Az viszont nagyon érdekes hogy az ud5 bordája alatt már mintha lenne valami chip. ITT.
Most néztem árlistán UD3-at 32k körül van csak. Nem is olyan vészes. Lehet beruházok majd egyre.
[ Szerkesztve ]
Eredeti SONY BPS18 alap kapacitású akkumulátor, 2100 mAH, lítium-ion, ezüst, a VAIO W sorozathoz
Eredeti SONY BPL18 Nagy kapacitású akkumulátor, 5200 mAH, lítium-ion, ezüst, a VAIO W sorozathoz
KTU bazárja, van bluetooth, IrDA, router, kártyaolvasó, patron, újak, dobozban!
AMD Ethernet kártya, RJ45 és ST optikai csatlakozóval, PCI eladó
Per pill elfogyott, remélem találok még Párhuzamos port kártya PCI

Az viszont nagyon érdekes hogy az ud5 bordája alatt már mintha lenne valami chip. ITT.
Most néztem árlistán UD3-at 32k körül van csak. Nem is olyan vészes. Lehet beruházok majd egyre.
[ Szerkesztve ]

ez egy elég korai lap
az ott p55, alul meg a sata vezérlők vannak

Elég korai az tény, de ha összehasonlítod az újjal semmi kölömbség nincs szemre. Tehát nemvalószínű hogy a chipet levették róla, ezt bizonyítja a borda is rajta.

a p55-öt biztosan nem vették le róla 

Ne nevess ez nem vicces ![;]](/dl/s/v1.gif)

nyeffffffffffff.
Gigabyte s1156 GA-P55-UD3
36 hónap 26 140 HUF és van. be is foglalom. 

Hol nézted 
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

ajaj, ud3 4+2 phase, ud4 8+2.
lehet, az ud3 kerülendő? ep43 is befürdés volt, kevés fázis, ócska tuning.

MI ez a parasztvakítás? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

ez? raktárkészlet kérlek...

Asus P7P55D Pro
Asus P7P55D Evo
Asus P7P55D Deluxe
Asus P7P55D
Gigabyte P55-UD6
Gigabyte P55-UD5
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

vannak árak... ahogy nézem, ud4 alatt nem érdemes, annyiért meg majdnem(?) van i7 lap is, és még a proci árakat nem is látjuk. 
Megérte várnotok rá.
Ennyiért már DFI X58-at is kapni.
El vannak ezek szállva, Intelékkel együtt...
Viszonyítás képpen most egy i7 920 ára $279.99.
A lapárakról meg csak annyit hogy ez szerintem várható volt. Aki 20-30 ezres lapárakra számított az szerintem kicsit el volt tájolva. Abba az árkategóriába az Intel még jó darabig az LGA-775-öt szánja.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Hozzá kell tenni hogy elég drága oldal. Itt olcsóbbak az asus lapjai.

az EX58-EXTREME-ed is biztosan megérte az árát 
[ Szerkesztve ]

Na azért mondjuk az i750 lesz 40k a 920 még mindig 60 felett van. Tehát még az alaplapoknál nincs akkora rés, de prociknál azért igen. Össz 30-40k val jösz ki olcsóbban mintha x58-as konfigot vennél.

Asus s1156 P7P55D PRO 35 930 + fa
Gigabyte s1156 GA-P55-UD4 33 100 + fa ( expert nagyker )
a sima ud3 olcsó, de szerintem a 4+2 fázis miatt.... felejtős. pedig árban jó lehetne. a többi, azért olcsóbb mint az i7, de.... hát a fene tudja.
Olcsó? 41K? Ennyiért már majdnem csúcslapot kapsz AM2+/AM3 és LGA775 alá....nem 4+2 fázissal.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Gratulálok. Most megkönnyebbültél? 

Ja-ja
Várom hogy már megjelenjen a proci is, mert akkor megyek és veszek egy i5 konfigot azonnal egy Asus Deluxe vagy Evo deszkával 

nem még, a GTX285-ödről nem is szóltam 

Ud6 kibontva.
[link]
Alapfesz alatt a maximumon túl!

