Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#351) VR6-Fan válasza MZsoltee (#350) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért a 800-as kingmaxot nem erőltetném...

int vga-s lap hát kinek inye az vegye, nekem nem, pedig hasznosabb az biztos. meg mATX :(

azt a 250-es WD annyira ne ajánlgasd volt pár széria amiben nem jó teljesen a hőmérő, és quva hangos. tényleg nem vagoyk wájtfülű, itt lakok amúgy is a 70-es útól 12métere...

350-es még hangosabb :D

szvsz iponba rendelés van, én meg olyan tipus vagyok hogy akkor mindent azzonnal. :U

"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

(#352) azalis

azalis
(újonc)

Köszi a válaszaitokat.Viszont eddig azért voltam 3850-es pártján mert hdmi csatlakozó átalakító is van benne ami az lcd tv-nél nagy előnyt jelentene nálam és gondolom azért játékra sem utolsó, de most frankón elbizonytalanítottatok. :) Ahol venni akarom a gépet ott a legjobb márka a tápban a chieftec.Remélem azért az is megteszi.Eddig sok helyről azt hallottam, hogy azért az elég jó márkának számít a tápok között.Szóval akkor tuti elég belőle egy max 450w-os?

(#353) VR6-Fan válasza azalis (#352) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

közép katt a csifi(nekem is az van csak 400-as eddig midenre elég volt... csak quva hangos ez is és lusta vagyok ventit cserélni benne :D )

szvsz én csak az iponból és a bird-ből vásárolnék, mondom a a cuccok eljutatása se jelent gondot nekik!

(#354) MZsoltee válasza VR6-Fan (#351) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elárulok egy titkot a 800Mhzes kingmaxokkal kapcs: Ugyanazok a Chip-ek vannak rajtuk mint az 1066osokon... :D

A WD250enes meg visszavonva, most halt be(kb akkor amikor leírtam hogy jó) az enyém 9-10hónap után, milyengáz leírom hogy kiral erre behal, kapja be :DD

Az Iponban meg van garanciafutár, ha valami garanciális probléma van ők fizetik a postát/futárt.

Az mATX nem gond sztem bőven elég a 3 PCI (2+1) úgyis minden van lapon, az elődje a G690 is nagyon jó lap volt...

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#355) HERR Z válasza MZsoltee (#354) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

elárulok még egy titkot: a giga lapok utálják a kingmax ramokat, nem tudod visszaosztani őket (amúgy a 800-as SOHA NEM MEGY 1100 körül, amennyit az 1066-os tud)

(#356) nesa válasza HERR Z (#355) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Mar probaltam neki magyarazni ezt tegnap hogy a kingmax az nem ram de nemertette meg...

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#357) MZsoltee válasza HERR Z (#355) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2féle Kingmax ram van ami az van írva hogy 800Mhz:
1. Ami annó még 667esnek készült és jól tuningolható Ezeknek a vége valahol 850Mhz körül van.
2. Ami 1066os és 800Mhzes néven fut, ha megnézed akkor ugyanazok a chippek CPU-Z ben vagy everesben... (esetlegesen azokból a gyengébbek 1000Mhzen mennek kb)

Nem a kingmax nem ram!!!

[ Szerkesztve ]

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#358) HERR Z válasza MZsoltee (#357) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

csodálatos, de ez intel
amd alatt fostubus, ha tetszik ha nem
azért kerül annyiba amennyibe...

(#359) elisha válasza MZsoltee (#357) üzenetére

elisha
(kvázi-tag)

Nálam is egész jól pörög a 800as kingmax... Kép

És ugy tünik ha kapna kis feszt, meg a procit tudnám, fentebb piszkálni, menne még ez a ram fentebb... Szerintem...

[ Szerkesztve ]

Túlterhelt a szerver.

(#360) daa-raa válasza cowboy_bebop (#338) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ezt a szintet már ~5 éve meghaladta. Az Abit AI7 (2003/09/19) és AN7 (2003/11/03) már akkor mért 5 fordulatszámot és szabályzott kettőt. KV8, AV8, AG8, AA8, AS8, AX8 5/3 (2004-2005 eleje között jelentek meg), AL8 4/3 (2005 közepe). AN8 6/6 (2005/01/31), AW8 8/8 (!) (2005/05/16), AT8 (2005/10/06), AT8 32X (2006/03/01), AN9 32X (2006/05/18) 6/6.

