Ja most nézem az csak 128 bit-es akkor ott vlami nem stimmel?
Egyébként azóta is stabilan megy a procim! 
Intel7 920 D0+ Tody féle extrém blokk Király!! (www.pcvizhutes.hu) Bocsi az ekezetmentessegert :)

Ja most nézem az csak 128 bit-es akkor ott vlami nem stimmel?
Egyébként azóta is stabilan megy a procim! 
Intel7 920 D0+ Tody féle extrém blokk Király!! (www.pcvizhutes.hu) Bocsi az ekezetmentessegert :)

S végezetül 2.8-on áll proci 35'c fokon a kártyát feltettem 700/2068Mhz-re 3Dmar2006 1280*1024 5921pont mondanom sem kell megint a proci kapta a legtöbbet.

Igen 128bites a kártya nade mésgiscsak MSI
Természetesen 1280x1024 felbontásban futtattam. Futtattam mégegy tesztet, de Xp-ben egy kicsit kevesebb lett:
[link]
[ Szerkesztve ]
Gigabyte X58-Extreme, Intel i7-940, 8GB Kingmax1333, MSI N9600GT-OC Edition, Asus Silent Square, Benq E2200HD, iPhone 3Gs

Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket!
A Bios-ban mi az a "PME Event Wake Up" kapcsoló (alapból Enabled) ?
(csak azért kérdezem, mert ha Disabled-re állítom és "készenlétre" kapcsolom az XP-t, sec-perc leáll a gép, a Power gomb-ra meg ugyanott folytatja, ahol abbahagyta a kilépés előtt..., ja a ventik sem mennek ilyenkor - ez nem gond?)
- Alex -
"ITT NEMCSAK ŐRÜLTEK DOLGOZHATNAK, DE AZOKNAK KÖNNYEBB!"

USB-s billentyűzetet nem tudom használni, csak Windows XP-ben. Van-e erre megfelelő beállítás?
* George Benson : White Rabbit *

A kártyád minden teszt meghazuttolója, de ez neked csak jó
Bár amúgy meg nem értem hogy verhet meg egy MSI egy válogatott chipes Gainwardot
kidobom, mert ez szégyen, vagy tudatlan vagyok, vagy talán vami nagyon szarul van beállítva a gépemen.
http://www.nvnews.net/reviews/msi_geforce_nx8600gts/index.shtml
Ezt a linket találtam a kártyádról.
Milyen órajellel megy a kártya?

Bios USB enabled

Igen tudtam hogy jó vétel lesz a kártya. Rendkívül jól teljesít
765/2200-as órajelen használom, de a nagy hűtés miatt már futtattam 815/2230-as órajelen minden gond nélkül. Nem melegszik túlságosan.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte X58-Extreme, Intel i7-940, 8GB Kingmax1333, MSI N9600GT-OC Edition, Asus Silent Square, Benq E2200HD, iPhone 3Gs

thx, kipróbálom...
* George Benson : White Rabbit *

hali all!
mindenkinek kellemes ünnepeket 
2 készenlétimód van, egyiknél hdd-re menti a beállításokat, másiknál ramba, nálad most az utóbbi van, 1ébként nálam is. Semmi baja nem lesz ettől a gépnek.
Merry xmas 
New world...old thinking...IBM T60;)

Kellemes ünnepeket. Visszatértem, egyelőre csak egy trehány Vodafone internettel 
EGYEDI, Igényes Torrent Tracker eladó!!!!!!! Intel Core2Duo E4500 , Gibabyte P35-DS3, 4Gb KingMax DDr2/800Mhz, Galaxy GeForce 8800GTS 320Mb, 450W Chieftec, Philips 190WV 19" 5ms Wide LCD, Acer Aspire 5315 Notebook.

Én max. 6500-at adtam neki, persze szénné égetve, szóval nagyon frankó eredmény 
EGYEDI, Igényes Torrent Tracker eladó!!!!!!! Intel Core2Duo E4500 , Gibabyte P35-DS3, 4Gb KingMax DDr2/800Mhz, Galaxy GeForce 8800GTS 320Mb, 450W Chieftec, Philips 190WV 19" 5ms Wide LCD, Acer Aspire 5315 Notebook.
A trehány voda netről majd ha ráérsz priviben megdobhatnál néhány infóval. Mennyire jó/ nem jó.

