Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#451) Martin2004

Martin2004
(tag)

Hát, én maradtam az ASUS-nál. P5e lett végül.

Nem kaptam NInja CU-t, ajánlottak egy Orochit, amit meg is vettem, csakhát vehetek házat is, így olcsóbb alaplapot néztem.

Most még procit kellene szereznem.

[ Szerkesztve ]

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

(#452) xmanez88

xmanez88
(kvázi-tag)

Sziasztok!

a segtségeteket szeretném kérni. Van nekem egy X48T-DQ6-os alaplapom, benne egy Q9300-as processzorral. Aminek a szorzója ugyebár 7,5.Nah a problémám az lennne, hogy a szorzó állandóan 6-oson van cpu-z szerint, everest szerint is. csak néha ugrik fel rendesen 7.5-re. azt mondták nekem, hogx ez ternészetes mert a proci visszaveszi a szorzót ha nincs használva nagyon... de azt mondták nekem, hogy ezt a szorzó váltogatást ki lehet kapcsolni biosban. a kérdés tehát az , hogyan kell beállitani a biosban, hogy a szorzó mindig fixen 7.5 maradjon? mert a tuningos résznél be van állitva,és bios szerint 7.5 a szorzó. szóval ez valami enabled\disabled dolgon múlhat, vagy nem tudom...

[ Szerkesztve ]

Acer Aspire One D250 Red ; Samsung Omnia i900

(#453) Gorneck23 válasza xmanez88 (#452) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Terhelés alatt azonnal full kakaón megy a procid...akkor ez miért zavar? Lassan indul a firefox vagy mi? :D Bár akkor is visszaugrik...pár %os terhelés elég ehhez...és marad is míg a proci terhelt...

Egyébként c1e és eist disabled.

(#454) xmanez88 válasza Gorneck23 (#453) üzenetére

xmanez88
(kvázi-tag)

köszi szépen, majd kipróbálom :) azért van erre szükségem, hogy le tudjam tesztelni a processzort, hogy minden stimmel-e vele, aztán majd visszaállitom, ez csak egy próba miatt kell. egyébkélnt azt tudod, hogy a Q9300 mekkora feszt bír maximálisan, és mekkora fsbt?

(#455) Gorneck23 válasza xmanez88 (#454) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Letesztelni hogy stimmel e vele minden? Ha teszteled akkor terhelve lesz vagyis a szorzó ismét megfelelő...szal nem értelek...de nem is baj...:D

Mint egy wolf...1,35 fölé nem nagyon menj terhelve. FSB-ben nemtom, de nem sokat...próbáld ki...

(#456) xmanez88 válasza Gorneck23 (#455) üzenetére

xmanez88
(kvázi-tag)

Oksai köszönöm szépen. az 1.35 a vcore -ra vonatkozik ugye?

(#457) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

x48-dq6 f7d beta bios

-Fix Audio Latency

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#458) emre33 válasza westlake (#457) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

kösszi :R

De a link hibás

[ Szerkesztve ]

(#459) westlake válasza emre33 (#458) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

sorry.. hulye kopipeszt..

I'm out.

(#460) feri0618

feri0618
(újonc)

Sziasztok!Vettem egy Gigabyte GA-X48-DQ6 lapot meg 4*1 Gb 1066 DDR2 CORSAIR Dominator .Nem képes az alaplap elindulni 4 modullal csak 2 vel a ramok nem hibásak más deszkában simán mennek .Vagy le kéne csrélnem a ramokat 2*2Gb ra.

(#461) Gorneck23 válasza feri0618 (#460) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ramoknak fesz? MCH-nak?

(#462) emre33 válasza feri0618 (#460) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

4 darab 1GB modulal nem fog menni az 1066 RAM MHz

+0,4 MCH fesz se segít rajta
1010Mhz felett hal meg a lap..

