Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz _NCT #4680 üzenetére

    hát persze, hogy az everlast belebújtatója is rosszul van varrva :DDD na de sebaj, majd anyum szétszedi és átvarrja jól :) 4.5 méteres rugalmasat vettem, ehhez meg xl-es kesztyűt, ez így elég masszívnak tűnt első érzésre, remélem jobb lesz, mint amivel eddig szenvedtem..

    a fogvédő témához.
    most megnéztem a sima, a géles és a két komponensű fogvédőt alaposabban, vagy 20 féle volt a boltban. az olcsótól a 20ezresig. a simát és a két komponensűt kiveséztük, hagyjuk is. a géles, ami itt a legtöbbeket érdekel. ezt is főzni kell, felveszi a foglenyomatod. de! csak a foglenyomatod, tehát alapvetően elfog ez is mozogni. hiszen ráharapsz, addig ok, a fogaid alja benne lesz a fogvédőben, de elcsúszhat. annyival "jobb" a két komponensűnél,hogy ha elsőre elrontod, még kétszer, háromszor újra próbálkozhatsz vele, amíg a két komponensűnél meg csak egy próba van.
    most, hogy láttam élőben, én azt fogom csinálni, hogy veszek egy alap, de nagy gélest és azzal megyek fogorvosomhoz és vele egyik este megcsináljuk a pontos kiöntést. amire nagyon figyelni kell, és tényleg figyeljetek oda, hogy maga a fogvédő legyen kellően nagy hozzá, továbbá legyen kellően nagy lélegző nyílás rajta, különben hajtás közben nem lesz elég levegő :)

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák