Készül az oldal a videókkal. Folyamatosan frissítem eddig ennyi van készen. Rengeteg videót készítettem lesz bőven nem kell aggódni. Sok videón privát beszélgetések is vannak nem nevetni.

Ja itt tudjátok megnézni: seritoweb
[ Szerkesztve ]

Készül az oldal a videókkal. Folyamatosan frissítem eddig ennyi van készen. Rengeteg videót készítettem lesz bőven nem kell aggódni. Sok videón privát beszélgetések is vannak nem nevetni.

Ja itt tudjátok megnézni: seritoweb
[ Szerkesztve ]
és még nem láttad a csajokat

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
kijaza:Achillus?
Nem inkább: Achill3uS
Sry a kötekedésért. De jó vidik! 
[ Szerkesztve ]
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

Thx 
Laraxior: Csak 3 leányzót láttam
Plusz ma tapiztam egyet, de az nem tartozik ide ![;]](/dl/s/v1.gif)
vigyázz..főjelent 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Neked megvannak a képek? Ha igen leszel olyan kedves és felrakod a [L:www.data.hu]datára[/L]?
[ Szerkesztve ]

Javítva, köszi. 
Aki itt beszél a videón, nem közülünk való? 
Ja valahova nyomjátok fel a képeket, szvsz nagy buli lehetett. 

nem, ő GA-s.
fotókat mi nem csináltunk. a nagyérdemű közönség csinált a legtöbbet, meg a sajtó.
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••
Ok. 
Fenébe is, hogy kihagytam, pedig van egy jó kis Nikon D80-am, nagyon ott van a cucc képminőségben. 
volt ott nikon d200 is, fullHD kamera, meg x kompakt, telo etc.etc.
mediabol nemvolt hiány
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

Bizony-bizony. Szerintem keresztbe filmeztünk én a full HD-val te meg a pisztoly formájú kameráddal igaz? 
Jaja, a GS -oknak olyan kamerájuk van. Nemhiába. Nem kis kocka az az ember, ha már a kamera is fegyver alakú 
a piszoly cam is fullHD volt amúgy, de a probléma az h nem az enyém
én mobillal csináltam pár videot
mod:#413: hja, az igaz
[ Szerkesztve ]
D200 se jobb képminőségben
, sőt, a magasabb felbontás miatt még alul is marad, hisz az érzékelő egy forma bennük, de nem is ezért írtam. Azt sajnálom, hogy nem készíthettem sok jó képet az eseményről. 
[ Szerkesztve ]
Ez így is van, tisztaban vagyok vele
hat igen, mostmar keso banat 
mod: @serito #412: nem tervezed felrakni vhova, torrentre esetleg a fullhd felveteleid?
[ Szerkesztve ]
Az valóban baba lenne! 
Töltöm fel data.hu-ra a képeket (rapidshare-es + azokat a képeket amiket én csináltam) Ha nem indul újra éjszaka a gépem, holnap reggel linkelem! 

Folyamatosan töltöm fel a videókat, akit érdekel lehet csemegézni.

Komolyak a videok
....Nem sporoltal vele
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

Remélem az ln2 kiöntése is meg van. 
cars1dA

Köszi, lesz még kb + 8db. 
Zé-nek küldöm az eredeti HD anyagot + Képeket, ma postázom. Legalább ti megnézhetitek nagyobb felbontásban is.
Lesz miből válogatni a Logoutba. 

Hálás köszönet érte... 
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

Megvan, de az sajnos nincs mikor Szatesz és jugeen kiöntik a maradék LN2-t. 

Azért majd érdekelne. 
cars1dA

Megy majd fel az oldalra az is, de szerintem van most is fenn olyan ahol látszik a potok feltöltése.

oksa mainap folyamán lecsekkolom.
csak ezer a dolog.
cars1dA
hálás köszönet érte.
ha megérkezett felteszem majd valamelyik torrent-re is és akkor onnan is lehet letöltögetni.
nagyon kíváncsi vagyok már milyen lesz, a logout-ot elkezdem most írni a meglévő anyaggal, aztán majd kiegészítem a többi képpel 
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................
lehet zaklatni egy pöttyet?

Már fel is adtam elsőbbségivel. Holanap meg is kapod.
Szívesen segítek, nagyon király élményekkel gazdagítottatok ti és jugeen-ék is. Mégegyszer köszönet nektek. 
persze, írj nyugodtan 
serito : köszönöm szépen, örülök hogy örülsz

