Mivel versenyzel?
4x4 panda?
Normál használatot nem tudom, igazából én kiegészítőként használom, nem járok annyit terepen...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
süti5
(senior tag)

Apol77
(tag)
Épített Nívával.
Külsőre nem látszik semmi extra rajta 
Barátom 2 évig építette magának, aztán csinált egy egyesületet, áttért Zilre, Praga-ra, meg nem tudom még mi a száma a nagy Gaz-nak, így megvettem tőle a kocsit. Még P rendszámot kell intéznem rá 
Van egy utcai Nívám is.
Olcsó az alkatrész, megbízható 
Gázzal elég türhető az étvágya is 
A Pandának pici a hasmagassága ehhez, amugy jó kis autó 
Kirándulni, horgászni kiváló autó 
Néztem az uj panda tesztjét is, nagyon jó az is terepen 

GumisPeter
(senior tag)
Szia!
Volvo 5*108
Toyota 5*100
Sajnos nem jó rá.
Nekem is csak 4 csavaros 15'' Toyota felnim van....
Szóval akkor 185/65R14 méretben keresünk.
Holnap reggel ezzel kezdek, 9 felé lesz pontos ár.
Üdv
Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

&rew
(őstag)
lemezfelni az a toyo 15'' ?
mennyi ido alatt lenne meg a P5000 megrendelestol szamitva? a honved utca-ban kell atvenni?
mas nincs 
dodge charger - ford mustang - dodge challenger

GumisPeter
(senior tag)
Szeva!
Igen lemezfelni, Toyota Corolla 6*15
Pirelli ha van a központban holnap reggelre itt van.
Igen a Honvéd u. 18 alatt.
Üdv
Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT
(#406) GumisPeter válasza GumisPeter (#403) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)
Hali!
185/65R14 Bridgestone RE720 mintában nem létezik.195/60r15 mérettől indul és csak a /60-tól lefelé létezik.
Szal ha ragaszkodsz ehhez a tipushoz, kell szerezned 15'' felnit.
De ha maradsz a gyári méretnél, akkor ebben a méretben tudok adni H-s indexű
BF Goodrich Touring G gumit.![[kép] [kép]](http://www.az-pneu.cz/web/detaily_gum/obrazky/bfgoodrich_touring_G/pneu.jpg)
Listaára 19600- amit Febr.25-ig 12200- áron tudok adni.
/Ha esetleg más érdekel, please tel./
Üdv

GumisPeter
(senior tag)
Jaa, sok méret akciós Febr 25-ig!
BF Goodrich, Fulda kb 35-40% minusszal.
Dunlop akció 35% minusz márc végéig!
Üdv
köszi a választ, nekem nagyon bejött a Bridgestone, ezért keresek olyat.
Igazából jó lenne a 195-ös gumi, most is olyan van rajta
ez a BF Goodrich Touring G milyen gumi? Minőségre, mert az ára kitűnő!
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
nem tud valaki 4 db acélfelnit 5x100x54 ET39 6x15 ös méretben
Toyota Avensisre kellene
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

&rew
(őstag)
jo. akkor tutira kene 4db P5000 Drago 195/50R15. Gondolom nem regi guma lesz
latva az eddigi hozzaszolasaidat
mivel a felnik meg nincsenek kesz (gorgozes, fenyezes), ezert csak beraknam csomagtarto azt huss. tudok-e menni szombaton? jovo het is jo meg.
[Szerkesztve]

Notes
(őstag)
GAZ 66. V8-as 4,2 L-es benzinmotor RuLeZ! 
Romanes eunt domus!

GumisPeter
(senior tag)
Akkor ahogy beszéltük, már úton van a gumi hozzám.Ha itt van, hívlak!
Üdv

GumisPeter
(senior tag)
A Bf Goodrich amerikai találmány, bár ott inkább a terepjárókra specializálódtak.
Európában a Michelin csoport tagja, kellemes minőséget gyártanak olcsón.
Olyan Kleber szintű gumi, ez is másodmárkája a Michelinnek.
Bátran ajánlom.

&rew
(őstag)
kosz nagyon. gyonyoruek a gumak (bar ez valahol nem a te erdemed
)
hat mocira valo avon gumibol hogy allsz? AV46 120/70 es 180/55R17 van-e akcijjosan? 

GumisPeter
(senior tag)
Szasz!
Motorgumit sajna nem szoktak akciózni.
Annyira keveset adnak el belőle, hogy inkább visszatartják a következő szezonra.
Kedvezmény is nagyon gyenge belőle, ezért motorgumit talán a németeknél lehet jó áron venni, mivel ott nem nagyon adják el az 1-2 éves gumit teliáron.
De azért rálesek a kérdésre, hátha van valami jó ár.
Üdv

GumisPeter
(senior tag)
http://www.gizmag.com/
Egy érdekes site, van mit csemegézni innen.

