Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#401) szki válasza szki (#365) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

RAM helyzet: kipróbáltuk másik 790FXT-UD5P lapban az OCZ LV ramjaimat, és ugyanúgy nem post-ol be.
Így alaplap hiba kilőve. Marad a friss bios várás, vagy tényleg rossz mindkét ram modul.
(mondjuk még Intel lapban nem próbáltam).

Tehát aki most akar venni 1600/CL7 ramot, az nyugodtan vegyen inkább Kingmaxot...

(#402) SalvadorLynx válasza szki (#401) üzenetére

SalvadorLynx
(fanatikus tag)

És milyen fesz és időzítések mellett lehet ebben a lapban 1600-ot kihajtani a kingmaxból? Mert nekem az istennek nem sikerül stabilan járatnom 1600-on.

(#403) szki válasza SalvadorLynx (#402) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Zé Mester logout-os cikke napakon belül megjelenik. Abban benne lesz!

(#404) JohnR válasza zed01 (#397) üzenetére

JohnR
(fanatikus tag)

Hát igen... Eddig bírta a megoldás. Újra lefagyott. Vagy fejsze, vagy kuka...
Minden hibát ugyanúgy végrehajt, mintha nem lett volna feltéve a patch. Annyi változás van, hogy most már észlel egy új hangeszközt, ami már két hete rá lett dugva. Azonkívül minden a régi. Váratlanul belassul a rendszer, veszettül csinálja a semmit.
Na erre varjatok gombot. :(

(#405) JohnR válasza JohnR (#404) üzenetére

JohnR
(fanatikus tag)

A konfig egyébként:
Gigabyte MA790FXT-UD5P, AMD 955 BE @ 3,2MHz, 2x2 GB Kingmax FLGE85F-BBMF7@1333MHz, hang alaplapi, Videó k.: Sapphire HD3870 512MB alapon.
Opr.: Winfos XP SP3 minden driverből, Biosból a legfrissebb.

(#406) szki válasza JohnR (#405) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Win XP helyett van más op.rendszer is, amit használ a gépen? Talán W7 alatt nem fagyna...

Lehet azért hardver (ram v. hdd?) probléma is, vagy egyéb beállítás.
Vagy csak minden szemetet feltelepített a infos barátod. Vagy vírus/féreg.
Elég nehéz távolból...

(#407) Zé_Mester válasza SalvadorLynx (#400) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

így van, a lap alapból 1333 MHz-en fogja futtatni a ramot , valami nagyon gagyi 9-9-9-30 időzítéssel.

annyit csinálj, hogy :
- Set Memory Clock : AUTO-ról Manualra
- a ram sebesség szorzóját x6.66-ról 8.00-ra állítod
- DRam Configuration-nál pedig 7-7-7-21 1T-re módosítod a ram időzítést. ( a többit ne birizgáld)

egy kis bios screen : kép1, kép2

alapból nem tom mennyi feszt ad a ramnak, ezt tedd 1,9V-ra és akkor simán menni fog a ram gond nélkül ;)

[ Szerkesztve ]

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#408) vladibence

vladibence
(újonc)
LOGOUT blog

Érdemes elolvasni :) már azoknak is akik AM3as konfigot akkarnak és a RAMokon gonolkoznak h mijen MHzen is müködő kéne.

(#409) SalvadorLynx válasza Zé_Mester (#407) üzenetére

SalvadorLynx
(fanatikus tag)

Alapból 1,6 v körül ad. A dobozra az van írva, hogy 1600 mhz en a fesz legyen 1,5-1,8-ig.
Most kipróbáltam amiket írtál de még így is elszáll. A NB- feszeket mennyire állítsam?