És ezek között azért vannak bőven átlagosnak mondhatóak, legalábbis árszintre. Szóval jelenleg legfeljebb degenerálódást látok.

Si vis pacem, para bellum.

(#361) cowboy_bebop válasza MZsoltee (#348) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

A 9600GT NEM gyorsabb a 3850/70-nél. Az h. itt a ph!-n mi jött ki, egy dolog, de ha megnézel 10en akárhány másik tesztet, rájössz h. még gyorsabb is a 3870 egy picivel.
Meg 64 SP szerinted mire elég?

A Kingmaxot pedig megvenni sem szabad, AMD alá meg pláne. De ezt már előttem is kifejtették páran.

[ Szerkesztve ]

(#362) VR6-Fan válasza MZsoltee (#357) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hüm mezei 800-as ős maradvány ramjaim :U
[link][link]

(#363) azalis

azalis
(újonc)

Ha AMD alá nem érdemes KINGMAX-ot venni, akkor milyet érdemes?

(#364) cowboy_bebop válasza azalis (#363) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

2x1GB Super Talent T800 14K-ért. :)

(#365) g@bo válasza cowboy_bebop (#364) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

geil is jó, de kingmax helyett bármi.... olcsó a ram.

(#366) HERR Z válasza cowboy_bebop (#364) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ebbe a lapba kevés neki a fesz

[ Szerkesztve ]

(#367) VR6-Fan válasza azalis (#363) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem a A-data vitesta EE-k beváltak amint látod (micron GMH chipes) ~16k

(2,2V használom öket 24/7-ben az meg e4nnek a lapnak a max-ja :O :) )

[ Szerkesztve ]

(#368) cowboy_bebop válasza HERR Z (#366) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Intelben 2.22volton megy 1200-at 5-5-5-15-ön. :W

(#369) HERR Z válasza cowboy_bebop (#368) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem pont nem stabil 1066-on

(#370) nesa válasza elisha (#359) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Anno hidd el nem veletlen adtam el a 800 kingmax marsokat gond nelkul mentek akar 1100Mhz is de hiaba ha 950 felett nemlehetett stabilizalni ha meg feszeltem kekhalalozott ha nem azert 1x uen szarvolt ha visszaosztottam 667 re mar 800 at se akart menni(CL 5 be) mert 1 foss

Peddig kozel 30K ba fajtak 2 hetel kesobb meg csak 25k volt az aruk es valami 21k er adtam tul rajtuk... utanna volt Mosel ramom 1x 512/533 (be kellet szamolnom a kingmaxokba) hibatlan volt, azutan jottek a Geilek azota semmi bajom....

Itt 1 kep hogy mentek azok 1100 on is csak epp semmire nemvolt jo.

[ Szerkesztve ]

(#371) elisha

elisha
(kvázi-tag)

Felraktam az F2. Tuningot jobban birja, viszont pl. a memóriabeállitások... Igencsak hiányos az F4-hez képest :)

Túlterhelt a szerver.

(#372) cowboy_bebop válasza HERR Z (#369) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

(#373) Borokafa válasza elisha (#371) üzenetére

Borokafa
(őstag)

Most raktam fel az F3-at. Az F2-ben is bennt voltak ugyanezen beállítási lehetőségek, viszont az F3-ban könnyebben áttekinthető.

Tesztek:http://borokafa.fotoalbum.hu/index * http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2163739

(#374) Borokafa

Borokafa
(őstag)

Megróbáltam viszonylag alacsony feszültségekkel mennyire megy a tuning: proci 3,2GHz (1,3V-on) FSB 267MHz, memória 1066 (2V).
Orthos 9 +Everest stabilitásteszt egyszerre futtatva kb.egy órát és stabil.

[ Szerkesztve ]

Tesztek:http://borokafa.fotoalbum.hu/index * http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2163739

(#375) Tom19 válasza Borokafa (#374) üzenetére

Tom19
(tag)

Sziasztok!

