MM van anyi proci mint az állat 
Anyi van mint a szar, olyan mint a fos 
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

MM van anyi proci mint az állat 
Anyi van mint a szar, olyan mint a fos 

"Gyenge " 100Kg vagyok 186cm, szerinted elbírnálak?
Ha nyeretek felkaplak a nyakamba. 
Közvetlen nincs, közvetetten pedig hasonló műveleteket végrehajtó emberkéket fognak látni a nézők.
Mondjuk a fejfagyasztást kivéve
Sok sikert mindkét csapatnak!
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

még jó, hogy holnap i7 + LN2 lesz és nem AMD + LHe

[ Szerkesztve ]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

duplicate 
[ Szerkesztve ]
fincsi motyó, tény ami tény.
reméljük holnap (ha nem is ilyen) de hasonlóan látványos lesz a dolog 
többiek : nem azért linkelte sztem, mert holnap is ilyen lesz.
hanem hogy lássa a kedves odavágyó nagyjából, hogy mégis mi a csuda lesz ott holnap 15:00-tól 
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................
Ti is mentek utána kaszinózni 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

akkor miért az AMD-t hirdeti a link szövegezésében? 
[ Szerkesztve ]
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••
Határeset vagy még, gyúrj rá.
1 mázsa alatt a hímnemű csak karácsonyfadísz, felette már férfi... te meg hát ippen határeset vagy. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
kákán a csomó?

azért elég morbid hogy nem elég a -196..hanem még "több" kell..van hidegebb a folyékony Heliumnál? 
még a végén ráöntötte a búrájára a cuccot 
[ Szerkesztve ]
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

nem kákán a csomó, de talán autentikusabb lett volna GOOC-vel kapcsolatos videót linkelni....
-196-on Ci7, de még C2Q vagy C2D is csoda lenne

-196-nál már hozni kéne a kisrezsót oszt alulról fűteni a cuccot 

azért nem akarom letörni senkinek sem a harcikedvét, de az egy AMD Phenom II premier demo show volt las vegas-ban (tehát ad1 bemutató és nem verseny), ez pedig egy 3rd party gyártó (mint amilyen a gigabyte is) által szervezett oc versenysorozat országos selejtezője amit rengeteg helyen kell megrendezniük. én nem azt mondom, hogy nem lesz látványos vagy ilyesmi (mivel maga az extrém tuning elsőre kb minden avatatlan szemben megdöbbenést kelt) és kétségtelen, hogy ez lesz a legnagyobb live oc-s rendezvény ami eddig itthon volt, de maradjatok a realitás talaján egy kicsit, bármennyire is van lendületben az ország a fenti videónak a holnapi versenyhez maximum a "füst"-ben lesz köze 
Érdemes megfigyelni, hogy mennyire precízek voltak a szervezők..az a hölgy amelyik a Gigabyte vga-t mutogatja, szinte a megtestesült változata a háttérben lévőnek..
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

a folyékony heliumnál nincs hidegebb. viszont abból is létezik több féle.
Elméletileg a folyékony hidrogén hidegebb, de mivel senki sem szeretne felrobbanni a használata közben, ezért gyakorlatilag a hélium a leghidegebb ami alkalmazható is.
No, majd holnap meglátom melyik csapat mire jut 
Different songs for different moods.

Ehh, na most megyek el aludni... 
Őőőő lehet egy kérésem?
Ha nem figyelnek oda a szervezők, akkor egy X58 Extreme-t becsúsztatnál a kabátodba?
Képes lennék érte fizetni is.. 

a loPH!ás büntetendő 
[ Szerkesztve ]
Csak procival, ramokkal, VGA-val és táppal együtt vagyok hajlandó elhozni, úgyhogy sajnos nem megy a dolog

akkor én már férfi vagyok
tudtav wazze hogy én más vagyok mint a többiek
(nem kell félreérteni)
Achill3uS :
jólvanna
. tudom hogy nem lesz ennyire látványos, és űberfaszanagybumm, de azért gondolom nem csak annyi lesz hogy 2 kis sörözőpultra feldobva a sok kacat és majd az ott füstölög magának
.
gondolom lesz valami bemutató is, ha más nem 1-2 vitrinbe zárt apróság 
(#219) szacsee : figyelni foglak.....beony
még a végén eltűnik a tesztcucc és miattad nem lesz eredményünk 
[ Szerkesztve ]
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................
Nemond, azt hittem vasággyal vagy 20 kg és kb 18 lehetsz..
Mennyit nyomsz? 
Thrawn: Nekem mindegy, a lap kell csak, a többi a Tied.
Látod milyen nagyvonalú vagyok? 
[ Szerkesztve ]
Megoldhatjuk.
Fogok egy A4-es lapot, ráírom hogy Gigabyte X58 és elküldöm postán.
Így jó lesz? 
pont annyit hogy ne nézzetek karácsonyfadísznek 
Az nem jó Extreme kell. 
Zé_Mester: leülhetsz 1-es!
Na off üzemmód off, mert jön olyan, aki nehezebb mint én és Thrawn együtt... ha igazak a hírek és akkor beindul a BANNHAMMER. 
[ Szerkesztve ]
majd belelógatlak a nitrodzséébe, aztán lesz neked olyan 1-es
hogy ne csak OFF legyen :
úgy néz ki a dolog, hogy 15:00-kor elstartol ez az egész verseny. 2 órán keresztül SuperPI harc lesz.
17:00 körül lesz egy kajaszünet.
utána pedig 3DMark06 teszt. (gondolom ez is 2 óra kb).
8 körül lesz kb vége az egésznek. (feltéve hogy nincs csúszás)
a verseny ideje alatt lesznek nyeremény sorsolások, de hogy ez pontosan hogy fog kinézni azt nemtom, ez majd ott kiderül. 
biztos elérném az uccsó vonatot visszafelé

