annyira nemveszelyes, mint a koztudatban el. kurvagyorsan gazza valik. persze ha belefekszel egy kad ln2-be akkor lehet h nem leszel lazas... 
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!
annyira nemveszelyes, mint a koztudatban el. kurvagyorsan gazza valik. persze ha belefekszel egy kad ln2-be akkor lehet h nem leszel lazas... 

ez igy van
egy picitöl hirtelen nem lesz baj , jugeen meg is mutata az egyik pillanatban , egy nagyon picit a kezére lötyizet,, de csak picit ,!
nem lett semmi baja 
jó , ez most nem azt jelenti hogy játszani lehet vele....

Jobb félni mint megijedni, h lefagyott a kezed 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó
eléggé hasonlítok az avatarunkra 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Többet vártam ettől a Magyarországi fordulótól.
Átgondolatlan lépések az egyik oldalt.
A másik oldalt meg kicsit felelőtlenül használták a nitrogént.
amúgy jól érzetem magam.
Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!
komolyra forditva:
mindket csapat reszerol - sztem nem csak magam neveben beszelek - varunk egy reszletesebb beszamolot, mondjuk a logout kereteben.
pl achi-ek mi volt a cpu-val? etc.etc.
ja a kaja egesz fasza volt
(a giga csajok is gigak voltak
)

Tudom hülye kérdés de ezen a teszten ti vittétek a cuccokat vagy helyben kaptatok amivel lehetett dolgozni? Amúgy jó ötletnek tartom az ilyen rendezvényeket, lehetne szerte az országban rendezni!

gigabyte zászló sztem minden elárul
Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!

Azt h a versenyzők csak giga cuccokat vihettek magukkal, (amiből nincs abból természetesen más márkát)
Valaki írja már meg pü-be h ki nyert

vki feldobja achi lovagolását az ln2-es tartályon c. képet?
cars1dA

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

ez úgy volt hogy a lapot ( UD4P ) , a procit ( 940 ) , a ramot ( kingstone1.6 ) , a tápot ( 1000w enermax ) a giga adta , a hütést dolgokat pedig a csapatok a saját cuccukat, pot , szigetelés , rögzités , ventik..stb....
mivel csak 2 csapat volt , igy az elsö forduló eldöntötte ( 8m sPI ) a versenyt , mivel a 3D06-s forduló -val nem lehetet behozni a pontszámozást...
assziszem 4.6ghz és 4.8ghz -es eredmények születtek... 
a csapatok megkapták a méltó jutalmat
azt , amivel tunigoltak
az elsö csapat több dolgot , a második csapat csak a lapot és procit 
de majd elmondják az illetékesek !!
gratulálok nekik , ügyesek voltak
megérdemlik 

Na végre hazaertunk....Hullavagyok...
Zájec:A második csapat lapot és VGA t kapta meg...
[ Szerkesztve ]
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

Köszi hogy félted a kezemet...
.De nem is érzed egyböl lecsuszik rolad a nagy hökülönbsélg miatt

Fasza verseny volt köszönjük a nagy számú részvétet, jövőre a Gigás srácok sokkal komoylabb versenyt igértek
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
1050w 

Áhh ez a kép zsir faszán látszik a biléta

ezért raktam fel ezt a képet 
reméltem hogy technikailag tetszeni fog a kép
(#322) ::
a többi is jó ..
[ Szerkesztve ]

köszi 
üdv mindenkinek
hazaértünk, épen és egészségesen
azt nem mondom hogy hosszú volt az út, mert szatesz gondoskodott róla hogy haladjunk 
ki gondolná hogy a BMW 140-nél csak 2000-et pörög
180-nál meg csak 2500-at
a legszebb hogy 140-ről úgy gyosul 160-180ra, mintha csúzliból lőnék ki
na mindegy.
nagyszerű verseny volt, köszönet érte a GIGABYTE-nak hogy megrendezte.
a részleteket holnap, egy logout keretében. majd teszek be jó sok képet 
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

Köszönjük a kis autós mellékletet 
nagyon fasza volt. Majd linkelek képeket ha otthon leszek. Grat mind két csapatnak. Egy probléma volt a szervezéssel... Nem én nyertem a lapot
Amúgy nagyon jó volt!
Remélem hogy a csajok számait megszereztétek...
Azokhoz még folyékony nitrogén sem kell. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

