üdv mindenkinek.
minap találkoztam ezzel a hírrel hogy kishazánk ismét egy izgalmasnak ígérkező tuningverseny rendezésére készül.
sajnos az infók jelenleg még elég kevesek, ahoz képest hogy röpke 1 hét és itt a verseny.
de sose késő...biztos vagyok benne hogy hamarosan a PH!-s cikkek között is olvashatunk róla.
úgy gondolom egy ilyen rendezvény megérdemel egy saját topicot, amíg nincs fent hivatalos cikk az eseményről. 
addig egy kis ízelítő :

2009 február 21-én kerül megrendezésre a GIGABYTE GO OC 2009 számítógép-tuningverseny magyarországi fordulója. A résztvevők több száz liter folyékony nitrogén és a legújabb komponensek segítségével feszegetik majd a technika határait, látványos verseny és bemutató keretében.
A számítógépekhez a legfőbb komponenseket – alaplap, grafikus kártya, processzor – a GIGABYTE, az Intel és az NVIDIA szolgáltatja. A megfelelő energiaellátásról az ENERMAX csúcskategóriás tápegységei gondoskodnak, a memóriákat pedig a KINGSTON bocsátja a versenyzők rendelkezésére. A vizuális élményről az LG gondoskodik. 
Rendezvény időpontja és helyszine
2009 február 21. (szombat) 15:00
1051, Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
Corner Rendezvényközpont, Bodza Bisztró
[ Szerkesztve ]
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

Ha tudok valamit írom azonnal. 
!! minél több PH-s user , ismerös jöjjön el . 

![;]](/dl/s/v1.gif)

, havertól hozok LN2-t nem kell ide pot meg ilyen hülyeségek oldalbaburítom a gépet vele azt csók, vagy a vizesrendszerbe öntöm, kérdés, hogy a szivattyú mit szól hozzá..