Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#851) VaniliásRönk válasza [rvilike] (#849) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Az S2 mindenben butítva van egy kicsit és mATX is, 3-4k-t megér az S3G. ;) (int. VGA max. előny, semmiben sem hátány)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#852) diablo1984

diablo1984
(PH! addikt)

nesa, vandit! ti ugye kn9s-ről váltottatok? és nektek bejött a csere? én is ez előtt a lépés előtt állok, szerintetek megéri? hangja milyen az abithoz képest? driverei jók, nem bugosak? vista 64-el használja valaki?

SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!

(#853) LALA_kiraly

LALA_kiraly
(őstag)

Tolom amennyire csak tudom a gépnek. Felraktam az új biost, semmivel sem jobb, mint a 3as gyári. Amit elértem, az 10x200@10x275 1,45 volton A ram 1066os kingmax, amit tolt magával 1100ig, 1,85 voltot adtam neki. Nem tudom mekkora ht-val, mivel nem tudom ellenőrizni. A 4.00 everest nem ismer semmit, a 4.2 meg trial.
Mennyi feszt adhatok amúgy szerintetek?

A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

(#854) VaniliásRönk válasza LALA_kiraly (#853) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A RAM-nak min. 2.0V kell, csoda hogy 1.85-ön eddig ment.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#855) nesa válasza diablo1984 (#852) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Vegulis jo lap ez a Giga, es erdekes mod kezd beerni a lap:) mostmar viszi a tuningot ahogy kell ,kozbe clock chipre nyomtam 1 db ramsunit felette a VF700 kotor szerintem jobb lett ma sikerult 3160Mhz is de orthos kidobta 50Mp utan:((

Ami nagyon zavar az az hogy nincs led az alaplapon nemad fenyt este...

Ugyfest tobben leszunk akik Kn9 rol valtanak ere a lapra Aginor is valtott.

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#856) diablo1984 válasza nesa (#855) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

én sajna kényszerhelyzetben vagyok, habár fenemód elégedett vagyok a kn9s teljesítményével, csak a geil memóimat ha már 2-nél több akkor nem csipázza! így lépni kell, és ez a lap tetszik!

azt a tunningot ugyanazzal a procival tudja, mint anno az abitban? nekem a 4400+x2-esem 2800-on megy 1,375V-on, ez lenne a cél és a 4x1gb geil ram befogadása! :K

mindenkinek: 4 sata van ezen a lapon, igaz?

[ Szerkesztve ]

(#857) nesa válasza diablo1984 (#856) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Igen durvan ugyanazt itt most 3160 on 1,42V on neztem az abitba meg ugyhiszem 3250 volt 1,50v on ,viszont a ramoknak keveseb fesz is eleg:)

(#858) diablo1984 válasza nesa (#857) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

meg is van hírdetve a lap, ha viszik viszik, ha nem akkor marad és a memókat adom el! ;)

(#859) Borokafa válasza diablo1984 (#841) üzenetére

Borokafa
(őstag)

Nálam a 2x1GB Kingmax és a 2x 1GB Geil ramokkal nem volt hajlandó együtt elindulni.
Külön mindegyikkel ment.

Tesztek:http://borokafa.fotoalbum.hu/index * http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2163739

(#860) LALA_kiraly válasza VaniliásRönk (#854) üzenetére

LALA_kiraly
(őstag)

Mennyit adhatok max? 2,2v?
Procinál nem tudod véletlen mi fölött veszélyes?

A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

(#861) LALA_kiraly válasza LALA_kiraly (#860) üzenetére

LALA_kiraly
(őstag)

A procinak 1,5v-ot mertem adni, azon 2800ig ment, ekkor a ram 1120on ment 2,1Von.
Ezzel már vezetem a 4 első everest tesztet (3x~8k, 40ns)

(#862) VaniliásRönk válasza LALA_kiraly (#860) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Hosszútávon 2.1-2.15V-ot érdemes adni a max., a procinak meg nem adnék többet 1.4V-nál ha Brisbane, 1.5-nél ha Windsor.

(#863) nesa válasza LALA_kiraly (#861) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Nagyon jok a ramjaid ,ha tehetnem is csak olyat vennek....:)

(#864) VaniliásRönk válasza nesa (#863) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Azért mikor 1.85V-on viszi az 1100-at legalább akkor ne. :U

(#865) LALA_kiraly válasza nesa (#863) üzenetére

LALA_kiraly
(őstag)

1066os Kingmaxok. Gyárilag ezt 1,8V-on tudják, csak a biztonság kedvéért adtam neki 2V fölött.
A proci nem az igazi. Egy 3200+ a64 (1mag, orleans) Vmi jófajta sempron kellett volna, mint a tied volt, de sehol nem találtam. (újonnan van, de az árából használt x2-őt veszek...)

