peace.és köszi még1x.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#17) Pompi válasza Balinov (#16) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem ez nem volt nekedtámadás. De ahogy érzed... ezen nem fogunk összeveszni :DDD

(#18) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kompenzálandó,hogy előbb kérdeztem,mint körbenéztem itt egy shareware utility ''célszoftver Bővebben: link

hogy mekkora loller vagyok, irfranview-ben van resize opsün is.:(

[Szerkesztve]

(#19) Balinov válasza Pompi (#17) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem is úgy értettem.:DD

(#20) Pompi válasza Balinov (#18) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, Irfan-ban is lehet croppolni is és resizézni is. Én a kicsinyítés után szoktam dobni rá egy kis élesítést, talán még ezt is tudja az Irfan, sajnos most nincs előttem.

(#21) Balinov válasza Pompi (#20) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

tudja az élesítést! királyság!

(#22) Cathfaern válasza Pompi (#20) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Telefonra szánt képek esetén élesítés mellett érdemes kontraszt emelést is csinálni, szebb lesz a végeredmény (a mobilon persze).

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#23) Viktor0610 válasza Balinov (#12) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ezekhez mit szólsz?
Bocs a kései válaszért, de boltban is voltam közben...

[kép]

[kép]

[kép]

[kép]

Ezek kifejezetten a 128x160-as méretre lettek ''optimalizálva''. :D

[Szerkesztve]

...

(#24) Balinov válasza Viktor0610 (#23) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Viktor :C:R! az 1-est mentem is le.!

(#25) Viktor0610 válasza Balinov (#24) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ez a topik ezért született... :B
Az e-mail értesítést kiszedtem, de sűrűn benézek majd!!!

[Szerkesztve]

...

(#26) Balinov válasza Viktor0610 (#25) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

látom,nemcsak én használom az emiles értesítést.

(#27) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

VW fanoknak 128x160-as méretben:

[kép]

(#28) Balinov válasza Pompi (#27) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

király!

(#29) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

És egy kis hackelés után az olasz autók szerelmeseinek :D

[kép][kép][kép]

Szóljatok ha valamelyik kép más méretre kellene.

[Szerkesztve]

(#30) Digital válasza Pompi (#29) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Löknél egy ilyet opelosba is? THX Esetleg K750i méretre szabva

[Szerkesztve]

(#31) Pompi válasza Digital (#30) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lehet, hogy nem az igazi, most hirtelen ennyit tudtam tenni

[kép]

176x220 (K750i)
Bővebben: link

(#32) Balinov válasza Pompi (#31) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

wow,Pompi! ezért is örök hála. K750-em van nekem is és most van tervbevéve egy Corsa is.úgyhogy tökéletes párosítás.

(#33) oooliver válasza Viktor0610 (#1) üzenetére

oooliver
(újonc)

Xasztok nem tudjátok,hogy a gyászba lehet letölteni a panasonicboxrol nem fogok a live-rol pénzért bog??

oooliver

(#34) Viktor0610 válasza oooliver (#33) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Most egy kicsit értetőbben is írd le, légyszi, mert nem igazán vágom (sz.tem nem vagyok egyedül), mit is szeretnél.
Egyébként rossz helyen kérdezel, ha elolvasod -az általam írt- topikindító hsz.-t.

...

(#35) g@ben2 válasza Pompi (#31) üzenetére

g@ben2
(újonc)

lehet egy mókust suzuki jellel? persze csak ha nem lincsel meg senki érte. 176 x 220-as a telefon kij. mérete.

Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!

(#36) Viktor0610 válasza g@ben2 (#35) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Megszenvedtem vele, de megvan...
Sz.tem jó lett... :U

[kép]

...

(#37) oooliver válasza Viktor0610 (#34) üzenetére

oooliver
(újonc)

:F Na xeva Viktor a kérdésem az volt,hogy a panasonic VS3-ra hol lehet ingyen letölteni dolgokat? mert a panasonicbox-rol nem lehet,mert azt irja ki,hogy menjek a Live-ra e-mailt irj Köszi oooliver

oooliver

(#38) g@ben2 válasza oooliver (#37) üzenetére

g@ben2
(újonc)

miért nem küldesz át gépről infrán? szerintem lehet.. 3 körül már van infra pc-hez...

(#39) Viktor0610 válasza g@ben2 (#38) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nézted a Suzuki jeles alkotásomat?
Amennyiben még nem, nézzed meg, mert csomót szenvedtem vele!!! :)

oooliver:
Csengőhangra az internet korlátlan tárház (kiindulásipont: Google), háttérképekre már nem annyira, de ha gondolod, linkelsz nekem egy képet, én meg átkonvertálom a telcsid kijelzőjére. Játék ügyben sajnos nem tudok segíteni.

Itt ragadnám meg az alkalmat, h. közöljem ismét beállítottam e-mail értesítést a topikra, lehetőség szerint kerüljük az offtopik hsz.-okat!!! Köszi!!! :R

[Szerkesztve]

...

(#40) g@ben2 válasza Viktor0610 (#39) üzenetére

g@ben2
(újonc)

miután feltöltötted, rá 10 percre már a telefonomon volt :) köszi

(#41) Digital válasza Viktor0610 (#39) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

A napokban küldeni akartam egy 6mb-os fájlt,de nem sikerült fogadnod :(

(#42) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mp3-as csnegőhangokat korlátlan számban honnan lehet letölteni?

(#43) Digital válasza Rolly (#42) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Én DC++-ról szoktam beszerezni,de ha a telód bírja memóriával berakhatsz egy egész számot is:D

(#44) g@ben2 válasza Rolly (#42) üzenetére

g@ben2
(újonc)

ha nagyon ráérsz: sok magyar fizetős csengőhang-zeneletöltős oldalon meg tudod hallgatni a zenéket, de letölteni nem engedi gépre. namost, ezek mennek a temponary internet files-ba. ide kiterjezstés nélkül kerülnek, csak dátum szerint rákeresel meghallgatás után az adott mappákban, és lenn is vannak. én midivel próbáltam ezt, szerintem true tone is működik. szerintem ezt az üzenetet majd törölni kéne...

[Szerkesztve]

(#45) Viktor0610 válasza Digital (#41) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A+6+megas+fajlt+kuld+a+gmailes+p.fiokomba+(ld.+%231).Jo+ez+a+RI%2FOS+R4,epp'+a+mobilomrol+irok...

...

(#46) Happy Jr. válasza Viktor0610 (#45) üzenetére

Happy Jr.
(kvázi-tag)

jó neked ;]

(#47) Viktor0610 válasza Happy Jr. (#46) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Egy kicsit gázos lett... :D
Sz.al a lényeg Digital fórumtárs, az első hsz.-ban ott a g-mail-es p.fiókom címe is, oda tudsz küldeni nagyobb fájlokat!!!

...

(#48) g@ben2 válasza Viktor0610 (#47) üzenetére

g@ben2
(újonc)

Viktor, egy Skodás ősmókust még tudnál csinálni? utána befogom a szám, eskü!

(#49) Digital válasza Viktor0610 (#45) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Feldobnád a g mailes címed? Valami nem klafa :(

(#50) Viktor0610 válasza Digital (#49) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Küldtem privátot!

...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.