ha bírja mié-ne..ingyé vót minden 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
ha bírja mié-ne..ingyé vót minden 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

rossz válasz. nekünk a 4600-hoz -70 alatti hőfok kellett. -67-nél már BSOD volt.
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

Zéék 23 X 207-en tudták járatni a cpu-t -40 fokon, holott a coldbug-juk -70-nél volt. 207 bclk fölé nem tudtak menni. ennyit bírt az alaplapjuk.

-50 és -65 fok között probaltuk tartani vegig mert -70 nel coldbug volt...23x 209 volt a vége nekunk.....4807 mhz....
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

na tessék, téves infót láttak akkor páran.
a 209 nem rossz vég. minek engedtétek ennyire kilengeni? ha -50-en is stabilan megy, és nem tudod jobban húzni, akkor felesleges a -65. eléggé sanszos, hogy az a proci más lapban ment volna még többet is.

Igen vallszeg a lapvolt elég bajos......Hát allitgattunk mar mindent rajta....Bár nem adtunk akkora nagy feszeket mint ti....Mi nekünk is akkor lodult meg amikor beraktam az idozitest 7-8-7-21 1T be....Elég érdekes hogy cl7 be jobban megy a lap...Nekünk ebben a win tweakelesben kell fejlödni....Mert az meg nem az igazi....

(#448) Achill3uS ::
ezt nem értem hogy a 3dmark06 alatt miért ne müködne a turbo ,müködik az , annak megfelelöen +200mhz-t ad a teljesitményhez... én ahhoz a pontszámot..
(#449) Laraxior::a teszt melyik részére érted ? a 3dmark06-ra ?
de ha mondjuk a 4600 HT off helyett megcipnek egy 4500-4450 HT on-t akkor azzal többet lehetne kamatoztatni...
[ Szerkesztve ]

mi probaltuk...
4700mhzn ho off al 21740 et kaptunk 4600mhz ht onnal meg 20080 ennyit jelent...sajna nemvolt idonk fentebbmenni
Nekünk a vga nem ment ugy ahogy akartuk.....Lehet a driver vacakolt mert az elejen nemvolt jo a driver egyszer csak 2 restart utan jolett
És igy nemraktuk fel ujra
[ Szerkesztve ]

én is probáltam nálam ez jött ki... ::
[ 4.0ghz , HT off :7033 ] , [ 4.0ghz , HT on :7568 ]
[ 4.0ghz+turbo (4.2), ht off 7352 ] , [ 4.0ghz+turbo (4.2), ht on :7883 ]
[ Szerkesztve ]

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb
csakhogy nekik teljes 3dmark kellett nem csak a procipont. Magasabb órajel jobban kihajtja a VGA-t..és a VGA pontok többet számítanak az összepontszámban mint a CPU pontok. 

kifogom majd próbálni , úgy ahogy a fenti tesztet csináltam..
csak most nem volt idöm végigülni a teljes tesztet , hanem csak a gyors procitesztre futotta most az energiámból 
(#460) toyone :: 
[ Szerkesztve ]

ne is csodálkozz, D1 bios. annak még nem gyorsasága volt, hanem lassúsága 

Gigabyte GO OC 2009 tuningrendezvény by GameStar
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

akkor érthetö
csak nehogy ehhez viszonyitsanak...( esetleg Laraxior
)
de igy már tudjuk hogy jelenleg mostmár több, tehát mondhatjuk kezd müködni 
(#465) Achill3uS :: jó kis cikk
klassz ,
[ Szerkesztve ]
nem tudom honnan szerezték,de elég pontosak az adatok 

úgy hogy ott állt mögöttünk végig matteo 
[ Szerkesztve ]

"és ugye mind2 eredményből minusz egy egész szorzónyi bclk érték mivel a turbo nem működik ha mind a 4 szál terhelve van, szóval nálunk 4400mhz-en, Zé-éknél pedig ~4500mhz körül futott a 06 cpu teszt)."
igy utológ ezt ugye nem gondolod helyes állitásnak...
amennyit a CPU-Z mutatott annyin ment és számolt a 3dmark.

hogyan szeretnéd a tesztet , nyomjak egy egészséges tuningot a 88GT-mnek és mindig u.azon a tuningbeállitáson menjen? ,, gondolom ugy jó lesz....

hát a tesztjeid alapján, ezekszerint már nem így van, ahogyan gondoltam. lock-os i7-ekkel nincs sok tapasztalatom, a 920 es + giga x58 ud5p d1 bios-al még intel elvárás szerint működött (tdp és tcp limittel), tehát turbo visszakapcsolt ha mind a 4 magot terheltem. 965-tel pedig nem használok már turbo-t egyáltalán.

