Ment PÜ 
HyperTransport az ÚR!

Ment PÜ 
HyperTransport az ÚR!

Helló
Re PÜ! 
Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

Sziasztok,
Mikor érdemes téligumit venni? Érdemes már most megvenni vagy még csökkenhet az áruk?

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

köszi 

Sziasztok.
Ezen gumik közül kéne választanom, valakinek van valamelyikkel személyes tapasztalata???
175/65 R 14 Bridgestone Blizzak LM 20 82 T TL - 12 789 Ft
175/65 R 14 Bridgestone Blizzak LM 30 82 T TL - 13 381 Ft
175/65 R 14 Continental ContiWinterContact TS 800 82 T TL - 13 415 Ft
175/65 R 14 Dunlop SP Winter Response 82 T TL - 13 380 Ft
175/65 R 14 Fulda Kristall Montero 3 82 T TL - 11 739 Ft
175/65 R 14 Goodyear Ultra Grip 7+ 82 T TL - 14 166 Ft
175/65 R 14 Vredestein Snowtrac 3 - 13 900ft
Árban eléggé hasonlók, nem tudom eldönteni melyik legyen 
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y
(#3357) GumisPeter válasza werszomjas (#3356) üzenetére

LM30
UG7+
Snowtrac3
Ezek friss gumik és jók is!
Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

Hali, tudom a téli gumi előnyeit, (az előző gépen még váltotta a téli a nyárit) de nagy hülyeség lenne venni valamilyen "esőgumit" és azzal kihúzni a telet? A nyáron meg várhatóan megint több lesz a csapadékos mint a száraz nap. Sokat nem megyek vele, és azt is csak Budapesten belül, 185/65 14 a méret. Mi a meglátása hozzáértők részéről?

Nem lenne egyszerűbb inkább télire váltani 

Szandálban is lehet menni hóban, ha jó recés a talpa az sem csúszik!

Ettől féltem, hogy meggyőztök.
Neked most éppen mi van készleten, vagy miket tudnál beszerezni ebben a méretben. Amit tiszta szível ajánlasz is.
Tavasszal meg majd vakarózok mi legyen, de az esőgumit még mindig nem tartom hülyeségnek.

Hali!
Fiat Brava-ra téligumit készülök venni, két márka van amit kinéztem és árban is kb ennyit szánnék rá (185/65 R14) :
Dayton DW510 - 11.000 Ft
Sava Eskimo S3+ - 10.700 Ft (akciósan)
Árban nincs sok különbség közöttük, melyikről mi a véleményed? Melyiket lenne érdemesebb megvenni?

Szerk: 185/60 R14, nem /65 

Peti!
Csavarokat/furatokat mivel ajánlatos megkenni (ha kell egyáltalán)? Wd 40 esetleg?
Csak gondoltam, ne recsegjen már minden cserénél. 
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Peti!
Csavarokat/furatokat mivel ajánlatos megkenni (ha kell egyáltalán)? Wd 40 esetleg?
Csak gondoltam, ne recsegjen már minden cserénél. 

Én hátul használok Sava Eskimo S3-t. Ez lesz a 3 tele a kocsin + most volt egy nyara az autón. Jól bírja. 
[ Szerkesztve ]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Köszi, nekem az tökéletes lenne ha minimum 4 szezont kibirna 

Szia
Réz paszta, vagy rezes spay.
sok gyártó gyártja, én a würth-re esküszöm.
Wd40 nem annyira tartós réteg, bár az se rossz...
Arra figyelj, hogy a csavar kúpja ne legyen pasztás!

Szeva
Mindkettő jó, de a Dayton oldala szerintem erősebb.Jobban bírja a kátyúkat!
Esőben is a Dayton jobb, a Sava hajlamos csúszkálni.
(visszajelzések, én csak a Dayton DW500-at, tehát az elöző versiót használtam céges Connecten, nem volt vele bajom.)

Szia.
Most csak egy nagykert látok, ami valós készletet mutat, de nem ott a legjobbak az árak.
Napközben emilezek és ahogy lesz időm, írok pár lehetőséget.

Köszi.

Köszi!
Majd befújkálom, miközben lecserélik a kerekeket. 

De elötte drótkorong vagy drótkefe!!

Üdv
Néhány akciós ár, a készlet erejéig!
175/65 R14T Pirelli W190 SC2 14390/db
195/65 R15T Pirelli W190 SC2 16490/db
205/55 R16T Pirelli W190 SC2 23950/db
Az árak csak 4 db vásárlása esetén érvényesek!!!
Üdv
[ Szerkesztve ]

Ennyi pénzért már Fulda - Montero 3-at is kaphatsz, ami legalább a német teszten a legjobbak között végzett, és ér is valamit.
Az első 5 mind különösen ajánlott.
Sztem ha már veszel, azt a nehany ezret ne sajnáld minőségibb abroncsra, ha már 1méterrel hamarabb megállsz, sokat spóroltál a szervizen 
[ Szerkesztve ]
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

Lenne egy kérdésem.
Az 4x100x54 ET45,0 és a 4x100x56,5 ET45,0 között mi az eltérés?
Ezek cserélhetők egymással?
[ Szerkesztve ]

Nem igazán.
Az eltérő adat az agyméret.
Suzuki,toyota 54,0mm
Opel 56,5mm
A felni agyméretének passzolnia kell a kerékaggyal., hivják még tehermentesítő furatnak is.

