Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) Szanya válasza zakariás (#50) üzenetére

Szanya
(tag)

Félreértesz. UTP kábelnek van hely, csak mellette a telefoné van betömve. De így jártak el a Mac minimnél is a készítői, csak ők nem adtak mellé USB modemet (szerencsére). :)
DOS- t nem használtam kb. '91- óta. (Annyit tudtam csinálni tegnap, hogy ''MD GAMES'' meg ''CD..'', ja meg ''DIR'' :D
A CD nem fog felrobbanni, mert rögvest a Mac vinyójára másoltam a dokumentumot. Meg amúgy is magától beszabályozta a fordszámot.
PCMCI- ról pedig szó sem volt addig, amíg meg nenm láttam egy képecskén. Akkor gondoltam bele, hogy miért nincs. :(
Mindent egybevéve szerintem többet tud mint egy egéralátét. Igaz, a legtöbbnél többe is kerül. Nekem személy szerint a CPU a kedvencem benne valamint az a tény, hogy ez egy notebook. Tulajdonképpen amire kell a tesómnak, arra elég is lesz szerintem.
(Lehet, hogy mégis felkurok rá egy XP- t ideiglenesen.)

[Szerkesztve]

''Szanya csak egy van.''

(#52) Szanya

Szanya
(tag)

Optikai meghajtó: TSSTcorp CDW/DVD TS-L462D

''Szanya csak egy van.''

(#53) Szanya

Szanya
(tag)

10:25- kor kezdtem telepíteni az XP-t. Miután felment most merült le az akksi (12:05), és nem volt fullon szerintem már akkor sem, mikor kezdtem.

''Szanya csak egy van.''

(#54) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

új infó?

(#55) Szanya válasza Gismo (#54) üzenetére

Szanya
(tag)

Infó az van, de nem új.
Az XP- vel ellátott PC- kkel több a szívás, mint az én tűrésküszöböm. Bár elismerem, hogy jobb, min a '98 és feltételezem, hogy egyelőre a Vistánál is. :)
A Mac- kel is van szívás, mert ugye semmi sem tökéletes, de lényegesen könnyebb az életem mióta OS X- et használok. Meg is szoktam, pedig csak fél éve. Nagyon bosszant, hogy még mindig nem tudom megnézni a DVD filmet.
Ezt kell letölteni, azt kell letölteni, de vírusírtót nem akartam telepíteni két nap hülyéskedés kedvéért. Most majd jól tele lesz a gép. Közben a szomszéd meg anyázik, hogy mér foglalom a sávszélességét. Végre minden megvan, de nincs hang.

A konklúzió, hogy az én notim az biztos, hogy egy G3 vagy G4 procis iBook vagy PowerBook lesz OS X- szel.

''Szanya csak egy van.''

(#56) Szanya

Szanya
(tag)

Most húztam le a töltőről. 22:50
Megnézem a Nyugaton a helyzet változatlan című filmet, DVD lemezről, játszom egyet a Knights and Mercants- szal és aztán le fog merülni az akksi.
(Már párszor kisütöttem és feltöltöttem kikapcsolt állapotban.)
Meglátjuk, mennyi ez az idő.
Indulás.

Szerintetek mennyi számít elégségesnek vagy jónak?

''Szanya csak egy van.''

(#57) Szanya

Szanya
(tag)

Ennyi.
01:05 van most. Ez 2 óra 15 perces üzem.
Afilm utolsó pár perce nem fért bele. Talán vinyóról végigment volna. Biztos lehet még optimalizálni az energia fogyasztást is egyéb módokon.

''Szanya csak egy van.''

(#58) kapcs-ford válasza Szanya (#56) üzenetére

kapcs-ford
(őstag)

Kisütéssel ezeknek az akksiknak sokat lehet ártani.... ezek nem NI-CD akksik.

Aláírás

(#59) Szanya válasza kapcs-ford (#58) üzenetére

Szanya
(tag)

Mesélj!

''Szanya csak egy van.''

(#60) germanh válasza kapcs-ford (#58) üzenetére

germanh
(senior tag)

de legelőször ki kell sütni a litiumot is, nem? :F

Enjoy the pain!

(#61) atosz válasza germanh (#60) üzenetére

atosz
(őstag)

Nem, igazabol nem is lehet.

