Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
az az 1.72v pll elég kemény. ugyanakkor hogy 620as fsb hez elég 1.38v az mch nak megintcsak szép.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Vannak már tulajok, de beállítást azt nem nagyon közölnek amire lehetne építeni.... 

Macka
(PH! kedvence)
Szerintem meg mindenki vegyen ASUS-t!
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Zájec
(PH! kedvence)
én az 500 quad fsb-nél nem tudtam belöni kézzel a VTT.. pedig probálkoztam
rendesen... a végén feladtam... a lap meg AUTO-n hibátlanul beállitja..
a PLL-t az lefixáltam 1.5v-ra...
szóval mostmár fixen tudjuk hogy TMPIN0 az SB , TMPIN1 pedig az NB hő.
Neked már meg van? Én 20 perc és indulok érte...
Köv hét szerdától Én is beszállok a lap tuningjával kapcsolatos világba saját tapasztalatokkal...addig sajna meló meg ma két "sikeres" vizsga áll előttem...

Zájec
(PH! kedvence)
kitartás addig.... nem mondom hogy "sok szerencsét"... babonából...
inkább azt mondom hogy " hajrá kérem! " 
pedig lépésenként zongoráztam a VTT-vel... de beleőszültem.. 

Zájec
(PH! kedvence)
"Ha csak eztudja ezt kell szeretni!
"
ezt add el vegyél egy másikat... abszolút nem tünik jó példánynak..

bim
(PH! kedvence)
1.az hogy fan vagy ezt sosem mondtad de mivel most is asusod van és az uj asust is kiemelted a giga mellett.
2.az hogy össze vissza hüyeségeket beszélsz stabilitás terén ez minősiti is az egész lényedet.nekem a mostani sz@r gigám is tudja ezt az fsb-t.sőőt! megsugom hogy még a "vacak" 965-ös DS4-em is simán ment 510-et mikor a p5b topikban szinte ember nem volt aki prezentálni tudott volna stabil 7x500 feletti eredményt a 400fsb feletti strapváltásrol nem is beszélve.akár rá is kereshetsz nyugodtan..
3:az hogy maradj azon azon az oldalon azt csak azért irtam mert ezekre az emberekre azon az oldalon nagyobb szükség van..
nem ismerjük egymást és ezt szeretném ha igy is maradna.

nike_
(PH! kedvence)
"normálosan megkérdeztem"
Van stílusa a gyereknek

Randall1017
(tag)
Hali!
A DS4-es és a DS3R miben különbözik?? 
Nem sírok, csak izzad a szemem

Madtomi
(kvázi-tag)
Nézd azt, hogy te eltudtad érni ezt az eredményt ebben sosem kételkedtem.
Nem tudom mit tartasz hülyeségnek a 2. pontodban. Azt, hogy nem arra vagyok kiváncsi, hogy mennyit lehet még kicsikarni a lappal instabilan, hanem arra, hogy mennyit lehet kicsikarni úgy, hogy stabil marad a gép szerintem ez nem hülyeség. Erről szól az egész tuning, hogy ki tudja minél jobban felhúzni a procit és a ramokat úgy, hogy az ne csak egy validra legyen elég hanem normál használatra is. Persze ha rosszul gondolom akkor elnézést kérek de számomra az a lényeg, hogy mi az a legstabilabb órajel amin még lehet használni a gépet úgy, hogy nem fagy ki ha elindítok egy alkalmazást.
A 3. pontban írt szöveged számomra megint sértő és nem is értem, hogy miért vagy ilyen bunkó ismételten de sebaj beletörődök. A továbbiakban ha nem sértő számodra akkor kerülöm a beszélgetést, mert többretartom magam annál, hogy foglalkozzak az olyan emberekkel akik nem adják meg másoknak az alap illemet.
MOD: nike_ nem értem miért kell kifigurázni egy helyesírási hibát de sebaj. Bíztos máshol is van helyesírási hibám.
[ Szerkesztve ]

Randall1017
(tag)
De olyan nagyon túlsok nincs ugye? Tuningolásra jó a DS3R is nem?
Quaddal lövésem sincs, hogy muzsikálnak...de 2 magoshoz simán jó...
Az a baj, hogy a topikban tulaj is alig van nem hogy a tapasztalatok bőségében úsznánk...
Szal vedd meg és megtudjuk milyen...

Randall1017
(tag)
Okés majd jövő7 végén de leg később jövőhét utáni hét mondok róla 1-2 szót de most nem nagyon van időm ... 
Ha meg meg van a lap akkor nem mind1?! 

Sonja
(PH! addikt)
Nem, mert kell a lelki megnyugvás is!

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

bim
(PH! kedvence)
iidézet tőled: az, hogy mindíg is stabil volt a giga nah ez is hülyeség persze alap órajelen természetesen de én nem erre voltam kiváncsi
erre csak gorni listáját tudnám ajánlani neked.és azok az eredmények ugy kerültek oda be hogy volt rola prájm screen.
ezzel az egy mondattal leirtál mindent ami a hozzállásodat minősiti.meg sem lepődtem amikor megnéztem az adatllapodat és tök üres volt.ennyi.
a többi nem érdekel.
külön köszönöm hogy nem fogsz velem beszélgetni. 

tom_tol
(őstag)
nem akarná v.ki kiprószálni mit csinál cf

Madtomi
(kvázi-tag)
Idézet tőled: "a giga mindig is stabil volt. szoval semmi ujat nem tudott hozni ezen a téren"
Az pedig, hogy nincs beírva a jelenlegi gépem az csak azért volt mivel eddig általában sosem volt egy alkatrész sem 3-4 hónapnál tovább így nem foglalkoztam vele. De tudod mit a jelenlegi már megvan lassan 5 hónapja így kitöltöm a kedvedért
A továbbiakban mivel látom, hogy a beszélgetés normális kerékvágásba tért így békejobbot nyújtok és remélem a továbbiakban egymás segítségére leszünk.