37kért egy sima p7p55D [link] nem lenne jobb, mi van az evo-n illetve a deluxe-on ami megéri a felárat? Nem kötözködök, csak kíváncsi vagyok.
BR4D:Szerintem ezt is meg lehetett volna említeni mint x58as: Asus Rampage II Gene 52kért
[ Szerkesztve ]

p7p55D.... kicsit több mint a giga, de jobb is.... bár én márkahű vagyok. (?)

ebben van valami, de az i5 csak fincsibb lesz, mint egy x4... vagy nem? 

Nem tudom még mi lesz de ha már lúd legyen kövér
Lehet hogy csak sima P7P55D lesz, az sem olyan rossz 
[ Szerkesztve ]
Játékok alatt nem biztos... Photoshop meg render illetve tömörítés alatt valószínű. Viszont i5 alá még egy jó darabig nem lesz 21K-ért 10 fázisú PWM-mel alaplap. 

meg kellene várnod a többi lapot is, pl. ud3r valószínűleg nem lesz sokkal drágább, mint az ud3

a sima P7P55D veri a giga ud3 at. a giga ud4 nél csak nettó 2500-al olcsóbb.
lehet sakkozni. hát, nekem az alap asus most jobban bejön...

üdv
És mondjuk egy sima Gigabyte P55-UD3 meg egy proci hozzá mennyibe fog kb kerülni.?
Olcsóbb lesz mint ai i7.?
Nokia Lumia 800 - Smoked by Windows Phone

Kíváncsi vagyok a proci megjelenéséig mennyi új alaplap fog még befutni
De ezek az Asusok már most jónak ígérkeznek szerintem, meg jobban is tetszenek mint a Gigabyte most kivételesen 
Nescafé: Szerintem igen, olcsóbb lesz
Bár nem olyan sokkal
Majd az i5-nek is elkezd pár hónap múlva rohamosan csökkenni az ára
Még az is lehet hogy karácsony környékére elhalasztom én is a vásárlást 
[ Szerkesztve ]

Csak azért mert a következő alakitás lehet ez lessz.

Én nagyon bízok benne hogy a proci+normálisabb alaplap ki fog jönni 100k-ból 
Az lenne még jó ha ebbe az árba esetleg a memória is beleférne 
[ Szerkesztve ]
Te se panaszkodhatsz ám, most akkor mé bántasz? 

Szerintem egy p7p55D bőven elég, de ezt neked kell eldönteni. E fölött meg már nem vagy annyira messze az i7 +x58tól se, főleg mivel az i5 750 45-50k között fog indulni ismerve a magyar viszonylatokat..

" ismerve a magyar viszonylatokat.. "
most 190 környékén kornyikál a dollár, szeptemberre sztem ez 200 felett lesz... ez is bekavarhat.

ud3 olcsó, de fapados.... nehogy ep43 effekt legyen. én azzal benyaltam rendesen.

Origin -> Erdei88

Valaki írja már le hogy a giga és asus lapok egyesével hány phase-esek. Jólenne ha látnánk a külömbségeket. 

Na jó ha senki akkor kezdem én Gigák !
Asust még nemtaláltam.
[ Szerkesztve ]
Lesz ez még jobb is, most ez új, meg ez egy drága hely...
Majd itt a PH-n 1 hónap múlva legalább -15k.
Remélhetőleg...

Azért is írtam hogy inkább lehet hogy megvárom a karácsonyt

Várok egyenlőre én is. 

egyelőre....
aztán lehet, pont karácsonyra lesz szép dollár árfolyam, ne feledd, magyarországon élsz.

Elég ha vársz Októberig...
Karácsonykor egyébként is a Magyar (=hiéna) az mindig árat emel.

Akkor most addig beérem a jó kis E2180+96GT párossal
Amúgy is mostanában nincs semmi számomra értelmes játék amivel tudnék játszani
Néha COD4-ezni szoktam multiban de az meg elfut ezen a konfigon
Majd október körül veszek i5 
[ Szerkesztve ]

aranyos vagy de ezt nem az ASUS topikjába akartad linkelni
ha jól látom ez a Giga P55 topik ,nemdebár ?