Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#102) wwenigma válasza daa-raa (#97) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszöntem a hsz. áthelyezést! :R

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#103) geza12

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

Nagyon szépen köszönjük a szerkesztést :R :R

Nagyon tetszik a teszt amit belinkeltél :C

Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!

(#104) daa-raa válasza geza12 (#103) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nos, a lap ami a #1-ben szerepel nem az, aminek eredetileg nyitottad a topicot. Nyitott vagyok a #1 bővítésére, de a tartalmát nektek kell megalkotni. A GB-nak van több 785G-s lapja, elférnek majd ott.

Si vis pacem, para bellum.

(#105) wwenigma válasza geza12 (#103) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lesz kis idom megcsinalom 1-2 lapnak. Képet paintteel körbeszerkesztettem pl., hogy ne legyen feher keret. :DDD

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#106) kovee01 válasza Blaze71 (#98) üzenetére

kovee01
(lelkes újonc)

Nekem van egy ilyen CPU-m és mikor az Asrock alaplapomba ( http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=A785GXH/128M ) beletettem és autora tettem a BIOS-ban az ACC-t el sem indult ez mitől lehet? Elképzelhető hogy belenyúltam abba az 1%-ba ami tényleg nem tuningolható? Ha mást is állítani kell valaki leírná mit is kell állítanom. Előre is köszönet érte!

Kérdezz bátran, szervizben dolgozom, ha tudok segítek...

(#107) Atex27

Atex27
(újonc)

Sziasztok! Most kapcsoltam vissza egy athlon X3 2900Mhz 435-ös procinak a negyedik magját, és stabilan müködik, A proci egy ASUS M4A785D-M PRO alaplapon nyugszik.
Szerinttek Athlon X2 4200+ os prociban lehet plusz mag?

(#108) daa-raa válasza Atex27 (#107) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

1. Rossz topic. Asus M4A, vagy 785G lapok topicja.

2. Nem.

(#109) geza12

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

Sziasztok!

2 nappal ezelőtt napvilágot látott a nem béta F5-ös BIOS a 785GT-UD3 rev1.1-hez.

Én felraktam, megy szépen a gép.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, főleg annak aki szeretne bele venni a későbbiekben 6 magos procit.

[ Szerkesztve ]

Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!

(#110) Juhiii válasza geza12 (#109) üzenetére

Juhiii
(lelkes újonc)

Megnéztem a linket. Az F4-es biosnál azt írja, hogy csak rev1.1-es lapokhoz jó.
Az F5-ösnél nincs ilyen korlátozás. Nekem például rev1.0-ás a lapom és eddig pont ezért nem frissítettem biost. Most mejd megpróbálom.

(#111) ThodEE

ThodEE
(fanatikus tag)

Sziasztok, ien alaplapom van, és az a bajom H az északi híd 70fok környékére melegszik fel, ez lehet az alaplap hibája? Légyszi tanácsoljatok vmit!!!

http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/Gep?feat=directlink http://www.pcvizhutes.hu

(#112) geza12 válasza ThodEE (#111) üzenetére

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

Hello.

Hol mértél ilyen hőmérsékletet? A biosba vagy más progival?

Nálam idáig 50 fok fölé nem nagyon ment.

Lehet hogy az alaplap szenzorod hibás vagy a progi rossz amivel mérted.

Le szokott fagyni emiatt a gép?

(#113) casso válasza geza12 (#112) üzenetére

casso
(újonc)

Hali

Ismerősöm rakta fel nekem a kérdést:)

A probléma a következő. Az alaplapom egy 785gtm-ud2h. Alapjáraton az északi híd 38 fokos. BIOS-ba és a speedfan, everset meg még vagy 4 progi alapján is. Ha viszon egy játékot kezdek futtatni ez az érték 30 sec alatt eléri a 68 fokot, ha bisoba leveszem az nb-t 1600 mhz-re 73 fokot is produkál. Az érdekes az hogy amikor kilépek a játékból 2sec alatt leesik a hőmérséklete újra a normálisra. 1 alkalommal okozott már lefagyást is. Vettem hozá egy igen komolyan hűtött házat de ez sem oldotta meg a problémát, sem az újrapasztázás, sem egy 4 cm-es venti az északi hídra. A proci (athlon x4) viszont 100%-os terhelés mellett sem éri el a 60 fokos maghőmérsékletet a videókártya is max 56 fokos.
Lehetséges hogy csak az érzékelő rossz? Ha 2000mhz-es az nb akkor nem okoz lefagyást, de ha tavsszal ilyen hőfokon megy aggódok a nyár miatt:(

(#114) ThodEE válasza casso (#113) üzenetére

ThodEE
(fanatikus tag)

Akk rám itt már nincs szükség, remélem megoldódik:) :K

http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/Gep?feat=directlink http://www.pcvizhutes.hu

(#115) pechman8 válasza casso (#113) üzenetére

pechman8
(tag)
LOGOUT blog

Nos. Nekem ud3h-m van.Nálam az NB hőmérséklete 43 fok alapjáraton. Terhelés alatt 50. A házam jól szellőző, telefurkáltam jukakkal, a szabad kártyahelyek takarói kitördelve és az íróasztal felőli oldallap nincs felrakva, és van házhűtő venti is. DE szerintem a Te ismerősöd 70 fokja nem normális az tuti. Ha nem stabil Szerintem csere. De nagyon nem izgatnám magamat miatta persze csak ha egyébként stabil. Ha túlmelegszik és kampec... nem gond ... 3 év gar van rá! Legalább is az enyémre.

Minden tiszteletem a nálam okosabbaké!

(#116) geza12

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

Sziasztok.

Megint kijött egy uj bios a 785GT UD3H rev1.1-hez.
Fel is raktam.
Csak tudnám mi az a Turbo 3D? :F

(#117) pechman8 válasza geza12 (#116) üzenetére

pechman8
(tag)
LOGOUT blog

Nem tudom én sem, de azt már észrevettem, hogy a GPU eddigi alap 500MHz-ét most alapból 700-ra teszi! Nem ez az? :F

[ Szerkesztve ]

(#118) geza12 válasza pechman8 (#117) üzenetére

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

Mármint az integráltra gondolsz ugye?

(#119) pechman8 válasza geza12 (#118) üzenetére

pechman8
(tag)
LOGOUT blog

Igen az intergráltra.

(#120) bognar110

bognar110
(őstag)

Hellosztok ! Teszteltem a gigabyte alaplapomat ! Everestbe 100 % terhelés aladt 57 fokig megy ! Ezelég sok szerintem ! Na most ezért a chipset a hibás ?? Megfogtam és nagyon meleg volt !

(#121) geza12 válasza bognar110 (#120) üzenetére

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

Hello.

Ilyen 785G-s lapod van?
Vagy az ami a profilodban?

(#122) bognar110 válasza geza12 (#121) üzenetére

bognar110
(őstag)

[link] Ilyenem van! Nem 785-ös!

[ Szerkesztve ]

(#123) agemate

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csatlakozom én is a GA-MA785GT-UD3H lapommal, mellyel nagyon elégedett vagyok :R

[ Szerkesztve ]

(#124) pechman8 válasza bognar110 (#120) üzenetére

pechman8
(tag)
LOGOUT blog

Azt nem írod, hogy milyen a szellőztetésed... van-e egyáltalán...

De szerintem senki ne aggassza magát a hőmérséklet miatt ha egyébként szikla stabil a gép, minden ok. A Gigabyte 3 év garanciát vállal! Tehát legalább 3 évig nem kell az alaplappal foglalkozni. Szerintem. Legrosszabb esetben kicserélik gariban... ennyi. De szerintem nem is használjátok őket 3 évig.

Persze a tuning az más tészta! Azt mindenki csak saját felelősségére.
Szerintem.

ui: Én egyébként ezért is nem tuningolok. Minek lesegessek-tesztelgessek-prime95-orthos-3DMark looping stb.. folyton mindent, hogy most éppen miért fagy valami... Nekem erre nincs életidőm. Ami először stabilnak látszik fél év alatt mindig bizonytalanná válik, legalábbis nekem ez a tapasztalatom... mindegy ez már más téma... elkalandoztam...

