Tudnátok mondani egy jó kis ramidőzítést és feszültséget a következőhöz:
Geil ultra kit 2x1 GB 800Mhz PC6400 CAS 3
Köszönöm

Tudnátok mondani egy jó kis ramidőzítést és feszültséget a következőhöz:
Geil ultra kit 2x1 GB 800Mhz PC6400 CAS 3
Köszönöm
elméletileg holnap meg lesz a lap, Este fele az adtalapomon lévő körítéssel írok egy-két eredményt.
Nem szép, de legalább jó öreg!

Max fesz es amit bir.
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

DS4 megérkezett
annyit már most tudok hogy a DS3 stabilabb sokkal 790x lapkészlet ide oda....

xp alatt megy redesen AHCI/SATA módban, ergo nem a lap hibája.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
Meg van az új lap. F3 bios. Érdemes frissíteni újjabbra? Valamiért ez a lap sem képes csak 9-10 csík elhaladtával be bootolni. Az elődje sem tudodd hamarabb. Leheta vinyómmal nem barátkozik a SB600?
vinyó lassú(öreg) vagy sok a rendszerrel indúló progit használsz.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
2 éves, mondhatjuk réginek.mindegy mennyi progi indúl mert a szűz xp is sokat tölt.De nem zavar csak észrevétel volt.

Igen, nem a deszka hibája az AHCI gond, rájöttem.
Megy Vistával is, de csak a lap saját driverével, amit a fene sem gondolt volna, hogy kell, mivel felismerni felismeri a vista driverrel is, csak szar...
A lap drivere meg azért nem tetszik, mivel azzal nem érhető el pl a SMART.
Ezért inkább használom Native IDE módban...
Nekem is Native ide modban van.Sata drivert nem is rakok fel, nem szenvedek vele.

Sziaszok!
Mit jelent a lap leírásában az a kifejezés, hogy up to 2 IDE devices?
[ Szerkesztve ]
''Szakaszolt plazma-impulzus lézervetőt kérek 40 wattos tűzerővel!'' - Ismeretlen személy, Garett fegyverboltja, Los Angeles, 1984. március 9.

Azt hogy max két IDE eszközt köthetsz a lapra.
Si vis pacem, para bellum.

szerintetek érdemes váltani f3 ról f5-re ?
Köszi,
R.

X2 procival semmi ertelme.

akkor nem bíbelődök.
köszönöm!

Hello
A segítségetek kellene, szintén bios-al kapcsolatban. Adott a lap, F3-as bios X2-es proci, viszont instabilitási problémáim vannak, és ki akarom próbálni az újabb (F4,F5) biosokat hátha valamelyik kompromisszumképes megoldás lenne. De, ha mégsem, akkor hogy tudom visszarakni a korábbi biost? Van ugye a @bios nevü progi, + a giga honlapjáról, már letöltöttem a két újabb biost. A jelenlegiről (F3), csináltam mentést (save current bios). Gondolom az újakat, még felrakom valahogy a progi segítségével, de ha mégsem okés a dolog, hogy rakom vissza a korábbi verziót??? ha esetleg valaki tudna segíthetne.

Milyen instabilitási gondod van?
"Minden dolognak a vége a fontos."

valami olyasmit próbálok eröltetni, amiről már ebben a topikban, és máshol is 66x elmondták, hogy baromság. Sajna makacs vagyok és nehéz felfogású
. És egyenlőre csak akkor volt instabil a szerkezet, ha ezeket a dolgokat piszkáltam/állítgattam. De kb. valami ilyesmiről van szó
(jó,jó tudom hogy baromság)
De a biosos kérdés akkor is érdekel, ettől függetlenül.

Most akkor mit szeretnel konkretan??

Hi Nesa
Hogy tetted vissza az F3-as biost, amikor kipróbáltál egy újabbat (pl:F5) A laphoz egy @bios nevü progit adtak, gondolom ezzel tudom az újabb biosokat feltenni. de visszafelé is működik, tehát ha csináltam egy mentést az F3-ról, és felrakom pl. az F5-öt de valamiért az F3 stabilabb akkor esetleg felül tudom írni a mentett biosommal? Bocs, már rég kipróbálhattam volna, de gondoltam megkérdezem, végülis ezért van a fórum...
[ Szerkesztve ]

siman, F5 utan F2-is rakahatod
[ Szerkesztve ]

Valahogy éreztem, hogy kb ennyi lesz a megoldás. Köszi.

hali!
sajnos elfogytak az ötleteim. adott a konfigom:
AMD Athlon 5000+ BE, Gigabyte MA770DS3,2*1G Kingstone Hyper X,Galaxy 9600GT OC
benne van ugye egy 550es táp, ami más gépen ki lett próbálva és nem volt vele instabil. alap órajelen (13*200) everestes terhelésre kikapcsol!!! a gép, emelet órajelen(16*200) terhelésre lefagy, illetve pl. ha el akarom érni a gépet helyi lanon keresztül akkor újraindul a gép
mi lehet a baj?!

