Hirdetés

Aktív témák

  • Supr@

    senior tag

    válasz #35685120 #24496 üzenetére

    nah, Ő az illető.
    a sztori: december legelején rendeltem tőle egy xfx 9800gtx+ vga-t, postával 38000ft-ért. elején történt egy kis malőr, amikor bementem a bankba utalni neki, akkor utaltattam az alaplapom árát is, az 23k volt. nah az utalásnál za összegek fel lettek cserélve, az alaplapos kapott 38k-t, a vga-s 23k-t. a különbözetet visszaküldte a srác az alaplap dobozában. aztán munka miatt nem tudtam kétnapig kb utalni a maradék 15k-t, azt mondta semmi gond, megjön, és adja postára, megvan a kri. elment a pénz, hív a gyereek, h elfogyott sajna, 1hét kb míg lesz, addigra tuti, kérdezte h kérek e másikat, és visszaküldi a különbözete, vagy várok. mondom várok, kibírom. eltelt a hét, lett kari, feladta ajánlottként. nem jött, mentme postár érdeklődni, semmi. felhívtam, mondom nincs meg a csomag. hát nem jó, január 5.-én nyit a bolt ahol dolgozik, ott maradt a feladóvevény, megnézi majd és megy a postára. aztán jött a tel, postán nem találják, nem tudják hol van. azt mondta amint van ugyanolyan kari küld másikat, addigis egy ideigleneset küld, mert mondtam neki h most már vmi kellene. mondtam nvidia kell, azt mondta abból cska egy használ van a boltban, egy 8800gt, de bizonytalanul működik. mondom nem kell. közben vettem egy asus 8800gt-t bp-n, mert már kellett vmi. mondtam neki, h utalja akkor vissza a pénzt, vettem máshol. azt mondta természetesen utalja. ez volt 7 vagy 8.-án. írtam neki 8.-án este, utalt e. hát nem, mert még nem jött meg a fizuja, de péntekre, (múlthét) nálam a pénz. azóta nem tudtam elérni telón, ki volt kapcsolva, ph-ra nem jött fel. aztán néztem a hirdetéseit, írtam Syc-nek, láttam bezsélt vele, hátha tud vmit róla, név, cím, bármit. nem tudott semmit, de segített utána járni. iwiw-en talált egy lányt, a skype nick-je egyezett a srácéval. a kivel érdemes üzletelni topikban találtam egy embert, aki pirospontot adott a srácnak, postán küldött a vga-snak egy ramot. írtam neki, hátha megvan még a címe, neve. megvolt, megadta. szerencsére iwiw-en a lánynál kint volt a pontos címe, tel zsám is, és lásd, egyezi ka 2 cím. felhívtam a lányt, mondom xy-t keresem, adja, és ki szólt bele a telefonba? na ki? hát a csávókám. azt ígérte h péntekig megkapom a pénzt, utalni fogja, takarékból, tehát még egy nap az átfutási idő, blabla. mnondtam neki h jó, péntekig akkor jöjjön. arra nem válaszolt h miért van kikapcsolva, nem jön ph-ra, nem reagál smemire.
    aztán közben Syc mutatta a csalós topikot,. ahol mint kiderült mások is így jártak: éppen nincs raktáron, és elkeveredett a postán, az ajánlott csomag.
    4ünknek 140k volt nála, egyik illető már visszakapta a pénzét tegnap, vagy hétfőn, a másik a felét, a 3. és én még nem láttunk egy fillért sem.
    szóval ezért vagyok pipa, és tervezem a miskolcra utazást, vagyis vmi faluba mellette.
    gondolom azért utána elgondolkodott honnét is van meg a nőjének a telszáma:)

    hopika, kicsit hosszú lett:))

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák