Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#601) daa-raa válasza Weaver (#600) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A legfrissebb Catalyst-ban mindig benne vannak a legfrissebb driverek a SB-ekhez is.

Si vis pacem, para bellum.

(#602) Weaver válasza daa-raa (#601) üzenetére

Weaver
(senior tag)

azt elhiszem, de a minőség....

http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt

(#603) daa-raa válasza Weaver (#602) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Mert mi is a probléma?

(#604) Weaver válasza daa-raa (#603) üzenetére

Weaver
(senior tag)

áh, újrahúzom a rendszert aztán vhogy kiszűröm a gondom. kipróbálom a 10.4-et és a giga oldalán lévő 2009-es chipset drivert is. összehasonlítom a teljesítményt, aztán kiderül.

(#605) atti_2010 válasza Weaver (#604) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Nem tudom nekem a Catalist driverekkel még sohasem volt bajom pedig igencsak sűrűn cserélgetem a vasakat.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#606) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Megérkezett az X6-okat támogató BIOS. [link]

(#607) Weaver

Weaver
(senior tag)

megelőztél, már jöttem linkelni :)

(#608) Bitu79

Bitu79
(fanatikus tag)

Sziasztok.Ismét kérdeznék.Alaplapom GA-MA790X-UD3P.Sem az Easytuner 6-ot,sem az Easy Savert nem tudom használni,mert ha bekapcsolom ezeket,akor elkezd szaggatni a hang.Hangkarim X-fi Xtreme Gamer.Természetesen az alaplapi hangkeltő ki van kapcsolva,és bios is friss(F6-os).Ezenkívül a legujabb Everest-től is lefagy a gép a legtöbb esetben,a tünet ugyanaz hang kiakad és megáll a kép.A másik 2 proginál nincs fagyás,csak akadozik a hang(pattog-recseg)Nálatok mi a helyzet?Működnek ezek a programok nálatok?Mit kell tennem,hogy működjenek ezek a progik nálam is?Nem szívessen szerelném szét a gépet,és vinném vissza az alaplapot ez miatt,ha ez egyálltalán hiba.Üzletben lehet elküldenek a picsbe....Ha software-es hiba,akkor milyen lépéseket kéne megtennem,hogy tudjam használni ezeket a progikat?Az alaplapom a rossz vagy a software-ek a rosszak?
Légyszi rendes válaszokat írjatok,és ne semmitmondóakat.
Válaszotokat előre is köszi.

(#609) Bitu79

Bitu79
(fanatikus tag)

Lenne még egy kérdésem.Procim sokxor eléri a 60 fokot,prime 95 tesztnél,vagy mondjuk fél óra Dirt utánJól van rajta a hűtő,és jól pasztáztam be.Hűtő az egy Zalman CNPS9700 LED .Proci pedig Phenom 955BE.Lehet h. a bios mér rosszul?Alaplap:GA-MA790X-UD3P,bios F6-os.Gyártó szerint a proci max hőfoka 62 fok lehet.Ezért sokallom a 60 fokot.Házam jól szellőzik

(#610) lacika2727

lacika2727
(újonc)

Sziasztok lenne egy kérdésem,ebbe a lapba be lehet tenni egy PN2 945 95w procit.

[ Szerkesztve ]

(#611) daa-raa válasza lacika2727 (#610) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

[link]

(#612) szpac86

szpac86
(lelkes újonc)

Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy a biosban hogy tudom beállítani manuálisan az memória időzítéseket. Automatán túl alacsonyra veszi az időzítést, és ez pár játéknál fagyást okoz. Mert ha manualra teszem, és beállítom a memória alapját nem indul a gép.

(#613) nanus

nanus
(fanatikus tag)

Frissült a bios :DD- F7I-[link] még a végén kihal a topik :C

[ Szerkesztve ]

Érdi családi ház sürgősen eladó 12.500.000ft.irányár .......Lego-Bionicle 12db 3999ft

(#614) daa-raa válasza nanus (#613) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Érdekelne mit fejlesztettek rajta ennyi idő után.

(#615) nanus válasza daa-raa (#614) üzenetére

nanus
(fanatikus tag)

Egész pontosan egy "I" betűt karácsonyi ajándéknak :DD még a cpu supportban sincs új, de lesz még ujabb ,nincs még vége az ABC-nek :C

[ Szerkesztve ]

Érdi családi ház sürgősen eladó 12.500.000ft.irányár .......Lego-Bionicle 12db 3999ft

(#616) applause

applause
(tag)

Kérdésem, hogy használja-e valaki az integrált hálózati kártyáját Gb-s módban. Nemrég beújítottam Gb-s routert, de nem működik a LAN. Próbáltam másik Gb-s routerrel, Cat6-os kábellel, eredménytelenül. Több drivert is felraktam, a legújabbat is. OP W7 64bit. Másik 100Mb-s ruterrel minden működik.
Ez most chip hiba lehet?

Sony Vaio VPC-SE2F1E

(#618) aginor

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Mi a véleményetek egy MA790GP-DS4H lapról? Egy Athlon x2 5000 procit négymagosítanék benne FX-5000-ré, 4x1GB Kingmax 1066 memória társaságában. Van valakinek tapasztalata?
Mi a max. FSB amit ezek a lapok szoktak még bírni?

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.