Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)

(#351) Bibby válasza swoody (#348) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Neked tulajdonképpen mi olyan jó a maltodextrinben hogy ennyire epekedsz utána? :U

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#352) Woodslave válasza Bibby (#351) üzenetére

Woodslave
(őstag)

azt hiszi, hogy valami csodach. gondolom

nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

(#353) P00By válasza Bibby (#351) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Mindig kitalál vmit... :U :D

(#354) swoody válasza Bibby (#351) üzenetére

swoody
(senior tag)

Egyáltalán semmi csak elfog fogyni fehérjém plusz mostanság akarom elkezdeni kreatin kúrámat és még ehez lenne tömegnövelő és nem akarok ennyit költeni.

Tömegnövelő helyett akartam csak edzés utánra fehérje+malto kombót.
Most szőlőcukor megy edzés után malto jobb de csak kéne az a tömegnövelő.

Értem? :)

P00By Legalább nem unatkozok. D

[ Szerkesztve ]

(#355) Woodslave válasza swoody (#354) üzenetére

Woodslave
(őstag)

nem hiszem hogy edzés után bármivel is jobb lenne mint a szőlőcukor

(#356) Manitou válasza Woodslave (#355) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

szerintem a párizsiszsömle tutibb ;]

voltam edzeni, jóvót. minden edzésen 1 ismétléssel több megy adott súlyból, nem bánám, ha egy jó darabig még így lenne :D

(#357) Jojo5 válasza swoody (#354) üzenetére

Jojo5
(senior tag)

Ha nehezen hízol és nem tudsz elég szilárdat enni akkor tömegnövelő mehet.
De ha eleget tudsz enni és még hízol is akkor az edzés utáni fehérje+zab vagy zabos tömegnövelő is bőven elég szerintem ;)

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#358) Manitou

Manitou
(PH! kedvence)

Ha már krejatin szóba került, hamarosan nekem is el kéne kezdeni, cél kb 90--92 kg minimum, persze némi izomnövekedéssel is megspékelve :D Csak azután nem fogom elbaxni úgy mint multkor a diétával :U

(#359) swoody válasza Jojo5 (#357) üzenetére

swoody
(senior tag)

Igazából a kajám meg van a tömegeléshez.
2200 körüli kaloria jött ki egy napra amire azt mondják kevés.

Fehérje+zab edzés utánra témával kapcsolatba valaki azt mondja jó valaki meg,hogy nem.
Ahogy néztem reflex instant mass az zabos.
Már olyan jó 1,5 hónapja ezen a kaján vagyok de kilóra csak olyan 2-3 kg híztam de látom magamon,hogy nagyobb vagyok.

(#360) Jojo5 válasza Manitou (#358) üzenetére

Jojo5
(senior tag)

Sima mono ? vagy valami dizájner ?

swoody: 2200 kalória az kevés.
Hány kg vagy most ? mennyire vagy hajlamos hízni ? mennyi CH megy most be ?

[ Szerkesztve ]

(#361) Manitou válasza Jojo5 (#360) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

American Muscle monohidrat. Az 1,25kg-os fele van még meg, 2010 elején lejár, szóval muszáj lesz megkajolni :D

(#362) Jojo5 válasza Manitou (#361) üzenetére

Jojo5
(senior tag)

:DDD
Egyébként nem gondolkoztál még valami dizájneren a monó után ?
Nekem van még 1 doboz micron itthon, evvel feltöltök és sztem creabombbal szinten tartok :U

(#363) swoody válasza Jojo5 (#360) üzenetére

swoody
(senior tag)

Olyan jó 82-83 de van rajtam 3-4-5 kg háj.De fogalmam sincs mert szerintem csak kell lenni elég izomnak ahoz képest amilyen súllyal dolgozok másokhoz képest. ;] :)

Igazából fogalmam sincs mennyire vagyok hízékony mert olyan jó 6-7 éve már,hogy mindig van rajtam felesleg.Van hasam is de nem annyira nagy,de max 92kg voltam.

Reggel 100gramm zab
Napközbe meg 4 fele osztva 325 rizs de ez felfog menni 400-425-re amikor kezdem kratin kúrát.

[ Szerkesztve ]

(#364) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

A tejcsokis whey protein (Scitec) elég finom volt, hasonló az íze mint a forró csokinak. Kár hogy csak termékminta volt, mert ezek után megkóstolnám nagyobb adagban is. (mondjuk kevesebb édesítőszerrel még jobb lenne, de ez legyen a legnagyobb baja)

[ Szerkesztve ]

---

(#365) swoody válasza Eagle16 (#364) üzenetére

swoody
(senior tag)

Én régen csokis-mogyoróst ittam dym elite whey után valami bozrasztóan édes volt.

(#366) Bibby válasza swoody (#363) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

"Olyan jó 82-83 de van rajtam 3-4-5 kg háj."

A testzsírszázalékod tehát 6% alatt van? Nem tudom milyen magas vagy de szerintem versenyezned kellene.

