Ezek pont elegek lesznek némi tuninghoz is és már így nem is olyan drága az i7.
Dualhoz?
Kisebb táppal nem nagyon próbálta ki senki a konfigját? 450es Corsair-rel?
[ Szerkesztve ]
Eredeti SONY BPS18 alap kapacitású akkumulátor, 2100 mAH, lítium-ion, ezüst, a VAIO W sorozathoz
Eredeti SONY BPL18 Nagy kapacitású akkumulátor, 5200 mAH, lítium-ion, ezüst, a VAIO W sorozathoz
KTU bazárja, van bluetooth, IrDA, router, kártyaolvasó, patron, újak, dobozban!
AMD Ethernet kártya, RJ45 és ST optikai csatlakozóval, PCI eladó
Ezek pont elegek lesznek némi tuninghoz is és már így nem is olyan drága az i7.
Dualhoz?
Kisebb táppal nem nagyon próbálta ki senki a konfigját? 450es Corsair-rel?
[ Szerkesztve ]

de jól kiismertél pár paprikás hangvételű post mögül ![;]](/dl/s/v1.gif)
egyébként pedig mindenkinek vannak hiányosságai a tudásában, nem ezzel van a gond, de amikor megpróbáljátok a saját igazatokat, feltételezéseteket bemagyarázni valakinek - közben persze ugyanolyan ego-val lealázva, lefikázva a másikat - és ezt nem veszitek észre és valaki hasonló stílusban néha szemreveti bizony nem tetszik. az évek során mióta fórumozgatok itt, nem emlékszem, hogy hasonló esetek előfordultak volna - azóta pedig öregedtem pár évet -, de a hiba biztosan a gépben van 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
Majd kiderűl...
Ilyen lapok mellett viszont lassan értelmét veszti majd a Core i5. Bár ha lesz 20k-s változata is, akkor nem szóltam...

nincs még tapasztalt....
még tulaj is alig van.. most jönnek az elsö úttörők. 
felépitésében egyformák 12fázis a proci körül, és a ram és az nb körül is ugyanaz az a felépités....
a ramkezeléssel kapcsolatban meg a kezdeti biosok miatt vannak problémák, de reméljük kiforja magát ahogy a p45-nél is történt a kezdeti idökben..
egyenlöre nem tudjuk hogy a nagyobb NB hütés jár-e elönyökkel ...
a p45-nél nem volt korlátozó tényezö a sima heatpie-os hütés sem..

a slot-ok számozása a cpu irányából haladva 1»3»2»4. egy esetben kell használni a "kék" slot-ot, ha 4 modulból akarsz 3CH-t építeni.

[ Szerkesztve ]
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••
DC esetén is akkor abba kell pakolni a második ramot?
Látom nem...
Érdekes megoldás...
[ Szerkesztve ]

DC esetén látni a szép szinét 

Ennyire alap lapot
már nem akarok, az EX58-DS4 megfelelne, ha nem tartanék a memkezelési bugoktól, és biztosan többet nyújtana egy i920-al, mint a lelenlegi konfigom. Az Asus P6T szimpatikusabb, viszont irreálisan drága. Az Intel Smack Overje meg hasonló felépítésű, mint az általad linkelt Giga, no meg annál a tuning is kétes..
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
P6T-nél csak azt nem értem, hogy miért kap gyárilag több feszt az NB... állítólag a HP is gyenge rajta, nekem az a lap nem nagyon jött be... akkor már inkább a DFi X58.

az összes asus x58-nál magasabb a vioh a kellenténél. passz, hogy miért. egyelőre indokolatlan az emelés szükségessége.

[link] Lassan kirajzolódik a probléma és orvosolva lesz
Vagy megvárod, h több tulaj legyen és amilyen rammal szívnak azt kerülöd(nyílván szívás alatt nem a user errort éertem)! 
Remélem BloodRage-el nincsenek ilyen problémák
[ Szerkesztve ]

addig is a tuningra vágyó UD5 tulajoknak a legjobb választás a ß F4f, k, r BIOS-ok egyike.