(#410) SimonYana válasza SalvadorLynx (#409) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Én intelben használtam 2*2gb os Kingmaxot 1600-ast és cl7-ben 1800-on mennek.Igaz kell fesz is neki!Én sosem használtam 1800 alatt.Teszt erejéig futtattam 1900-on is,de nem kinlódtam nagyon vele,hogy stabilizáljam.Meg semmi értelme 24/7-be maxra húznom mindent ahoz hogy a PH-n bolyongjak. ;]

® SimonYana ®

(#411) e_tronic

e_tronic
(újonc)

Sziasztok

Új vagyok itt a PH-n, és segítséget szeretnék kérni. Akinek ez a GA-MA790FXT-UD5P
lapja van legyen oly szíves ossza meg velem a tapasztalatait pro és kontra. Phenom II X4 945
procit szeretnék hozzá, nem akarom tuningolni és Kingston 1333-as memóriákat. Stabil rendszert lehet ezekből építeni? Fontos a stabilitás és a megbízhatóság.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

(#412) Zé_Mester válasza e_tronic (#411) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szia

írtam a lapról egy kis cikket, a vége felé van pro/kontra is ;)

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#413) SalvadorLynx

SalvadorLynx
(fanatikus tag)

A ramomra a cpu-z azt írja, hogy max bandwindth: pc3 10700h
Azért írja ezt, mert a 1300-at futnak a ramok? Mi az a dct? Attól még, hogy a ramom nem dual kit tud dual channel-t?
FLGE85F-B8MF7

[ Szerkesztve ]

(#414) AMD_ok válasza szki (#329) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Mikor lehet majd itthon kapni? Nagyon csábító

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#415) Ayg0 válasza SalvadorLynx (#413) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

harmadik kérdésre: ha megnyitod a cpu-z -t és memory fülre kattintva a Channels # mellett azt írja ki, hogy dual, akkor igen, dc módban hajtja őket.

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#416) DummyBoy

DummyBoy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv all!

Ha már memóriák, sajnos a türelem nem az én erényem, ezért nem vártam meg az AMD edition-ös RAM-okat, hanem vettem a 790XT-be 4GB-os OCZ Platinum 1600-as CL7-es kitet ...

Alapból nem is volt vele stabil a gép, 1600-on ment ugyan, de random fagytam vagy rebootoltam ... A problémát az okozta, hogy a BIOS alapból 1,6V-ot adott a memeknek (1,9 helyett ...)

Visszavettem 1333MHz - 7-7-7-30 - 1T-re, adtam a memeknek 1,7V-ot, utánna ráeresztettem a Prime-ot éjszakára, és reggel hiba nélkül várt (volna, de párom nem tudott aludni, emiatt hajnali 5-kor kikapcsolta a Prime-ot)

Mindenesetre olyan 10 órát mehetett hiba nélkül addig, és azóta is szépen megy, bár vannak anomáliáim az új géppel, de azok első körben nem a memóriákra utalnak :)

Szóval nekem eddig bevált az OCZ Platinum kit (Kösz CoolMan!)

''Live Fast! Die Young!''

(#417) CoolMan81 válasza DummyBoy (#416) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

Szívesen :R

(#418) szutyis

szutyis
(kvázi-tag)

GA-MA790XT-UD4P van új BIOS F4I :C

(#419) DummyBoy válasza szutyis (#418) üzenetére

DummyBoy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tudja unlockolni a letiltott Phenom magokat? xD

(#420) Yeti 83

Yeti 83
(újonc)

Hali
Gigabyte ga-ma790fxt-ud5p lap,Phenom II X4 955 B.E. procihoz most szereztem Kingmax FLGE85F-B8MF7 2x2 Gb ramot.
A proci alapon megy,semmi húzás.Beraktam a ramokat,alap beállitáson megyeget 1333 on de nem stabil,alap műveleteknél is néha fagy.Kipróbáltam Zé Mester beállitásaival 1600 on de win7 betöltése közben fagy vele.
Van valakinek stabil beállitása 1333 ra?Ha igen,megköszönném ha részletesen leirná.

(#421) DummyBoy válasza Yeti 83 (#420) üzenetére

DummyBoy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv!