Sziasztok!
Téli gumi vásárlás előtt járok és az alábbi 3 típusra szűkítettem a választékot, tekintettel a lehetőségeimre:
Fulda Montero 3
Kleber Krisalp HP2
Pirelli Winter Carving
Egy árban vannak és 195/65 15" a méretük.
Az egyik gumisnál volt egy használt Kleber (állítólag 2 telet futott, DOT számot még nem néztem, de ha arra járok megejtem)
Mi a véleményetek ezekkel a gumikkal kapcsolatban?

Pirelli Carving felejtős!
Skandináv télre tervezték, csak valami nagyonokos lejjebb hozta eladásra...
Fulda, Kleber HP2 okés!
Használt Kleberrel is vigyázz, mert a HP-t már nemigen tudod pótólni, ha HP", akkor megveheted!
Udv Peter!
Teligumit keresek, es uj gumik is szoba johetnek, mit ajanlanal egy egy I-es Fiat Punto GT Turbora, 165/65 R14 meretben, a keret olyan 45ezer lenne a szettre.
(Amiket eddig neztem: Sava S3, Debica Frigo 2, Kormoran Snowpro, Barum Polaris 2, Dayton DW510, Fulda kristall Montero 3)
Valaszt elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

köszönöm a segítséget!

Ezekbol a Fulda kristall Montero 3 a legkomolyabb sztem, vagyis a tesztek szerint 
Ha szemelyesen Debrecenben veszed, jol nezz korul, nagy ciganyok a gumisoknál, egyes tipusoknal en talaltam 4ezer ft-os elterest is darabonként.
Egyébként Olah gumit ajanlom, jok az arai, de attol meg sunyik, DOT szamot nezzel mindenkepp.
[ Szerkesztve ]
Olah Guminal lattam a Fuldat asszem 11k kornyeken volt, szerintem annal sokkal olcsobban sehol nem fogom megkapni, termeszetesen DOT szamot nezni fogok.
'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

Igen, en is naluk vettem, ott a legolcsobb debrecenben 
Igaz csak 2009-es volt, évvégi raktáron, de az még belefér, csak új legyen 
[ Szerkesztve ]

üdv
Ismeri valaki ezt a gumimárkát: Nokian, ezt ajánlották téli guminak, illetve az ilyet forgalmazóhoz van kapcsolatom, van valakinek tapasztalata ezzel a márkával?
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!!

Gondolom a Marso volt
Szerintem teljesen vállalható.W+,WRG2
Üdv!
A gyári aczélfelnim 14"-os, 185/60/R14 a megadott gumiméret. Téliben nekem jobb lenne a 175/65/R14, kérdés hogy a nemtudom milyen széles gyári felnire ez is felmenne?

HI!
a nemtommijjen szelesre fel:- )
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

"vállalható" ez mit jelent nekem nagyon jó kell, nehogy azon az pár 1000 fton múljon hogy becsúszok e az árokba vagy sem

Szerintem,nagyon jó ár érték aránya van.Közép kategória teteje,de majd Gumis Peti megcáfol,vagy megerősít 

és mi a felső kategória? 15-ös kb mennyibe kerülnek
(#3393) Winner_hun válasza animatrix11 (#3385) üzenetére
Úgy tudom ajánlott kategória, a finnek tudnak valamit, van ott hó bőven
Nekem volt, 8-9 évesen is sokkal jobb volt hóban mint a nyári gumim.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

HI!
oromlatni ijjen hizzalalst is:- ) ug7+ ts8?0 winter response/3d ott van az elen, de a mi idojarasunkra inkabb a vizes tulajdonsagokat tarcs fontosank
ha jo mereted van akkro 15-16 rugobolkijossz darabonkent
en a hetvegen grossglockneren jartam szaraz-vizes ut /es volt parszazmeter jeges ho is/, de aszt kell mongyam tejjesen beleszerettem /az is igaz hogy ug-val nekm nagyon jo tapasztaltaim voltak mindig is/
duv
neduddki
(#3395) werszomjas válasza animatrix11 (#3391) üzenetére

Már linkeltem feljebb.
Ha jót akarsz az első 4-5 ből válassz!
Német teszt.
Persze nem teszteltek minden gumit a világon, de én ezeket venném, ezekből is a Fulda Monteiro 3-at, elég jó áron van, ha többet szánsz rá, akkor valamelyik nagyobb márkát.
[ Szerkesztve ]

na jó köszi mindenkinek a választ, valamilyen tuti lesz a jobb márkából 15-20k-t szánok rá/db majd az ismerős ismerősét megkérdem hogy a nokiannal van e neki jobb márka, de ha nincs ugylátom az is elég meggyőző 
(#3397) Winner_hun válasza Winner_hun (#3392) üzenetére
Ma fel is kerültek, jöhet a jó idő
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

HI!
de hujje meret ez a 205/55r16...
udv
neduddki

mehogy