Persze ez én vagyok, mások szokásait tiszteletben tartom.

A Gigabyte Nagyszerű alaplapokat gyárt, nem kell gyanakodni rájuk...

[ Szerkesztve ]

(#125) geza12 válasza pechman8 (#124) üzenetére

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

pechman8 véleményéhez csak csatlakozni tudok.
Én is így gondolom ezt.

Eleinte én is aggódtam a ferritmagos tekercsek melegedése miatt, de amíg stabil a gép és semmi problémát nem okoz addig no problem.

Ja és a 3év gari azért megnyugtató.

(#126) bognar110 válasza pechman8 (#124) üzenetére

bognar110
(őstag)

Semmitse húztam eddig ezen az alaplapon. 4 magos procim van benne 100 % terhelés aladt 42 fokig melegedik a winchester pedig 25 fok csak a chipset megy fel mindig 57-58 ra. Sok ventilátor van a gépbe kevereg rendesen a levegő. A chipseten az alap gigabyte van.

[ Szerkesztve ]

(#127) daa-raa válasza bognar110 (#126) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Miből gondolod, hogy az a chipset hőmérséklete? Egyébként annak is teljesen normális. Viszont inkább a VRM FET-ek lesznek azok, azok meg röhögve elbírnak ennyit.

(#128) pechman8 válasza bognar110 (#126) üzenetére

pechman8
(tag)
LOGOUT blog

Nos megnéztem a biosban, az én alaplapom terhelés nélkül 39C. De ez MA785GT-UD3H. Terhelve nem tudom mert nincs fent semilyen Everest v akármi más ami megmondaná. Ennek az az oka, hogy Phenom IIX2 550 van nekem 3 magosítva, (ezt nem tekintem tuningnak). Gyári 3100Mhz-en. HyperTX3 hűti, csendes és nyáron is tuti. Nincs miért nézegetnem hány fokos. 2 HDD-m van, nemtom hány fokosak, DE mind a kettőre 3év gari van.. A vga-m Drága Feleségem hozzájárulásávan NVIDIA GTX260. Iker hűtő van rajta. Na ez a gyártó Gainward oldala szerint 80-fokig is melegszik. Tegye. Szintén 3 év gari. A házamban 2 Zalman 12cm csinálja a huzatot. És még ott van a Chieftec tápom 12cm- es ventije. Tuning nincs. Minden stabil, minden fut, minden ok. Ja a ram DDR3 1600 HyperX 2X2GB

Miért írtam ezt le?! Mert azt hiszem a fenti írás mutatja, hogy ésszerűen ki van alakítva az üzembiztos működés. És megtettem azt ami ésszerűen elvárható tőlem mint fogyasztótól. Ezért nincs miért aggódnom...

(#129) bognar110 válasza pechman8 (#128) üzenetére

bognar110
(őstag)

Én alaplapom is terhelés nélkül 38C-39C. Akkor ez szerintem normális, ja nekem is van bőven hüttőm :)

(#130) bognar110

bognar110
(őstag)

Lenne egy problémám az alaplappal! Bedugom a hangszórót és olyan hangok vannak mint amikor a rádiót tekergetem és nincsen adás :O megőrít a hangszórónak nincsen baja ! szerintetek mi lehet a baj ? Néha sípól mint a papagály nagyon idegesítőő de közbe van hang.