Szerintem nézd meg hogy ad-e a lap alapból elég fesültséget a memeknek ... ha nem akkor próáld meg azt megemelni, hátha ...

(#422) SalvadorLynx válasza Yeti 83 (#420) üzenetére

SalvadorLynx
(fanatikus tag)

Sztem szimplán vmelyik ramod hibás. Nekem ugyanilyen ramom van ugyan ebben a lapban és alapbeállításokkal teljesen stabil. Nekem is az egyik ramot garanciában ki kellett cseréltetnem. Amúgy alapból 1,6v kapnak a ramok ami elég kell, hogy legyen alapon mivel a dobozon is 1,5-1,8 v ig írják a feszt. Nekem 1600-on nem sikerült járatnom őket pedig egészen 1,9-ig elemetem a feszt.

(#423) szutyis

szutyis
(kvázi-tag)

Nekem ma jöttek meg a ramok Kingmax FLGE85F-B8MF7 (ZÖLD) tökéletesen megy 1600Mhz 7-7-7-20 T1 1.8V-on.
Kipróbáltam egy ugyan ilyen ram párt csak (PIROS) nem megy csak 1333-on.
Üdv :szutyis
Köszöm mindenkinek a segítséget :R

(#424) Yeti 83

Yeti 83
(újonc)

most 7-7-7-21 T1 1,8V 1333 on próbáltam,semmi nyoma a fagyásoknak.ha igy stabil akkor ezekkel a beállitásokkal használhatom?Nem lesz sok a fesz?

1600-on 7-7-7-21 T1 1.9V xp és win7 töltése elött is fagy.

[ Szerkesztve ]

(#425) Yeti 83

Yeti 83
(újonc)

Tévedtem.
win7 és xp alatt is NFS Undercover és GRID is kb 2 percet bir.Semmi hiba üzenet csak lefagy. 1333 on7-7-7-21 T1 1,8V beállitással de alapbeállitással is ezt csinálja.Amég mennek a játékok addig tökéletes minden.Tegnap xp teleités közben is szarakodott 1,6V feszel,ma 1,8V al legalább xp és programok zavartalanul fölmentek.
Most 130000 költöttem a vasra de az AMD 2200 Sempron procis 256 rammal dicsekedö vész-vész tartalék gépem stabilabb :O
GeForce 8800 GTS 320MB kártyám van, tudom hogy nem a legjobb de ASUS A8N SLI PREMIUM lap és AMD Athlon 3500+ procival simán mentek a játékok.
Mi lehet a baj?

(#426) szki válasza Yeti 83 (#425) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Nézd meg, hogy Zé_Mesternél milyen bios beállítások voltak a fényképeken: [link]
Kingmax 1,8-1,9 v-ot kér.
CR T1 helyett nézd meg T2-n is.

Nálad zöld v. piros a ram nyákja?

Mod: próbáld meg úgyis, ha csak 1 db modul van a gépben. Vagy, ha a biosban minden ram beállítás auton, de a ram fesz 1,8V.
Prime Blend test vagy memtest86+ (DOS!) futtatásra érdemes, ha már stabilnak látod.

[ Szerkesztve ]

(#427) szutyis válasza szki (#426) üzenetére

szutyis
(kvázi-tag)

Nem a nyák, hanem a cimke :K

(#428) JohnR

JohnR
(fanatikus tag)

Úgy látom ez egy gyilkos kombináció (idegölő :DDD )
Barátom is ilyen konfiggal szív...

(#429) Yeti 83

Yeti 83
(újonc)

Egy rammal 7-7-7-21 1T 1600Mhz 1,85V beállitásokkal mükszik :C :C
Még teszteket ugyan nem végeztem,de eddig stabilnak tünik.
Azt egyenlöre nem tudom hogy 2 rammal miért nem ment.

Egyébként zöld

[ Szerkesztve ]

(#430) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

csatlakoznék az ownerek táborához. egy ma770t-ud3p-t bitorlok, benne egy x2 550@x4 b50 proci, 2x2gb kingmax FLGE85F-B8MF7 társaságában. a ramok szépen muzsikálnak a gyári órajelen és időzítésekkel 1.8V-on. bios a frissítve lett az elérhető legújabbra (f2c).

a sok pozitívum mellett akad pár kiritika is...
a deszka viszonylag kis méretéből fakadóan össze vannak zsúfolva a dolgok, kissé összecsapott tervezésre utal a felülete. (pl front usb csatik a lap alsó felének közepén...)
a mosfeteknek előfurt rögzítési pontok miatt a gyári, illetve a homemade barkács megoldások kivételével nem lehet hűtést szerezni erre a részre. (th hr-09 tuti kampó, enzotech mst-81 max nagyon neccesen)
a harmadikat (ez a mem írás/olvasás/másolás sávszéle) nem is tudom minek a számlájára írhatom... 1600mhz-es ramokkal 7-7-7-20 időzítésen több ezer mb/s-mal gyatrább eredményeket kaptam, mint a foxconnban ugyanezzel a cpu-val egy 1066@5-7-7-10-2t -n járatott ddr2-es ocz kittel.

be kell valljam, ezek után elgondolkodtam rajta, hogy megérte e ddr3-ra váltani...

melyik dimm slot párban próbáltad a dc-t? én alapból a kékbe nyomtam őket, mert a cpu hűtőtől nem férnének el a fehérekben, és itt tökéletesen mennek. (bár ahogy írtam, ez egy 770t...)

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#431) szki válasza Ayg0 (#430) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Grat a cucchoz!

Proci előtesztelt féle?

A kritikához:
Én már megszoktam, hogy zsúfoltak Giga lapok. USB-s problémát nem értem. Rövid a kábel a ház előlapjához?

Fetek hűtésére a házi barkács a legjobb:) Lehet csinálok pár fethűtést nem használ alu proci hűtőbordákból, és eladom:)
Amúgy az én 790FXT lapomon gyárilag van hőcső, ami terheléstől függetlenül olyan forró, hogy égeti a kezemet. Egyszer levettem a lapról ez a hőcső+borda együttest. Elég összecsapottnak tűnt a hőátadó közeg felszerelése a feteknél. Jobb lett volna a házi megoldásom...

Érdekelnének azok a gyatra szintetikus mem teszt eredmények számszerűen! (nem volt bekapcsolva a cnq?)

(#432) Ayg0 válasza szki (#431) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

igen, előtesztelt. evileg x4 3600mhz+ -ként vettem, majd meglátom mit megy ebben. egyelőre bőven elég, hogy összeállt a rendszer, megy az unlock és úgy néz ki nem szívok tovább a ram problémával sem.
usb: nem rövid, hanem rossz helyen van. az előző két lapnál a deszka aljára estek az ilyen csatik, ott a kutyát nem zavarták és még esztétikusak is voltak. (plexi oldallap)
mosfet: igen, házi barkács lenne a jó, sőt még régi p2-es alu bordáim is lennének, de a thermal pad beszerzése miatt tuti a bukta. sajnos nem találtam még olyan elektronikai üzletet (helyben), ahol lett volna.
bench: holnap csinálok majd pár screen-t, ma már nem foglalkozok vele ha nem gond. és nem volt cnq, ugyanis a szoftvere sincs telepíteve.

(#433) Cadal válasza Ayg0 (#430) üzenetére

Cadal
(őstag)

Hello!

Ezt az 1600Mhz 7-7-7-20-as írás/olvasás/másolási gyatraságot nem igazán értem, nálam gyönyörűen hozzák várható értékeket everestben. (1333Mhz és 1600Mhz
Esetleg tudnál egy screent dobni a problémáról?

A házi fethűtés gyártásnál pedig nem nincs élvezetesebb megoldás :K

A béta biost honnan sikerült beszerezni (f2c) ?

[ Szerkesztve ]

(#434) Ayg0 válasza Cadal (#433) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

screenshot hamarosan megy priviben.
a (házi) fet coolered nagyon pofás, minta csak gyári lenne. :) nekem sajnos heggeszteni is kellene, ahhoz pedig végképp semmi kedvem. (se kézügyességem...)

az f2c-t itt találod.

*mod: láttam, hogy neked se tudja kiolvasni az everest a magok hőmérsékletét. ez az ITE IT8720F szenzor kínlódása, vagy a programé, esetleg a beta bios?

[ Szerkesztve ]

(#435) Cadal válasza Ayg0 (#434) üzenetére

Cadal
(őstag)

Javíts ki ha tévednék, de ami a honlapon van F2-es bios (2009/06/24) már a végleges verzió, de legalább is újabb mint az f2c (2009.06.12). Miért nem azt használod?
A magok hőmérsékletét, pedig azért nem tudja semmilyen progi kiolvasni, mert 4magosítva van a procim. Ha visszakapcsolom két magosra, akkor már minden okés.

(#436) Ayg0 válasza Cadal (#435) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

megeshet, hogy frissebb és elnéztem. nem azt figyeltem, hogy őszinte legyek, hanem a "betűzést", ami alapján a 'c'-s tűnt újabbnak.
a hőmérséklet monitorozásos probléma megoldására közben én is rájöttem. (unlock kikapcs :B) sőt így everest mem bench eredményei is jelentősen javultak, már elérték az előző, 1066@5-7-7-10-2T -n járatott ddr2-es ocz kitem szintjét. azt hiszem elsiettem a váltást... az utóbbi pár ráadásul 1200-ra hitelesített csomag, szóval lett volna még bennük kraft, jobb időzítésekkel.

[ Szerkesztve ]

(#437) s1ru2

s1ru2
(fanatikus tag)

Szevasztok mesterek!

Öcsémnek kéne összeraknom meglepetés gépet így nem kéne hibáznom, ezért fordulok hozzátok kérdéssel. RAM kérdésem lenne. Nézegettem többféle ramot, kompatibilitási listát satöbbi, de egész egyszerűen nem tudok dönteni. Felsorolnám a jelenleg bent lévőket és ha lehet róluk valamit tudni azt kérlek osszátok meg velem. Ha bármi egyéb mást ajánlotok természetesen örömmel fogadom, csak ne csillagászati ára legyen, ha lehet.

CSX CEC 1600
G.Skill Sajnos az oldal valamiért baromi lassú :(

Nagyjából egy árban van a 2 kit ~ 17k. A CSX et 5 év garival nagykerből tudnám a G.Skill ősembertől. Meliyket érdemesebb ? Esetleg hasonló árban létezik-e ezeknél gyorsabb, biztosabb megoldás ? 2x2 GB os kitek játszanak leginkább.

(AMD-ben nagyon nem vagyok jártas) A lap pedig egy GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P lenne.

[ Szerkesztve ]

CH IV / x6 1055T / 2*2 GB ECO / 32"A656 / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50

(#438) Ayg0 válasza s1ru2 (#437) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

fogadj el egy segítőkész javaslatot: ha nem akarsz szívni, mint a torkosborz, csak támogatott memóriát tegyél a lapba. a tulajok próbáltak már 1600-as amd edition-ös ocz platinumot (se kép, se hang...) alacsony feszkós geil value-t (1600-on be sem tölt) és még lehetne sorolni...
ami tuti biztos, hogy jó lesz, az az általad is linkelt cl9-es gskill (eredetileg én is azt akartam, de rendeléskor kiderült, hogy felment az ára 18-19k-ra...) vagy a cl7-es, zöld címkés kingmax flge85f-b8mf7. (20k).

(#439) pedrő válasza s1ru2 (#437) üzenetére

pedrő
(tag)

OCZ DDR3 1600MHz 4 GB KIT Platinum Edition
Ezzel tökéletesen ment.
Most viszont szívok egy másik masinával amibe egy corsair xms3 1333Mhz cas9-es 2x2 gigás kit került.
Mondjuk lehet a lapppal lesz a gond..