(#62) germanh válasza atosz (#61) üzenetére

germanh
(senior tag)

akkor miért mondják ezt mikor veszel egy mobilt :F

Enjoy the pain!

(#63) atosz válasza germanh (#62) üzenetére

atosz
(őstag)

Mert nem ertenek hozza...sajnos.

(#64) germanh válasza atosz (#63) üzenetére

germanh
(senior tag)

:C :R :C

Enjoy the pain!

(#65) kapcs-ford válasza Szanya (#59) üzenetére

kapcs-ford
(őstag)

Keress rá a googlin de szerintem itt is van valahol akksis téma ahol rendesen le van írva.

Aláírás

(#66) Szanya válasza kapcs-ford (#58) üzenetére

Szanya
(tag)

Én csak a használati útmutató szerint jártam el.
Bár igazából azt sem tudom, hogy mit jelent pontosan a kisütés ebben a témában.
Én feltételezem, hogy amikor egy noti kikapcsolódik, akkor még valamennyi szufla van az akksiában. Feltételezem, hogy a kisütés még ezt is kiszedi belőle. Erre viszont nekem nincs lehetőségem.
De azt is el tudnám képzelni, hogy még ezt sem szereti az akksi.
Most már csak az a kérdés, hogy mit szeret.
Rák- eresek.

''Szanya csak egy van.''

(#67) Szanya

Szanya
(tag)

Akkumulátorok üzemeltetése: [link] (forrás: PH)

[Szerkesztve]

''Szanya csak egy van.''

(#68) Szanya

Szanya
(tag)

Ja, egyébként 12:00- kor bekapcsoltam a notit. Egy pár dolgot lejjebb vettem rajta tegnap meg ma még a mappák hátterét átállítottam feketére. Most nem teszek be az optikai meghajtóbas semmit. Ellenben lehet, hogy játszom egyet a KaM- al. :)

''Szanya csak egy van.''

(#69) Szanya

Szanya
(tag)

15:20- ig bírta, de kimentem közben kajálni. A játékból nem léptem ki, de egy kicsit leparkolta magát a kép addig is. Aztán továbbjátszottam. Amikor elkezdett csipogni, akkor mentettem a játékállást végül kiléptem és passziánszoztam leállásig.

[Szerkesztve]

''Szanya csak egy van.''

(#70) Szanya válasza Gismo (#54) üzenetére

Szanya
(tag)

Tulajdonképpen elégedett vagyok a hardverrel. 20 másodpercnél rövidebb idő alatt bootol (egyelőre), és nem produkál semmi különöset. A Knights and Mercahants kezdte megfektetni, amikor már nagyon sok egységet kellett mozgatnia, de a tesómnak nem játszani kell. A videózást bírja, nem szaggat. (Ja, nem tudom, tisztában vagytok- e vele, hogy szélesvásznú (1280x800) kijelzője van. Vagy ez manapság már nem kérdés?)
Most így ennyi idő után még tudom ajánlani annak, aki egy teljesen alap gépet szerene, amit aztán nem kell nagyon félteni vagy sajnálni. Bár én elég igénytelen vagyok ilyen téren.
Annyit még megnézek, hogy mire is képes valójában az ODD. Ha rá tudom venni magamat, hogy letöltsek egy író szoftvert. De a Neroval nem szeretnék vacakolni. Mit ajánlotok helyette?

[Szerkesztve]

''Szanya csak egy van.''

(#71) BluEyes válasza Szanya (#70) üzenetére

BluEyes
(őstag)

Ennél egyszerűbb nemigen van: [link]

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé

(#72) Szanya válasza BluEyes (#71) üzenetére

Szanya
(tag)

Pompáázs! Máris szedem lefelé. :) Ja, és köszi.

[Szerkesztve]

''Szanya csak egy van.''

