Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#201) Speed válasza Overlocker (#198) üzenetére

Speed
(PH! addikt)

MM van anyi proci mint az állat :D

Anyi van mint a szar, olyan mint a fos :D

\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

(#202) serito válasza Zé_Mester (#197) üzenetére

serito
(senior tag)

"Gyenge " 100Kg vagyok 186cm, szerinted elbírnálak? ;) Ha nyeretek felkaplak a nyakamba. :K

(#203) Overlocker válasza jugeen (#200) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Közvetlen nincs, közvetetten pedig hasonló műveleteket végrehajtó emberkéket fognak látni a nézők.:) Mondjuk a fejfagyasztást kivéve :DDD

Sok sikert mindkét csapatnak!

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#204) Achill3uS válasza Overlocker (#203) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

még jó, hogy holnap i7 + LN2 lesz és nem AMD + LHe :D :R

[ Szerkesztve ]

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#205) Achill3uS válasza Overlocker (#203) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

duplicate :U

[ Szerkesztve ]

(#206) Zé_Mester válasza Overlocker (#198) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fincsi motyó, tény ami tény.
reméljük holnap (ha nem is ilyen) de hasonlóan látványos lesz a dolog :))

többiek : nem azért linkelte sztem, mert holnap is ilyen lesz.
hanem hogy lássa a kedves odavágyó nagyjából, hogy mégis mi a csuda lesz ott holnap 15:00-tól ;)

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#207) Laraxior válasza Zé_Mester (#206) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ti is mentek utána kaszinózni :DDD

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#208) jugeen válasza Zé_Mester (#206) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

akkor miért az AMD-t hirdeti a link szövegezésében? :U

[ Szerkesztve ]

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

(#209) szacsee válasza serito (#202) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Határeset vagy még, gyúrj rá. :K
1 mázsa alatt a hímnemű csak karácsonyfadísz, felette már férfi... te meg hát ippen határeset vagy. ;]

[ Szerkesztve ]

(#210) Laraxior válasza jugeen (#208) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kákán a csomó? :F :Y :(

azért elég morbid hogy nem elég a -196..hanem még "több" kell..van hidegebb a folyékony Heliumnál? :U
még a végén ráöntötte a búrájára a cuccot :D

[ Szerkesztve ]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#211) jugeen válasza Laraxior (#210) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

nem kákán a csomó, de talán autentikusabb lett volna GOOC-vel kapcsolatos videót linkelni....

-196-on Ci7, de még C2Q vagy C2D is csoda lenne

(#212) Speed válasza jugeen (#211) üzenetére

Speed
(PH! addikt)

-196-nál már hozni kéne a kisrezsót oszt alulról fűteni a cuccot :D

(#213) Achill3uS válasza Zé_Mester (#206) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

azért nem akarom letörni senkinek sem a harcikedvét, de az egy AMD Phenom II premier demo show volt las vegas-ban (tehát ad1 bemutató és nem verseny), ez pedig egy 3rd party gyártó (mint amilyen a gigabyte is) által szervezett oc versenysorozat országos selejtezője amit rengeteg helyen kell megrendezniük. én nem azt mondom, hogy nem lesz látványos vagy ilyesmi (mivel maga az extrém tuning elsőre kb minden avatatlan szemben megdöbbenést kelt) és kétségtelen, hogy ez lesz a legnagyobb live oc-s rendezvény ami eddig itthon volt, de maradjatok a realitás talaján egy kicsit, bármennyire is van lendületben az ország a fenti videónak a holnapi versenyhez maximum a "füst"-ben lesz köze :D

(#214) Overlocker válasza jugeen (#211) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

GOOC :P

Érdemes megfigyelni, hogy mennyire precízek voltak a szervezők..az a hölgy amelyik a Gigabyte vga-t mutogatja, szinte a megtestesült változata a háttérben lévőnek..

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#215) jugeen válasza Laraxior (#210) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

a folyékony heliumnál nincs hidegebb. viszont abból is létezik több féle.

(#216) Thrawn válasza jugeen (#215) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elméletileg a folyékony hidrogén hidegebb, de mivel senki sem szeretne felrobbanni a használata közben, ezért gyakorlatilag a hélium a leghidegebb ami alkalmazható is.

No, majd holnap meglátom melyik csapat mire jut :)

Different songs for different moods.