értem
ez a "turbo" dolog , föleg a kicsi szorzós procinál jön jól , ahol ad még egy kis "ajándék MHZ power-t" a procinak.. igy föleg a 920-nál van jelentösége...
( hát igen a 965-nél nem szükséges... ott szabadabb a pálya.. )
a Turbo-val kapcsolatban itt van (4.oldal) még egy kis szakirodalom...
de azért a 940 procinál se jön rosszul , pláne ha Bench-el az ember... 
[ Szerkesztve ]

Újabb videókkal bővült az oldal.
Gigabyte GOOC 2009 Tuningverseny Most már szinte az égész verseny végignézhető, mintha ott lettél volna.

nagyon klasszul megcsináltad kolléga

a processzort nem kapták meg a versenyzők? 
Azt nem, csak az alaplapot a ramot és a tápot, tudtommal. Nameg a prágai út..
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj
meg a VGA-t 
köszi serito, király vagy

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

Köszi mindenkinek!
Megkaptad a DVD-t?
még nem sajnos, ezért nem teszem még ki a logout cikket 
de még történhet csoda, lehet ittvan a postaládába, csak nincs nálam a kulcs.
nemsokára kiderül benne van-e 
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

nos, úgy gondolom ezt a topicot mostanában kb minden tuning iránt érdeklődő illetve ph-s tuningos olvassa. szóval, úgy látom 2008 óta szép százalékban nőtt hazánkban az érdeklődés úgy általában a tuning irányába, és sokkal nyitottabbak lettetek az extrém tuninggal szemben is. így szeretnék egy kéréssel fordulni hozzátok.
láttam páran regisztrálva vagytok már hwbot-on, de azt szeretném kérni különösen a HUN eXtreme OC Team-től és mindenkitől aki akár csak fogja magát és kiül a hidegbe vízzel, levegővel tesztelni (tudom, sokan vagytok
), és hamár csinál 1-2 csinos eredményt, fogja magát regisztráljon és tegye fel a www.hwbot.org-re. lényegében ez egy adatbázis ahová szinte az összes nagy nemzetközi tuninger is feltölti az eredményeit, amelyeket a rendszer pontoz és rangsorol. csapatokat szabadon lehet létrehozni is, megvannak a szabályok természetesen, screenshot, cpu-z ablakok, valid, ORB és miegymás szükséges egy-egy komolyabb eredmény hiteles feltöltéséhez, de ezt úgyis látni fogjátok, mivel addig nem enged tovább a feltöltő ablak sem. no lényeg a lényeg, tuningoljatok, menjünk feljebb azon az ország ranglistán! 

www.hwbot.org/rankings/overclocker/country/hungary
ha kérdés van segítek hwbot-al kapcsolatban szivesen, de supportot továbbra sem vállalok 

Mi a ripping.org re szoktunk feltolteni.....De ezen akkor valtoztatni kell
29k+ a legjobb GTX280al készült eredmény..biztos majd égek ott a 24k-mmal

úgy bizony 
Lara: elhiheted, hogy az nem levegővel készült. ha csak 5 pontot teszel hozzá akkor annyit, nézd meg milyen országok vannak előttünk 

Én regisztrálok szívesen, csak nincsen mit felmutatnom

Azért itt is vannak fura eredmények, pld ez, jóval magasabb a sm3.0 punkt mint a sm2.0 holott fordítva kéne lennie 
Laraxior:Te is nyomass be nekik disable post proc.-es eredményt azt könnyezzenek 
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

miért "kellene" magasabbnak lennie az sm2-nek?

Csak mert ha megnézed kb mindegyiknél magasabb és ez miért lenne kivétel 

nézd meg GOOC eredményeket. nem törvényszerű az állításod.

Nem függ össze, tudtommal nem 9800GTX-el nyomultatok
Gtx200-nál már a sm3.0 magasabb, de g92-es eredményeknél mindenhol a sm2.0(3dmark06 listából jól látszik)
[ Szerkesztve ]

az a kártya nem sima 9800GTX, hanem 9800GTX+. TH számomra eléggé antipatikus csapat, de van egy eléggé autentikusnak tűnő chart-juk. náluk 9800GTX SM3.0 5731 pont és SM2.0 5700 pont, 9800GTX+ SM3.0 6131 pont és SM2.0 5864 pont.
Nekem az összes 3mark 06 tesztben magasabb az sm3 pontszám.
És elhiheted, hogy nem csalok. 

Hiába gtx+ nem változott semmit max h 55nm-es. Itt az én 9800+-os eredményem , jól látszik a difi a sm2.0 javára, nagy valószínűséggel vmit mahináltak 
(#492) Lauda:g92-es kártyával biztos h nem 
[ Szerkesztve ]

valami elkerülte a figyelmed. mégpedig az, hogy a te eredményeid Core 2, amiknél meg magasabb, azok meg Core i7-esek.....

Az se kerülte el
Itt egy i7-es is, húzhatja szénné a vga-t az sm2.0-nak akkor is magasabbnak kell lennie ilyen vga felállásba, akármilyen proci meg stb 

azért mert tudsz mutatni pár eredményt, az nem jelenti azt, hogy "kell"!
mindemellett nézd meg, hogy a 181.22 nem is FM approved driver. meg tudnád nézni 181.20-assal is?
Ez jó
Majd beregelek , és tavasszal beújítok pár új cuccot, aztán azokkal majd villantok 
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

Van törvényszerűség, gondolom ugyanaz az architektúra nem fog ekkora eltéréseket mutatni, már nincs meg a 9800GTX+-om de az biztos h ez az eredmény nem szűz 3dmark06 beállítással született vagy vmi tweakelt videodriverrel 
G92-nél lehet, hogy nem, GT200-nál tuti hogy így van, alatta lehet több az sm2. Kicsit félreérthetően fogalmaztál. 

miért ne lehetne ekkora különbség, nincs ebben semmi törvényszerűség... ORB-n is nyugodtan nézz körül és fogsz találni jó pár olyan eredményt, ahol az SM3.0 pontszáma nagyobb, mint az SM2.0.