Ahonnan én szerzem be a lapokat, nincs DFI és egyelőre Foxconn sem. De ha lenne magyar forgalmazó nagykerük, akkor más lenne a helyzet, így marad a Giga/Asus/MSI/Intel kvartett, ebből a legkedvezőbb ára a Gigának van, megfogadtam, hogy többet nem áldozok annyit drágább lapra, mert felesleges. Anno megvettem a Maximust is, és nem származott belőle semmilyen előnyöm... (max e-penis növekedés
)
Annál is ez a túlfeszelés volt már, ez ilyen Asus betegség lehet.
P00By remélem tényleg orvosolják biossal ezeket a bugokat, nem akarok szívni. Egy hónapjuk van, ha addig nem lesz változás, megvonom tőlük a bizalmamat 
Értem... hát nagy kár, mert ebből a 4-ből is csak kettő használható.
Intel fronton az MSi szerintem elég kerülendő az Intel lapok meg... szóval marad a Gigabyte meg az Asus.
Biostar se kapható nálunk?

miért a beta BIOSokat ajánlod , amikor ott van a végleges F4
ami már nem beta...

mert jobbak ezek a beta-k, mint a final. láttunk más gyártónál is ilyet, hogy egy korábbi beta jobb volt. nem mindig kerül bele a final-ba az, ami benne van egy azt megelőző beta-ban.

F5a sem rosz 
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

tudod hajtani 2000-en a RAM-okat? 

Hááátttt nem
de nyugtasson meg hogy a többi biossal sem bár nem próbálltam még csak az f2-őt a sima F4-et meg az F5a-t 

Hivatalos magyar királyi nagykerben nem tudok Biostar lapról sem, egy-két vga-juk volt rendelhető. Foxconnra még tán van esély, de árban az már Asus környékén mozog, akkor viszont nekem szimpatikusabb a P6T Deluxe, miért nem raktak a Blood Rage-re 6 memslotot? 
[ Szerkesztve ]

Árban a Faxcooin szerintem a P6T felett lesz, mert amcsiba anyi mint a DFI lap.
Azért nem raktak rá mert elvileg ez egy full tuningos lap és a gyártó ugy véli, hogy a tuningosoknak nem lesz szüksége 6 ramm slotra soha 

pedig nem irnak rosszat az F4 véglegesröl...
:::
"GA-EX58-Extreme - BIOS F4
GA-EX58-UD5 - BIOS F4
GA-EX58-DS4 - BIOS F4
1. Fix S3 resume turbo mode issue
2. Fix DualBIOS recovery issue
3. Improve System Stability"

"egy esetben kell használni a "kék" slot-ot, ha 4 modulból akarsz 3CH-t építeni."
ezt jól értem hogy akkor akár 4db memoból is tudok tri-ch üzemeltetni
nemcsak 3-ból
4-böl is.. ?
akkor ez olyan lenne mint a ddr2-nél a DualCH , 3db modullal...... ilyesmi? 

jól érted

,
csak mert korábban olvastam hogy DC kitekkel nem lehet TriCH megvalósitani..

a gyártó ugy véli, hogy a tuningosoknak nem lesz szüksége 6 ramm slotra soha
És ez így is van 

Core i7 965 höz jó választás lenne giga x58 ds4 lap?
Shatter your limits!

Szerintem jó. 
Nokia Lumia 800 - Smoked by Windows Phone

kössz a helpet
Shatter your limits!

Én is ilyen lapot vennék.
Nokia Lumia 800 - Smoked by Windows Phone

ENm tom mi külömbség van a DS4 és a UD5 közöütt de oda már szerintem jár egy UD5 minimum hanem inkább egy DFI X58 hamán 965 

Sztem nem lesz tuning, csak megérzés 

Hát végülis 965-nek mind1 mert nem kell nagy fsb de az nem árt ha a rammokat jól kezeli, csak a 965-ből kiindulva ajánlottam jobb lapot 

UD5 annyival több a DS4-től, hogy van rajta +2 sata, egy eSata és plusz egy gigabites lan port, ennyi.. Na ezek nem érnek meg nekem még egy tizest. Akkor már P6T.