Zájec
(PH! kedvence)
igyvan, köszönjük.... jól van a giga ..
de nemcsak ő kiváncsi az adatlapra.. ezolyan precizitási alap..

Madtomi
(kvázi-tag)
Megcsináltam az adatlapomat és ha valakit érdekel akkor a múltkori kis szórakozásom itt látható.
Nem tartottam egyébként fontosnak az adatlapot mivel ahogy láthatja mindenki még a bartonos időszakban regisztráltam és azóta a hozzászólásaim nem ütütték meg a 100 hozzászólást sem így joggal mondom magamra azt, hogy nem nagyon vagyok aktív tag.

Macka
(PH! kedvence)
DQ6-hoz melyik a legjobb BIOS? F6?

Macka
(PH! kedvence)
Az EVEREST ismeri már a lapot?
Nekem 4.50-es ultimate-m van, de az nem.
hőmérsékletet még nem mér az tuti.Gornitól informálódtam 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Randall1017
(tag)
Még nincs meg! ''in PROGRESS'' vagyis FOLYAMATBAN

Zájec
(PH! kedvence)
milyen hömérsékletet nem mér 
pár sorral feljebb beszéltük.... SB & NB hö is van a HWmonitor-nál...
az Everest még persze hogy nem teljesen ismeri..

Macka
(PH! kedvence)
Mérni méri ugyan, de szerintem nem jól. Ti mivel nézitek? Coretemp? És a többi hőt? DDR és északi híd feszültségét?
mod.: 0.99-es Core Temp is annyit mutat, mint a 4.50 1330 build Everest. Akkor ez most jó?
[ Szerkesztve ]

Zájec
(PH! kedvence)
a TMPIN0 az SB , a TMPIN1 pedig az NB hö.. a CPUID hardwaremonitor-on...
(#1182) Macka : igen ,az jó
meg a CPUID hardwaremonitor is.. 
[ Szerkesztve ]

Zájec
(PH! kedvence)
egy Quad FSB beállitás DQ6 & Q9300 :

Q9300 /kinmax1066,2gb/F6-Bios/TuniqTower 120 ,,Cpu hűtő
FSB (500:1000), 5-5-5-15.
(G)MCH Frequency Latch 333mhz
CPU Vcore : 1.4625v
CPU PLL : 1.500v
CPU Reference : Auto
MCH Core : 1.400v
MCH Reference : Auto
MCH/DRAM Reference : 0.900v
ICH I/O : 1.500v
ICH Core : ----
DRAM Voltage : 2.020v
DRAM Termination : 0.900v
ezek a bios beállitások.
egy Quad FSB beállitás DQ6 & Q9300 :
[ Szerkesztve ]

Zájec
(PH! kedvence)
Gorni felraknád az eredményt a Fő-Fő-P45Giga-oldalra ..

Mod:: bocsi egy kis javitás,, ezeket megcserélnéd ::
ICH I/O : 1.500v
ICH Core : ----
persze hogy azz SB core fesz 1.5v ...... 
[ Szerkesztve ]

Macka
(PH! kedvence)
És a feszeknél melyik a DDR és melyic a chipset? 

Zájec
(PH! kedvence)
azt nem irja az Everest... az EasyTune6 ira a DDR feszt esetleg.....
az NB feszt meg semmi sem irja ![;]](/dl/s/v1.gif)
ekkorát droppol?
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Zájec
(PH! kedvence)
igen , pont 0.07v a bios beállitott és a prájm terhel között... négymagnál.
miért kevésnek tünik

az szép. igen reméltem hogy többet

Namost lehet én vagyok talicska, kérdezek hülyeséget de Q9300ak nem állnak meg 480-max 490fsbn?
Emlékeim szerint csak a xeonok mennek ennél többet az ilyenek [link]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Zájec
(PH! kedvence)
ez is elég
én mostmár hasznos dolognak nézem a dropot.. procikimélö 
(#1191) Dare2Live:: de, ezek voltak a tapasztalatok (470ig)a korábbi példányokkal..
meg azok ( ES ) voltak,, a retailek jobban mehetnek..
lehet hogy a C1-s kicsit többet megy mint a C0-s.. kitudja..
nincs még elég tapasztalat.. 

bim
(PH! kedvence)
remélem kiszárad a szád reggelre mert a telivigyoros álmod miatt amit a mostani rendszered okoz könnyebben elillan a nedvesitő anyag.

macka: valami eredmény két asszonyölelés között? vagy indits gyorsba el egy prájmot és rohanj oda ölelni.persze közben fél szemed a 4 zöld négyzeten legyen.. 

Macka
(PH! kedvence)
ÁÁ, még fel sem állt a renccer. A RAM-oknál a zöld és sárga LED működés közben neked is viilágít?

Macka
(PH! kedvence)
Szerintetek Kentsfieldnek hol adjak feszt? Eddig 1.33 volton vitte 3.6-ot. MCH-nak itt is adjak? Mert P35-nél kellett. CPU-nál csak a core feszt babráljam??? ÁÁ, azt sem tom, hol álljak neki.
Ahol jónak látod...nézd meg Zájec beállításait...hátha segít...