Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    válasz Toxy #16813 üzenetére

    Igen, kezdheted elölről.

    VAN VISZONT MEGOLDÁS A LASSÚ ÉS HIBÁS FÁJLOKRA!!

    Mindenkinek javaslom amúgy aki a letöltés elején jár, hogy ezt a módszert alkalmazza, mert nincs garancia arra, hogy nektek nem fog ERR_FIL_PACK 3 hibával elszállni a játék, hiszen nekünk is a hivatalos módszer volt az első. Ezzel a módszerrel viszont biztosan nem. Csak Social Clubosoknak ajánlott a post, Steamen tudtommal nincs ilyen probléma!

    0. én letöröltem a játékot az ERR_FIL_PACK 3 hibánál, és elkezdtem újra a telepítést, de erre nem biztos, hogy szükség van

    1. Kezdd el letölteni a játékot a downloaderrel

    2. 1-2 giga után állítsd meg, amikor létrehozta az alap mappákat és lépj ki a letöltőből

    3. Ebben a reddit postban megtaláljátok az alap fájlokat

    4. Innen pedig eléritek az utólag telepítendő patcheket.

    5. indíts el megint a letöltőt, nekem még itt egy kicsit updatelt, de percel alatt megvolt

    A fenti fájlokhoz ugyanúgy meg kell venni a játékot, érvényes social club regisztráció nélkül nem működnek, viszont nekem max sebességgel jött az anyag megszakítás nélkül. Az alap fájlok zipekbe vannak csomagolva, a végén van svf fájl a crc ellenőrzéshez, ha valami hibásan jönne le (a hozzászólásokban a 12-es fájlt írták sokan, hogy hibás, azt innen tudjátok letölteni a new mappából.

    [ Szerkesztve ]

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák