Az szetvogja torni a keretet ugytudom, ugyhogy ne vegyel olyat.
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

Az szetvogja torni a keretet ugytudom, ugyhogy ne vegyel olyat.

a gigabyte-nak is ilyen abitos gyenge kerete van? 
SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!

Mivel en egyiket se tortem le igy nemtudom de ez is 1 karmos .

pfff, akkor az abitomról le kell varázsolnom a felfogatását, mert az erős 3 karmos! 

belinea 108030, sima crt használtan nevetséges áron lehet venni

En nemraknam ra azt a hutot az tuti de radbizom ,en ezert vettem zalmant az sokkal baratibb ilyen szempontbol.
Jah voltszerencsem tesztelni 1 zalmi 7500 AL/CU hutot az en 9500 mel szembe es alapon 1-2 fokot vert a hocsovesre orthos alatt meg megfordult es ott a hocsovoves volt jobb 3 fokal...
Szerintem 1 7500 CU kb tudja ugyan azt mint a 9500.
Valahogy a hocsovesek a forrofeju procikra valok.

csak a zalmi kissé más árkategória mint a freezer! 
amúgy nekem is előtte zalman volt mindenen, most csak a vga-n maradt....

1 zalman 7500 nemhiszem hogy dragabb mint a freezer.
Arol nemis beszelve hogy a 7500 meg a chipsetet is hutene ...lehet le is cserelem a 9500 ot.

de mert a freezer olyan 4k(igaz én is 4,5k-ért vettem, mert olcsóbb helyen anno nem volt)!
add el a 9500-at, megveszem egy freezer áráért! 
[ Szerkesztve ]

Egy 7500 meg kb 6,5k de freezerhez meg hozaadod a boszusagot meg a keretet akkor a zalmi jobb szerintem... es arol nem beszelve akinek eltort es zarlatot csinalt elment a vga alaplap....

Nálam három hónapja megy AC freezer hűtővel , semmi nem törött le idáig.
Tesztek:http://borokafa.fotoalbum.hu/index * http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2163739

Ertem 

nekem is kb.2 hónap múlva tört le, pedig a kutya sem nyúlt hozzá..... 

Na fölraktam rá az AC-t. A gyáritól jóval hidegebb, kb 10fokkal.
Én is hallottam, h eltörik, egy haveromnak el is törte a 939esét 2 év után. De ez nem olyan gagyi kis fekete műanyagnak keretnek tűnik. Remélem fogja bírni, évente szoktam cserélni konfigot, csak addig kéne neki
Ja meg beledobtam a gyári helyett egy 73gt zalmannt. A mem vezérlése minimálisat javult csak (1%). Ettől többet vártam (6100al majdnem 5%-ot gyorsult), de annak örülök, h remekül megcsinálták ezt a lapot.
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...
(#915) LALA_kiraly válasza LALA_kiraly (#914) üzenetére

Na betojtam, és utána olvastam ennek a kis keret törő hűtőnek
A topicba azt írják, h 2x3 füles kerettel teljesen biztonságosan lehet használni. Ez a legelső helyen ahol néztem (TTS) 1k. Nagyon jó kis hűtőnek látszik, halk is, no meg gyári 6 év garancia. Nem beszélve, h 3k-ért vettem. Megnyugodtam 
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

Nah,megvolt az első cmos clear.
Probákozom egy friss bios-al.
Gondolom nemárt. 
SGSII SAMU-UE40D6500

Enszerintem veszelyes jatek az a huto de ti tudjatok.
[ Szerkesztve ]

Hogy tudja a freezer64 Pro kinyírni a keretet? Nem egy komoly tömegű hűtő, plusz az alaplap hátoldalán van ugye egy fémlap (? úgy emléxem nem műanyag..). Vagy annyira szorosan zár a lefogatója, h elnyírja a foglalat karmait?

a vagy utáni rész az igaz! ráadásul az abitnál üreges a karom, tehát nem tömör, ergo mint a szél úgy eltöri a freezer, csak idő kérdése!

Digit "kimenetet" tudott venni/szerezni hozzá valaki?
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Hali!
Felvettelek MSN-re...
Tudna valaki írni Everest memória olvasás/írás/késleltetés eredményeket?

Csak érzéssel kell felszerelni, környezetemben három is van és még egyik sem tört keretet.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Azt elhiszem, h 2 db fogat elnyít. De ne mond azt nekem hogy 6db-ot is! Harmad annyi nyíró erő jut foganként. Ennyire nem rossz a helyzet. 2 db pontra írták, h némely esetben eltört. (hő hatására a műanyag öregszik, fárad).

Egy 3200+ A64 kíséretében
Int vga-val olvasás/írás/másolás/késleltetés: 5710/5509/5683/57ns
Vga-val: 5905/5702/5596/56ns
(#925) VaniliásRönk válasza LALA_kiraly (#924) üzenetére

Ez kevés, 3GHz környékén 9000 felett lenne. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
(#926) LALA_kiraly válasza VaniliásRönk (#925) üzenetére

2850 volt a vége, majd holnap beírom mik a pontos eredmények. Olyan 8-8,5k között.
Már lassan kifolyik a szemem, holnap újult erővel tovább tesztelek.

Egyszer raktam fel ilyet abitra de ugy csinaltam hogy a keret csavarjait 1-1,5mm kitekertem ugy nem gaz...de magamnak nem tennem.
(#928) diablo1984 válasza VaniliásRönk (#922) üzenetére

nem érzés műve, mert nekem a kutya sem nyúlt hozzá, egyszerűen elfáradt a műanyag és alvás közben szirénázott a cucc.... 

Valószínű itt is vannak kevésbé jó minősűgű keretek, így miért ne fordulhatna elő a törés. Viszont az előző abitomon már közel egy éve megy az AC f. és még mindig problémamentes.
Tesztek:http://borokafa.fotoalbum.hu/index * http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2163739

Valahogy az int vga-s lapoknál, akármilyen tuningbajnok is, nem bírtam közel sem azokat a mem. olv-ír. eredményeket összehozni, amit megszoktam régebben (lásd VaniliásRönk)
Viszont a memória sávszélesség szerintem csak nagyon ritkán lehet kihasználva, mert általában nem vettem észre a hátrányát az "alacsonyabb" értékeknek.

A maximumon járatva (10*285) 8400/8100/8000/39ns a maximum eredmény amit ki tuttam hozni. Az a fura. h csökkentett szorzóval, de emelt fsb-vel semmi különbséget nem tapasztaltam
(régen ezzel játszottam és repültek a gépeim)
Egyedül ezt a HT tuningot nem tudom, a 4.2es trial everest van fönn, és pont ezt nem írja. A bios meg... Ember legyen a talpán aki kibogozza mi mire jó 
(#932) VaniliásRönk válasza LALA_kiraly (#931) üzenetére

K8-aknak sose számított az "FSB", egész más a buszrendszere mint a K7-nek vagy az Inteleknek.

Üdv!
Az érdekelne hogy ha húzom a procit,akkor a cool'n quiet már nem működik?Csak ha alapon megy a gép?Mert kicsit felhúztam a procit,de arra figyeltem,hogy a procit nem vette úgy vissza 
Nem lehet megoldani hogy olyankor is vissza vegyen?
Előre is kösz!

Peddig mukodik mert kiprobaltam meg 300 as FSB is ment .
Amugy nemsok ertelme, halozat felol 5-7w sporolsz az nulla.

Hm,akkor majd megnézem mégegyszer,köszi.Amúgy ha tényleg csak annyival fogyaszt kevesebbet kb,akkor tényleg nincs sok értelme :/

Merd ki fogyasztasmerovel,en kimertem azert tudom.

Vasárnap letesztelem az IGP-t. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

"Viszont a memória sávszélesség szerintem csak nagyon ritkán lehet kihasználva, mert általában nem vettem észre a hátrányát az "alacsonyabb" értékeknek."
Na ez bizony szerintem is pontosan így van
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

A CnQ csak akkor nem működik, ha a prociszorzót átállítod kézileg a BIOS-ban. Minden más egyéb esetben működik
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

Nincs fogyasztásmérőm,különben már kimértem volna 

Hm,mondjuk én nem nagyon értek a tuninghoz,de a procit mintha eddig csak úgy tudtam volna húzni valamennyire,ha a szorzót kisebbre vettem...
Úgy tudom ha nem vettem kisebbre,akkor hiába állítottam nagyobbra az fsb-t,nem indult el a gép,vagy a windows...
Bár akkor úgyis mindegy ha csak pár w-tal fogyaszt kevesebbet CnQ-val :/

Akkor a tuning nem megy neked, nemigazan tudod mit is kell bealitani.
A HT szorzot kell visszavenni nem a procit ,es a memot rakd 2T re + fesz a ramoknak ....
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ezen z alaplapon az alaplapra csatlakoztatott ház hütöventik fordulatszámát hogyan tudom lejebb venni?
Mindíg maxon megy bármit is csinálok. A cpu fanját azt rendesen szabályozza fel/leveszi ahogy kell, de a ház megy maxon és 2 db 12es venti már hangos tud lenni maximális fordulatszámon.
Van ez az easy tune, de itt csak a cpu fant lehet állítgatni.
A biosban meg nem találtam erre beállítást.
OTAKU

Kösd át 5 voltra.

Hát tényleg nem 
Oké,köszi,megpróbálom majd így akkor...

Felraktam ezt az easy tune progit. Ez nagyon jó! Minden benne van, és nem kell a biosban kínlódnom. Mindik kellemesen csalódok ebbe a lapba. 

Pfff lehet inkább hagyon a tuningot a fenébe
Nem akarom tönkretenni. Nekem ez kínai.
Nem tudsz esetleg valami jó leírást hogy mi mire jó a biosban,vagy miket érdemes állítani?

Szerintem is klafa kis progi, az a legtutibb hogy ha nem kell le is al a ventim.
ricoouj
Na akkor egyszerun mondom nyomj 1 bios optimalizalast, Utanna Control F1 kombinaciot akkor bedob valami advanced ..... uj menut ott megtalalod a HT azt rakd 800 ra a memoriabealitasok meg ugyhiszem alatta vannak ott talalod 1T-2T bealitast azt rakd 2T re.
Utanna az easy tune progival mindent megtudsz csinalni win alatt.
[ Szerkesztve ]

EasyTune 5-ben, a PC Health részben maximalizálhatod a rendszerventi fordulatszámát is. (Hogy működik-e nemtom, mert nekem egyetlenegy házventim kábele sem ér el a remek helyre rakott csatlakozóig
)
[ Szerkesztve ]