(#463) feri0618

feri0618
(újonc)

Ugy látszik nem csak én szopok a lappal!!ASD

(#464) SimonYana válasza feri0618 (#463) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Mi van a lappal?Apszolult gázos vagy csak a 4 gb rammal. :((

® SimonYana ®

(#465) emre33 válasza SimonYana (#464) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

Semmi gáz nincs, csak 4 darab modult 1015MHz felett nem tudja lekezelni, legalábbis az én memóriáimat.

(#466) P00By válasza emre33 (#465) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Lehet tracert nem szereti, bár másnak is van problémája...Igaz nem tudom nekik milyen ramjuk van. Lehet a memóriák "más" specifikációját nem szereti(pl: IC stb.).

(#467) xmanez88

xmanez88
(kvázi-tag)

Sziasztok kollegák! üdv emre. nem tudjátok nekem megmondani, hogy a performance level-t hogyan csökkentsem le? mert jelenleg 11-en áll, de jó lenne legalább 8-ra levinni...
amúgy nekem nincs gondom a lappal, szépen tuningolható, ramokat is jól viszi :) csak hogy végre valaki pozitívat is irjon :)

(#468) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

x48t-dq6 f5c beta bios

-Update CPU ID.

I'm out.

(#469) emre33 válasza xmanez88 (#467) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

bios-ba keresgélj, turbo módot kellene beállítani standard helyet..Meg fogod találni...

(#470) emre33 válasza westlake (#468) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

előző béta bios-al nem tudtam fsb növeli, nem engedte...reméljük ezzel már menni fog

(#471) xmanez88 válasza westlake (#468) üzenetére

xmanez88
(kvázi-tag)

ezt a biost x48-ra és x48T-re is fel lehet tenni? tehát kompatibilisek egymással?

(#472) xmanez88 válasza emre33 (#469) üzenetére

xmanez88
(kvázi-tag)

köszi a profi segítséget:) átállítottam turbo-ra, és máris lement a performance level 8-ra.

(#473) emre33 válasza xmanez88 (#471) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

Juj nényleg T-és :)

Fel ne rakd :Y

(#474) xmanez88 válasza emre33 (#473) üzenetére

xmanez88
(kvázi-tag)

Emre, de nekem T-s lapom van. tehát akkor mindkettőre külön-külön BIOS való? egyenlőre nem mertem felrakni. mert most stabil a gépem.

(#475) tlac válasza xmanez88 (#474) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

igen, a t-s és nem t-sre külön bios kell

(#476) xmanez88 válasza tlac (#475) üzenetére

xmanez88
(kvázi-tag)

Jó akkor erre oda kell figyelnem! hivatalosan még csak F4 van, nem?

(#477) emre33

emre33
(PH! addikt)

GA-X48-DQ6 - TestBetaBIOS F7f
1. Fix FSB-Einstell Bug bei den E8200, E8400 und Q9450 CPUen
...läuft z.Z. im Test... Download später !

(#478) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Tegnap csatlakoztam a klubhoz egy X48-DQ6-tal! ;)
Full láma vagyok a Giga lapokhoz mivel idáig csak Asus-t használtam, és mint tudjuk jóval "butább" BIOS beállításai vannak.Sajnos váltanom kellett, mert az Asus lapjaim rendre megadták magukat.A P5K-E 6 hónapot ment, a Premium ami tegnap előtt éjjel távozott az örök vadászmezőkre, pedig 3 hónapot.Mindenképp jobbat akartam csippszettben mint a P35, bár P35-DQ6-ot akartam eredetileg, csak már sehol nem lehet kapni.Mivel az X48 és X38 között 4k különbség volt gondoltam megéri az újabbat venni.
A lappal eddig elégedett vagyok, bár kezdeti nehézségek voltak, nem is kicsik. 4x1 ST1000-es ramjaim voltak, és sehogy se akartak menni.1 modullal se..elindul,majd no post,és reset,majd megint elindul és reset...egész addig amíg ki nem kapcsoltam.Ramokat visszavittem és elhoztam 2x2 800mhz-es Crucial-t,2x2 1000mhz-es G.Skill-t, és 2x1 1066mhz Crucial Ballistix Tracer-eket tesztre...a 2x2 800-at és a 2x1 1066mhz Tracer-t mondhatom hogy szereti bár még nem volt teszt.A 2x1 Tracer most 1175mhz megy 5-5-5-15-ön de stabilitást nem néztem még. Új rendszert akarok felhúzni mert az Ati szoft összefosta magát, és hiába húzom újra..gondolom a PCI-E 2.0 bekavarhat az előző Premium-mal telepített 8.4-es drivernek.