Szevasztok! A topikot félig elolvastam, de mivel választ nem kaptam az engem érdeklő dologra, így kérdeznék.
1. A P31-DS3L lap tetszik nekem, erre szeretném cserélni az ASUS lapomat, bár gondolkodtam az ASUS P5B-n is. Megéri-e az árkülömbözetet az ASUS?
2. Ha nem, akkor a következő kérdésem, hogy a Giga lap, 2x1Gb Kingston DDR2 667-s memóriával és az E2160-al hogy fog muzsikálni.
Mivel teljesen amatőr vagyok, így csak finoman szeretném húzni a lapot.
Előre is köszönöm a választ.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

Hali!
1. P5B-ből van egy pár verzió. Ha a sima P5B-re gondolsz, ami i965 chipset-es, akkor szerintem az a pár USB, a RAID és a FireWire csak akkor éri meg a többletköltséget, ha ki is használod őket. Bár én Gigabyte fanatikus vagyok alaplap terén, évek óta csak GB lapokat veszek ;)
2. Biztosan jól fog muzsikálni, de én a Kingston helyett 800-as Geil Ultrát vennék Kit-ben. Kicsit drágább ugyan, de ha tuningolni is akarsz szerintem a GEIL jobb. Legalábbis nálam ilyenek vannak és 5-5-5-18-as időzítéssel mennek 860 MHz-en gond nélkül.

Köszi a választ. A memórián már én is gondolkodtam, mert mindenki a 800 Mhz-t rakja bele. De sajna pont nem régen vettem én marha, amikor meg lett volna a lehetőség a 800 Mhz-re is.
Egyébként mekkora különbség van jelen esetben a 667 és a 800 Mhz-s memóriák között, a fenti konfigot alapul véve. Megéri lecserélni a 2 hetes memóriámat.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

Pont 133 MHz + a tuning különbség van
Komolyra fordítva a szót. Ha nem buksz rajta semmit, akkor érdemes lecserélni. Ha túl sok veszteséged lenne az eladáson és nem f*sod a pénzt
, akkor nem érdemes lecserélni. Szerintem egy jó 667-es RAM-nak is el kellene legalább 750-en mennie és akkor már majdnem 800-nál vagy 

Ezt nevezem. Beköltöztünk egy 4 emeletes tömblakásba. Valahol a környéken van egy router, és szerencsétlen fószer elfelejtett rá jelszót rakni. Persze a LapTop fel is ismerte, mint vezeték nélküli hálózat.
Szóval amíg ide nem kötik be, teljesen ingyen használok egy 5Mbit-es netet 
Csak észre ne vegyék 

Nos. Átépítettem a gépet az új házba és mivel a CPU egy gyönyörű hűtést kapott így gondoltam a chipset is hadd kapjon egy ventit. Így végre a chipset bordáját a ház 33'C-osnak méri stabilan 430-as FSB mellett
A proci 2,66 helyett 3,44-en fut. Az 1.mag 19'C a 2.mag 12'C 
[ Szerkesztve ]
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Kinéztem magamnak egy P31-es lapot és mellé egy 420 L-es Cerkát.
Azt szeretném kérdezni hogy mennyire lenne húzható ezzel a lappal? 3GHz-ig felmenne?
Előre is köszi!
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

Szia!
Ezzel a lappal elérheted a 3Ghz-et a kérdés hogy biztos akarod-e.
Mire gondolsz? Teszt alapján vinnie kell gyári cooler-el. 
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

Jó nagy láma lehet, aki nem titkosít valamilyen formában vezeték nélküli kapcsolatot.
Lehet, hogy én vagyok a paranoiás, de nálam még a wireless billenytűzet is titkosított üzemmódban megy ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mikoriak a ramjaid? 860-at cl4-en is vinniük kellene, bár nem sokat jelent sebességben. Enyémeknek valahol 950 cl5-nél van a végük.

Fogalmam sincs mikoriak
Lehet, hogy mennének 950-en, de nekem most ez is elég egyelőre 
Cpuz megaszongya
Nekem a 800 is elég, csak szeretem tudni, mit várhatok a vastól.

Nekem egy 2 gigás cerka is elég lenne 512MB RAM-mal, meg integrált VGA-val, amennyi időm a gépezésre van

Mostanában nekem sincs túl sok időm gépezni, de azért összedobtam egy penge masinát 
Te is eladod a P31 lapot? 
[ Szerkesztve ]

Igen, mert kaptam karácsonyra egy P35-öt 

Na sikerült a 440 FSB. Egyelőre stabilan fut:[link]

akkor most meddigis bírja a lap 
Perpill nekem is elég, de ha eldurran az agyam csak veszek egy erősebb procit és vga-t, aztán nincs kegyelem a virtuális ganajoknak

A lap még bírja a 450-et is. Egyelőre nem tudom mennyi ideig de még bírja 
CPU Queen-ben sikerült lehagyni a 4X Xenon-t
[link]

Nálam sincs titkosítva... bár én vidéken lakok és csak egy pár ház van a környékünkön... No meg figyelek
Egyébként most olvastam egy cikket errről, kit is károsítunk meg azzal ha ingyen Wifit használunk: Hát persze hogy a Szegény szolgáltatót aki így is akkora profitot termel.....
Na persze büntetés nincs csak ha a tulaj furkós bottal fejbever 
Szóval hajrá amíg lehet 

A CPU Id-ban azt mutatja nagyon ugrál a feszültség 1..04-.1.52 ig van ennek jelentősége??

