másik gépről is rossz volt. 1óra után minden rendben volt.Nálluk volt a hiba csak terelték a cookie-kra...
Aláírás
Eredeti SONY BPS18 alap kapacitású akkumulátor, 2100 mAH, lítium-ion, ezüst, a VAIO W sorozathoz
Eredeti SONY BPL18 Nagy kapacitású akkumulátor, 5200 mAH, lítium-ion, ezüst, a VAIO W sorozathoz
KTU bazárja, van bluetooth, IrDA, router, kártyaolvasó, patron, újak, dobozban!
AMD Ethernet kártya, RJ45 és ST optikai csatlakozóval, PCI eladó

másik gépről is rossz volt. 1óra után minden rendben volt.Nálluk volt a hiba csak terelték a cookie-kra...
Aláírás

OK
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

UP
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

UP

1 UP, többet nem adhatok.

UP

UP

UP

UP

A ph!ról már mindenkinek van gmailes emailcime?

UP
nagyon unatkozhatsz ha ennyit up-ot nyomsz

Nem unatkozok, csak szeretném, ha minden ph-snak lenne gmailes cime.

Érdekelt vagy a gamailnél, vagy miért?
Szerintem nincs értelme ennyit upolni... Akit érdekel, az majd rákeres.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

De az én honlapomon van az invite szóró.

Én is gondolkodom rajta, és mekkora az egybe elküldhető file mérete?
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

Ugy emlekszem, 5 mb.

az elég korrekt... lehet csinálok is egy ilyen címet.
milyen invite, vagy mi a szösz kell hozzá?
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

Aha.
Tehát akkor Te a saját honlapodat, és a programmers honlapot reklámozod
OK
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

Plz kérek egy invitete ? plz help me 
Élni JÓ
megkaptad
pont ezt akartam en is mondani csak megeloztel, masik topicban mar reg moderaltak volna ezert..

Invite ment 
10 megát lehet egyben küldeni,tesztelve 

most kozeledunk az open gmail fele... mi az h 50 inviteom van hatra, lol?
:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::

kösz 

Használd egészséggel 
Amúgy nekem is mindig 50 invite-om van.Ha küldök belőle (mindegy,mennyit),1-2 napon belül megint 50 lesz.

Sikerült elirnom az login nevem 
ezt ki lehet valahogy javítani?

Én hogyan tudok invitálni akárkit? nem találtam semmilyen ilyen menüpontot...
(#880) kretenallat válasza TrollBalint (#879) üzenetére

asszem ha frissen regelt vki akkor varnia kell egy darabig mig invitalhat.
de egyebkent a bal oldalon a menusor legaljan van nalam.
:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::

Ha gondolod,küldök egy másik invite-ot és akkor reggelsz egy másik accountot.
Javítani nem lehet utólag a user name-en.Ha esetleg van olyan opció,hogy a mostani törlése,akkor esetleg azt megéri,hogy ne legyen felslegesen reggelt acc.
Új felhsaználóként kb 3-7 napot kell várnod,hogy mást is invitálhass.Hugomnak kb egy hete csináltunk gmail fiókot,ő már tud invitálni 

akkor majd megszüntetem, de most rohanok zh-ra 

Oks,akkor küldök egy másik invite-ot 

kösz, megkaptam, csak most meg nem a saját gépemnél ülök, szóval kb. estig várnom kell vele... 
de ezt már nem fogom elszúrni 

ha kell invite nekem is lehet irni egyebkent.

Szia! Nekem kellene nagyon.

A b14.uw.hu -n talalsz.

Már mindet elhasználták... 

Ohh. Elnezesed kerem...
Teszek ellene.

Valaki szánjon már meg egy invitálással! Please!
Ja, bocs...
[Szerkesztve]

LOL...
Én meg már tettem ki az oldalamra 10-et.

Hálám üldözni fog a sírig! 

Köszönöm Neked is. Eltettem ezt is, hátha jól jön még.
A POP3 szervernek mit kell beállítani?

Affene...
Már csapkodja a fejemet.

A zinvite 3 hét után megromlik.....
A pop3at be kell allitani a gmailnel is.

Feltoltam én is 20-at a b14.uw.hu-ra.
A b14world.tk nekem nem megy... 
Aki hülye, haljon meg!

POP is enabled. Mégsem tudok csatlakozni a pop.gmail.com-ra. (thunderbird-öt hasznalok)
Bocs, már megy is. csak a portokat kellett beállítanom.
[Szerkesztve]

be kell kapcsolni az SSL-t.
Minden igazságot könnyű megérteni, ha már felfedezték; a cél felfedezni őket. - Galileo Galilei