Mi van? Foglalt név is indult a Superbody-n?

A nagy erő nagy felelősséggel jár

Mi van? Foglalt név is indult a Superbody-n?

(#202) BÁ Nutrition válasza macikos (#201) üzenetére

igen, nyerte is a patesz kategóriát ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Itt mindenki indul, nem tudtad?
Miért, te nem?
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"
(#204) God Vazzeg válasza penene (#203) üzenetére

Még addig tömegel egy kicsit, megjegyzem, rá is fér

Találmány gyártási joga eladó!
(#205) penene válasza God Vazzeg (#204) üzenetére

Pontosan. Nem hiába kunyizza a kreatint. Dobbantani akar 15xes kategóriában! 

ő arra a kategóriára hajt ahol már csak ő indul és tuti tarol ![;]](/dl/s/v1.gif)
én tolom továbbra is a diétát hasam 2 hónap alatt -11cm! mellem -6cm
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
(#207) LOTR válasza Foglalt név (#196) üzenetére

én is minden jót kívánok ÖREG barátom ![;]](/dl/s/v1.gif)
hogy rohadna meg a befőtted 

[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all

Most én is diétázom. Próbálok enni, de a betegség miatt nem megy. remélem nem esem 65 alá. 
de most hál istennek megéheztem, tolok is vmit.. De közel nem annyi csirkerizst, mint szoktam... Mondjuk nem is edzem, elvielg kevesebb kalória kell bla bla, tuti fogyok.

nem azért takarom ki hogy ne ismerjenek fel, hanem mert vállalhatatlan a fejem
, 93 körül, de a kép teljes optikai csalódás
- kivéve deréktájt, ott torzít ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

Ezt rögtön gondoltuk, hogy deréknál csal a tükröd, ez mindenkinél ilyen, vagyis a többségnél kicsit csal. ![;]](/dl/s/v1.gif)

milyen szar lehet neked, hogy nem eszel egy hétig és már csoffadsz is le 
én most ott tartok, hogy ideje lenne kisebb méreteket is beújítani téli holmikból is mert lig-lóg rajtam a ruhatáram aztán még mindig 100+ ban vagyok 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Ma csináltam házi gyros tál szerűséget, nem kell bonyolult dologra gondolni, sült krumpli, gyros fűszerrel csirkemell meg joghurtos-tejfölös-fokhagymás öntet. Valami kiba' finom lett, legközelebb szerzek be uborkát meg minden zőccséget hozzá. Jobb mint a gyorskajáldás. 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Erről az öntetről írhatnál pár sort, mert én mindig azt váltogatom rizs mellé, így sokkal változatosabbnak érzem.

Ja én is betegség alatt alig tudtam enni.
Most töltöttem be csirke bab kukoricás pizzával. Megyek mell tricepsz vállazni. Kicsit átmozgatás! 
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

A barátnőm van veled egy súlyban
De magasabb is nálad rendesen meg mellben is simán odaver neked ![;]](/dl/s/v1.gif)

mindegy nem az én sportom, de nyomom keményen, hátha 
Tudom hogy senkit nem érdekel a csodaedzés, de annyi biztos, hogy azon kívül hogy az 1 hónap bevezető edzés óta és folyamatosan emelek minden gyaksiban a súlyokon, és bár régebben nem vezettem edzésnaplót (legalábbis nem folyamatosan és már nincs is meg) de jópár gyaksiban sztem erősebb vagyok mint valaha. Ami még jó szánalom szint, de gyenge is vagyok.
Amit még megfigyeltem, hogy minden edzésen durranok rendesen, és nincs olyan hogy ne menne, vagy xar lenne az edzés, vagy gyenge lennék. Pedig a kajám köszönő viszonyban nincs az optimálissal.
Izmos és definiált persze ettől se lettem, szóval mindegy 

Az aztán nem egy bonyolult darab, natúr joghurtot összekeversz tejföllel, belenyomsz fokhagymát vagy fokhagymakrémet, kevés majonézt, ha igazi görögöst akarsz akkor szerzel kaprot és azt is bele meg esetleg reszelt uborkát. Mennyiségeket úgyis az ízlésed határozza meg.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Köszi az összehasonlítást! 
Milyen szerencse, hogy nem Én vagyok az eseted.
![;]](/dl/s/v1.gif)

Most ettem ilyen tegnapi teletálas kaját.. Mondom magamban, milyen finom a zöldségköret... Aztán így megnézem, miből áll, aztán látom, tele van szalonnával. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Csak ézért írtam hogy húzzál bele mert még valaki a nőjévé tesz
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#221) Foglalt név válasza Markgx10 (#197) üzenetére