[ Szerkesztve ]

(#131) Blaze71 válasza bognar110 (#120) üzenetére

Blaze71
(őstag)

Ha a linkelt M52-es lapod van, az egyrészt nem erre a totyikra tartozik, másrészt az MCP, azaz az nForce Chip ennyire melegedős. Nekem egy M56-os lapban alapból 65° volt, de játékok alatt elérte a 78°-ot is bőszen csipogva, mielőtt lekapcsolt volna. Aztán dobtam rá egy 4 centis ventit és játék alatt sem ment nagyon 50° fölé. A végén egyébként elhalálozott és MA770-UD3 lett belöle. ;]

DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D

(#132) SLacus

SLacus
(újonc)

egy MA785GT-UD3H boldog tulajdonosa vagyok, lassan 2-3 hónapja. Nem régen frissítettem a BIOS-t, F6-ra és indulás után volt egy érdekes dolog. Konkrétan egy Boot error hibaüzenetet kaptam. Valamiért a boot sorrendem és eszközeim megkeveredtek, ezt be kellett állítani (valamiért a ready boost-nak használt pendrive-ról akart bootolni).
Viszont ezt a kis "malőrt" leszámítva nem volt gond. Sőt! Valami 3D alkalmazás, ami az alaplapi videó chiphez lett kitalálva, megemelte a chip frekvenciáját 600 MHz-re (ha jól tudom ez 500 volt eddig) .Jótékony hatásai vannak , pl a CS:S már full hd-ben is fut elfogadhatóan, és a COJ is játszhatóbb lett :)
Szóval cirka 2-3 hónap használat után nem panaszkodom, jó kis alaplap ez. Régebben a GIGABYTE-ra rá sem néztem, túl gagyi volt, Abit párti voltam (de sajna az becsődölt).

(#133) geza12 válasza SLacus (#132) üzenetére

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

SLacus: Én is ugyanígy voltam ahogy te, ASUS és ABIT jöhetett csak szóba.
De mivel olyan sokan tanácsolták a Gigabyte 780-as lapját, gondoltam magamba egy próbát megér.
Azután annyira bevált a 780as , hogy gondolkodás és válogatás nélkül megvettem a 785GT UD3-at, AM3-ra váltás miatt.

Mondjuk az MSI-t mint magát a márkát mióta megjelent már akkor rüheltem, mondjuk azóta mégjobban. :U

[ Szerkesztve ]

(#134) pechman8

pechman8
(tag)
LOGOUT blog

Nos aki visszaolvas, láthatja kb mikor vettem a 785gt-ud3h-mat és mit hajt. Azóta minden szempontból elégedett vagyok vele. Szerintem nagyon jó lap. Ennél komolyabb nem is kell.
OKOK: 1 támogatja a CRoss-fire-t vagy SLI-t,2 van Fire-Wire,3 van bőven régi PCI foglalat,4 RAID-es amit szeretnék egyszer kihasználni., 5 kitűnő integrált képkártyája van, 6 támogatja a 140Wattos CPU-kat is, 7 Hosszú élettartalmú kondik vannak rajta...stb. Azt tervezem, ha már a játékok miatt megint fejlesztek akkor ez a lap alapja lesz egy ht-pc-nek a TV alá! Ezért aztán nemhiszem, hogy eladom valaha is.

MÁS

BIOS. Én az F5-ös biost raktam csak fel mert, csak az hoz számomra kézzelfogható eredményt. (F4-től kölün lehet az alvó cpu magokat bekapcsolni.) Az újabb CPU-k támogatása miatt nem cserélgetek, mert úgysem kerül bele olyan. Nálam az integrált GPU órajelét megemelte 500-ról 700 ra. De mivel már tudtam venni komoly VGA-t ezért ezt vissza is vettem 500-ra. Ami persze lehet , hogy felesleges volt mert ki is van kapcsolva... De szeretném ,ha a fentebb írt tervek miatt hosszúélettartalmú lenne.

A BIOS cseréhez a @Bios nevü progit szoktam használni offline módban.

(#135) SLacus

SLacus
(újonc)

akkor még pár észrevétel, ha esetleg valaki most szeretne vásárolni és még hezitál...