:DD :W

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#367) swoody válasza Bibby (#366) üzenetére

swoody
(senior tag)

Jó akkor tudja faszom. ;)

180-182cm mikor hogy. :)

(#368) Bibby válasza swoody (#363) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Ja és nem akarlak elkeseríteni, de azért olyan sok köze nincs a használt súlyokhoz. Vagyis pistike lehet hogy feleakkora súlyokat használ, de tízszer jobban néz ki mint te. ;)

Eagle16: nem tudom melyik fajtára gondolsz, de whey profból van kevésbé édesített is.

(#369) swoody válasza Bibby (#368) üzenetére

swoody
(senior tag)

Engem te csak ne kesergessél. ;)

(#370) Eagle16 válasza Bibby (#368) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Következőre olyat veszek szerintem, csak későn vettem észre a shop.builder-en. (ez lenne az - Lightly Sweetened)

[ Szerkesztve ]

---

(#371) dunkel válasza dunkel (#222) üzenetére

dunkel
(fanatikus tag)

Úgy döntöttem - mivel belátható időn belül tömegelés nem fog következni - hogy a doboz mélyéről előveszem az alri jungle warfare cuccost. Holnap indulunk, csak így szerényen, serényen ;]

You gave me life, now show me how to live!

(#372) Manitou válasza Jojo5 (#362) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Eredetileg anno a monoh. helyett is valami modernebb creatint akartam (storm, attack) , de aztán végül ez lett. Ezt most ellövöm még, aztán majd jöhet esetleg később más.

(#373) God Vazzeg válasza Manitou (#372) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Felesleges, egyik se jobb! ;)

Más: ma voltunk fittparádén, rengeteg kép készült, remélem lesz értékelhető is. Markus Rühl mellett nem lehet nagynak látszani. Ezt így elöljáróban.. :Y :K :D ;]

Találmány gyártási joga eladó!

(#374) dunkel válasza God Vazzeg (#373) üzenetére

dunkel
(fanatikus tag)

Na holazakép? Rühlnek is megvan a hideg 50? :DDD

You gave me life, now show me how to live!

(#375) LOTR válasza God Vazzeg (#373) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

képet :D

One Ring to rule them all

(#376) 8nemesis8 válasza God Vazzeg (#373) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Hát igen, de gondolom ezt előre tudtad, hogy feszíteni kell mellette még 50es karokkal is :P
Kíváncsian várom a képeket!!!

(#377) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Nah menni kéne már aludni, ez a fene sok tanulás, még edzeni sem tudok mellette normálisan :(

(#378) kovsol válasza 8nemesis8 (#377) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

pedig hidd el tanulás is jobban megy ha kicsit elmész levezetni egy edzéssel

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#379) Woodslave válasza swoody (#367) üzenetére

Woodslave
(őstag)

:D még a magasságod se tudod pontosan, hogy tudnád a testzsírszázalékod? :D
De viszonyításképpen ha 90 kiló körül 12 %-ék lenne, akkor izmosnak tűnnél. Ezt viszont csak te látod.

(#380) 8nemesis8 válasza kovsol (#378) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Tudom, az lesz. :K
Csak, most nagyon szorított az idő, majd szerintem holnap már le tudok menni, utána meg vége a zűrös időnak, meg szünet is lesz.

(#381) Markgx10 válasza God Vazzeg (#373) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Bizony, képeket, de rögtön! :D :R

8 napot hagytam ki a hátam miatt, ma már újra edzettem, igaz csak óvatosan, erőm kb semmi, viszont nagy kedvvel edzettem, kivételesen jót tett egy kis szünet a "mentalitásomnak" :D

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#382) God Vazzeg

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ehune:

Rühl és Vazzeg: :Y

Rühl közelről: :Y

Dennis Wolf bájszepsz: :K

Dennis Wolf és Vazzeg:

Mathias Hues és Vazzeg:

Timea Majorova és Vazzeg: :B :K :D

Front double biceps: Gababoy és Vazzeg :D

Mára ennyi ;]

(#383) 8nemesis8 válasza God Vazzeg (#382) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Baszott jó képek :C

Kicsit irigyellek, de még van időm ezt elérni.
Azért Majorovának nagyobb melle van. :U Tetszetősebb is.

(#384) kovsol válasza God Vazzeg (#382) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

örülök neki, hogy legalább egy nővel felveszed a versenyt méretben ;]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#385) glutamin válasza God Vazzeg (#382) üzenetére

glutamin
(őstag)

:R

Ez a Rühl szép darab.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#386) Woodslave válasza God Vazzeg (#382) üzenetére

Woodslave
(őstag)

50 feletti karok, pólón átütő kockás has. Nem semmi :Y :R .

