Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#20) pechman8

pechman8
(tag)
LOGOUT blog

Én is vettem és 2 hete használom is a Gigabyte 785GT-UD3H deszkámat. Azért vettem mert régóta megvagyok elégedve a Gigás alaplapokkal, és anyagi okok miatt egyenlőre nem tudtam külön VGA-t venni.
Tapasztalat: Win7-tel teljesen kompatibilis. Nekem 1600 Hyperix ram van benne 2x2GB. Semmi gond nincs. Az alapórajelet 250Mhz-re emeltem, és gond nélkül viszi. Azt olvastam 280-290Mhz is megy rajta. De ezt nem próbáltam. Phenom II X2 550 BE van rajta, amin egyből próbáltam 4 magosra, de windows betöltődéskor újraindulás... Vissza 2 magra. Próbálkoztam beállításokkal de 4 maggal nem töltődik be a win. Sajnos a magokat nem lehet külön külön aktiválni vele. Én legalábbis nem találok ilyenre lehetőséget. Ha valaki tudja írja meg.
A HD4200-es képkártyája elég erős. Én FEAR Combatozok vele. Alap órajele 500Mhz, amit én egyből 600-ra ugrasztottam. Stabil mint a szikla. A neten olvastam, hogy 700-750-re szokták felhúzni. Én ennyire nem vagyok mohó.
Nagy gond vele, hogy elterjett Szélesvásznú felbontásokat nem támogat! pl 1440x900! Emiatt írtam is az AMD-nek Californiába, miután a catalyst legujjabb sem oldotta meg a gondot. Másnapra válaszoltak is, tömören, szabad fordításban: "Vegyél külön VGA-t, nekünk van már 50 dollártól".
Tömören ennyi.
Ha nem szélesvásznú a monitorod, csak ajánlani tudom! De szerintem ezt idővel javítják...

Minden tiszteletem a nálam okosabbaké!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.