Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#101) kaoszpapja

kaoszpapja
(fanatikus tag)

mi sem értettük hogy miért ilyen lassú :F

(#102) serito válasza subaruwrc (#93) üzenetére

serito
(senior tag)

Na igen, én is változtatnék ha lenne az én "közelemben" is annyi vállalkozó arc mint ott az ország keleti részén Miskolcon. Kedveljük a srácokat, sokat segítettek/tenek nekünk "sufnituningosoknak". :K Végre élőben is találkozhatunk velük, komolyan mondom úgy örülök neki mintha én is bejutottam volna résztvevőként. ;)

(#103) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egyébként érthető hogy miért nem cibál oda a Gigabyte egy halom vállalkozó kedvű arcot. nem olcsó cuccokkal dolgoznak ott..és ugyebár teljesen ingyen teszik. Akinek még nem volt szerencséje a folyékony nitrogénhez az nehogy ott szerezzen már tapasztalatot. az i7 proci haverok között is 120k+ fojint... a lapról nem is beszélve...meg a VGA. Biztos jót tesz neki ha ráfolyik a cucc.
De azért tényleg nem ártott volna a legolvasottabb infos oldalakra kibökni egy linket vagy valamit... Vagy lehet hogy csak 6 személyes étkészlet van... 2 and 2 a teamnek... 2 a "zsűri"nek :D

Zé: tHx :R
most akkor tulajdonképpen mennyin is megy az a ram? :F

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#104) Zé_Mester válasza serito (#102) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egyem a kis szived, a nyakadba ugrok ha meglátlak esküszöm :DDD :DDD :DDD

Laraxior : igen, ebbe van valami.
de ha azt vesszük i7-et még mi se nitróztunk :D de sokban nem különbözhet a c2d-től :
- pot fel, csavar rá, szigetelés, start és már lehet is bele tőteni mint állat :D
de majd azért viszek hajszárítót is , ha esetleg megbillen a kezem és -110 alá hülne a cucc, mert akkor obi van és akkor bontás (+15-20 perc) :P

a memós dologra meg : ha rájössz mond meg, mert nekem fogalmam sincs :(

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#105) Laraxior válasza Zé_Mester (#104) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csak magamból indulok ki :)) nekem se volt dolgom még nitrogénnel sem,és DIce-al sem. Úgysem az lenne az első hogy beleöntsem a vályúba..hanem bohóckodnék vele,hogy mi is az... ami tök természetes hiszen új dolog. Ezért meg felesleges odamenni :D itthon is tudok locsolni,itt van pár 100m-re a Klinika, ott van hektoliter számra, horhatám amig össze nem hányom magam :DDD de 1. annyira nem érdekel
2. nincsen pot-om
3. elvagyok én vízzel is.... ezért nem is használom sehol az extreme jelzőt..holott azért nah, csak megérdemelném amikor fél napot ücsörgök a fagyban :B hogy menjen ez a nyavajás Q9550 1.328V-on 4250MHz-et :B

egyébként kipróbálnám...mert érdekel is, érdekes is,de ez a kipróbálás nem ér annyit hogy kifizessem azt a drága réztájglit a proci fölé...akkor már persze kellene a GPUhoz is...mert ha lúd.. :D meg akkor cipelgetni a nitrot. Egyszer lehet... :B

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#107) Laraxior válasza Zájec (#106) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

gondolom ha kicsit megterheled akkor bőséggel lenyeli a 200W-ot nem? :Y :DD

(#108) Zé_Mester válasza Laraxior (#105) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez teljesen érthető hogy szórakoznál vele, mi is azt csináltuk.
az első adag rögtön el is fogyott :DDD

üljél csak kint, én is ültem, aztán rájöttem hogy okosabb vagyok én annál hogy megfagyjak egy szaros eredményért, úgyhogy vettem monitor hosszabbító kábelt, meg mindenhez ami kilóg a gépből, és kitettem a francba, és ajtó becsuk :DDD
én ittam bent a meleg teát, az a szerencsétlen meg a -8 fokba fagyott szét :DDD
ami viszont a következő generációs tervet illeti, megoldom még a power on/off és a cmos jumper kivezetését is hosszabítással, és akkor meg se kell mozdulnom többet :DDD

