végre egy rendes képet is raktál be már magadról és még én vagyok szőrős ? 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

végre egy rendes képet is raktál be már magadról és még én vagyok szőrős ? 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

én csak azt mondom erre, hogy emlékezzünk meg egy kollégára, az ő esete messze nem kirívó sajnos, eléggé feltömegelt, arányaiban még jobban mint te, ha lehet ilyet mondani
ha jól emlékszem 161-2cmére jutott 100-105kg, diéta után meg maradt kb hetven pár kiló "fényévekre" a versenyformától
ellenben ha neked az a célod, hogy jó nagy tömeged legyen, mindegy milyen áron, akkor végülis jól haladsz, ámbár lassan vágósúlyba érsz ![;]](/dl/s/v1.gif)
One Ring to rule them all
(#753) God Vazzeg válasza LOTR (#752) üzenetére

163cm, és 105kg volt, ha jól emlékszem. Ő csak azt baxta el, hogy nem 70kg-ra kellett volna lemennie, hanem mondjuk tartani és finomítani a 100kg körüli formát egy 2 évig mondjuk, és utána lemenni egy 85-88kg-ra. Sokkal látványosabb lett volna a végén.. 
Találmány gyártási joga eladó!

utánanézek, de a doki meg Viagrát írt fel... 
persze nem váltom ki, mert nem áthídalni, hanem megoldani szeretném a problémám.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt
(#755) God Vazzeg válasza Weaver (#754) üzenetére

Más is látta Áfra Ákost? 
A nagy erő nagy felelősséggel jár

fél üveg bor, fél üveg pezsgő, néhány whisky kóla, néhány vodka redbull, corvintető, coronita after party, egy horvát csajszi, egy pizza és most alvás 
Csak ez a mentséged
[ Szerkesztve ]
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Sajnos éppen a tv-nél voltam. Nem tudom mit gondolt... 
dunkel: Most kell élni! 
[ Szerkesztve ]

mit gondolt volna.... ekkora reklámot ingyen nem sokat fog kapni a közeljövőben
bár lehetett volna kicsit szálkásabb is, elég fedetten mutatkozott
One Ring to rule them all
(#760) God Vazzeg válasza macikos (#756) üzenetére

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

Voltam edzeni, kurvajóvolt
másfél hete mell-karoztam utóljára, és mégis amibe legutóbb 3 ismétlés ment csak, most 8-at toltam bele
nem akartam elhinni
( igen ébren voltam, és nem álmodtam
)
[ Szerkesztve ]

Rohadt növesztőszeres
![;]](/dl/s/v1.gif)
biztos valami fújatót szedsz! ![;]](/dl/s/v1.gif)
iPhone 4S

Porozik...
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Vagyis koxol
Ejnye gyerekek cuccokról ilyen nyíltan beszélgetni.
[ Szerkesztve ]

Viszlát
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Mindig ezek az előítéletek
Az ember dolgozik keményen(2hetente 3 edzés
) és akkor ezt kapja, nem ezt vártam tőletek
![;]](/dl/s/v1.gif)
Az a vicc hogy fehérjeturmixot is egy hete ittam 1 adagot edzés után, akkor voltam ugyanis edzeni legutóbb, csak éppen akkor hát-vállaztam.
Én a sok kajának tudom be, meg hogy a vállam most kevésbé fájt. 
[ Szerkesztve ]
Sok kaja, mi? A napi 3 pizza helyett már 4 megy le.
Reggelire meg kakaó kiflivel. 
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

Mindig magadból indulsz ki

Azért a végén azoknak a hülyéknek is elmondjátok miről van szó, akik éppenpont nem nézték a tévét? 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Előszöris kakót sose ittam max csecsemő koromban
de kb 5-6 éves koromban egészen bizonyos hogy leszoktam erről
Pizzát meg kb havonta 1-2x ha eszek de lehet sokat mondtam 
Amúgy is a zsömle jobban üt
Ma sok szemetet ettem, az jól hozza az erőt, de komolyan, lehet én fordítva vagyok bekötve 

Betipegett balettruhában, aztán egy nagyon rövid műsort adott elő, egyebet nem monhatok kérem kaccsolja ki 

Már megint érthetetlen voltam?
Hülye poénjaim vannak biztosan

Igen
, viszlát ![;]](/dl/s/v1.gif)

Cső
190cm magas, kék szemű
(ja ez nem társkereső oldal xD )
szóval
1: 190cm,
2: 82kg, ( tavaly ősszel ~65kg voltam )
3: még 1 hónap és 18 leszek (jan 1),
4: naponta annyit eszek mint egy szarvasmarha
próbálok legalább 5ször töménytelen mennyiséget ( addig eszek, amíg szinte nem érzem, hogy hoppá, már lassan visszafele jön, tudom ez nem jó, de hatásos
)
5: Tavaly télen kezdtem el, de akkor csak ilyen majomkodás szinten (bár akkor is feljött kb 3kg vagy 2 hónap alatt, de akkor még kaja nélkül próbáltam hízni
megettem 1 tibicsokit, meg 2 karéj vajas kenyeret aztán kész ...
), utána márciustól májusig egy jó kis tömegelési időszakom volt, akkor feljött 3 hónap alatt 10,5kg, bár utána jött a nyár, nyári munka miatt 1,5 hónap kimaradt, bár akkor a súlyomból nem vesztettem, mert kajálgattam, de a tömeg átcsoportosult és látszatra összébb mentem, de a súlyom maradt. Most 2hete már teljesen józan életet élek, csak eszek és pihenek (meg gyúrok amikor kell, heti 5 ször) és most már így is lesz, karácsonyra 90kgot el szeretném érni