Az pedig hogy Emre33 szív a 4x1 Tracer-rel nem meglepő.Sőt! 4x1gb 1000mhz CL4 kiválló eredmény!! :K Mindenki tudja hogy a csipszettet qurvára megterheli a 4x1gb ram. Kevesebb fsb, kissebb a tuning météke, mint 2x2, vagy 2x1gb esetében.Én a 4x1gb ST-kel is 1000mhz CL4-et értem el a Premium-ban pedig az P35...szóval nem az X48 hibája a 4x1gb RAM "bug"-ja.Igazából ez nem is bug csak aki 4x1gb RAM-ot használ az ne akarjon max. mhz-re menni, érje be a CL4 1000-rel, amit hozzáteszek teljesítményben a CL5 1200mhz szint körül van, tehát nem is értem miért kell még több. :U Vagy az a cél hogy menjen jobban mint a 2x1gb, mert sosem fogja még csak megközelíteni sem.. :DDD
A másik pedig el kell dönteni hogy szükség van e a 4gb RAM-ra, mert ha mindenképp kell pl. melóhoz, akkor megy "amennyit megy" alapon hagyni kell.
Visszatérve a lámaságomhoz...sokat fogok hülyeségeket kérdezni addig amig meg nem ismerem ezt a BIOS-t, ezt nézzétek el nekem. :R
Igazából 8x470fsb-n megy jelenleg a Q6600, a ramok pedig 1175mhz-en. Ennyit elértem eddig. :B Viszont MCH-nál és az összes többi fesznél fogalmam sincs mihez adja hozzá a +0,1v, +0,2v..stb.Nem tudom a DDR2 1,8v alapfeszen kívül minek mekkora az alapfesze. NB-nek 1,55V szeretnék adni,FSB-nek 1,5V környékét..
Felírogatom mit nem értek a BIOS-ban, és mi mit csinál aztán jelentkezem, mert így Asus BIOS után ez kicsit "kínai"... :B

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#479) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#478) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na szia! Látom akkor végülis alakulgatsz! :C Privibe írd már le légyszi, hogy végülis mitől halt meg a P5K Premium, mert telefonon nem sokat értettem. :B Sőt MSN jobb megoldás is lehet, ha kell segítek még BIOS-ban.

alapfeszek:
i965, P35, X38, X48 (de lehet i975X is ennyi...): 1,25V
FSB (VTT) at 65nm CPU: 1,20V
FSB (VTT) at 45nm CPU: 1,10V

Nem tudom PLL, illetve GTL állítási lehetőség itt van? Mert P35-nél, X38-nál még nincs... P45-nél meg ígérték... na mind1 ha van:

PLL: 1,5V

[ Szerkesztve ]

(#480) emre33 válasza Keldor papa (#479) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

Nem tudom PLL, illetve GTL állítási lehetőség itt van?

X48-nál sincs, viszont van 3 valami, amit még nem mertem állítani :)

RAM vége 991MHZ CL4 és TRD6 mellett lett, atom stabil 2,05Volt melett:)

Jah és a nick nevem emre33 kicsi e-vel az elején :DDD

(#481) Keldor papa válasza emre33 (#480) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mi az a 3 "valami"?

(#482) emre33 válasza Keldor papa (#481) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

CPU/PCIEX Clock Driving Control - alap 800mV
CPU Clock Skew Control
(G)MCH clock Skew Control

Ez T-és bios, simába a CPU GTLREF1 és 2 Voltage Ratio nincs benne. ez most vettem csak észre.. hm..