Az alaplapra integrált videó chip tökéletesen teszi a dolgát full HD esetleg blue-ray filmek esetén. Nincs szaggatás, képeldobás stb. Itt valahol a Logout.hu-n találtam egy nagyon jó cikket, ami ebben a témában nagyon sokat segített az alaplapi videó chip és a médialejátszó beállításában.
Játékra viszont inkább nem, ahhoz már inkább egy diszkrét VGA kell.
A házam elég szellős (2db 12 cm-es ház venti teszi a dolgát), talán emiatt a procim nem nagyon megy 40 fok fölé , még terhelve sem lépi túl a 45 fokot. Az alaplapról szintén elmondható , hogy nem melegszik, az is max 40-42 fok (EVEREST 5.30.2065 szerint).
Mielőtt megvettem volna, valahol olvastam, hogy az IGP néha "ciripelhet",ha bemelegszik, emiatt féltem is. De ezzel eddig nem találkoztam.
Az alaplap "támogatottsága" is tetszik. Ezt úgy értem, hogy pl. egy BIOS frissítés WIN7 alatt kb 3-4 percet vett igénybe, és nem kellett hozzá egy "100-as kérdőívet" kitölteni, hogy megtaláljam, ami kell. Van egy barátom, volt neki egy MSI NVidia-s alaplapja, és kb 2-3 óra volt mire megtaláltuk, hogy egy BIOS-t interneten, on-line hogyan kell frissíteni (a végén már sírva téptem csomókban a hajam... :O ). Vannak még egyéb progik, amik tetszenek pl. Easy Energy Saver, G.O.M., ET6.

(#136) Szakbarbár

Szakbarbár
(lelkes újonc)

Üdv!

Van egy Gigabyte 785GMT-UD2H alaplapom, meg egy Kingstone DT100-as 16 GB-os pendrive-om. A problémám pedig az, hogy nagyon lassan ír rá(max 120 kb/s). Olvasni 20 MB/s-al olvas, és más gépekben is tökéletesen működik. A legújabb F6-os bios van rajta. Ha kikapcsolom a biosban az USB 2.0 támogatást, akkor az olvasás felmegy 600 kb/s-re, de ez a maximum. Van valakinek ötlete ,hogy esetleg egy régebbi bios vagy valami beállítás segítene?

(#137) daa-raa válasza Szakbarbár (#136) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Kingston pendrive-okkal már korábban is voltak kompatibilitási gondok, pl a Giga lapoknak is (a sima SD kártyáikkal is vannak ilyen problémák, egyes fényképezőgépgyártók kifejezetten nem ajánlják a használatukat).

Egyébként nem Kingstone...

(#138) Blaze71 válasza daa-raa (#137) üzenetére

Blaze71
(őstag)

Nem a Giga lapokkal van baja a Kingston pendrive-nak, hanem az AMD Chippel. MSI 690-es lappal sem működött, viszont nForce Chippes Giga lappal hibátlanul megy. Az új, kihajtható DT-101-II már probléma nélkül működik, a DT-100-asokkal van gond.

(#139) pechman8 válasza Szakbarbár (#136) üzenetére

pechman8
(tag)
LOGOUT blog

Leírom az én tapasztalatomat. Nekem vagy egy Transcend 4GB, és egy Kingstone kihalytható 4GB-os pendrive-om. Sajna nem tom a King pontos tipusát , Datatraveller, lila. Olvasás naggyából egyforma, de a Transcend valamivel gyorsabb. Az írásban a Kinges kb csak fele olyan gyors. Volt mind a két pendrive P35-DS3L lapban is, ami inteles, és ott is ez volt a helyzet. Volt, hogy a Kinges teljesen belassult, ekkor lehúztam majd vissza és akkor jobb lett. A Transcendel, még soha gond nem volt. De kijelentem, hogy az olcsóbb Transcend pendrive-om legalább harmadával jobb mint a kingston. Sajnos az olvasott problémákat én is tapasztaltam. A Kingstone nem valami jó.
Nem az alaplap az oka.

Most csinálhatnák egy tesztet mivel kétféle pendrive-om is van de a lényegen nem változtatna, csak pontos számokban lenne kifejezve a külömbség. Szerintem egyszerüen nem valami jók a Kingstone penek.

(#140) Szakbarbár

Szakbarbár
(lelkes újonc)

Üdv!