Majd téged bedobunk a vitrinbe ha nem jól dolgozol 
Azt azért meglesném, hogy miképp lóbálsz.. 
22:08-kor indul
úgyhogy indulj
holnap látni akarlak 
Speed : persze, majd olyan leszek mint over linkjábe a csaj aki mutogatja a kezébe a vga-t
szójjá vazze mert akkor kifestem magam 
szacsee : te még nem tudod milyen elszánt vagyok 
[ Szerkesztve ]

jaja csak te nagyobb vagy, igy egyszerre egy egész gépet is elmutogatsz

akkor te csak egyedül mehetsz a konfig mögé 
eldöntöttétek már, hogy ki lesz a néző hármotok közül?
[ Szerkesztve ]
még nem. nem szabad elkapkodni 
Speed : igazad van, végülis, elmutogatok én mindent, ha a végén haza is vihetem 

Jü munkáért bőséges fizetség jár 

a holnapi viszont válltáska!
egy kis esti meglepit azért beszúrok még,ha már ott nem lehetek...
![;]](/dl/s/v1.gif)

Itt aztán pörög az élet.... 
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

lemaradtál a lényegről bammeg 
ÁMEN 
Szatesz : így jár az aki kocsikázik.....lemarad

Én ennyit tudok felmutatni...
se nitrogén,se szárazjég,se helium,se Urán
nekem csak a türelem, és az elszántságom van...úgyfest helyettesít pár dolgot az előbb felsoroltak közül 
[ Szerkesztve ]

pedig az extrém tuninghoz az általad felsoroltak közül, az urán kivételével valameylik a három közül kell. a türelem és elszántság meg valóban alappillérek, de nem helyettesítők. 
[ Szerkesztve ]
azért kipróbálnám szívesen mit tud LN2-vel..főleg a VGA....de nekem nagyon morbid hogy fél VGA le van fagyva
2, nem is garos a VGA-m
egyébként az extrémség is csak szemszög kérdése. Van akinek már a víz is extrém,ugye a hétköznapi embernek... Nektek meg az LN2 sem az hiszen dolgoztatok már jópárszor azzal,talán a He lenne az...
nem tartom magam olyan tekintetben extrémnek hogy kipakolom a gépet,pot.stb... Persze az lenne az igazi
de nekem a is jó h. benne van a gépházban, és csak a radi kerül ki
Egy kérdés: ha a radira öntenék LN2-t.... akkor gondolom megfagyna a víz,még ha mozgásban is van ugye...fagyálló ide vagy oda
de a szárazjeget kibírná fagyi nélkül nem? 

az extrém nem szemszög kérdése. a gokart sem forma 1, a plusz fokokkal elért tuning sem extrém tuning. ahhoz bizony minuszok kellenek. 
kérdés mennyi nitrót öntenél rá. célszerűbb lenne egy vödörbe tenni a radit és úgy hűtsd szárazjéggel. könnyebben szabályozható a hőfok.
ettől függetlenül a procid jobban megérdemelné a minuszokat. legalább egy -60-at. lehetne akár egy validált WR-ed is.
[ Szerkesztve ]
-1.5 °C is mínusz,tehát az extrém az extrém

én is valami ilyesmire gondoltam a szárazjéggel,csak akkor kellene az NB-re is blokk,meg a fetekre
meglássuk mit tehetek
Nitrogén az van pár utcával odébb millió liter számra..de szárazjéggel még nem találkoztam

ha van nitrogéned minek akarsz jeget? 
már csak 1-2 pot kéne, és nem kéne azon paráznod ki előz meg az 1gpu listában 
egyébként valóban a legjobb a radit kihagyni az ilyen chilled water játszadozásokból, csak a járatokat teszed tönkre benne. szárazjeget teszel fagyállós vízbe és onnan a pumpával direktben a vga-cpu-ra vezeted ugyanott vagy. ilyen szinten már akkora a folyadék tehetetlensége, hogy a radinak semmi szerepe nem lenne amúgysem.
nem tudom miben szállítani a nitrot
nincsen mibe beleönteni (pot)
egyébként itt a Klinikán furikáznak mindig nitrogénes cuccokat,de külön kell venni,mert kétlem hogy vesével,vagy valamilyen szerv-vel együtt odaadnák
egyébként nem is drága...lassan olcsóbb lesz mint a benzin
az abaj hogy megcsináltatni két ilyen potot, nem éppen olcsó mulatság... az anyag.. a megmunkálás...és valljuk be utána lehetetlen továbbadni,annyit meg nem ér az egész hogy egyszeri alkalomra vásároljak vagy 40-50k-ért két ilyen rézdarabot
De néztem, aVGA-n nagyon jól mutatott
de az mintha aluból lett volna 

és akkor még ott van köztes megoldásnak Achi javaslata, a radi mentes chilled water cooling.
247# a klinkáról talán tudnál kérni kölcsön dewar edényt.
[ Szerkesztve ]
Tehát ez azt jelentené hogy a radit szedjem ki a rendszerből? De akkor hova teszem a DryIce-t?
tekerjem fel a csövet olyan rugó alakba, és akkor arra mehet a tuti? 
(mire ezt megértem arra Jómunkásemberek leszünk..bocs srácok,szóljatok ha elég lesz
)
Ahogyan Achi is mondta...Kell egy jóféle fagyálló folyadék 5L, beleöntöd egy erősebb vödörbe, aztán bele a szárazjeget, és ottlesz a -15-20C-os keringethető folyadékod!