&rew
(őstag)
esetleg vmi hir? hirecske? hajra, mari neni? 

GumisPeter
(senior tag)
Még semmi, bár kollégák nem nagyon dícsérték ezt a gumit.
Autón gyalázatos téliben ezt tudom, nyárija sem valami fényes.
Jövő hétre kapom az árlistájukat.
Addig megjön a Bridgestone, Pirelli, Michelin, Dunlop árlista is.(elvileg)
Üdv

&rew
(őstag)
hat, en tapasztalatbol beszelek, mar gurultam vele es a baratom motorjan most is ez van. fenyevekkel jobb pl a dunlop turagumijanal. a keresztmetszete meg kicsit haromszog alaku, nem felkor es nagyon konnyu bedonteni kanyarokba. elvezet vele gurulni. persze ha mas gumat tudsz jo aron, az is erdekel. addig is kosz 

GumisPeter
(senior tag)
&rew
Szeva.
Motorgumiról semmi hír, ezek egy rohadt emailt nem képesek írni, pedig már 2 mailt küldtem nekik.
Telefont nem veszik fel.Vagy megszűnőben van ez a remek trt racing, vagy ennyire nem számít nekik az ügyfél...........
Mindenesetre szerdán még próbálkozom.
Más:
Megjöttek az előszezonos akciós gumik, dobjatok méretet, írok árakat.
Van néhány érdekes ár!
Felniben bővültem, már nem csak a Bővebben: link oldalain található felniket forgalmazom, hanem sikerült összehoznom egy igazán komoly céget.
A neve Team Dynamics.
Angol gyártó, gyári beszállítója az Aston Martin, Jaguar tipusainak.
Lényege a keménységében keresendő.
Egy jó felni terhelhetősége cca:450 kg
A Team Dynamics termékei viszont 600-650kg között van. Ezáltal a hazai körülményeket is jól tűrik, nem kell 3 hetente felnijavítóhoz rohangálni.
És ami szintén nem egy utolsó szempont: Nem jön minden sarkon szembe egy ilyen felnivel szerelt autó! Mint Pl
.Z., Toora,,stb...
És ahol ez a gyönyör fellelhető:
Bővebben: link
Itt is van pár kifutó tipus, aminek az ára egész kellemes.
Szállítás raktárról 1-2 nap.
Ha nincs itthon, akkor 1 hét alatt jön be ingliséktől.
Üdv
Üdv
[Szerkesztve]

Markgx10
(őstag)
Hát akkor mondok egy méretet: 195/50 R15, ja és a legolcsóbb. Hálás köszönet előre is:
Márk
The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

csibor
(őstag)
Helló!Felni érdekelne Citroen picassora,acél vagy alu.Adj légyszives mindkettőre árajánlatot.
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.
Bővebben: link
ez megint egy bolhapiacba ment el.
akkor viszont a bolhapiacon a helye 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Integra
(Jómunkásember)
potenza re720, ebben a méretben tornymagasan ez a legjobb és nagyon jó az ára.
és brutálisan erős.

Integra
(Jómunkásember)
megnézegettem a felniket a linkeken, kísértetiesen hasonlít jópár az oz és bbs cuccokra, bár gondolom felébe kerülnek 

Integra
(Jómunkásember)
itt a nagy kevencem
mf10![[kép] [kép]](http://imoto.com/shopsite_sc/store/html/media/mugenmf10.jpg)
640 dolcsitól kezdődik, persze darabja
meg a másik az mf8![[kép] [kép]](http://www.kingmotorsports.com/images/products/42700-MF8-B_2.jpg)
laza 550 dolcsi/db a legkisebb.... 
[Szerkesztve]

Markgx10
(őstag)
Hello!
Köszönöm a válaszod, de nekem az túl jó
Nekem egy 2001 végi Fiestám van. 1.3-as 60 lovas motorral, ezzel a 15-ös kerékkel amúgy is úgy gyorsul mint egy IFA (a gyári adat 16 mp körül van
).De legalább jól néz ki meg jó a zene benne.
A kocsit amúgy is keveset használom (céges autóval járok inkább) és most az a plussz 20.000 ft is számít. Azért mégegyszer köszi a válaszod:
Márk

GumisPeter
(senior tag)
&rew
2 perce hívtak az AVON-tól.
Árlista mailben jön, ahogy itt van írom is mailben a választ!
Üdv

Markgx10
(őstag)
Már én is nagyon várom a választ 
Üdv:
Márk

GumisPeter
(senior tag)
Szeva!
Értve.
Kicsit szolidabban megpróbálom kezelni a kérdést.
Üdv

GumisPeter
(senior tag)
Szia.
Dobtam mailt!
Üdv

csibor
(őstag)
Köszi csak nem érkezett meg

Markgx10
(őstag)
Hello!
Légyszíves nekem is válaszolj ha lehet, mégegyszer leírom 4db 195/50R15-ös gumira lenne szükségem a legolcsóbb fajtából. Köszönöm:
Márk

GumisPeter
(senior tag)
Dobok mailt!
Üdv

Markgx10
(őstag)
Köszönöm 

&rew
(őstag)
nyah, izguljak meg egy kicsit? 

