Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gumis topic

(#3251) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Sziasztok!

Keresek 1 db BFGoodrich Gforce Profile 205/45 R17 -es gumit...

vagy kettőt nagyon olcsón!

Sürgős! Inkább privit írj...

Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

...GPS Szervizelés Nálam...

(#3252) GumisPeter

GumisPeter
(senior tag)

Üdv

Egy kis dicsekvést engedjetek meg nekem.:)

2010 DCMM közönségdíj 2. helyezést értem el a nemzetközi modding versenyen, Kölnben.
Soccer barátom a Tank Modjával a CaseCon kategoria 3. helyezésével zárta a versenyt.

Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

(#3253) sagvary

sagvary
(senior tag)

Talán járt már így más is!
Sajnos 3 hónapon belül 2 x defektem volt ugyanazzal a kerékkel. A gumin kb 10 cm-re(!) van a két javítás. Ez féléve történt. Elgyengülhet a gumi anyaga, ha ilyen közeliek a javítások?

[ Szerkesztve ]

Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...." Ja és elmúltam már 31..32..33..

(#3254) GumisPeter válasza sagvary (#3253) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

Szeva

Nem irtad milyen javítás.
Gomba?
vagy az a kivülről bedugós szar?
Netán tapasz, vulkanizálás?

Nem mindegy...

Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

(#3255) tomcsi23 válasza GumisPeter (#3252) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Gratula! :C

Mi volt a téma pontosan, felnibe ment bele egy pc? :B

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#3256) GumisPeter válasza tomcsi23 (#3255) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

Köszi

Jaja, felni hátán üveglap, azon van minden.:)

Mint ph-s, kicsit sérelmezem, hogy a site egy szót sem emlit egy olyan nemzetközi eseményről, ( 9.DCMM ) amin 3 magyar versenyző indult, ebből 2 kupát hozott haza és amellett még a games témában is elkönyveltek sikereket magyar játékfejlesztők.Erről az index írt asszem...
De ezt csak zárójelben írtam.

:)))

(#3257) sagvary válasza GumisPeter (#3254) üzenetére

sagvary
(senior tag)

Olyan javítás, ahol a lyukon át dugtak valamit, nem értek hozzá. Nem feltünő, de a fiatal gumis srác elültette a bizalmatlanságot azzal, hogy csak Isten tudja meddig lesz jó.

Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...." Ja és elmúltam már 31..32..33..

(#3258) GumisPeter válasza sagvary (#3257) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

Na de szétszedte a kereket és belülről javította a gumit, avagy komplett összerakott kerékbe tolt bele egy javitószárat??
Ha egy gumis azt mondja, hogy isten tudja, akkor az nem szakember.
Ha egy gumi sérülése, javíthatósága megkérdőjelezhető, nem szabad megcsinálni!
Ez nem egy focilabda, ami kidurran és max megijedsz a durranástól.... :W

(#3259) sagvary válasza GumisPeter (#3258) üzenetére

sagvary
(senior tag)

Szétszerelte.

(#3260) sagvary válasza GumisPeter (#3258) üzenetére

sagvary
(senior tag)

Ja és a szétszerelésen kívül amit megfigyeltem, hogy kifúrta a lyukat szabályosabbra.

(#3261) GumisPeter válasza sagvary (#3260) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

Akkor un Minicombit, azaz gombát használt, ami a lehető legjobb javítási módszer.
Kellene tudni, miért mondta az istenest...nem volt legyalogolva a gumi?
Esetleg nem volt nagyon a futófelület szélén a javítás??

(#3262) Kanczy válasza GumisPeter (#3261) üzenetére

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

Durex v Trojan? :U

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#3263) sagvary válasza GumisPeter (#3261) üzenetére

sagvary
(senior tag)

Nem ilyen gond nem volt, kb 2000 km volt benne akkor, de a két defekt 10 cm-re volt egymástól, ez izgatta.

