Nem hinném. Már vannak más gigabájtos mailboxot kínáló szolgáltatások is. Ha lecsökkentik a tárhelyet, akkor semmi értelme nem lesz a Gmailnek...
Aki hülye, haljon meg!
Eredeti SONY BPS18 alap kapacitású akkumulátor, 2100 mAH, lítium-ion, ezüst, a VAIO W sorozathoz
Eredeti SONY BPL18 Nagy kapacitású akkumulátor, 5200 mAH, lítium-ion, ezüst, a VAIO W sorozathoz
KTU bazárja, van bluetooth, IrDA, router, kártyaolvasó, patron, újak, dobozban!
AMD Ethernet kártya, RJ45 és ST optikai csatlakozóval, PCI eladó

Nem hinném. Már vannak más gigabájtos mailboxot kínáló szolgáltatások is. Ha lecsökkentik a tárhelyet, akkor semmi értelme nem lesz a Gmailnek...
Aki hülye, haljon meg!

ja.
A zinviteket kosz.
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

Elnézést hogy nem olvasom végig a topicot.A következő a gondom:
A PopPeper nevü progival ellenörzöm a postafiókjaimat. És a gmail-nál gondjai vannak. Kiszolgálónak a pop3.gmail.com van beirva, portnak a 110-es.
Jó ez így? 
![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/anim1/36_13_3.gif)
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Hu, ez nagyon hamar lecsúszott...![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/anim1/36_12_7.gif)
Nem baj, ha felhozom?![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/shoutbox/airborne.gif)
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

A gamiles fiokodnal engedelyezni kell a settingsnel.
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

Bocsi, ezt nem igazám értem.
Mit kell engedélyezni, és hol? A PopPeper beállításainál mondod? Mert ott minden Ok, kivéve ezt a 110-es portot, mert az lehet hogy rossz...

A www.gmail.com -on kell engedélyezni a settings menüben a pop3 elérést.

Ok, köszi, már vártam a válaszodat, nagyon...

Már megint: UP

Kezdődik előröl?

Hát azért írtam, hogy nem tudtam hogy a gmail-on a settings menüben kell állítani, és marhára zavart, hogy nem sikerül ellenőriztetnem, nos még most sem jó, de most már nem zavar annyira...

Miért nem hagyod ezta popuppert?
Van gmail notifier, ami automatan ellenoriz.

Hát mert a Poppeper magyar nyelvü, és van a családban 8 e-mailcím, eddig nagyon bevált, úgy is mondhatnám, hogy tökéletes. 
De ki fogom próbálni, amit ajánlasz, köszönöm! 

csak egy tipp: en ThunderBirddel nezegetem a gmailes leveleimet
magyar nyelvu, sok cimet kezelo, rendes levelezoprogram 
Dyslexia for cure found!

Jó.

Köszönöm, ezt is kipróbálom, de már csak a hétvégén lesz időm rá...

az addig okés, de hogy lehet jelentkezni?
... szerintem ...

úgy tudom, meghívás alapján
megkérnék valalakit, aki rendelkezik ilyen címmel, hívjon meg engem plíííííz
előre is köszi a meghívást.
... szerintem ...

A b14.uw.hu honlapon találsz meghívót.

Up, a kedvencem

UP

please invite me also.
... szerintem ...

A b14.uw.hu -n találsz inviteot.
en azert kuldtem neked egy invite-ot, hatha egyszerubb igy mint bongeszgetni..

Egy gyors kerdes: mennyi idö ''nem hasznalat'' utan törlik az accot? Magyarul mennyi idöközönkent kell ranezni? Freemailnel ugye 3 honap. Gmail?

jUPájdé

A faq-ban valahol benne van,de asszem tán 9 hónap.

Hali mindenkinek!
Szóval a gond... : Nem megy az gmail-es smtp elérésem email kliensből.
---
Kinek működik? Melyik progit használja? Beállítások? Valami különleges?
help, mert már felidegesít.
---------------------------------------------------
b14! Raktam fel vagy 30-at. Van még tartalékon 100 azonnal mozgósítható. Légyszi majd holnap nézd át őket. Amúgy az előbb már jött is egy visszajelzés, hogy regeltek... 

smtp server: smtp.gmail.com
ill. TLS , vagy TTL serverre állítsd és kapcsold be az azonosítást. Asszem...
Nekem The Bat!-tal működik.
[Szerkesztve]

ha kell vkinek invite:
Bővebben: link
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!