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#109) Laraxior válasza Zé_Mester (#108) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mán én is forradalmiasodok (de szép szó lett :W :D ) már ablakon kívül van a radi...
remélem nagyon nem nézegetnek az utcáról felfelé..ugyanis nem teraszos a szobám :DDD így csak résnyire van nyitva az ablak :B esetleg ha pumpálnék két lyukat az ablakkeretre...akkor be is csukhatnám :C

(#110) serito válasza Zé_Mester (#108) üzenetére

serito
(senior tag)

Én úgy csináltam kapásból. Toldottam a monitort, bill, egér, táp, forrasztottal CMos és start kábeleket nyomógombal a végén és kivágtam a gépet a -10 fokra. Erkélyajtó csukva serito meg benn a melegen...detto. :K Igaz ez még E86xx cpu-val volt de idővel az i7 is megkapja. ;)

(#111) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Q9550@4250MHz@1.328V:Self-test 8K passed

ha már OC :)) ezen ügyködöm jelenleg. Most kerül majd telepítésre az easy tune 6 is.. a feszek miatt. :B nekem ennyire tellik LN2 és DI nélkül :D

(#112) Zájec válasza Laraxior (#107) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

ilyen feszen biztos.... ide már ipariáram kellene :D

(#111) Laraxior :: pofás kis négyhengeres eredmény :K

[ Szerkesztve ]

(#113) Overlocker válasza kaoszpapja (#96) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem valós az órajel, régebbi cpu-zn látszik is..

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#114) Zé_Mester válasza Laraxior (#111) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

óóó wazze még sír a szád ?? :Y
ezt egy nyavajás 2 magos is megirigyeli, nemhogy egy 4 magos.
szép eredmény, gratt :C

még 7-et kell aludni és pancsolunk :DDD

[ Szerkesztve ]

(#115) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mos' mongyátok hogy balfa** vagyok de még mindig nem értem..nem valós..oké. De akkor mennyi? Hol látod Over hogy mutatja? Chekkoltam én de nem látom :B
Mert addig ok hogy 495ös FSB, ram multipliert 3.33-ra teszi és kész is a ram. Hol itt a bibi? Tehát akkor a 3,33-as multiplier nem tuti? :F :B

(#116) serito válasza Zájec (#106) üzenetére

serito
(senior tag)

Én meg ezzel társulnék hozzád! :D

Résztvevők:

A versenyen engedett a vmodolás, árforrasztás....stb?

[ Szerkesztve ]

(#117) Overlocker válasza Laraxior (#115) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Próbálj egy 1.43-as cpu-zt, vagy ha a jól emlékszem a memset is a korrektet mutatja.

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#118) Laraxior válasza Overlocker (#117) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jaaa vagy úgy...szóval nem annyira van állítva :D akkor lehet hogy csak 500as FSBnél mondjuk 1200n ment? vagy 1000en :D :W

(#119) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én meg aszondom... lepippanthat az X2.. az i7..és a nitrogén is :DDD :B

(#120) Overlocker válasza Laraxior (#118) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kevesebben megy így van, pontosan már nem emlékszem milyen arányban..

Egy régebbi backup eredmény..1470Mhz DDR2 5-5-5-15 Superpi 32M

[ Szerkesztve ]

(#121) serito válasza Laraxior (#119) üzenetére

serito
(senior tag)

Bizony bitang erős eredmény! :K

(#122) Laraxior válasza serito (#121) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

24k meglesz... ;] csak most egy kicsit már fáztam :DDD :B

(#123) Zé_Mester válasza Laraxior (#119) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

te beteg állat :DDD ha ez a proci mesélni tudna, sztem elátkozna :DDD

szép eredmény, gratt :C

(#124) Laraxior válasza Zé_Mester (#123) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:DD :R

(#125) P00By válasza Laraxior (#119) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

A nitro lepippantaná egy pillanat alatt :K
;]

(#126) Zé_Mester válasza P00By (#125) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt hiszem.
simán menne 5000 felett egy kis lötyivel a nyakába :D

(#127) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ValidŰ

4600 nemigazán akar összejönni.... :B most az E8400 van "tesztpadon" ;]

(#128) serito válasza Laraxior (#127) üzenetére

serito
(senior tag)

Egyszer majd csak elfüstöl. ;] Grat szép!