(#3264) GumisPeter válasza Kanczy (#3262) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

Durex, nem kérdés!
:)))

(#3265) old_artist

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Egy kis segítséget kérnék, a jelenlegi "jó öreg (24 éves)" Volvo 745 (kombi) autómra szeretnék gumikat, de nem tudom, hogy milyen és melyik típus felelne meg a legjobban, ezért fordulok egy kis tanácsért!
Jelenleg négy egyforma Dunlop 195/65 R15 91V jelzésű van rajta, amivel már vagy 50-60e km is mentem, tökéletesen bevált, soha semmi baja nem volt, de mivel eléggé lekoptak (és vizsga előtt állok), ezért tanácstalan vagyok, hogy milyen márkát és típust vegyek?
Fontos a megbízhatóság és a strapabíró képessége!
Kérdésem, hogy mit ajánlotok (márka és típus), és esetleg érdemes gondolkodnom 4 évszakosban is, mivel télen kevesebbet közlekedek az autómmal?

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#3266) GumisPeter válasza old_artist (#3265) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

Szia

Öreg autó nem vén autó!
Azok még autók ma is!
:)

A legfontosabbal kezdem: bármit, csak 4évszakos gumit ne vegyél!
Nyáron szar, télen meg semmire sem jó.
Javaslatom a következő:
Van nálam 4 db téli Barum Polaris2, kb 2000 km-t futott . Suzuki SX4en volt, de mivel a bank visszavette az autót, ez megmaradt gazdijának.
A 4 db ára 24,000-ft
Ez nem olyan vészes, a nyárból még van 1,5 hónap, ha addig ezzel jársz ésszel, nem történik semmi gáz, és akkor majd jövő tavasszal veszel rá 4 jó nyárit.Vizsgán is átmegy vele, mivel nem feltétel a nyárigumi.

De ha ez nem szimpatikus ajánlat, akkor nézem még ma néhány nyári árat neked.

Üdv

(#3267) neduddki válasza neduddki (#3238) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

na p4 qatesett a tuzkereztsegen a bal hatsoban egy rokafog talalt maganak tanyat:- )

udv

neduddki

p.s. Peter: mi ebben a kunsz ha kerlek egy 10es felnibe rakod... bocsant Drakula:- )))

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#3268) old_artist válasza GumisPeter (#3266) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, eléggé vigyázok a "Volvo jószágra", ezért is úgy néz ki, és az idő foga nem nagyon hagy rajta nyomokat, még annak ellenére sem, hogy állandóan az utcán áll.

Mivel télen nagyon keveset járok az autóval, ezért inkább a nyári gumit preferálom elsősorban, bár az lenne a legideálisabb, ha lenne egy nyári és egy téli garnítúrám, de az anyagiak sokszor közbe szóltak!
Sőt, szintén előnybe részesítem a nyári használt gumit is, lehetőleg min. 6mm-es profilmélységgel, mivel a Dunlop is egy alig 3e km-res szett volt akkor, alkalmi áron. :K

Ha tudsz még esetleg ajánlani néhány gyártó nyári gumiját és hasonló árfekvésűt, akkor megköszönném, vagy esetleg olyan gyártók típusát, amit (mint mondani szokták) "magadnak is megvennél"!

A téli gumi ajánlatod egyébként elgondolkodtató, még rágódom rajta!

Köszönöm előre is - Üdv

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#3269) zolynet

zolynet
(PH! kedvence)

Hali!

205/45 R16 használt és új nyári gumma árat kérnék. (4db)

Üdv:
ZoL

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#3270) GumisPeter válasza zolynet (#3269) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

Hali

Használt nemigen, új árakat nemsoká irok!

(#3271) GumisPeter válasza zolynet (#3269) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

205/45R16

Pirelli P Zero Nero 23600- (új 2006-os gyártás)
Dunlop SportMaxx 36300-
Good Year NCT5 31800-

Yokohama as01 32500-
Yokohama pa01 33880-
Esetleg az olcsó kategória:

delfin dk5000 xl 87w 17.900.-

Üdv

(#3272) zolynet válasza GumisPeter (#3271) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

Kösz az infót! ;)
Üdv!

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#3273) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

13.6k korneyekn van a hujje meretemben a jegesmaci w440es leeht hogy ki kene dobni yoko-kat , filozozok...

udv

neduddki

(#3274) tomcsi23 válasza GumisPeter (#3271) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Peti!