(#440) adorjant válasza pedrő (#439) üzenetére

adorjant
(senior tag)

nekem 2*1-es xms3 kitem van,hiba nélkül megy

(#441) pedrő válasza adorjant (#440) üzenetére

pedrő
(tag)

Na jó ezt tudni.Egyre jobban azt érzem hogy a lappal lesz gond. De azért még szerzek egy kölcsön memót tesztelni mert sose lehet tudni.
És a lapod 790xt-ud4p?

[ Szerkesztve ]

(#442) adorjant válasza pedrő (#441) üzenetére

adorjant
(senior tag)

770t :)
egyébként ilyenkor szoktam mosolyogni,mert a majdnem mindenki által semmibe nézett kingmaxok mert mennek mindenbe :) van is tartalékban nekem is,hátha kell majd :DDD

(#443) pedrő válasza adorjant (#442) üzenetére

pedrő
(tag)

Na azért egy picit más a két lap :) Ám igaz, a kingmaxot nem tartják sokra, de persze vannak kivételek. Én sajnos nem voltam ennyire előrelátó pedig már tudhatnám hogy megy ez a szakma. Most mit meg nem adnék egy két tartalék kingmaxért.

[ Szerkesztve ]

(#444) adorjant válasza pedrő (#443) üzenetére

adorjant
(senior tag)

az enyém eladóó :)

szerintem amúgy nem chipkészlettől függ ez a ddr3-mizéria.
szerencsére nekem nem volt gondom se a kingmax,se a corsair kittel,mennek szépen.

(#445) Ayg0 válasza pedrő (#439) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

ha visszaolvasnál, láthatnád, hogy kb 50%-50% a 2x2gigás 1600-as ocz paltinumok problémamentes applikációja ezekben a lapokban, azaz nem ajánlgatnád bőszen, miközben a srác tuti megoldást kért.
a fenti arány arra enged következtetni, hogy több fajta memchippel került piacra ez a kit, ergo zsákbamacska, hogy melyiket fogja ki.

*mod

egy kis kingmax ízelítő...

[ Szerkesztve ]

(#446) pedrő válasza Ayg0 (#445) üzenetére

pedrő
(tag)

Én csak a saját tapasztalatomat írtam le hogy azzal tuti ment. A végigolvasásra meg nincs időm per pill csak gondoltam megosztom amit tudok.

(#447) pedrő válasza Ayg0 (#445) üzenetére

pedrő
(tag)

Nem is rossz amúgy. Hát igen ez a fele-fele arány tényleg arra utal.

(#448) s1ru2

s1ru2
(fanatikus tag)

Én közben szépen végigolvasgattam a topikot... hát nem 1xű eset amit itt van :D Sajnos a G.Skillekre legalább 3 hetet kéne várni az meg nem valószínű, hogy belefér. Meglátjuk mi lesz. De az biztos, hogy inkább maradok a Gigabyte, honlapon fenntlévő kompatibilitási listánál. (Nekem is bejött P45-el).

Ősemberen kívűl nem tudtok, esetleg valami megbízható DDR3 forrást ?

[ Szerkesztve ]

CH IV / x6 1055T / 2*2 GB ECO / 32"A656 / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50

(#449) s1ru2

s1ru2
(fanatikus tag)

2x ment el valamiért, sorry

[ Szerkesztve ]

(#450) szki

szki
(őstag)
LOGOUT blog

DDR3 ügyben ajánlom figyelmetekbe:
DDR3 Memory Scaling On AMD's Phenom II X4
Scaling Summary: DDR3 Memory On Core 2, Core i7, And Phenom II
Úgy látom, hogy a szintetikus teszteknél jelentős eltérés van a ramok között. De az alkalmazásokban ez alig mutatkozik meg!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.