Milyen tapod van??
Memoknak+procinak adtal feszt?
[ Szerkesztve ]

lc a táp, de 650es fsp-vel is csinálta. a procinak alapon nem szabadna kikapcsolnia, de 3200on adtam neki 1,375-1,4V-ot, a ramok alapon 2V-osak és 2,2-t adtam neki de semmi
a proci próba erejéig cserélve volt, a táp is, a videókártya most a ramot fogom cserélni de sztem attól se lesz jó

2,175v adhato max 
Az LC az minden csak nem tap, es nem kell ide gigawattos tap csak minosegi, hasonlo konfogom van nekem is es a 350w FSP lazan viszi.

jah télleg
akkor annyi, de a ramnak 2,0 is elég lenne. az lc táppal meg semmi gond sincs. de mint írtam a 650es fsp-vel is ugyanez volt a hibajelenség. és a procim egy másik konfigba nem hibázott a videókari se, a memória még kipróbálás altt.

Ha temondod akkor ok ,de ettol az LC meg nem tap,es elekpzelni nemtudom mire kell 650W fsp a haverodnak de mind1.

okés lehet hogy sok de csak ez volt... akkor gondolom ötletetek sincs? mert most a ramok ki lettek cserélve 2*512 corsair-ra és azal is csinálja

Szerintem lap csere és a tápnak nevezett LC valami dobandó 

Ha nemhuzod es alapon van akkor is csinalja?

a lap már cserélve van! egy asus m3a vol tés azt cseréltem le erre. alapon meg nem lefagy hanem kikapcsol. tehát szépen csett és leáll a gép...

Tipikus tap .
Kerdezd meg itt is.
Azt nezd meg meg hogyha kiveszed a lapot a hazbol akkor is csinalja-e hatha hatul bentmaradt 1 folos tavtarto es zarlatot csinal.
[ Szerkesztve ]

átnéztem. sajna nincs benne felesleges távtartó, és amint mondtam a másik táppal is csinálta. ezt beléetettük egy ugyanilyen konfigba és ott jó volt.

cseréltesd le a lapot
bár én tápra tippelek még mindig

figyi most nem azért de eddig 6szor írtam le hogy a lap 2 hónapos. és az előzővel is ugyanez a hiba jelentkezett... pedig az asus volt. a táp meg kilett próbálva máshol, illetve az enyémis másik táppal

Sziasztok!
Most hoztam haza egy ilyen lapot, lassan be is rakom, a kérdésem az volna, melyik slotba kell rakni az 1db RAM-ot?
Illetve még az érdekelne, hogy a SATA vinyó felismertetése hasonlatos a már ismert eljátáshoz? Csak mert a lap CD-jén nem találok ehhez drivert.
Köszi!
''Szakaszolt plazma-impulzus lézervetőt kérek 40 wattos tűzerővel!'' - Ismeretlen személy, Garett fegyverboltja, Los Angeles, 1984. március 9.

1db ramot oda raksz ahova tetszik ,melyik a kedvenc szined vagy szamod 0-3ig?
A sataval nemkell bibelodni biosba hagyd NATIVE IDE bealitason.

Hú, ezek jó hírek, köszönöm! 
Tehát mikor az idióta Windows kére a más gyártótól származó SATA/RAID vezérlőt, akkor nem nyomok semmit?!?

Ha az elobb nemvolt 1 ertelmu akkor igen
semmit nem kell nyomni.

nincs 1.9 v a ramnál
1,75 után 2.0 következik

Akkor rakd 2v ra

????????????
sürü füstfelegek közepete?

az a baj hogy semmit nem tudok ezekről a ramokról

Ertem akkor hagyd 1,8v
Nekem meg a 2,175 is keves minimum 2,3-2,4v kellene .
[ Szerkesztve ]

Ehhez mit szólsz?
Előzmények:
http://prohardver.hu/tema/gigabyte_ga-ma770-ds3/hsz_486-486.html
Megoldás:
http://prohardver.hu/tema/nagy_everest_topik/hsz_634-634.html
Szal próbáld ki csak Everest nélkül is!
[ Szerkesztve ]
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.

Hali.
Most vettem egy ilyen deszkát (DS3), de X2 6000+-om van és valószínű a bios miatt nem megy. Egy frissítés megoldaná? Sajna nincs sehol a közelemben olyan proci amit belerakhatnék a frissítés idejére, de a boltban megcsinálják némi pénzért. Ha van más ötlet akkor nem dobom ki azt a 3 ezer forintot. (Amikor bekapcsolom semeddig sem jut el kb mintha nem is lenne benne proci, egyedül a proci és a táp hűtője indul el minimum fordulatszámon, kipróbáltam minden alkatrészt külön, működnek, a proci és a táp is)
[ Szerkesztve ]
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

Szerintem nincs az a bios ezen a deszkan ami ne kezelne 1 x2 6000+ procit.
Inkabb mashol keresd a hibat.

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2722
f1 vagy f2-es kell hozzá (sztem ha újabb a lap alapból nem f1 van rajta)