Szerk: Lehet nekem is lenne? :F Reboot :)
Certain features - CPU GTLREF1 &2 Voltage Ratio are hidden options and you need to press [CTRL] + [F1] in the Main Menu page to enable accress

[ Szerkesztve ]

(#483) Beowulf_78 válasza Keldor papa (#479) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dobj pü-be messenger címet... ;)

emre33: Nekem előjöttek a rejtett GTL beállítások! :)) Csak nem tudom hogy kell beállítani hogy jó legyen. :F

Bár a Premiumnál a drop mod meg volt csinálva, tehát nem összehasonlítható, de azért a 0,016-0,048v drop úgy gondolom nem rossz így alapból. CPU-Z Idle 1,408v load 1,360-1,392v.

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#484) emre33 válasza Beowulf_78 (#483) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

Nekem is megjelent (+1-2 másik rejtett bios beállítás is) :)

+3% nem tünik soknak :DDD

(#485) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na szóval... :B

Robust Graphics Booster (Auto,Fast,Turbo) Mit is csinál pontosan, és melyik beállítás lehet a jó?

C.I.A. 2 (Disabled,Cruise,Sports,Racing,Turbo,Full Thrust) Ezt se tudom mit csinál.

Performance Enhance - Erre rájöttem, hogy olyan mint P5K-nál a Transaction Booster, tehát a memót gyorsítja.

CPU/PCIEX Clock Driving Control (700-1000mV) Ezt se tudom mire kellene állítani, default 800mV asszem.

CPU Clock Skew Control (Normal,50ps,100ps,150ps,200ps...) Erről végképp nincs lövésem se :U

MCH Clock Skew Control (-----II-----) ???

PCI-E Overvoltage Control (Normal,+0,05v +0,10v +0.15v..)

FSB,MCH Overvoltage Control (+0.05v +0.10v +0,15v) ezt mire lenne célszerű állítani?

CPU GTL REF1 (Auto, +3%,-3x,-6x,Auto) Ezt se tudom mennyire kellene állítani

CPU GTL REF2 (Normal,-3%,-6%,-9x)

[ Szerkesztve ]

(#486) emre33 válasza Beowulf_78 (#485) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

Robust Graphics Booster (Auto,Fast,Turbo) Állítólag a vga kártya lesz tőle gyorsabb, én semmit se vettem észre.

C.I.A. 2 (Disabled,Cruise,Sports,Racing,Turbo,Full Thrust) BIOS autó tuning funkciója. Be ne kapcsold :DDD

Performance Enhance - TRD értékét csökkenti (memset-nél performance level)

(#487) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#485) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Robust Graphics Booster: Ez olyan, mint a "Performance Enhance", avagy Asus féle Transaction Booster csak VGA... nem érdemes vele foglalkozni, mert semmit se csinál. Auto

C.I.A. 2: Olyan, mint az Asus féle A.I. Overclock, vagy mi a farkam... azaz auto tuning... Disabled

Performance Enhance: Rájöttél...:) Standard vagy Turbo.

CPU/PCIEX Clock Driving Control: Ez az, ami Asus-nál "Clock Over-Charging Voltage" néven van. Biztos ismerős... 0,70V-0,80V-0,90V-1,00V és 1,10V-ot lehetett neki adni... Default 0,80V azaz 800mV.

CPU Clock Skew Control: Ezek legjobb tudomásom szerint CPU GTL feszek, ki kell ezeket kísérletezni, de Normal egyelőre...

MCH Clock Skew Control: Szintén Normal.

PCI-E Overvoltage Control: A PCI-E sínt tudod vele feszelni, de ne bántsd, mert veszélyes is lehet... Normal!

FSB,MCH Overvoltage Control: MCH=North Bridge, azaz északi híd... alapfeszt fent írtam, a többit tudod.:) FSB=VTT sztem vágod... feszeket fent írtam.