Mi most a király nyáriban? Jövőre kellene valami, de gőzöm sincs mi legyen. Tapadás szárazon, esőben lenne a legfontosabb, amellett, hogy inkább családi verda, mint versenygép a használat. :B

(#3275) csibor

csibor
(őstag)

185/65/15 Az árak a legolcsóbbtól a legdrágábbik sorba állítva.Árban jelenleg ennyi fér bele.
Sava Eskimo S3+
Kormoran Snowpro
GT Radial Champiro Winterpro
Fristone Winterhawk 2 evo
Fulda Kristall Montero 3
Falken HS439
Hankok W440
GT Radial Champiro WT-Plus 65

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#3276) neduddki válasza csibor (#3275) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

+1 a jegmacira:- )

udv

neduddki

mod krisalp hp2? esetelg +1k dunlop 3d?

[ Szerkesztve ]

(#3277) GumisPeter válasza tomcsi23 (#3274) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

Szia

Ha jövöre kell, akkor várjuk meg a tavaszt.
Szinte minden gyártó kijön valami új tipussal.
Ezt , hogy legjobb, nem tudom megmondani.
A jókat sorolom és a kedves vevő választ.
Persze kellene egy méret is, mert nem mindegy egy RE050 vagy egy B250.

[ Szerkesztve ]

(#3278) tomcsi23 válasza GumisPeter (#3277) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Igen, gondoltam, hogy most okoskodnak a fejlesztéssel. ;]
Türelem is van, csak már nézelődök.
Egyébként a cserés darab: Michelin PS, 225/45 ZR17 91Y.

(#3279) neduddki válasza tomcsi23 (#3278) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

MEsterm kifejezetten elgedett a pilot sport 3val, de jo ut igencsak javallot alaja:- )

udv

neduddki

(#3280) tomcsi23 válasza neduddki (#3279) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Ezzel meg vagyok elégedve én is, hiába 5 éves (ill. még régebbi a fejlesztés), még most is egész jó. Csak már kicsit kagylós, meg kopott, és azért öregedett is szépen.
A jó út meg inkább a méret miatt kell, hát amennyire lehet, szelektálok. ;]

(#3281) neduddki válasza tomcsi23 (#3280) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

hat leglabb nem lesz vesekoved:- )

udv

neduddki

(#3282) tomcsi23 válasza neduddki (#3281) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Elég lenne, ha csak a futóműre nem lenne káros hatással. :B

(#3283) neduddki válasza tomcsi23 (#3282) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

azon filozok, hogy mi volt a suberb alatt gyarilag, de csak aszt tom, hogy 15Mm alatt leforgott, mongyuk a futomunek Neki se tesz jot a nyiregyhazi utak

udv

neduddki

(#3284) tomcsi23 válasza neduddki (#3283) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Ezzel én mentem cirka 25e km-t. Saccra kb 55-60e lehet benne, még a gyári gumija a taligának. :B
Amúgy az alapverziókra mikor mit raktak fel, Conti, GY is szokott menni. De azért 15e km alatt lekoptatni már tudomány kell (vagy valami török gyártás). :P

(#3285) Zolás

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv. Van 2 Marangoni tipusu téli gumim. Általában csak az első hajtott kerékre teszek télit(sajna nincs lóvé négyre). Namost nyár elején tesó ment a kocsival és valahogy megcsipte a gumi oldalát. Olyan mintha egy hosszu vágás lenne ami 10cm hosszu)követi a kerék vonalát) és a közepén csinált egy 1mm lukat. A gumis azt mondta hogy ha nagyon akarom megjavitja de elszállhat mivel lehet hogy sérült a szövet is.
Megéri javittatni ezt a gumit vagy keressek egy másikat ezt meg dobjam a kukába? Nem tudom hol találnék hasonló márkát-méretet nem egy sürün látott márka.

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#3286) tomcsi23 válasza Zolás (#3285) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Hogy Petit idézzem:
Ha egy gumi sérülése, javíthatósága megkérdőjelezhető, nem szabad megcsinálni!
Ez nem egy focilabda, ami kidurran és max megijedsz a durranástól.... :W

#3287: :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3287) Zolás válasza tomcsi23 (#3286) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Hirtelen hozzáolvastam az aláíírásod. Eléggé érdekes volt :DDD

[ Szerkesztve ]

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#3288) tomcsi23 válasza Zolás (#3287) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Annyi még, hogy gumit nézhetsz használtan is, itt pl., meg Petinél is szoktak lenni (mondjuk nála mindig a méret a lényeg :D).
Viszont, ha máshonnan veszel, akkor előtte gumis mindenképp nézze át/tegye fel gépre.