Idén csak akkor megyek, ha az urak megengedik, hogy csatlakozzam kis csapatukhoz. Ez esetben viszont köszönöm a megtiszteltetést és lehet, hogy a hölgyem is magammal csalom
A vicc, hogy 0 edzés, 0 kaja mellett tartom a 9x kilóm
Bár ez lehet, hogy a korom miatti lelassult anyagcserének köszönhető
Biztos gyenge is vagyok, ezt vasárnap kipróbálom 11 körül(LOTR?). Állóképesség még nem olyan vészes, mert sikerült minden edzés nélkül egy BP-Győr tekerést lenyomni az egyik szombat délelőtt.
Nálatok minden rendben? Trónörököst edzed rendesen? 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

folyt 54. nap ~73kg Megálltam. Az elmúlt 2 héten sem a súlyom, se a definíció nem változott, úgyhogy változtatnom kell. Kb 1 hete elkezdtem gyengülni, pedig az égvilágon semmit nem módosítottam, annyi hogy 1-2szer kimaradt az utolsó kaja mert nem voltam már éhes. A súlyokat nem vettem vissza, csak 1-1 ismétlés lemarad.
A standard keto diétát megdobom egy kis ch-val az edzés körül (TKD - targeted keto diet), ami annyit tesz, hogy az edzés utáni étkezésem azonnal egy turmix, tejsavóval, ch-val, zsír nélkül. A következő kaja pedig már folytatódik ch mentesen. Edzés után nagy az inzulinérzékenység, a glikogénraktárak üresek, úh. az izmokba KELL menjen a ch. Nem sok 25-30g -ról van szó. Természetesen a napi összkalóriába beépítve. Meglássuk. Ha nem segíti a regenerációt eléggé, megpróbálom majd közvetlen edzés előttre tenni a cht.
Több mint 2 hete megy a lipo6x. Az égvilágon semmit nem érzek tőle. Pl. hétvégén bevétel után 20 percre gyönyörűen dőltem le kora délután szundizni. Nagyon durván bepörögtem 
You gave me life, now show me how to live!
(#223) LOTR válasza Foglalt név (#221) üzenetére

vasárnap este ugye forma 1 vagy előtte vagy után érkezem, késő este edzés tervbevéve, addig még üzenek, a délelőtt 11 technikai okokból sajna kizárva
(#224) dunkel válasza Foglalt név (#221) üzenetére

Ááá, csak szeretnéd. Ledobtál 10 kiló izmot és feljött 10 kiló zsír. Azért tartod a súlyod. Tükröt te sem ismered ezek szerint

You gave me life, now show me how to live!
(#225) God Vazzeg válasza dunkel (#222) üzenetére

Lassan eléred az én kezdő súlyomat, mikor még nem edzettem 
(#226) Foglalt név válasza LOTR (#223) üzenetére

A bringákat is csináljuk, de megkérdem Lajost, mennyire díjazna egy későbbi időpontot 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

na eldöntöttem hogy karácsonyig biztos tartom a mostani edzéstervet, úgy érzem addig még tudok haladni.
Feltöltöttem kreatinnal, sokat nem dobott, kicsit jobban tudok ráfeszíteni az izmokra, meg talán feljött 2 kiló, de ez naponta változik ide-oda..
Bár eddig soha nem érdekelt, de beterveztem néhány súlyt amit el akarok érni.
Fekvenyomás: 90*6-os széria - fekvenyomás nekem is elég mumusom, a csúcsom volt 115kg 1 ismétlés methydrol kúra végén. Csak példaként a mostani újrakezdésnél 42,5kg-nál a 6-odikba belebuktam szóval kb ennyi a természetes "erőm"

Guggolás: 110kg*6 guggolásban se vagyok valami nagy spíler, de folyamatosan tudok emelni ebben is.
Felhúzás 150kg*6 - gurtnival mert a fogásom teljesen alkalmatlan lenne erre.
Karból nyomás 50*6 ez is elég xarul megy, de mi nem

Aztán kipróbálok valami másik "csodaedzéstervet", lényeg hogy 45 percél ne kelljen többet teremben lenni 
[ Szerkesztve ]
(#228) (Darkwood) válasza Woodslave (#187) üzenetére

Más színű csempét nem találtatok?

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
(#229) Markgx10 válasza (Darkwood) (#228) üzenetére

Na, igen ![;]](/dl/s/v1.gif)
The Spartans do not ask how many, but where they are. :)
(#230) Woodslave válasza (Darkwood) (#228) üzenetére

soha semmi biztatás csak a fikázás

Igy vettük a fürdőszobát. De mi a baj vele?