Nekem 2x1Gb Twinmos Twister 800Mhz-es RAM-om van ebben a lapban. A gond az hogy a tRAS-t nem állítja át. 18-on megy amikor 15-re állítottam manuálisan. BIOS-ban 15 is marad, de mindenhol 18-at látok.

Mi lehet a gond?

(#376) attila.86

attila.86
(lelkes újonc)

Hello

DS3 lapom áram alá helyezéskor mindig automatikusan bekapcsol.
Másnak is van ilen gondja? Kicsit bosszantó... :((
BIOS-ban próbáltam már minden lehetőséget.
Mi lehet a megoldás?

Üdv

(#377) HERR Z válasza attila.86 (#376) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egy ideig nekem is csinálta, de mostmár nem, magától elmúlt

(#378) attila.86 válasza HERR Z (#377) üzenetére

attila.86
(lelkes újonc)

Hát nagyon bíztató... :(((
Ekkora egy szutykot...

(#379) nesa válasza HERR Z (#377) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Es valoban par alkalomal nalam is volt de mar nincs, amugy az alaplapok 80% igy viselkedik.

Talalt mar valaki hozza MOD biost amivel szetlehet feszelni a ramokat??
PL 2,3v mar igen hatekony lenne:) bar igyse rossz de azert megis:)
Vagy akar win alol mivel lehet feszelni pluszba??
Esetleg valaki nem ert a bios irashoz??

(#380) daa-raa válasza attila.86 (#376) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Power Management Setup -> AC Back Function -> Memory. Ekkor az utolsó tápkikapcsolás előtti állapotra áll vissza a lap. Szóval ha előtte kikapcsoltad a gépet, akkor oda.

Egyébként benne van a kézikönyvben...

(#381) azalis

azalis
(újonc)

Sziasztok!
Abban tudtok tanácsot adni, hogy ATI videókarinál, éremes-e Gigabyte-ot venni, vagy ott inkább mindeképpen Sapphire.Árban elég nagy a különbség, de vajon csak a név miatt vagy ténylegesen ennyivel "rosszabb" lenne a Gigabyte?Gigabyte-ban olcsóbb a HD 3870-es mint Sapphire-ban a HD 3850.Nagyon nagy lehet a minőségbeli különbség?

(#382) attila.86 válasza daa-raa (#380) üzenetére

attila.86
(lelkes újonc)

Írtam, hogy próbáltam minden beállítást az AC back Function-nál.
sem Soft-OFF, sem Memory nem használ. :(
Most már tudom, miért ilyen olcsó deszka ez...

(#383) daa-raa válasza attila.86 (#382) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

zt írtad, hogy a BIOS-ban, nem a konkrét pontot. Egyébként GB BIOS-ok esetén nem kell meglepődni ha nem működik egy beállítás, náluk ennek hagyománya van.

(#384) Szpisti válasza azalis (#381) üzenetére

Szpisti
(senior tag)
LOGOUT blog

Rossz topikba írtál... Kezdő fórumos vagy? Mindíg olvasd el a topik-címet, és ne OFF-olj...

"Nem lehet minden dáccórájt! - by keresztapám

(#385) azalis válasza Szpisti (#384) üzenetére

azalis
(újonc)

Szpist eltaláltad, valóban kezdő fórumos vagyok itt /amint azt az újonc jelzőm is mutataja :) / Viszont ha visszaolvasol már tegnap is kértem itt tanácsot, amiben mindenki aki itt volt tudott segíteni.Már ott is volt szó videókakiról / sőt megjegyzem, hogy az alapról, ami a témába vágna egy szó sem esett/ Érdekes módon akkor senkit nem zavart, hogy nem az alaplap a téma, és mindenki készséges volt.Úgy gondolom, hogy nem kell sokat visszaolvasnod és azt is láthatod, hogy a memóriákról ment a téma, ami szinteén nem alaplap.Tőlük miért nem kérdezed meg, hogy miért ide írtak?
Ne érts félre, én most nem kötözködni akartam, csak nem értem, hogy nekem miért kellet ezt külön megírnod.
Mindenki másnak pedig aki tegnap tanácsokat adott ezúton is még1x köszönöm!