volt egy-két szemrevalóbb karoszéria 

Pont indultam vona aludni..Basszus!Subaru mondta,h volt kint(vagy 2 órával ezelőtt)akkor esett le,h ma van.Majd mesélsz!Kben..
Tudod,h fogytál?Régebben se voltál 100Kg,de most megfejelted vagy 4kilóval .
Miért nem eszel?
Tényleg lépek,alig látok!
még1x:Jó éjt!
MOD:Hogy ez miért ide került..nemtom,Se rá fütty!-majd holnap
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Az OCTH részéről köszönjük, hogy ilyen sokat eljöttetek, érdeklődtetek és maradtatok végig! Jó érzés volt megismerni azokat az arcokat, akiket eddig avatarok és sorok rejtettek el. Jó páran közületek határtalan fanatizmussal és elszántsággal vannak megálda az OC vonatkozásában. Örülünk, hogy megismerhettünk Titeket! Köszönet illeti a Gigabyte-ot, hogy a GO OC Magyarországon is megrendezésre kerülhetett és még nagyobb köszönet illeti meg magyar képvisletüket, hogy a rendezvényt ilyen magas szintre emelték!
És végül, de nem utolsó sorban gratulálunk a HUN eXtreme OC Team-nek az első helyhez! Mivel nekik személyesen már tudtunk gratulálni ezért gondolom nem rónak meg minket, hogy a végére hagytunk Őket, de véleményünk szerint úgy szép elköszönni a rendezvénytől, hogy a győztes csapatról esik szó, illetve nekik címzik. Sok sikert kívánunk a nemzetközi szerepléshez! Ha meg vissza jöttetek, akkor az elmaradt sörözést és pálinkázást bepótoljuk!
Hajrá Magyarok!
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

mi is köszönjük nektek a bemutatót , nagyon klassz volt
tényleg nagyon jó volt személyesen élöben ott lenni , megismerkedni , kicsit pletyizni a dolgokról..... 

Most olvasom, hogy sok arc ott volt akikkel még csak nem is beszéltem.
subaruwrc te nyereted az egyik házat. Ha tudtam volna, hogy te vagy dumálhattunk volna. Mindegy, a képekről és a videókról majd megismerjük egymást. 
Nagy Gratrula a versenyzőknek
, csodálatos bemutatót rittyentettek össze nekünk a Gigáék.
1 pontal a Hun EXtreme OC Team nyerte a versenyt kicsit nehézkes kezdés után.
Azért a OCTeamHungary is csinált csodát de azt már sajnos versenyen kívül, így az nem számított a végén.
Szuper volt jól éreztem magam, élveztem a beszélgetéseket trükkökről...stb, szuper tippeket kaptam a további tuninghoz.
Most másolom a videókat, hamarosan prezentálom őket. 

Tehát enyhén szoros volt a dolog
Várom a videókat! 

Nekünk is nagyon jó volt megismerni , uj arcokat....És nagy köszönet nektek a szuper termoszért....
Aki nemtudná a végén , az OCTH tol kaptunk egy szuper termosz ajándékba mert a miénk enyhén szolva kicsike
Engem is csak Toyone világosított fel hogy te-te lehetsz csak aztán mégse futottunk össze. 

Pedig én elhittem neki, h szőke cicababa
[link]

köszönet minden kedves résztvevőnek, akik rászánták a délutánjukat és eljöttek megnézni minket. nagyon jó volt látni hogy ennyi embert érdekel ez az egész extrém tuningos dolog, és jó volt látni a sok ismerős arcot és megismerkedni azokkal, akikkel korábban még nem találkoztunk személyesen, csak msn-en vagy itt a PH.
reméljük mindenki jól érezte magát és látványosnak tartotta a versenyt.
külön köszönet az OCTeamHungary-nek, maximálisan korrekt "ellenfelek", jó volt végre velük is személyesen találkozni és küzdeni az első helyért.
Köszönet még nekik a ajándékért is, amit a verseny végén kaptunk tőlük, nagyon rendesek voltak. És persze a tegnap elmaradt sörözést is bepótoljuk majd !!!
Köszi még egyszer mindenkinek, ígérjük hogy Prágába is tolni fogjuk ameddig csak tudjuk
[ Szerkesztve ]
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................
látom azért nem kellett félteni a Gigabyte-ot...lányok is voltak 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Ugytudom Április 9.
télleg megkaptátok az egész cuccot amit hajtottatok?
az több mint 200k

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Lapot, tapot, ramot,vgat igen....
azért érdekes hogy 4.5GHz-es Core i7-el csak 8k pontot kaptatok 3dmarkban
hogy a rosebbe? Tody56 már 4.34GHz-en szerzett vagy 81xx pontot

Nemvolt sok idö beallitgatni kicsit elszamoltuk magunkat...HT nelkul volt a vegen kapcsoltunk csak HT t...Elneztuk az idöt...:S
sebaj
a lényeg a lényeg...mindegy hogy egy 1 ponttal vagy 100 ponttal nyersz, lényeg hogy nyertetek...Mennyiért is eladó az alaplap?

jugeen már árulja apróba aprópízért a lapot

Még nemtudjuk tegnap éjfélre értünk haza, nemvolt idönk megbeszélni....De valoszinüleg minden eladó lessz....
nem csalódtam a csapatokban
minden eladó...
Tessék feltenni hirdetésbe..az olcsóbbat viszem

Most mit kezdenének velük, xtreem oc-sok nem hw gyűjtők
Kitesztelték azt mehet ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem aszontad', hogy nem költesz a gépre mostanában?

egyelőre számolok.
a lapomat el is vinnék,abból pont meglenne az UD4P... csak kellene bele proci és ram is