[ Szerkesztve ]

A legnagyobb a képen, amit csak most vettem észre, hogy a tükör szélénél, ahol megtörik, ő még oda is berajzolta a napszemüveget
bár a szakáll lemaradt...
![;]](/dl/s/v1.gif)

Ebből is látszik, hogy a szakáll volt csak rajzolt, ezt mondtam is ![;]](/dl/s/v1.gif)

Már kérdezni akartam, hol tartasz.
Ha végeztél teszel fel összefoglalót a blogodba? Előtte-utána poaraméterek, esetleg fényképeket nem tudom készítettél-e magadról közben párat.
Nekem az a tapasztalatom ch ügyben, hogy először a májamat töltöm vissza és csak azt követően megy az izomba is. Magát a folyamatot nem ismerem teljes részletességgel, úgyhogy hülyeséget nem akarok írni. Kíváncsi leszek, nálad, hogyan alakul. Mennyire veszi fel majd az izom stb.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Mit takarna ez a csoda edzésterv? 

Köszi, valamikor ha időm engedi kipróbálom, vagy mondom anyunak. 

Hú , ez azért meglepett.
Nem csak én állok szarul fekvenyomásban, mondjuk 90Kg vagyok semmi kreatin meg semmi 80-85el dolgozom, igaz nem ez a lényeg.
Bár most erőben fel akarom hozni.

Én is gyenge voltam fekvenyomásban, 86-87 kilósan 80-ba hatokat nyomkodtam, 90-be max 2 ment tisztán segítség nélkül.
A vicc az h ferdepadon ugyan ezek a súlyok voltak...
[ Szerkesztve ]

Ferdepadon nekem is majdnem hasonló erőben vagyok.
Max nekem még egy éve néztem utoljára akkor 116 vagy 117kg volt.
Kreatin fehérje nem volt semmi mellette.
(#239) BÁ Nutrition válasza Woodslave (#227) üzenetére

a karból nyomás az milyen?
http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
(#240) Markgx10 válasza Foglalt név (#221) üzenetére

Nagy örömömre szolgálna, ha találkoznánk
, most nem gyerekkel fogok menni, hanem az egyik drukkertársammal, mert délután meccs és együtt megyünk fel, különben nem tudna feljönni. Na, az még egy érdekes baleset lesz, de mindegy, maradjunk annyiban, hogy a világ egyik legrendesebb gyereke, de ez a rendezvény neki túlságosan kulturált lesz
Én sem vagyok egy bonyolult lélek, de a haver a hiperegyszerűség versenyén biztos dobogós lenne
Egyik haver vett egy doboz Sciteces TestoPump-ot és bár a héten nem edzettem
, azért elkunyeráltam egy adagot (4 szem), mivel úgyis tesztófokozót akarok majd venni. Vagy két órája kaptam be, de üt a dolog
Gondolom a yohimbe részének köszönhetően (a tribulusnak, argininnak, ALC-nek és L-karnitinnak nincs ilyen hatása, legalább is magában bizonyosan) ráz a hideg, de ver a víz, a karom bedurrant meg ilyenek
Szóval valami ütős van benne, ajánlom kipróbálásra 
The Spartans do not ask how many, but where they are. :)
(#241) BÁ Nutrition válasza Woodslave (#227) üzenetére

és most hol tartasz ezekhez a súlyokhoz képest?
[ Szerkesztve ]

szeirintem meg bőven a sárga kiskacsa a legjobb a képen, kell egy olyan nekem is 
(#243) God Vazzeg válasza Markgx10 (#240) üzenetére

Én gyerekkel leszek
Hozok egy gyúrós kissrácot, aki kb az itteniek felét elpitsázza súlyokban, és méég csak 14 éves 
(#244) P00By válasza God Vazzeg (#243) üzenetére

H.Laci?
(#245) God Vazzeg válasza P00By (#244) üzenetére

(#246) LOTR válasza God Vazzeg (#243) üzenetére

de ez nem is erőemelő fórum, hanem strandszezonra gyúrós 

(#247) Woodslave válasza BÁ Nutrition (#239) üzenetére

hülyén írtam, mellről nyomás
Fekve: 84kg
felhúzás 120kg -ez tűnik a legoptimistábbnak
guggolás 90kg
mellről nyomás 43 kg.
(#248) Woodslave válasza God Vazzeg (#243) üzenetére

14 éves a legjobb kor
30 felett teljesítmény 

Ez 1 RM?
Fekvenyomásban én is borzasztó gyenge vagyok a többi gyakorlathoz képest.
Lassan én is arra fele tendálok, hogy ferede padon majdnem olyan erős vagyok mint sima padon. Mindkettőt szoktam pedig csinálni.
Nekem talán amiben mondhatni nem vagyok annyira rossz az váll - kar talán.