(#217) jugeen válasza Thrawn (#216) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

hidrogén -259, hélium -272

(#218) Thrawn válasza jugeen (#217) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ehh, na most megyek el aludni... :B

(#219) szacsee válasza Thrawn (#218) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Őőőő lehet egy kérésem?
Ha nem figyelnek oda a szervezők, akkor egy X58 Extreme-t becsúsztatnál a kabátodba? ;]
Képes lennék érte fizetni is.. :DDD

(#220) jugeen válasza szacsee (#219) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

a loPH!ás büntetendő :DDD

[ Szerkesztve ]

(#221) Thrawn válasza szacsee (#219) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak procival, ramokkal, VGA-val és táppal együtt vagyok hajlandó elhozni, úgyhogy sajnos nem megy a dolog :( :D

(#222) Zé_Mester válasza szacsee (#209) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor én már férfi vagyok :C :C :C
tudtav wazze hogy én más vagyok mint a többiek :DDD :DDD (nem kell félreérteni)

Achill3uS :
jólvanna :P . tudom hogy nem lesz ennyire látványos, és űberfaszanagybumm, de azért gondolom nem csak annyi lesz hogy 2 kis sörözőpultra feldobva a sok kacat és majd az ott füstölög magának :B .
gondolom lesz valami bemutató is, ha más nem 1-2 vitrinbe zárt apróság :U

(#219) szacsee : figyelni foglak.....beony :DDD
még a végén eltűnik a tesztcucc és miattad nem lesz eredményünk :DDD

[ Szerkesztve ]

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#223) szacsee válasza Zé_Mester (#222) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nemond, azt hittem vasággyal vagy 20 kg és kb 18 lehetsz.. :DDD
Mennyit nyomsz? :B

Thrawn: Nekem mindegy, a lap kell csak, a többi a Tied. :D
Látod milyen nagyvonalú vagyok? :K

[ Szerkesztve ]

(#224) Thrawn válasza szacsee (#223) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megoldhatjuk.
Fogok egy A4-es lapot, ráírom hogy Gigabyte X58 és elküldöm postán.

Így jó lesz? :D

(#225) Zé_Mester válasza szacsee (#223) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pont annyit hogy ne nézzetek karácsonyfadísznek :DDD

(#226) szacsee válasza Thrawn (#224) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az nem jó Extreme kell. :DDD

Zé_Mester: leülhetsz 1-es!
Na off üzemmód off, mert jön olyan, aki nehezebb mint én és Thrawn együtt... ha igazak a hírek és akkor beindul a BANNHAMMER. :B

[ Szerkesztve ]

(#227) Zé_Mester válasza szacsee (#226) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

majd belelógatlak a nitrodzséébe, aztán lesz neked olyan 1-es :DDD :DDD

hogy ne csak OFF legyen :
úgy néz ki a dolog, hogy 15:00-kor elstartol ez az egész verseny. 2 órán keresztül SuperPI harc lesz.
17:00 körül lesz egy kajaszünet.
utána pedig 3DMark06 teszt. (gondolom ez is 2 óra kb).
8 körül lesz kb vége az egésznek. (feltéve hogy nincs csúszás)

a verseny ideje alatt lesznek nyeremény sorsolások, de hogy ez pontosan hogy fog kinézni azt nemtom, ez majd ott kiderül. :K

(#228) Laraxior válasza Zé_Mester (#227) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

biztos elérném az uccsó vonatot visszafelé :W :(

(#229) Speed válasza Zé_Mester (#222) üzenetére

Speed
(PH! addikt)

Majd téged bedobunk a vitrinbe ha nem jól dolgozol :D

(#230) szacsee válasza Zé_Mester (#227) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt azért meglesném, hogy miképp lóbálsz.. :DDD

(#231) Zé_Mester válasza Laraxior (#228) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

22:08-kor indul :K úgyhogy indulj ;) holnap látni akarlak :K

Speed : persze, majd olyan leszek mint over linkjábe a csaj aki mutogatja a kezébe a vga-t :DDD szójjá vazze mert akkor kifestem magam :DDD

szacsee : te még nem tudod milyen elszánt vagyok :D

[ Szerkesztve ]

(#232) Speed válasza Zé_Mester (#231) üzenetére

Speed
(PH! addikt)

jaja csak te nagyobb vagy, igy egyszerre egy egész gépet is elmutogatsz :D :DD

(#233) jugeen válasza Zé_Mester (#231) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

akkor te csak egyedül mehetsz a konfig mögé :))

eldöntöttétek már, hogy ki lesz a néző hármotok közül?

[ Szerkesztve ]

(#234) Zé_Mester válasza jugeen (#233) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

még nem. nem szabad elkapkodni ;)

Speed : igazad van, végülis, elmutogatok én mindent, ha a végén haza is vihetem :DDD

(#235) Speed válasza Zé_Mester (#234) üzenetére

Speed
(PH! addikt)

Jü munkáért bőséges fizetség jár :D

(#236) jugeen

jugeen
(PH! addikt)

a holnapi viszont válltáska!