(#386) HERR Z válasza azalis (#385) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a gigán ddr3 ram van a többin ddr4
a giga 3870-e lényegében egy sapphire tuning 3850, a 3850 pedig még szarabb mint a ref 3850(zalman hűtős 512mb ramos)
a giga ref karija meg annyi vagy több mint a sapphire

(#387) azalis válasza HERR Z (#386) üzenetére

azalis
(újonc)

Köszönöm a válaszod! :)

(#388) Szpisti válasza azalis (#385) üzenetére

Szpisti
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocsesz, de most én követtem el azt a kezdő hibát, hogy nem olvastam vissza egy oldallal előrébb... :F
Amúgy akkor sem jó helyen kérdezel... Próbáld meg a videokaris kérdésedet itt vagy itt...

[ Szerkesztve ]

"Nem lehet minden dáccórájt! - by keresztapám

(#389) nesa

nesa
(PH! kedvence)

Urak nagy kerdesem lenne:) ugyebar van printerport az alaplapon csak epp kivezetve nincs :( a labak szamat tekinte ugynezem megegyezik a 15 evel ezeloti szabvanyal :)naszoval kiturtam 1 486 gepbol a printer kabelt:) kerdesem jo az ehez is ??
Es hogy szokas radugni??

[ Szerkesztve ]

(#390) Bizzar

Bizzar
(újonc)

Csá mindenki

Köszi a segítséget, csak most tudtam elolvasni!
Mindenesetre erre a ram-os dologra egyik bolt sem hívta fel a figyelmemet!
Na mindegy, megy 800-on és kész.

Köszi mégegyszer

(#391) firo0525

firo0525
(lelkes újonc)

Sziasztok az volna a kérdésem hogy ház ventit szabájozni tud-e a lap és ha igen hol tom állitani mert nem nagyon találom :F

(#392) nesa válasza firo0525 (#391) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Ha biosba voltra alitod akkor automatikusan szabajoz..felteve ha johelyre dugod... a 2db 4 pines a jo.

(#393) Huba25

Huba25
(kvázi-tag)

Xa mki!!!
Az előbb írtam a A64x2 es topicba, hogy az 5000+ BE leendő procimra kéne zsír hűtő. A cooler MAster hyper tx 2. NA az a gond, h nincs most ott ahol venném, helyette viszont tök ÓCSÓN kapnék egy Zalmann 7700 alcu hűtőt, de azt mondta a haver, hogy szerelni kell kicsit h rá lehessen hekkelni a GA ma770 re, de nem is biztos h rámegy a lapra.......Szóval nincs valakinek véletlenül PONT ilyen? Rá lehet tenni???? :F

Az erő sötét oldalán vagyok ÉS JÓ

(#394) firo0525

firo0525
(lelkes újonc)

Köszi szépen most elég halk lett :R

(#395) nesa válasza Huba25 (#393) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

A 7700 csak ganyolva megy fel... felejtos, 7500 siman jo ra ,de szerintem vegyel 9500 az prfi darab.

(#396) DarthRevan

DarthRevan
(tag)

Hello mindenkinek! Nem tudom, hogy előkerült-e már ez a téma korábban, sajnos most nincs időm visszaolvasni a topikban.

GA-MA770-DS3 lapom van benne 4*1GB Kingmax rammal. A furcsaság a következő. A standard 1.8V-on sípol a cucc mint az állat - nem is indul, 1.9V-on már döcög, de gyakran újraindul, most 2.0V-on stabil. Korábban már volt olyan élményem, hogy a standard fesz nem volt elég a memóriának, de az tuningram volt, ez meg mezei Kingmax (azt láttam, hogy nagyon osztjátok a kingmaxot).

Nem szereti a lap a Kingmaxot, vagy mi?

(#397) Huba25 válasza nesa (#395) üzenetére

Huba25
(kvázi-tag)

ezt szomorúan hallom..4k ért adná a srác... :O

(#398) Huba25

Huba25
(kvázi-tag)

lehet h megyek és megveszem holnap a cooler mastert...máshol
:((

(#399) nesa válasza DarthRevan (#396) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

A kingmax az nem ram sajna, peddig DDR1 be jok voltak....

(#400) Huba25 válasza nesa (#399) üzenetére

Huba25
(kvázi-tag)

Most komoly nem jók azok a memóriák??? Egyébként sem vagy csak kimondottan ebbe a lapba nem????

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.