CPU GTL REF1: Referencia GTL... ki kell tesztelni, de auto egyelőre!

CPU GTL REF2: Referencia GTL... ki kell tesztelni, de auto egyelőre!

[ Szerkesztve ]

(#488) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Keldor papa,emre33: Köszönöm az infókat! :R

Ezt a VGA booster-t majd én is megnézem, hátha nekem se fog semmit csinálni. :DDD
Sok olyan beállítás van amiket egyenlőre jobb nem piszkálni, viszont addig a tuning se lesz maximálisan tesztelhető. :U Csak lesz előbb-utóbb info hogy érdemes beállíítani.

(#489) SimonYana

SimonYana
(PH! addikt)

Hamarosan itt leszek én is ,úgyhogy elkelnek a hasznos infók! :R
Ma délután összedobom a rendszert.

® SimonYana ®

(#490) westlake válasza emre33 (#477) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

x48-dq6 f7f beta bios

-Fix FSB-Einstell Bug bei den E8200, E8400 und Q9450 CPUen.

I'm out.

(#491) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

CPU/PCI-E Clock Driving Control

The default setting is 800mv, with a range of voltage control offered between 700mv-1000mv. As this is a differential amplifier circuit, increasing voltage may actually decrease the clock signal accuracy due to increased power supply noise. Differential circuits are used in preference to single ended circuits because of their noise rejection and low voltage operating capabilities. Increasing voltage to these circuits in turn increases "nasties" such as overshoot and output clock signal jitter. This in turn counteracts the benefits of using a differential amplifier in the first place. We did experiment with various levels of overvoltage and found no gains in stability whatsoever, further cementing our beliefs that more is not always better.

CPU Clock Skew Control and (G)MCH Clock Skew Control

These two clock skew settings are directly related to the voltage control circuit above. They control the PLL output to both the CPU and Northbridge. Again, as a differential amplifier is used, the level of offset required should never exceed 150ps (Pico seconds) of skew to either the CPU or Northbridge reference clocks. At most, PLL circuits such as these should be "good enough" to retain a jitter level of around 150-200ps (lower is better). For those wishing to experiment, adjustments in the range of 0-200ps are of interest for both of the clock skew functions. As a rule, start with the lowest voltage possible, tune either skew setting, and then monitor for effects if any.

FSB Overvoltage Control

This voltage setting is more commonly known as VTT. Default is 1.10V, with a maximum of 1.41V available. This voltage is critical for quad-core overclocking. 400FSB will require 1.41V right off the bat if stability is desired. (Ed: When isn't that the goal?) Unfortunately, we have no direct control over GTL (Gunning Transceiver Logic) reference values, which are locked at 67% of VTT for CPU die 1 and 63% of VTT for CPU die 2. On a top-end board like this, we had expected to find GTL adjustments, which can be crucial for finding quad-core CPU stability at high FSB speeds.

FSB Overvoltage Control

This voltage setting is more commonly known as VTT. Default is 1.10V, with a maximum of 1.41V available. This voltage is critical for quad-core overclocking. 400FSB will require 1.41V right off the bat if stability is desired. (Ed: When isn't that the goal?) Unfortunately, we have no direct control over GTL (Gunning Transceiver Logic) reference values, which are locked at 67% of VTT for CPU die 1 and 63% of VTT for CPU die 2. On a top-end board like this, we had expected to find GTL adjustments, which can be crucial for finding quad-core CPU stability at high FSB speeds

Lefordítaná valaki nagy vonalakban? Csak pár mondat az egész...:DDD

Akinek DDR3 verziója van egy kis segítség a BIOS-hoz:

