Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#51) Zé_Mester válasza Laraxior (#47) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ne magadból indulj ki. :U
nem azért választottuk Speed-et harmadiknak, mert neki QX9770-e van, mert felőlem lehet neki E1200-as procija is, ha tudom róla hogy képes eredményt letenni az asztalra, akkor nem számít épp milye van. márpedig ügyes inas, ezt nem kell magyaráznom.

meg amúgy is ismerük egymást, jófej inas, távolság se nagy köztünk, szóval max 20 perc és teszt start, megkérdeztük hogy mit szólna hozzá, ő pedig kapásból beleegyezett. :K

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#52) Laraxior válasza Zé_Mester (#51) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:D ---> ez a smile gondolom a komolyságot jelenti a mondandómban ;) :P

[ Szerkesztve ]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#53) Zé_Mester válasza Laraxior (#52) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

smájli ide vagy oda, nem a QX miatt lett csapattag ;)

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#54) Laraxior válasza Zé_Mester (#53) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

úgy mondod mintha nem tudnám :P :R

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#55) Zé_Mester

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gigabyte GoOC Event Overview Video :C

és még egy pár : :))

Reviev 1
Reviev 2
Reviev 3
Reviev 4
Reviev 5
Reviev 6

[ Szerkesztve ]

(#56) toyone válasza Zé_Mester (#35) üzenetére

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

:C :C

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#57) serito válasza Zé_Mester (#55) üzenetére

serito
(senior tag)

Állat videók! Ezt kapjuk élőben? :K
Ha jól értem magyar csapat csak a 2 legeredményesebb lesz ott igaz? Külföldi tunerek is lesznek, vagy csak magyarok, mert az csak egy laza háziverseny lenne családias környezetben. :D

(#58) Laraxior válasza serito (#57) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

4 embernek inkább reggelit adnak nem ilyen nagy felfújást :D gondolom lesznek mindenhonnan :K

(#59) Zé_Mester válasza serito (#57) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én úgy tom hogy nem lesznek külföldi csapatok, mivel nekik megvan saját országukban ugyanez a rendezvény :U

de jó lesz ez így is :D én elszórakozok magamnak akár egyedül is :DDD

[ Szerkesztve ]

(#60) Zájec válasza Zé_Mester (#59) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

"én úgy tom hogy nem lesznek külföldi csapatok,"

akkor nem sok érteleme van a rendezvénynek...
nem értem miért csak 2csapat ? ez hülyén hangzik....
akkor nem kell rendezvény, ha csak két csapat van....
egyszerübben is ellehetne intézni.... bemennek a Gigához azt csinálnak egy röpke tesztet és eldöntik ki menjen tovább..... ehhez valóban nem kell rendezvény.... :U

(#61) Zé_Mester válasza Zájec (#60) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

örüljünk hogy van :U
ha nem lenne akkor meg az lenne a baj.

annó az MSI versennyel pont ez volt mindenkinek a baja (többek között nekem is), hogy miért csak itthonról kell küldeni az eredményeket, miért nem lehet valahol egy rendezvényt csinálni neki és Live OC Show formában megrendezni. :F

jólesz ez , meglátod....utána meg megyünk sörözni :D
majd Achit rádumáljuk hogy ő fizet :DDD

[ Szerkesztve ]

(#62) serito válasza Zé_Mester (#59) üzenetére

serito
(senior tag)

Ez azt jelenti, hogy 4 embert fog körbeállni 50-60 érdeklődő?
Gigáék adhattak volna lehetőséget új ( talán kicsit gyengébb, kevésbé profi ) csapatoknak is lehetőséget nem? Na mindegy azért titeket megnézünk szeretettel.

(#63) Zé_Mester válasza serito (#62) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen, ez egy picit nekem is fura, hogy miért csak mi ?
jó oké, örülök neki mert tényleg happy vagyok, kb mióta megtudtam hogy mi is megyünk a föld felett járok kb 10m-rel az örömtül, de azért egy 6-7 csapatos részvétel kicsit menőbb lett volna. :))

de gondolom legközelebb már más lesz a felállás, mindenesetre én már meg vagyok hülyülve hogy mikor lesz már jövőhét szombat :DDD

Na mindegy azért titeket megnézünk szeretettel. - ennek örülök, gyertek minél többen, aztán átnevezzük a bulit PH talira :DDD :DDD :DDD

(#64) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem szégyen a 2. hely :D :DD

(#65) Szatesz válasza Zé_Mester (#63) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Valoszinuleg azert csak keves csapat indulhat mert elsö eset hogy ilyen versenyt szervez a giga ha joltudom. De gondolom ha latjak hogy nagy erdeklödés lessz akkor jövöre biztos nagyobb rangu rendezvény lessz....Legalabb ha sokan eljönnek mindenki tudja archozkötni a neveket :)) Aztán majd PH!-s bulit is lehet tartani majd késöbb:D

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#66) Zé_Mester válasza Szatesz (#65) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jaja, jó buli lesz ez így is :C

Laraxior : a részvét a fontos ;)

(#67) Szatesz válasza Zé_Mester (#66) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Az tuti ,hogy dobogosok leszunk :))

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#68) sgergi válasza Zé_Mester (#63) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Jó mókának tűnik, úgyhogy biztosan elnézek a versenyre. :D

(#69) Speed válasza Laraxior (#47) üzenetére

Speed
(PH! addikt)

Vigyáz mit mondasz, mert tudom hol laksz :D

\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

(#70) Speed válasza Szatesz (#67) üzenetére

Speed
(PH! addikt)

Az biztos, hogy dobogósak és valószinű nem is bronzérmesek :U

(#71) Bagira01 válasza Speed (#69) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

És küldesz neki egy qx9770-et :F :C(mert akkor pü-be küldöm az én címem is)
Amúgy tleg lehetne a "versenyről" vmi jó minőségű videoösszefoglaló, az se baj ha bő lére van eresztve :DD Csak h aki otthon marad tanulhasson vmit a nyagyoktól :DD Ilyen tuning előtt közbe és utána a roston sült cuccokkal ;]

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#72) Speed válasza Bagira01 (#71) üzenetére

Speed
(PH! addikt)

Áhh nem egy i7965-öt akartam de ne lődd le a poént mert hol lesz akkor a meglepetés :D
A videót a giga biztosan prezentálja majd, szerintem lelkesek lesznek a hazai szervezők.

(#73) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

50 % az esély, h P00By ott lesz ;)

(#74) Bagira01 válasza P00By (#73) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

És arra, hogy te ott leszel? :DD Én sztem nem megyek el, nem értek én az ilyenekhez :DDD Ha végre bekerültem az egyetemre asszem szerzek egy jó kis pot-ot és én is elkezdek extreme oc-skedni :B

(#75) subaruwrc válasza Szatesz (#65) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kevés csapat indulhat? az a 2 inkább a k...vakevés kategória egy ekkora rendezvényhez :U
konkrétan ha nem szólok Zé-nek még ti se tudjátok hogy mentek... szerintem nem volt teljesen korrekt a selejtező, lehet kövezni...

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#76) Bagira01 válasza subaruwrc (#75) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Hát igen itt nem is volt selejtező, csak kiválasztás :DD Rajtuk kívül nem is nagyon van oc team(jelentős) nomeg a ti csapatotok(gondolom ha bent lennétek mindjárt nem is lenne gond a probléma :DD ) Legalább msi verseny szintű selejtező lett vna, most már nekem is van cuccom :B

(#77) P00By válasza Bagira01 (#74) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Jóvanna :DDD

(#78) subaruwrc válasza Bagira01 (#76) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem feltétlen attól érezném jobban magam ha ott versenyezhetnénk hanem attól ha lett volna egy selejtező ahol legyőznek, így eldöntve a bejutókat nem úgy hogy 10 nappal az egész előtt tudjuk meg hogy egyáltalán van ilyen.. namindegy. majd ott találkozunk.

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#79) Bagira01 válasza subaruwrc (#78) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Érthető, meg et a 2 csapat tleg elég fura legalább 4 csapat illene egy rendes versenyhez :DDD Majd ez is felkerül a jútyúbra 4 emberke 2 asztalnál keményen tuningol+ a szárnysegédek :C

(#80) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

OC Team Hungary vajon mikor tudta meg? :U

(#81) Zé_Mester válasza subaruwrc (#75) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igazad van, nem volt nagy dobra verve a dolog, és ha tegnap este nem szólsz akkor nem is tudok róla.
de remélem most nem vágod be a durcit és ott leszel jövő héten, mert ha nem akkor a Jóisten irgalmazzon neked, mert kitekerem nyakad (már tudom a címed):DDD

Laraxior : te néha olvasod is amit írok? vagy csak úgy nézelődöl?
35. hsz eleje

[ Szerkesztve ]

(#82) subaruwrc válasza Zé_Mester (#81) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

LOL :D ott leszek nem kell izgulni. csak egyszer már jólenne benchelni head to head :))

(#83) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó látni hogy volt miért küzdeni...nekünk és mostmár a többieknek is, hogy egyre több ilyen verseny kerül itthon is megrendezésre. Ennek örülök, viszont én nemhiszem hogy ott leszek.

[ Szerkesztve ]

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#84) subaruwrc válasza Overlocker (#83) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez pozitívum de a selejtezésben van mit fejlődni. azért kileshetnél :))

(#85) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ehhez mit szóltok? :Y :U

(#86) Overlocker válasza Laraxior (#85) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bug-os, 3:5 nem elfogadott arány.

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#87) subaruwrc válasza Laraxior (#85) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

dual channel nem? :DDD

meg léggel, uggyanmár.

[ Szerkesztve ]

(#88) Laraxior válasza Overlocker (#86) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K kértem egy everestet is ;] tekintve pár napja még azt sem tudta milyen lapot vegyen a arc :D

(#89) Speed válasza subaruwrc (#84) üzenetére

Speed
(PH! addikt)

Én speciel másképpen csináltam volna, meghirdettem volna a weben és megnéztem volna jelentkezési szám alapján, hogy mi az igény rá, dehát nem vagyok a gigabyte embere :U

(#90) subaruwrc válasza Speed (#89) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

dehát nem vagyok a gigabyte embere
pedig mennyivel bejjebb lennénk :D

(#91) Speed válasza subaruwrc (#90) üzenetére

Speed
(PH! addikt)

Hát anyival biztos, hogy megrángatnám a nagyfőnök fülét, minimum 5 csapatos korlát elérésére :D

(#92) serito válasza Speed (#91) üzenetére

serito
(senior tag)

Annyi biztosan összejött volna, bár igaz ami igaz csak 2 említésre méltó és a WB-n jogosan szerepeltethető csapata van MO-nak ...sajnos. :B

(#93) subaruwrc válasza serito (#92) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez hamarosan változni fog.

(#94) Zé_Mester válasza subaruwrc (#93) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ajánlom is neked GYURMA, mert a következő alkalomkor már szeretném ha nem csak így natúrba hanem verseny közbe is tudnám szívni a véred :DDD
tudod ahogy msn-en is, amikor épp jódógomba nemtok mit kezdeni magammal :DDD

én drukkolok ;)

(#85) Laraxior
menni fog az még többet is, de 1:2-be vissza fog esni a tempó sztem
és sajna az az elfogadott arány, 3:5 bugos :(((

[ Szerkesztve ]

(#95) subaruwrc válasza Zé_Mester (#94) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:D nem akarod te azt :DDD

(#96) kaoszpapja válasza Overlocker (#86) üzenetére

kaoszpapja
(fanatikus tag)

Azt meg tudnád mondani hogy miért nem fogadják el?

(#97) kaoszpapja

kaoszpapja
(fanatikus tag)

[link]Itt a bench is

(#98) Laraxior válasza Zé_Mester (#94) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ezt mutatta a srác
de nem értem hogy bugos? nem is annyin megy a ram? én még nem találkoztam ilyennel :F

(#99) subaruwrc válasza kaoszpapja (#97) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de azt te se gondolod komolyan hogy léggel mennek annyit? az a bench kb egy 1000 cl4-es ramnak megfelelő értékeket mutat.

(#100) Zé_Mester válasza Laraxior (#98) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

XS-en tárgyalták már valamikor dec. közepénz hogy valami nem stimm ezzel az aránnyal, mert van amikor nem validálja le rendesen a CPU-Z.
pontosan én se tudom hogy miért nem hiteles, de azt tudom hogy a versenyen csak az 1:2 arányt veszik figyelembe, nem véletlen hogy az első 15 eredmény is így van regelve.

am ahoz képest hogy 1650-en megy a ram cl5-be, nekem nagyon kevesnek tűnik az everest eredmény. ezt 1200 felett tuni kellene, nem 1650-en :F

és sajna az az elfogadott arány, 3:5 bugos
ezt kicsit elírtam az előző hsz-embe, így lenne helyes :
- és sajna az1:2 arány csak az elfogadott, 3:5 bugos, úgyhogy nem veszik figyelembe

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.