(#866) diablo1984 válasza Borokafa (#859) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

külön-külön nekem sincs gondom, csak a 4 modullal együtt.... :(((

(#867) nesa válasza VaniliásRönk (#864) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Komolyan gondoltam az 1066 osrol meg nem hallotam rosszat, azok lehet jok.

(#868) VaniliásRönk válasza nesa (#867) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Akkor nézz át a Nagy RAMos topikba, szidják az Intelesek mintha muszáj volna. :))

(#869) LALA_kiraly válasza VaniliásRönk (#868) üzenetére

LALA_kiraly
(őstag)

De az AMD mellé jó, akkor meg le vannak ejtve :))
Nem az inteleseké a világ...

(#870) nesa válasza VaniliásRönk (#868) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Koszi az infot akkor felveszem a nem ramok listajara.

(#871) VaniliásRönk válasza nesa (#870) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A nem Intel RAM-ok listájára. ;)

(#872) nesa válasza VaniliásRönk (#871) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

OK :R
Pedig komolyan majdnem vettem ilyet.

(#873) VaniliásRönk válasza nesa (#872) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ha megnézed AMD-s még nem panaszkodott rájuk. :)) (persze nem akarlak rábeszélni, a végén esetleg kifogsz egy rossz db-ot és akkor jajj a Kingmaxnak :D)

(#874) LALA_kiraly válasza nesa (#872) üzenetére

LALA_kiraly
(őstag)

Én ajánlanám. Nagyon olcsó és nagyon megy ezzel a lappal. 2x512őt vettem, és csak 3900ft volt darabja (boltban 3év garival). Ennyiért ajándék.

[ Szerkesztve ]

(#875) Vandit. válasza diablo1984 (#852) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem bejött ez a lap bár már nem azt hajtom. :)
Ettől függetlenül jó csak a biosfrissítéssel küzdöttem kicsit
4400+omat hajtotta rendesen 2900-en.

szerk:Ez a Kingmax kérdés érdekes dolog.Nekem nem volt eddig és nem is tervezem arra cserélni a mostaniakat.Mondtak már róla sokan jót is rosszat is egyaránt.Mindenki azt vesz,amit jónak gondol és utána eldönti valóban jó-e.
Bár A-Data,Geil stb. ramokról még nem hallottam,hogy elszálltak volna és annyival nem drágább,mint a kingmax.

[ Szerkesztve ]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#876) geckowize

geckowize
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv.
Zökkenőmentesen fogom tudni használni a 3 db IDE-s vinyóm ezzel az alaplappal? (SATA-IDE átalakítóval pl)

[ Szerkesztve ]

(#877) LALA_kiraly válasza Vandit. (#875) üzenetére

LALA_kiraly
(őstag)

Nekem is nagyon bejött ez a lap. Előtte egy MSI k9ngm volt (int6100), de ez százszor jobb. Picit drágáb, de nagyon megéri az árát.
A Kingmaxról meg: ki kell próbálni. Ha fontos pestinek szivesen odaadom kipróbálni :))

(#878) nesa válasza geckowize (#876) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Mivel 4db sata van igy atalakitoval tuti menne baris nekem 1db sata HDD sata ODD + ide sata atalakitoval + HDD megy.

(#879) Tybee válasza Casoli (#798) üzenetére

Tybee
(kvázi-tag)

hali!
az usb probléma még mindig jelentkezik nálam, nemtom mi lehet rá a megoldás. viszont észrevettem hogy csak akkor nem ismeri fel az egeret ha huzamosabb ideig nem kap áramot a lap. tehát ha este kikapcsolom reggel kibe kell dugnom az egeret h működjön. hacsak pár óráig kapcsolom ki akkor müxik. ha esetleg van vkinek erre megoldása szivesen hallgatom:)

tehát a probléma: usb-s egér nem megy egyből, ki-be kell dugni hogy működjön indításkor....