(#237) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egy kis esti meglepit azért beszúrok még,ha már ott nem lehetek... :( ;]

(#238) Szatesz

Szatesz
(őstag)

Itt aztán pörög az élet.... :))

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#239) Speed válasza Szatesz (#238) üzenetére

Speed
(PH! addikt)

lemaradtál a lényegről bammeg :D

(#240) Zé_Mester válasza jugeen (#236) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ÁMEN :R

Szatesz : így jár az aki kocsikázik.....lemarad :P ;)

(#241) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én ennyit tudok felmutatni...
se nitrogén,se szárazjég,se helium,se Urán :D nekem csak a türelem, és az elszántságom van...úgyfest helyettesít pár dolgot az előbb felsoroltak közül :D

[ Szerkesztve ]

(#242) jugeen válasza Laraxior (#241) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

pedig az extrém tuninghoz az általad felsoroltak közül, az urán kivételével valameylik a három közül kell. a türelem és elszántság meg valóban alappillérek, de nem helyettesítők. :)

[ Szerkesztve ]

(#243) Laraxior válasza jugeen (#242) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:B azért kipróbálnám szívesen mit tud LN2-vel..főleg a VGA....de nekem nagyon morbid hogy fél VGA le van fagyva :B 2, nem is garos a VGA-m :D
egyébként az extrémség is csak szemszög kérdése. Van akinek már a víz is extrém,ugye a hétköznapi embernek... Nektek meg az LN2 sem az hiszen dolgoztatok már jópárszor azzal,talán a He lenne az... :D
nem tartom magam olyan tekintetben extrémnek hogy kipakolom a gépet,pot.stb... Persze az lenne az igazi :) de nekem a is jó h. benne van a gépházban, és csak a radi kerül ki :B
Egy kérdés: ha a radira öntenék LN2-t.... akkor gondolom megfagyna a víz,még ha mozgásban is van ugye...fagyálló ide vagy oda :)) de a szárazjeget kibírná fagyi nélkül nem? :B

(#244) jugeen válasza Laraxior (#243) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

az extrém nem szemszög kérdése. a gokart sem forma 1, a plusz fokokkal elért tuning sem extrém tuning. ahhoz bizony minuszok kellenek. :)

kérdés mennyi nitrót öntenél rá. célszerűbb lenne egy vödörbe tenni a radit és úgy hűtsd szárazjéggel. könnyebben szabályozható a hőfok.

ettől függetlenül a procid jobban megérdemelné a minuszokat. legalább egy -60-at. lehetne akár egy validált WR-ed is.

[ Szerkesztve ]

(#245) Laraxior válasza jugeen (#244) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

-1.5 °C is mínusz,tehát az extrém az extrém :B :D

én is valami ilyesmire gondoltam a szárazjéggel,csak akkor kellene az NB-re is blokk,meg a fetekre :K meglássuk mit tehetek :B Nitrogén az van pár utcával odébb millió liter számra..de szárazjéggel még nem találkoztam :B :(

(#246) Achill3uS válasza Laraxior (#245) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

ha van nitrogéned minek akarsz jeget? :D
már csak 1-2 pot kéne, és nem kéne azon paráznod ki előz meg az 1gpu listában :D

egyébként valóban a legjobb a radit kihagyni az ilyen chilled water játszadozásokból, csak a járatokat teszed tönkre benne. szárazjeget teszel fagyállós vízbe és onnan a pumpával direktben a vga-cpu-ra vezeted ugyanott vagy. ilyen szinten már akkora a folyadék tehetetlensége, hogy a radinak semmi szerepe nem lenne amúgysem.

(#247) Laraxior válasza Achill3uS (#246) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem tudom miben szállítani a nitrot
nincsen mibe beleönteni (pot)
egyébként itt a Klinikán furikáznak mindig nitrogénes cuccokat,de külön kell venni,mert kétlem hogy vesével,vagy valamilyen szerv-vel együtt odaadnák :D egyébként nem is drága...lassan olcsóbb lesz mint a benzin :D
az abaj hogy megcsináltatni két ilyen potot, nem éppen olcsó mulatság... az anyag.. a megmunkálás...és valljuk be utána lehetetlen továbbadni,annyit meg nem ér az egész hogy egyszeri alkalomra vásároljak vagy 40-50k-ért két ilyen rézdarabot :B
De néztem, aVGA-n nagyon jól mutatott :D de az mintha aluból lett volna :F

(#248) jugeen válasza Laraxior (#245) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

és akkor még ott van köztes megoldásnak Achi javaslata, a radi mentes chilled water cooling.

247# a klinkáról talán tudnál kérni kölcsön dewar edényt.

[ Szerkesztve ]

(#249) Laraxior válasza jugeen (#248) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tehát ez azt jelentené hogy a radit szedjem ki a rendszerből? De akkor hova teszem a DryIce-t? :D tekerjem fel a csövet olyan rugó alakba, és akkor arra mehet a tuti? :B

(mire ezt megértem arra Jómunkásemberek leszünk..bocs srácok,szóljatok ha elég lesz :D )

(#250) Overlocker válasza Laraxior (#249) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahogyan Achi is mondta...Kell egy jóféle fagyálló folyadék 5L, beleöntöd egy erősebb vödörbe, aztán bele a szárazjeget, és ottlesz a -15-20C-os keringethető folyadékod! ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.