GumisPeter
(senior tag)
Szasz.
Megjött a gumilista.
Sajnos nem azoktól, akiktől kértem, de egy osztrák partner ebben a kérdésben.
El kellene dönteni, milyen mintával jöjjön.Nincs ugyanis ugyanabból a mintából a két méret.
Eszerint a gumik árai 120/70r17 W AV45ST listaáron 45265- amit 36200- ft tudok adni.
Ebből nincs a hátsó méret.
Az AV46ST mintázatból viszont nincs első méret.
A hátsó 185/55r17 W listaáron 60815- amit 48650- tudok hozatni.
Közben rámentem egy motoros sitera, ahol az jött le számomra, hogy ez igy van párban, front a 45 rear a 46 mintázat.
Amerikában pont a felébe kerülnek ezek a gumik.Az eleje 94$, a hátulja pedig 129$.
Ez a szomorú, hogy itthon a duplája a listaár.
Szal ennyiért tudom, de talán ha van valami USA contactod, jobban jársz , bár nem tom mi a vám illetve a behozatali költsége ennek.
Üdv

GumisPeter
(senior tag)
Szia!
Sorry , átugrottam véletlenül.
Dobok mailt.
Üdv

csibor
(őstag)
Megkaptam,igy elsőre a Borbet Ca érdekelne.Ehez + csavar garniturát is kell venni?

GumisPeter
(senior tag)
szia.
Nem kell venni az jár hozzá.Borbet adja hozzá, legalábbis eddig adta.
Hétfőn küldök konkrét választ mailben!
Üdv

golyani
(őstag)
egyelőre még nincs jogsim csak érdeklődnék h pözsó kéccászhat-ra mijen felnit lehetne tenni alut ami szépis jóis és nem túl drága.
kérnék róla linket.mélben is jó.
ár: hát nme is tom mondjuk 100-120 az egész garnitúra.(max 150)
HP Pavilion dv5-1080eh

&rew
(őstag)
cool, koszi. nincs usa kontakt, valszeg ez a tema most pihen kicsit. tavaly ota ugrott ezexerint az avon nepszerusege meg az ara is
hidd el, a mocira valo gumaik naonjok. tavaly viszont meg a tobbiek (pirelli, dunlop, stb) alatt volt az aruk

nRu3
(PH! kedvence)
Nem tud valaki egy használt gumi kereskedést ahol nagy választék van , nekem kis tehere kelene 1pár abroncs?
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

pyrannha
(senior tag)
Szia!
Engem 195/65R15 méretű gumi érdekelne Pirelli, Michlein vagy Continetal-ból. Légyszi küldj árakat a pyrannha@freemail.hu címre!
Előre is köszi!
[Szerkesztve]

GumisPeter
(senior tag)
Nem lesz egyszerű....
Kisteher használtban szinte le sem esik a gépről, máris elkapja valaki
Mi a méret?
Hátha van valami ...

nRu3
(PH! kedvence)
205R 14C 2db kell
Én hive vagyok az újnak de a fönök inkább azt erölteti keresek használtan mert az olcsobb, de ha tudsz valami újjat jó áron .
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

pyrannha
(senior tag)
Küldtem mail-t, de mivel szórakozik a freemail ezért ide is beírom, hogy T kellene.

GumisPeter
(senior tag)
Szia.
Használt ebben a méretben fehér holló.
Dobok mailt holnap!
Üdv

nRu3
(PH! kedvence)
Köszi azért, mail jöhet miket tudsz ajánlani újat a legolcsobbat , ne michelin és társait

kalapka
(újonc)
Sziasztok!
Új vagyok itt, bár átnéztem az előzőeket. Segítség kellene abban hogy mit lehetne feltenni mérsékelt áron a fater combi Fabiájára (185/60 R14), meg egy ismerős is kerestet velem ilyesmit a Corsa B (1.4 Si)-jére.
Peter tudnál segíteni, mert ajámlottak Debicát gyanúsan alacsony áron, de jó lenne nem később megbánni.
Köszi előre is!Üdv!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]