[ Szerkesztve ]

(#3289) LuckyL

LuckyL
(senior tag)

Sziasztok!
Bocs a reklámért, de nagyon jó az ajánlat.
Van egy nagy adag túltárolt téligumink amit szivesen eladnánk debrecenben vagy nyiregyházán, vagy futárral is elküldjük. Kb fél áron adjuk a vadonat új gumikat.
Részletek:
[link]

(#3290) csibor válasza LuckyL (#3289) üzenetére

csibor
(őstag)

Hátha még 185/65/15 is lenne :)

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#3291) neduddki válasza neduddki (#3283) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

na megvan 225/40-18as Conti sportcontact voltak, csak eppen kicsit gyakran megrangatta a szalontutaj a 4 kereket a 170lo/350nm parosaval:- (

udv

neduddki

(#3292) tomcsi23 válasza neduddki (#3291) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Ja, érthető. Hát ott szokták neki nyomni hidegen-melegen egyaránt. :U
Van 2 lityi dájzel összkerekes is? ;]

(#3293) neduddki válasza tomcsi23 (#3292) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

ugy tunik mert nagyon elvezik tilen a m3ast:- ))) amugy havi 4-5Mm belefut ami foleg emlegetett nyiregy-naffalu m3-on /heti 1, de inkabb 2/

udv

neduddki

(#3294) tomcsi23 válasza neduddki (#3293) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Hát akkor ott a fék is kophatott rendesen, ha az m3-on15e km alatt lefogyott a gumi. :B

(#3295) neduddki válasza tomcsi23 (#3294) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

azt meg nem ok, hanem a szalontutaj mint irtam nyiregyen:- )

udv

neduddki

mod: off

[ Szerkesztve ]

(#3296) Pörp

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hi!

Télre melyik a jobb: 185/60/R14 vs. 175/65/R14? 6mm átmérőben, szóval váltóméretnek tűnik. Remélem felmenne a második verzió is a zacélfelnire. Na meg jöhet téligummára tipp.

(#3297) Manitou válasza Pörp (#3296) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Nekem 185/60R14 van télibe, Fulda Kristal Montero 3
Ha lehet választani a 185-öt választanám. Ezek használt gumik?
Ja ezek váltóméretek :K Nekem is 175/65R14 a gyári méret.

[ Szerkesztve ]

(#3298) Pörp válasza Manitou (#3297) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A gyárim, matrica a küszöbön: 185/60/R14. Másnak meg 175/65/R14 ugyanezen autótipusra... Nem a keskenyebb, magasabb a jobb télre? Nem használtat akarok.
KRISTALL MONTERO 3: 11990Ft/db áron látom, ajándék házhozszállítással. Jó az ára, a gumi is? :) ADAC 2009 szerint igen szuperjó.

[ Szerkesztve ]

(#3299) Manitou válasza Pörp (#3298) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Azt nem nem tudom, hogy a vékonyabb a jobb -e :U
Ja a 2009-es ADAC tesztet olvastam előtte én is, meg nézegettem mi lenne a jó, és ez árban is elég jó volt, meg teszt szerint is. Én is valami 12k-s árra emlékszek tavalyról.
Nekem bevált.

(#3300) neduddki válasza Pörp (#3296) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Eszedne vagyol tEEEE???? japo otora japo gummedli...:- )
kiviteli szitn a gummimeret akr csak nalam: lasd 185/70r14 egyel feljebb mar 195/60r15 kitanyalod a tipust???: -)
amugy Te miskoc es kornyeki vagyol, regi eletembiol a 46os korzetszam igencsak miskozot sejtet az meg otogummedlibot, h amar ingyehazaszallitasos...
en siam tatolnam a 175-t de hat en egy mas alltfaj vagyok: jegmaci 11.6k, krisalp hp2 szinten, ami ellnebn nalam kifejezetten befuti: winterresponse 13k, lm30 13.6k, UG7+ 14k !!!! szoval ezen nicns mit sokat gondolkozni
de ha 185 akkor is: jegmaci 12k, hp2 13k, ug7+ 14,5!!!! ts800 szinten mi itt a kerdes?

udv

neduddki

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gumis topic
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.