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................
Végre egy földönjáró, a közönségfelé néző monitort is bekapcsoló team

ha már odatették akkor legyen valami értelme, ne csak a helyet foglalja 
amúgy semmi olyat nem csináltunk amit a közönség ne láthatott volna, ami meg olyan volt, azt meg úgyis gyorsan állítottuk be, azt meg azért nem láttátok 

superpi alatt nálunk le volt tiltva az nv driver azért nem adott képet a másik monitor, sry 
[ Szerkesztve ]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
a 3dmark beállításokról beszélj nekem
úgysem vagyok konkurencia...de nem hagyhaom hogy tody56 i7-je lenyomjon
egy kis morzsát lökhetnél a rászorulónak

nézd mindenkinek vannak féltett tweak-jei amit nem ad ki, nekünk is, de amit nálad is gyakori hibának látok, hogy 24/7-es windows-on 3D-zel. felejtsd el, rendszeresíts egy teszt windows-t amin semmi felesleges alkalmazás nincs telepítve, és nem is fut. bios-ban úgyszintén minden letiltva ami nem kell a 3Dmark lefuttatásához, lan audio ect. 
[ Szerkesztve ]
msconfigban minden ki van lőve...vagy ez kevés?
--akkor erre meg is van a válasz

raid0 tömb hoz valamit a konyhára az egy winyoval szemben? 
van valami külön win amiből már ki vannak piszkálva a felesleges dolgok? Diablo-féléről hallottam,meg a carlosca..mondjuk az utóbbi az inkább 24/7re jó 
[ Szerkesztve ]

attól még 1x fel lett telepítve és a registry-ben ott csücsül nemde? 

nem igazán. ez nem pcmark szóval az ssd se nagyon számít. valami olyan vinyo legyen ami nem seek-el sokat és gyors. gyakorlatilag bármilyen 7200rpm-es megteszi. de persze ssd-n jobban bírja a windows is a gyűrődést - értem ezalatt a sok fagyást, resetet pl.
t*rrent-en biztosan találsz.
[ Szerkesztve ]

utlagosan lenne egy kérdésem a két csapathoz , a 3Dmark eredményel kapcsolatban... szóval arra gondoltam hogy esetleg nem e lett volna " jobb " vagy több cpu score pontszám ha a HT be van kapcsolva , és azzal megcsiptek valami 4300-4400mhz beállitást akkor 8100pont fölött is adott volna esetleg...
arra több pontot adott volna mint a 4.6 és 4.7ghz-s eredményre....

de a VGAnak jobb a magas órajel.. 
mi megpróbáltuk a végére HT-vel 4600 felett, de a 3dmark teszt Deep Freez vagy milyen tesztje közepén kifagyott pedig már a CPU teszt is lement.
sajna nem derül ki mostmár sose hogy mennyit dobott volna rá, pedig nagyon kíváncsi lettem volna 
az xs-en mintha lenne egy sracnak pont ilyen ln2 tartaly-lovaglo avatarja.
[ Szerkesztve ]

Deep Freez szereti ha van proci alatta nagyon. 
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

de kár , pedig jó lett volna megtudni...
lehet hogy a VGA-t is állitotátok az elözöhöz képest és azért nem birhatta ?
de lehet hogy a cpu adta meg magát ,hiába vga-s rész volt , lehetséges hogy pont a végére megunta a cpu....
hát igen , igy utolag csak találgatni és okoskodni tudunk.. 
csak tippelni tudok... hmm ,,kb. 8300-8400 cpu score? reális lenne ?
nem tudom mi lehetett a baj, csak a HT-t kapcsoltuk be meg kapott még egy kis feszt és ennyi.
sutyiba még öntöttem rá egy kis LN2-t, pedig már akkor lezárult a 3d tesztrész, de mondom ez még had menjen, nem azért hogy majd ez az eredmény még számít valamit csak úgy.
na mindegy, majd legközelebb ha tesztelünk meglessük hogy mire képes 

folytasd tovább amit mondani szeretnél...
arra gondolsz hogy a 3Dmark nem kamatoztat a HT-ból?

dehogynem kamatoztat
anno a giga x58 ud5p tesztem végén összehasonlítást is csináltam [link].
nemes egyszerűséggel mi azért nem használtunk ht-t, mert úgy még ennyit se ment a proci. (és ugye mind2 eredményből minusz egy egész szorzónyi bclk érték mivel a turbo nem működik ha mind a 4 szál terhelve van, szóval nálunk 4400mhz-en, Zé-éknél pedig ~4500mhz körül futott a 06 cpu teszt).
[ Szerkesztve ]
csak annyit akartam hogy szerintem jobb ott a 4600 HT OFF + VGA mint egy tudomisén 4300 HT ON + VGA
Értem itt azt a pontot amit kapsz pluszba procira alacsonyabb órajelen az valószínűleg kevesebb VGA pontot fog eredményezni. mondjuk ezt úgy mondom hogy közöm sincsen az i7hez...csak gondolom 
Megnézve Achi tesztjét ez be is igazolódott

[ Szerkesztve ]
Achill3uS: ti folyamatosan többet locsoltatok ,mint Zé-ék? Vagy mi volt ott?
Mert nálatok folyamatosan annyi látszott , hogy -77....-80+hajszárító.....ismét-70....majd ismét -80 és hajszárító.....
Zé-éknél pedig mindig kb stabil -40 , -50 C volt 
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"