Azért Te se nézel ki rosszul Markus mellett ;] :D

(#387) glutamin válasza Woodslave (#386) üzenetére

glutamin
(őstag)

Ne dícsérd ennyit, mert még fejébe száll, és megelégszik az 50-es pajszerjaival:D

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#388) Woodslave válasza glutamin (#387) üzenetére

Woodslave
(őstag)

látom nem jött át a poén úgy ahogy én gondoltam. A fejemben belül jobbnak tűnt. :D

(#389) kovsol válasza Woodslave (#386) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

a pólón átütő kockás hasnál megakadt a szemem azért ;)

(#390) glutamin válasza Woodslave (#388) üzenetére

glutamin
(őstag)

Egyébként vettem a poént is:D Valahol már olvastam egy ilyesmi hsz-t korábban. Ott is elkezdtek dicsérni a képen látható alakok egyikét, majd a végén egy megjegyzéssel megcserélték a szereplőket:D

(#391) God Vazzeg válasza Woodslave (#386) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Nekem átjött :D :R Markussal a képen elég fura fejem van, mert épp pislantok. Tímeának meg épp beszélek, azért áll olyan furán a szám :D ;] Mielőtt még valaki retardáltnak néz :D ;] Amúgy köszi a dícséretet (;]) direkt egy ilyen lepel-ruhát vettem, hogy ne lássák fosch testalkatomat :B :N

Wolf a bicepsz képnél külön kérésre húzta fel a pólót, nem lehetett volna neki.. Egyből mindenki rohant oda fényképezni ;] Nagyon rendes volt, perfekt beszél angolul, alig értettem, úgy pörgött a nyelve :D

Tímea egy tünemény, gyerekek, a kép nem adja vissza hogy milyen szép a csajszi, és nagyon aranyos! Sikerült vele is beszélgetni, felajánlotta hogy "lemegy" de szerény voltam, nem engedtem meg neki ;]

[ Szerkesztve ]

(#392) Bibby válasza God Vazzeg (#391) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Megmondom őszintén ezek mellett azt hittem hogy bárki eltörpül, de egyáltalán nem látszik drasztikusnak a különbség (ezzel arra akarok utalni hogy bizony qrvajól nézel ki). :K
A Tímeás képen olyan kielégült fejed van, gyanús... :U :B

Mondjuk ennek mi értelme van hogy elhoznak ide ilyen embereket talpig lepelben? Ahhoz plusz pénzt kellett volna fizetniük hogy legalább izompólót vegyenek? :F

[ Szerkesztve ]

(#393) Markgx10 válasza God Vazzeg (#382) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Azért jó nagy darab vagy, bazzeg, azt hittem Rühl mellett mindenki törpének néz ki, de te egyáltalán nem :R Rohadj meg ;] , legalább a SB-ig állj meg a növésben (sőt kicsit menj összébb :D), különben nem csinálunk topikképet, legalábbis én a kép másik végén leszek :D

(#394) God Vazzeg válasza Bibby (#392) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Hidd el mikor odaállsz mellé, törpének érzed magad :B :K Sajnos a kinézetem pont ami elég fos, majd javítunk rajta ;] Persze hozott anyagból csak korlátoltan lehet jó munkát végezni :B

Tímea elképesztő élőben, mint egy 18 éves csaj úgy néz ki, és nagyon kedves :B :)

Ja, nem tudom, mindenesetre bemutatózott is Rühl, bazze, azt élőben kell látni, nincs rá szó. Haver fél óráig gyenge sokkban volt utána :DDD

(#395) Markgx10 válasza Bibby (#392) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Komolyan nem olvastam a hsz-od és pont ugyanezt írtam :R :D

(#396) penene válasza God Vazzeg (#382) üzenetére

penene
(őstag)

Vazzeg! :R

"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"

(#397) God Vazzeg válasza Markgx10 (#393) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Öhh, furcsa hogy ezt mondod, lásd előző hsz-om :U :D De mindegy, köszi azért. Rád is kíváncsi leszek, addig rángass bele az edzésbe keményen! :D

(#398) Markgx10 válasza God Vazzeg (#397) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Idei évben már nem rángatok bele semmibe komolyabban, viszont készülök arra, hogy egy januártól tartó tömegelésben, olyan 113-115kg-ig felmenjek és utána egy, az ideinél sokkal komolyabb diétába fogjak. De hát tervek mindig vannak, aztán majd meglátjuk mit ad a gép :D Mindenesetre a SB-ig már valami csodaszer sem segítene rajtam, de nem is akarom, már csak 2 hónap van az évből, januártól meg itt a szuszi, hol a szuszit játszok ;] addig nem lőjük el a puskaport :D

(#399) 8nemesis8 válasza God Vazzeg (#394) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Elhiszem, hogy elképesztő. Jól néz ki eléggé.
Megkóstoltad legalább? ;] :P
Nah jó nem.

(#400) LOTR válasza God Vazzeg (#382) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

én csak azon gondolkozom, hogy vajon tényleg akkor volt a leghidegebb, amikor éppen Dennis mellett álltál? ;]

:R

One Ring to rule them all

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.