(#73) Lazsuteso

Lazsuteso
(újonc)

Sziasztok! Vettem én is egy hasee laptpot semmi gondom azon kívűl vele hogy az aida nevű progi szerint támogatja a 8X-os agp sebességet, sőtt problémaként írja hogy jelenleg lassabb azaz 2x-es. Nem tudom be állítani a sebességet rajta bárhogyan is keresem. Ha valaki tudna erről bővebb információt adni nagyon megköszönném. Ha lehet akkor a saját emailemre tegye meg marko.miklos@freemail.hu addig is köszönöm. Sziasztok

Lazsuteso

(#74) Szanya

Szanya
(tag)

Nos, a gép úton van a tesómhoz Dániába, úgyhogy a részemről befejeződött a tesztelés. :(
Én minden esetre nagyon megkedveltem. Ettől függetlenül még lehet, hogy inkább egy használt iBook- ot vagy PowerBook- ot fogok venni magamnak. Csakhogy ezért az árért egyelőre elég durva kompromisszumokat kéne kötnöm.

''Szanya csak egy van.''

(#75) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

Azt nemtudja valaki, hogy melyik notebook gyártó cég (Uniwill, Compal vagy akármi) áll a Hasee mögött? vagy teljesen saját gépeket gyártanak?

(#76) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

^

(#77) albgab válasza Gismo (#75) üzenetére

albgab
(tag)

(#78) Gismo válasza albgab (#77) üzenetére

Gismo
(PH! addikt)

Kössz az infót... nekem ebből az jön le, hogy tök egyedül gyárt s fejleszt!

(#79) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

nah valamivel hosszabbtávú tapasztalat eme kütyükkel kapcsolatban?

(#80) nightwalker2

nightwalker2
(újonc)

Igen,most 89 ropi abban a bizonyos áruházban.Én is gondolkodom rajta.Csakhát,ugye kérdés,hogy nagyon gagyi lehet,vagy csak egy kicsit!:)
A kedvenc Linuxom(UHU) menne rá.Egyáltalán,felismerné ezt a procit?

(#81) Peter789 válasza nightwalker2 (#80) üzenetére

Peter789
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

tegnap megnéztem, és nem tűnik rossznak! csak a felszereltsége szegényes kicsit: össz 3 usb port, LAN és egy VGA kimenet... nincsen CardBus slot, és lehet MiniPCI sincsen benne... :( 4400-as akku van hozzá és két ramslot, ez plusz pont...

viszont az ew-ben 100e-ért van egy számomra szimpatikusabb: ECS G322 klón 100e-ért. ugyanaz a C7 proci VN800-as chipsettel, viszont a számomra sokkal normálisabb 4:3-as kijelzője van meg 40-es vinyója, és mindenféle port (VGA, 4x USB, LAN, LPT, COM, modem). az odd ugyanúgy combo. plusz XP home! az akku sajna csak 2200-as...

nekem egy patriot 2001-em (G320 klón) van, ami felépítésre tökéletesen egyezik vele, és nagyon meg vagyok elégedve a konstrukcióval! a 2.5 éves gép megy rendesen, nem nyikorog, nem esik szét... sok márkásabb darab már 1-2 évesen reped, széthullik... egyedül a proci teljesítménye feszéjez, játékra cirka alkalmatlan... na jó, a starcraft még eldöcög rajta... :D miniPCI slot is csak a modemet viszi el, 4 különböző chipsetes WLAN-t próbáltam és fel se ismerte. ez valszeg igaz a másikra is, mert az ECS nem emleget WLAN opciót...

megnéztem a hasee leírását, és az CelM procit emleget, CardBus slotot, meg WLAN-t... tartok tőle az egy általános leírás ami pont a V700C-re nem igaz, mert a chipsete csak VIA-t visz, nincsen CardBus, és a miniPCI se látszik a boncolós képeken... :(

http://www.pc2car.hu/phpBB3 - minden a CarPC-ről...

(#82) Kereső

Kereső
(újonc)

Látom itt mindenki magánszemélyként van jelen. Ennek ellenére kérdezem: Tudtok olyan lehetőséget, ahol notebookot lehet venni részletre céges vevőnek?

(#83) Flooder

Flooder
(újonc)

szevasztok! van egy hasee v700c-m az lenne a kérdésem hogy a via c7-es 1.5gb-s procit ki lehet cserélni nagyobbra? egyáltalán mekkora a plafon amire lehet turbózni? jelenleg 1gb memoria van benne a 256 helyett és a 20 gb-s vinyót is le cseréltem már egy 100-asra de a proci még mindig gyengusz. mik a lehetőségeim?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.