Köszi a válaszokat, közben én is utánaolvasgattam, és tényleg sok ember panaszkodik, hogy a DT-100-as Kingston pendrive és az AMD chipset nem működik. Remélem azért terveznek kiadni valamiféle javítást vagy bios frissítést, amivel kiküszöbölhető lenne ez a probléma. Addig vagy használom a régi S939-es gépemen és hálózaton keresztül másolok rá, vagy átteszem USB 1.1-re és megőszülök mire felmásolja az adatokat. :W Esetleg eladom és veszek másikat. :(((

(#141) daa-raa válasza Szakbarbár (#140) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Mivel csak a Kingston pendrive-jai esetén jelentkezik a probléma, kijelenthető, hogy nem a chipset-tel van a probléma.

(#142) Blaze71 válasza daa-raa (#141) üzenetére

Blaze71
(őstag)

Meg a PQI pendrive-jaival.... :U

(#143) Docci

Docci
(senior tag)

Nos én is felraktam az F6-os BIOS-t. Default állapotában a C1E ki volt kapcsolva, ezt bekapcsoltam. Az IGP órajele változott 600mhz-re. (F5 verzió úgy látszik picit sok volt, mármint az ott 700Mhz-re állított IGP órajel.)

Igazából a lényeg a 6 magos Thuban procik támogatása az F5-ösben debütált, szóval lehet bővíteni felfelé is, akinek igénye van rá.

Igazából a nagy kérdés az, hogy támogatja-e a lap a next gen procikat?! (Bulldozer)
Az előjelek jók.
(Thuban megy, AM3 foglalat, DDR3 foglalat, 8XX lapok is ezekkel jönnek, szóval biztatóak az előjelek...)

Erőt s erényt!

(#144) greatcsaba

greatcsaba
(újonc)

Sziasztok nekem van egy giga 785gmt ud2h s lapom egy 2 magos be proci ami alapból 3100 on megy , de én négymagosítottam + 3500 ig emeltem az órajelet, így stabil a gép. Mit érdemes még állítani hogy gyorsabb legyen? Mért van az hogy az intergrált hangkártya azonos időközönként puffogó hangot ad ki a 5.1es hangfalrendszeremen zenehallgatás mellett. Ötlet?

(#145) pepperhaj

pepperhaj
(kvázi-tag)

Sziasztok! ma785g-udh3 megeszi majd a 6 magos procikat? vagy csak az am3-as lapok tudják?

(#146) daa-raa válasza pepperhaj (#145) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Jó kérdés...

(#147) Jmedve válasza pepperhaj (#145) üzenetére

Jmedve
(lelkes újonc)

Nekem is ilyen lapom van, így ez az info engem is érdekelne. A lap Bios fejlesztésével is leálltak kicsit a fejlesztők. Csipkedhetnék magukat igazán.

[ Szerkesztve ]

Fáj amíg az orvos fűrészeli, de utána a betegnek nincsen lába! "Szaffi"

(#148) greatcsaba

greatcsaba
(újonc)

Még egy kérdés! Én még nem frissítettem a biosom, érdemes a legújabbra? 2-vel régebbi van fent. Az új bios frissítéstől is fog működni a többmagosítás?

(#149) greatcsaba válasza casso (#113) üzenetére

greatcsaba
(újonc)

Helo. Nekem is hasonló történt, de nem kell aggódni mert a chipszett 160 fokig bírja a hőmérsékletet. Meg persze szerintem az nem is a proci hőmérséklete amit everestbe látsz, mert ha megnézed a gigabyte saját tuning progijába ott csak a proci hőmérsékletét lehet látni ami megegyezik az everestben látható alaplapi hőmérséklettel. Úgy hallottam, hogy alapból csak a proci alatt van hőmérséklet érzékelő szal nem tom az everest honnan veszi

(#150) pepperhaj

pepperhaj
(kvázi-tag)

Ha a 6magos prockóban lesz ddr2 vezérlés akkor biztosan mennie kell am2+os lapokban.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.