A BIOS-ban a C1E és az EIST be van kapcsolva? Ha igen, akkor terheléstől függően változtatja a CPU-s FSB szorzót 6 és 7 között. Valószínűleg ezért ugrál a feszültség is. Nálam is csinálja 1,1 és 1,31 között ugrál. Ha zavar, akkor kacspold ki az energiagazdálkodási módokat és akkor szerintem beáll a normál értékre. Illetve a CPU feszültség szabályozást állítsd át AUTO-ról MANUAL-ra, mert szerintem alapon nem kellene 1,52-ig felmennie 
[ Szerkesztve ]
Ahogy Jim mondta, procifeszt manualra, mert +sütöd a procit
Az ugrálás meg EIST miatt van.

Köszi beállítom ne ugrabugráljon nekem 
Más
Átléptem az új nvidia driverrel(169) a 3dmark2006 6000 határt 6049re, de még szerintem ez is kevés.... 

Szerintem nem olyan kevés az 

UPS most van baj szerintem..... e.i.s.t disabled feszültség auto
és azonnal feligrott 1.1 ről 1.360V ra a feszültség és a hőfok idáig volt 35'c fok most meg 49'C fok szerintem ez gáz! Nem az a j ha minél kisebb a hőmérséklet?
Ja proci alapból 2.33 és most 2.8 megy 400-on és előtte is így volt
Akkor mi a jobb kisebb fesz kisebb hőfok vagy nagy fesz magasabb hőfok?
És mi van akkor ha lejebb veszem a feszültésget 1.1re ?? és az e.i.s.t hagyom disablesdre!!!

Nincs semmi baj. Az EIST kikapcsolásával az történt, hogy a CPU szorzót fixen 7-re állítja a lap, ezzel azt elérve, hogy mindig "full throttle"
, megy a CPU-d és idle-ben sem veszi vissza a feszültséget és a szorzót. Én az EIST-et nem kapcsolom ki, mert akkor Idle-ben "csak" 6 X 430-on@2580MHz-en megy az E6550 és csak akkor kapcsol fel 3GHz-re (7 X 430), ha tényleg kell a kakaó 
Szerintem a feszültség beállításoknál állítsd át MANUAL-ra és a CPU Voltage-t pedig NORMAL-ra. Ha ezt megccsináltad, akkor nem szabad az 1,35V-os értéket túlságosan túllépnie a lapnak (1,36V még belefér). Mondjuk ez azért függ attól is, hogy a tápod mennyire stabilan produkálja a feszültségeket. Nekem egy 550W-os LCPower tápom van, ami azért nem a legnagyobb márka és az is elég stabil feszkókat ad.
Remélem nem voltam nagyon érthetelen. 
[ Szerkesztve ]

Super kielégítő volt nagyon köszi
Vszont egy kérédsre nem kaptam választ
mi van akkor ha lejebb aállítom a feszültséget?
Vagy hülyeséget kérdeztem

Ha lejjebb állítod és tudja azt a frekit amit akarsz akkor jó, ha nem tudja akkor nem jó. Ha nem tudja valszeg cmosclear lesz a vége, csak hogy ne lepődj meg

Nagyon szívesen. Bár hozzáteszem, hogy most már P35-DS3-mal tolom, de a BIOS és a beállítások gyakorlatilag ugyanazok, mint a P31-DS3L-nél.
Miért is akarod alacsonyabbra állítani a feszültségeket?
Túl sok értelmét nem látom, ha csak nem megrögzött energiatakarékossági fanatikus vagy
. Gyári feszültséget bírnia kell (megkockáztatom, hogy gyári hűtövel is).
Egyébként meg nem kérdeztél hülyeséget
A fórum arra van, hogyha nem tudunk valamit kérdezzünk, ha tudjuk valamilyen kérdésre a választ, akkor meg válaszoljunk

Ártani nem árt az alacsonyabb fesz sose
Nálam annyi lett a jelentősége, hogy passzívan hűtöm a procit
Jim! P35-ben megy-e a procid 450 körüli FSB, nézted már?