Nőtt a gmail fiók mérete!! Ha jól fogtam,akkor 2 giga lesz és ha lesz több tárhelyük,akkor mégtübb lesz a tárhely a usereknek.Nekem most épp 1140 mb az elérhető 

Infinity+1

Bite my shiny metal ass!

Örömünnep!!!
Ha nem csak 4.01

Mivel 2 gb a tárhely ezért frissítettem ez invitokat a b14.uw.hu -n. Regisztráljatok most!

na ha így haladunk akkor, tényleg soha nem kell majd törölni a leveleket!
egyébként én eddig 47mb-ot gyűjtöttem össze, szal van még 1953 mb tárhelyem!

Nekem 16 mb.

a mailpont nyitóoldalán jelent meg a köv hír
Bővebben: link
most akkor ki csatlakozott kihez?
vagy április elseje?
[Szerkesztve]
>vizslát mindenkinek<

Sztem 04.01

És azt láttátok, hogy már formázgatni is lehet a szöveget levélírásnál (rich formatting)? (Igaz, én nem szoktam ilyen csicsákat belerakni az emailjeimbe, de van, aki szereti...)

Először azt hittem,hogy csak bolondok napján mókáznak ezzel a tárhely növeléssel,de ma már 2050 mb a mail fiókom!Egy nap alatt azrt elég szép teljesítmény 
A ricg text formatting még nem mindenkinek elérhető,folyamatosan vezetik be.Nekem eddig még nem aktív
Van,akinek már bekapcsolták?Ugye nem kell akkor sehol (pl.settings) bekapcsolgatni,hanem egyszercsak megjelenik a levélírós ablakban opcióként? 

2050 mb és még mindíg nő! igaz nem akkora ütemben mint 2 gigáig, de nő!

Igen, nekem már van. A Compose ablakban át lehet rá kapcsolni, a fájlcsatolós rész alatt.

2051 mb 
Én is megtaláltam a szöveg formázást...firefox behozza,de az opera nem
Pedig azt hittem végre,hogy teljesen kompatíbilissá tették az operával 

IE-ből most nem tudok belépni: ''Hiba az oldalon''. Másnál?
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

Az Opera 8 bétával se működik?
Egyébként tegnap feldobtam 10 invite-ot a b14.uw.hu-ra, és 9-et már el is vittek közülük...
(A https-sel kezdődőek voltak az enyémek.)

Nekem Firefox-szal semmi gond. Próbáld üríteni a Cache-t a böngésződben (IE-nél ha jól emlékszem, Eszközök / Internetbeállítások / Ideiglenesen letöltött Internetes fájlok), és törölni a Gmail-es cookie-kat.

Nekem is 2053 MB a tárhelyem. Jól meg is lepődtem, amikor a főoldalon egyre csak nőtt. 
Akkor ez azt is jelentheti, hogy lassan kikerülhet a béta-verzióból, azaz véglegessé válik?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Nem értek valamit. Miért éri meg a Google-nak több, mint 2 giga tárhelyet adni durva reklámok nélkül, amikor a freemail csak 5 megát ad, ráadásul undorító flashekkel takarják el az olvasás gombot, ott a banner a képernyő tetején, stb...
Ha majd szabadon lehet regisztrálni gmail-be, tehát nem lesz béta, akkor nagyon nagy lesz rá az igény szeintem, hogyan fogja ezt tárhellyel bírni a Google? (a csökkenés volna logikus lépés, ezt végképp nem értem, jelentős user szám növekedés, és még a tárhelyet is növelik?)
mod: A gmail notifier firefox extension szerint még mindig 1000 MB a tárhely 
Petya
[Szerkesztve]
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!

Miért ne érné meg? Ez nekik egy viszonylag olcsó (hiszen a legtöbben meg se fogják közelíteni az 1GB-os korlátot se), ám annál hatékonyabb marketingfogás, ráadásul erősíti a márkahűséget is (ahogy a Forrester egyik elemzője mondta, keresőt könnyen vált az ember, hisz az nem jár különösebb következményekkel - de az emaillel más a helyzet, minél több emailt tárol valaki az egyik címén, annál nehezebben vált). És persze a Google image-ét (hogy milyen ''cool'' meg innovatív) is fenn kell tartani, és azt sem adják ingyen.
Apropó, a Firefoxos Gmail Notifier azért ír még mindig 1000MB-ot, mert az nem változóként szerepel benne, hanem csak sima szövegként, szóval ahhoz, hogy kezelni tudja a tárhellyel kapcsolatos változást, új verziót kell belőle kiadniuk a készítőinek.
[Szerkesztve]