(#129) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Egyre kilátástalanabb a helyzet, de dolgozom az ügyön :(( :D

(#130) subaruwrc válasza Zé_Mester (#126) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

simán 5g felett? 4800 a wr ...

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#131) Zé_Mester válasza subaruwrc (#130) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:P jóvanmá :P

aszittem ezek mennek 5000 felett is, de csak most néztem hogy 8,5 a max szorzó.
így érthető :B

akkor meg még nagyobb grat, már csak 200MHz kell :C

(#132) Thrawn

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:)

Different songs for different moods.

(#133) subaruwrc válasza Zé_Mester (#131) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

567fsb a wr. :))

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#134) Laraxior válasza subaruwrc (#133) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"csak" 31 FSB kellene ;] :B

(#135) JColee

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

hát ezekről mi mezei userek csak álmodhatunk :DDD
mmint ezekről az eredményekről :K

egy kérdés: mért i7 940et adnak? abban nincs valami tuningzár?

[ Szerkesztve ]

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#136) subaruwrc válasza JColee (#135) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de van. így nagyobb hangsúly kerül arra hogy ki tud magasabb blclck-t kisajtolni a lapból..

Lara
csak..
te is tudod milyen nehéz tud lenni 2-is akkor 31? :DDD

(#137) Laraxior válasza subaruwrc (#136) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

4600 körül már aszondom hmm... :C de tény..minden MHz és plusz FSB ajándék ilyen szinten :C

(#138) serito

serito
(senior tag)

Vannak-e új hírek a versenyről, erről írjon valaki aki többet tud már mint amit idáig tudtunk. Köszi. ;)

(#139) toyone válasza serito (#138) üzenetére

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

kikerült a hírek közé
bocs ha tudtad :)

[ Szerkesztve ]

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#140) JColee válasza subaruwrc (#136) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

blclck :F
mondjuk egy eredmény nagyon jó érzéssel tudja eltölteni az embert :DDD
500fsb nek már örültem mint majom a farkának ;)

(#141) Overlocker válasza Laraxior (#137) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ilyen megkötések mellett, a prociórajel és a rambeállítások lesznek a döntő tényezők..

(#142) subaruwrc válasza JColee (#140) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

oops csak bclk. boot up cpu clock.

(#143) serito válasza toyone (#139) üzenetére

serito
(senior tag)

Hopp, ez kimaradt...de ott a helyem a szurkolók között :K kamerával és fényképezővel felszerelkezve. :D

(#144) Laraxior válasza Overlocker (#141) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Kingston nem éppen a tuningjáról híres :D tehát marad a proci :K

(#145) subaruwrc válasza Laraxior (#144) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ddr3-ba megy azért az :)) várommáaszombatot.

(#146) JColee válasza subaruwrc (#142) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

ez akkor az az órajel amivel még be tudsz bootolni?

(#147) toyone válasza serito (#143) üzenetére

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

a zászlót meg a dudát meg az óriás mutatójúat se hagyd otthon :DDD

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#148) jugeen válasza Laraxior (#144) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

azért mert esetleg nem hozzáértő kezek által elért eredményeket láttál az nem azt jelenti, hogy nem éppen a tuningról híresek...

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

(#149) Zé_Mester válasza Laraxior (#144) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megy az nyugodj meg.
az már kérdés hogy tudni kell majd belőni, mert akkor szárnyalni fog :DDD

ha más nem akkor kiszámított röppályán a legközelebbi kukába :DDD :DDD :DDD

(#150) Speed válasza toyone (#147) üzenetére

Speed
(PH! addikt)

pont mint egy focimecsen, csak a két csapat a szurkolók és a küszködés :D

\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.