Viszlát UP!
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"

Viszlát UP!
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#452) God Vazzeg válasza penene (#451) üzenetére

![;]](/dl/s/v1.gif)
Találmány gyártási joga eladó!

Jó neked.
Hajnali 3ig tanultam 8kor keltem 
Megint sokat pihentem, de sebaj nemsokára itt a szünet már.

nekem most van a szünet
én a szakdolgozatot hegesztem ebben a pár napban
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Ez jó, egyszer majd ilyen szintre kellene eljutni. 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Nem gyenge tricepsze van és szép szálkás is volt.
Nekem elég az én súlyom, meg minimális súly. 

Az jó, nem vagy semmihez kötve, magad osztod be az idődet.
Lehet enni edzeni normálisan.
A 60 kilód és az 5-ös tárcsa? 
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

bár tényleg folyton spammel, de gondolom úgy értette, hogy többel nem bírja... tehát elég neki annyi is
One Ring to rule them all

Spamel? 
A nagy erő nagy felelősséggel jár

hát folyamatosan írogat, jaaaaj ![;]](/dl/s/v1.gif)

meggyüttem oskolábú 
kedves dunkel fórumtársunkon kívül mindenki szarik rám
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

szerintem hülye kérdés, vagy rosszul tetted fel
különben meg csak pénz kérdése az egész, ha van rá keret told a bcaa-t
glutaminból is állít elő a szervezet bcaa-t, ellenben bcaa az csak bcaa

Éstudja. 
![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

nála többet- okosabbat úgyse tudna mondani senki 
nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

szerintem rosszul fogalmaztam... végülis BCAA-t rendeltem mert vagy erre vagy arra lett volna zseton
Kösz a helpet és dunkelnek is

Atomgeszi: aktív bomlásba kerülhetne a befőtted
Woodslave: te kis gonosz
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
glutaminból is állít elő a szervezet bcaa-t, ellenben bcaa az csak bcaa
Mármint fordítva. 
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

A befőttem nem,de a pizzám kicsit túl sült lett. 
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

áh bocs, nem ezt akartam írni először, így tényleg helytelen
a lényeg, hogy bcaat nem bontja tovább, a glutamint pedig még alakítgatja a szervezet végső felhasználás előtt - vagy valami ilyesmi

Adjunk a vitamin lobbinak, ők úgy sem szeretik az extra dózisokat. [link]

Ezeket a szövegeket mítingeken tervezitek meg? Összeültök tízen, ötletelgettek mi hangzik igazán ütősen... aztán elárasztjátok ezzel a szeméttel az egész netet? 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Tudom, nem ez a viccrovat, de a vitaminlobbi után szerintem egy offnak elfér ez is ide, jót röhögtem rajta

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

még mindig nem jó 
You gave me life, now show me how to live!

A BCAA-k:
-L-Leucin
-L-Izoleucin
-L-Valin
A glutamin számos aminosavból előállíthtaó (glutaminsavból, valinból és izoleucinból), azonban betegségek folyamán, valamint stresszhelyzetben (amilyen az edzés is) izomzatunk annyi glutamint igényel, amit testünk már nem tud önnállóan előállítani, ezért külső pótlás szükséges.
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Tévedés a súlyzós edzés kalória-égető hatásában
kovsol-nál a pont. 
[ Szerkesztve ]

90KG vagyok és a tárcsa meg elég változó, ahogyan éppen érzem.

Azért azt tegyük hozzá, hogy a stresszhelyzetet követően gyönyörűen visszapótolja a raktárakat extra bevitt glutamin nélkül is.
You gave me life, now show me how to live!
valaki mondjon már valami uj egyedi hátgyakorlatot uncsi mindig ugyanazokat csinálni.
Na ééésss?::DDD
Már sokadszorra... Válogassál. 

olyan unalmas vagy..
![;]](/dl/s/v1.gif)

hát most egy világ dőlt össze bennem, egész eddig tévedésben éltem 
[ Szerkesztve ]

Húzodzkodjál, meg evezzél, ezeknél nemigen találsz jobbat.
Jah felhúzás még.
[ Szerkesztve ]
ezeket csinálóm meg szüken állhoz huzás vagy szélesen agy ugyanez hátra...
Na ééésss?::DDD

Felhúzás nélkül is lehet jó hátat építeni szvsz. A másik kettő okés, de ettől még mástól is lehet fejldőni.
Az meg, hogy mi a jobb, nézőpont kérdése.
utolsó 2 hétben 2x tudtam csak menni edzeni, ma megyek ismét, remélem megint tudok járni rendszeresen... csak ebbe a fosadék időben inkább itthon melegedik az ember miután hazaér...
iPhone 4S

Közületek aki krumpliból viszi be a ch nagy részét az mit javasol? Milyen krumplis kajákat? Most sima főtt krumplit nyomok(kissé petrezselymes) hullámos tésztával meg csirkével
De múlt hétvégén rántott halat ettünk majonézes hagymás krumpli salival. Az is finom volt.

a krumpli mellé minek még tészta is ? a krumpli saláta meg addig jó amíg nem raksz rá majonézt is szerintem
de majd jönnek az okosok és megmondják a tutit amúgy tudtommal God aki nem rizst eszik hanem krumplit majd ő megmondja mit szokott
én ma amúgy nagymamám által nevelt sült pulykát ettem petrezselymes krumpli társaságában ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Használsz gurtnit?
Használj!
Böö
Vannak itt még egyáltalán a régiek közül?

Túl sokkk itt az új hussííííí...

Na viszlát!
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

én néha eszek krumplipürét (petrezselymes főttkrumplit szintén, bár ezt ritkábban), de akkor is összekeverem rizzsel, a rizsben 3-4x több a ch, mint a krumpliban, tehát kicsit macerás annyit pucolgatni
Fero
na már csak erre volt szükségünk...
[ Szerkesztve ]

Rizses krumpli? na az meg milyen?
Amúgy nekem a rizs nem valami jó... egy részt már a fülemen jön ki annyit kell enni belőle. Másrészt ugyanaz az a gondom mint a fentebb írt kollégának, hogy jobban zsírosítja a rizs. Azért keresek most valami megoldást. Viszont a tésztás krumpli sztem nagyon is jó.(nem az a tészta és kevés krumpli.. hanem mindenből sok) Én szeretem 

Mindjárt lesz a fókuszban a fittparádéról Ruhl meg Wolf, még az edzés is. A tartalom nyilván bulváros ostobaság, de a képekért tán megéri nézni. 
8tól a fókuszban dennis wolf, ruhl és társai akik bp-n voltak

csak, hogy lássátok nem is vagyok kocka az étkezőből átmentem a tv-hez a notival 
erre valami hasonmás szarsággal kezdik 
[ Szerkesztve ]
áá biztos csak a legvégén lesz így szokott lenni
nembaj utána át kell kapcsolni DVSC-FIORENTINA 

Ronnie Coleman hasonmás nem lesz?
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Együtt tévézik a topik, de megható
![;]](/dl/s/v1.gif)
A 2000-es Hungarian pros fókusz riport nincs meg valakinek, amikor itt volt Flex és Kokóval is találkozott?
[ Szerkesztve ]

csak a szigorú étrendtől meglehet ennyire nőni ?
akkor én juliska vagyok és f@szom van