Gigabyte GA-X48T-DQ6 Bios Settings @ 450FSB

Robust Graphics Booster Turbo
CPU Clock Ratio 8x (Q6600/QX6800) 9x (QX9650)
CPU Frequency 450FSB
CPU Host Clock Control Enabled
CPU Host Frequency (MHz) 450
PCI Express Frequency (MHz) 100
C.I.A.2 Disabled
Performance Enhanced With Extreme
System Memory Multiplier 4.00B
DRAM Timing Selectable Manual
CAS Latency Time 8
DRAM RAS# to CAS# Delay 8
DRAM RAS# Precharge 8
Precharge delay (tRAS) 21
ACT to ACT Delay (tRRD) 4
Rank Write To READ Delay 8
Write To Precharge Delay 12
Refresh to ACT Delay 60
Read to Precharge Delay 6
Static tRead Value 7 or 8 depending on stability requirements
(7 = higher performance)
Static tRead Phase Adjust Auto
Command Rate 1N
CPU/PCIEX Clock Driving 800mV
CPU Clock Skew Control Normal
(G)MCH Clock Skew Control Normal
System Voltage Control Manual
DDR3 Overvoltage Control (+)0.55
PCI-E Overvoltage Control Normal
FSB Overvoltage Control (+)0.35
(G)MCH Overvoltage Control (+)0.25V
Loadline Calibration Disabled
CPU Voltage Control Dependant on Processor

(#492) Keldor papa válasza SimonYana (#489) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megint egy új alaplap? :D P5E3 Premium és Rampage Formula után X48 vagy X48T lesz?

(#493) mr.saint

mr.saint
(tag)

Szerintetek érdemes egy ilyen lapba beruházni? Lenne hozzá egy CPU Intel s775 Core2Duo E8400 meg ilyen ramra gondoltam OCZ DDR2 1066MHz4GB KIT Reaper 5-5-5-18 esetleg valami vélemény?

"Qei me amat, amat et canem meum."

(#494) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Uraim!

Egyenlőre úgy néz ki hogy a DDR2-es X48-DQ6 nem csipázza a Micron chip-es ramokat!
Aki teheti nézze meg nem Micron-nal szerelt rammal is!

Nálam a Powerchip-es G.Skill 2x2 Gb 1000mhz 5-5-5-15 ram megy 1130mhz-en Turbo módba is. :K
A 2x1gb 1066-os Crucial Ballistix Tracer 1170 Normal módba se volt hajlandó rendesen menni (memtest hibázott). Az 1130-at se birta turbo módba, holott 1200-at lazába kellett volna tudnia. :( 1130mhz ment hibátlanul, de csak normál módba, ott meg CL5-ben iszonyat gyatra a teljesítmény Turbo mód nélkül. :U

(#495) emre33 válasza Beowulf_78 (#494) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

2x1gb 1066-os Crucial Ballistix Tracer 8 vagy 16 chipes? :F

(#496) Beowulf_78 válasza emre33 (#495) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A D9GMH-s 16 csippes...a 8 csippes az már nem D9GMH-s.
Szívok mint állat, a G.Skill-ekkel is. A ram külön stabil, proci külön stabil.Együtt kék halál. :W Tehát lehet nem a ramokkal lesz a bibi hanem a lap ramkezelésével. :( Lehet egy frissebb bios majd orvosolni fogja. :U A legfrissebb beta bios-t feltetted? Lett valami változás? Szted tegyem fel hátha jobb lesz? :U

(#497) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#496) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tedd fel mit veszíthetsz vele.:)

(#498) Beowulf_78 válasza Keldor papa (#497) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Max ez se fog képet adni.Csak ennyit. :DDD F7f amit westlake linkelt...az a jelenlegi legfrissebb?

Egyébként cerkás drop mod létezik erre a lapra?

[ Szerkesztve ]

(#499) emre33 válasza Beowulf_78 (#496) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

kiporábáltam az összes béta bios-t

Érdekes nekem is Tracer ramjaim vannak.
És semmi gondom nincs két modullal, atom stabil, csak 4 darabbal 1010Mhz felett, de azt már leírtam korábban.

(#500) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez mit jelent a BIOS-ban? No-Execute Memory Protect (enabled-disabled)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.