Ahh értem de valami másban is csak különbözik mert asszem a hogy nem jó rá az a bios mint ami az ud5-re meg az extzreme lapra, bár ez nembiztos hogy hátrány
Nem láttam még tuningbeli összehasonlotást köztük. 

végre 1 hét után , beüzemeltem az új szekeret..
megjöttek a ramok is.
köszönöm Ottoka -nak ezt a G.skill fogatot ...
egyenlöre megy , müködik ,,, jön az ismerkedés.. 

hali látom nekedis giga lapod van i7-hez és énis g-skile memoriát néztem ki hozzá de itt olvastam van akinek pl mint neked jo de vhol meg még azt irták, hogy nemmüködik vagy majd miután megjön a lapom+proci egyböl bios frisités?
Okos Vok.

nálam még nem volt biosfrissités , a gyárilag F3-al érkezett a lap...
betettem a 3 modult , egyenlöre alapbeállitáson van , nem piszkáltam még semmit ..
hogy-hogy ezt a memoriát nézted ki ? 

mindegyik lapnak "saját" biosa volt , ez igy volt a P45-nél is... ott is szinte egyszerre jöttek , mégis külön tálalták öket...

akkor megbnyugodtam 
bár érkezen már meg a minden hozzávalom
bár az 8-10 munkanap még 
Okos Vok.

Majd fogsz, nekem holnap érkezik az UD5 lapom.
Sajnos egyenlőre csak 1db 1GB 1333-as rammal ( várnom kell a 3x2GB-ra ) de próbálkozni azzal is lehet.
Tüzetes ismerkedés után tuningra fel! 
[ Szerkesztve ]

Ez hiányzik még nekem is, real world tuning eredmények. Nem agyonnitrózot és SE lap/cpu kombók, hanem Kispista összerakja és ennyit ment neki 

Hárt szerintem az UD5 biosa megegyezik az extreme biosával de nem tenném rá az életem
Nagyon várom hogy mit sikerül kihoznod a rammokból 
[ Szerkesztve ]

Kiváncsi leszek az én UD5 lapomhoz képest hogy muzsikál és ugymár tisztán fogjuk látni a külömbségeket 

Hát igen ezek az erdméynek reállisabbak, mert pl. amik az XS-en is vannak mi azt lehetséges hogy soha nem tudjuk kihozni az adott cuccokból, főleg ha a nitrós hűtésen felül még válogatottak is a cuccok

ha igy nézzük ,akkor a DS4 biosa is megegyezzik...
tök azonos a lap felépitése, még annyi külömbség sincsen mint a P45 esetében...
de majd meglátjuk ,, az a lényeg hogy minél több user és tapasztalat legyen.. 

A lapon UD5 nem találok Cmos Clear gombot mint az "korábban" a P45-DQ6-on volt.
Esetleg a lapon lévő Power gomb mellett lévő kis kék gomb lenne az?
Még valami, a CPU leszorító foglalat neked lötyög?
A leírást még nem olvastam, arra csak este tudok sort keríteni.
[ Szerkesztve ]

a CMOSclear-t én se találtam meg elsöre a lapon,, de másodszorra sem.. 
mivel kivan vezetve a hátlapi panelhez
...
én örültem neki hogy végre a gépen "kivül" van..
a cpu leszoritó nekem is lötyög... ( tudom mire gondolsz , én is néztem )
MOD:: melyik biosal érkezett a lap ?
[ Szerkesztve ]

"( tudom mire gondolsz , én is néztem )"
Erre rögtön egy reklám szövege jutott eszembe poénból ne vedd komolyan:
" dehogy tudod "
Coldrex reklám
Még nem tudom mert csak este lesz alkalmam elindítani. Már nagyon várom.