Ne legyél kemény, mert ma jobban ment az edzés.
Inkább mennyél aludni. Viszlát. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nem csak ma ment jobban ,nekem mindig jobban megy ![;]](/dl/s/v1.gif)

ez egy hosszú és bonyolult történet, legyen annyi elég, hogy a pulóverem félig leszakadt rólam ... 

Persze, a sorozatos edzéskihagyások után mi?

1 kézzel akartad megállítani a vllamost?

8nevesincs8: Szó sincsen semmi kihagyásról, nem tehetek róla hogy másnak heti 3-4x kell lejárnia edzenie, míg nekem elég ugyanezt megtenni heti1-2x ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Szerintem még január 1-ig nem 1hónap van 
Nem erősséged a matek.
Ez a 3hónap alatt 10,5kg ez eléggé kezdő időszakodban volt ugye?
Mert ez nagyon sok súlynövekedés.

Ohhh, így már mindjárt más.
Te mondod, mindig, hogy elmaradt.
De akkor azért mert túledzetted volna magad.
Így már értem.
Meg nem is akarsz minket mégjobban lehagyni. 

Így van ,adok nektek egy kis előnyt
Ha jól számolom legközelebb 21-et kéne nyomni amibe ma 8 ment
![;]](/dl/s/v1.gif)

Vannak célok 
Mibe nyomtál amúgy 8at?
Mell?Súly?Gyakorlat?
(#786) God Vazzeg válasza Manitou (#784) üzenetére

Ha nem csinálod meg, kislány vagy

Jólvan na!
azt hittem november van xD de durva ( a gyúrás lehet butaságot okoz???
) igen, akkor fogtam komolyra a figurát, de azt hozzá kell tenni, hogy akkor nyomattam az Oro-strongot, a Creatimot + Whey prot, szóval az elég sokat segített 
Manitou
Szégyellem magam amiatt az este miatt, de valami olyasmit mondtak, hogy hernyómászásban akartam hazamenni
meg ilyenek, innentől nem is érdekelt több minden arról az estéről 

Mondjuk ha whey gainert veszel, akkor nagyon rosszul költöd el a kis pénzed, mert az aztán semmi más mint whey pro+dextróz+malto. A kreatin ami benne van szóra sem érdemes mennyiség...
Vedd meg inkább simán a whey prot és idd meg reggel darált zabbal meg dextrózzal. Amit spóroltam neked ezzel az ötlettel a számlámra utalhatod.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Gyorsan telik az idő, de nem ennyire.
Nem okoz butaságot egyáltalán szerintem, te eleve ilyen lehettél.
Hát elhiszem, bár a sok zabálás miatt gondolom zsír is jött fel rendesen nem?
Meg víz?

Tetszett a hsz vége, az utalós rész.
Kicsit kellene gondolkozni az embereknek meg utánaolvasni, hogy az egyszerű szarabb tömegnövelőkben a cukrot horror áron veszik meg.

A whey gainert igazából csak kísérő italnak használnám majd, a nagy változást a Jumbotól várom 

Értem, tehát mivel csak kísérő ital, ezért nem számít hogy erre feleslegesen kiadsz egy valag pénzt. Jó érv... van akit nem érdemes "megmenteni". 
Szerintem meg vegyé' massz20-at. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

Zsír nemigazán, de vízből annál több

Mondd már meg minek a tömegnövelő?
Az, hogy a cukrot iszod a normális tömegnövelő mellé?
Semmi értelme. 

Igaz, az még 1fokkal kakibb. 
Hát ha már szarra költ, akkor legyen igazi szar. 

Ne viccelj már, van sima Mass is, a Mass20 az már túljó. 

Megvan benned is a jó szándék.
De igazad van, mert ilyet még nem láttam, hogy valaki tudja, hogy nem olyan jó a tömegnövelő ezért azt csak kísérőnek issza. Amiről tudja, hogy jobb az lesz a főital 

Nem úgy értem, hogy csak azért iszom, mert jó az íze, hanem azért mert mondjuk az is egy tömegnövelő, 33g fehérjetartalommal + 45g szénhidráttal +stb és mivel a Jumboból 2 adag már sok lenne így ebből nyomok 1 adagot és így minden vágyam kielégül és ha most azt akarnád megkérdezni, hogy " Te hülye gyerek, akkor mié nem a Jumboból nyomatsz még be egy fél adagot??" akkor arra én azt válaszolom, hogy spórolás miatt
hisz a Jumbo egy drága kincs
és így a kettő tovább kitart és ugyan ott vagyok napi bevitel szinten ...
na béke