(#880) drlovi

drlovi
(tag)

Hi!
Vettem én is egy ilyen lapot.
Bootolásnál elég furcsa hangot ad. :F
Ez normál ? Vagy vmit elqrtam az installnál?
A proci venti is furán megy.a bios szerint 1,5E körül forog.
Az elöző lapnál 3E körül forgott.
?
:O

SGSII SAMU-UE40D6500

(#881) Fel válasza drlovi (#880) üzenetére

Fel
(őstag)

Üdv a klubban :)
Bootoláskor (illetve nem is boot, hanem postoláskor) nekem is ad ki vmilyen hangokat, de sztem nem zavaró...(3 halk kattanásszerűség). Tenni nem tudsz ellene.
A PC Healt status menuben megadhatod, h hogyan szabályozza a lap a hűtő forszámát.
Először is CPU Smart Fan Control: Enabled/Disabled (Ha kikapcsolod max fordszámon pörgeti a ventit)
CPU smart fan mode: Atuo/Voltage/PWM Ha auto akkor maga választ módot, az alapján, h milyen a venti csatlkozója (3 v 4 tűs)
3 tűs ventikhez a voltage
4 tűs ventikhez a PWM szabályozást választja.
(Mindezt megteheted magad is, a másik két opcióval)

[ Szerkesztve ]

(#882) drlovi válasza Fel (#881) üzenetére

drlovi
(tag)

Akkor megnyugodtam. :)
THX az infot! :R

SGSII SAMU-UE40D6500

(#883) nesa válasza drlovi (#882) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Nekem PL 30 fok alatt nem is forog a huto ha netezek csak al de meg COD 2 alatt is neha leal ,na ez a legtutibb dolog ezen a lapon ,winbe Easy tune progival lehet bealitani.

(#884) Tybee

Tybee
(kvázi-tag)

most tapasztaltam hogy 1600*1200as felbontásban "remeg" a kép:s imént tapasztaltam q3ban, most az asztalt is átállítottam ekkora felbontásra és 2d-ben is ezt csinálja. érdekes módon nagyobb v. kisebb felbontásban minden ok. van tippetek hogy mi lehet a probléma?? 2048*1536 75Hz minden ok.

(#885) Tybee

Tybee
(kvázi-tag)

1920*1440 75Hz ekkor is remeg :(

(#886) Tybee

Tybee
(kvázi-tag)

2560*1600 60hzen viszont megint minden okés :D

(#887) VaniliásRönk válasza Tybee (#884) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

1600-ban próbáltál állítani a frisítésen?

(#888) Tybee válasza VaniliásRönk (#887) üzenetére

Tybee
(kvázi-tag)

ahamm, most probálgattam 1600ban csak 75hzig jó,utána remeg. :( de így meg kifolyik a szemem :( ilyen gyenge lenne ez az integrált vidkari? ok hogy 3dben nem ér semmit nade hogy 2d-ben is ezt csinálja.... másik gépembe 9550volt az se nagy szám de ment max frissítéssel az összes mód

(#889) VaniliásRönk válasza Tybee (#888) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Legalább tiszta a kép, ha nVidia int. VGA-d lenne akkor tudnád ezt értékelni... Egyébként meglep a dolog, nem hittem hogy az ATi is spórol RAMDAC-en. :(

Szerk.: Már amennyire ez segítségnek tekinthető. :D (inkább együttérzés ;))

[ Szerkesztve ]

(#890) Tybee válasza VaniliásRönk (#889) üzenetére

Tybee
(kvázi-tag)

oksa, köcce a helpet :))

(#891) AtHoS válasza Tybee (#886) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

2560*1600 :Y Milyen moncsin próbálgatod?

[ Szerkesztve ]

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#892) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Most dél előtt újra megpróbálom. Mármint azt ,hogy milyen az integrált VGA-al a gép.

AtHoS! :) :R Mond meg nekem pontosan mit ,hogy állítsak be a BIOS-ba. :R

[ Szerkesztve ]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#893) nesa válasza AMD Power (#892) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

En is most azt tesztelem:) de az IGP tuning nem megy:( nekem a giga progiba nincs ilyen funkcio:( de PL CoD2 meg jatszahato 35-50FPS helyenkent 80 ...
En arra lennek kivancsi hogyha van valakinek zuzos Vga hogy annal a 4x PCIe sin mennyit jelent, mert 7300GT nel szinte semmi lassulas nincs.

Csak kerdes de ebbe ugye csak 2db ATI kartyat lehetne osszekotni CF, az nvidival nem menne az SLI ugye?

(#894) Vandit. válasza nesa (#893) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak CFsajna. :(

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#895) VaniliásRönk válasza nesa (#893) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Hardware-esen mehetne SLI is, de a driverekben kölcsönösen tiltva van a konkurencia chipsetjével a többkártyás rendszer.

(#896) nesa válasza Vandit. (#894) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Nemnagy ervagas ugyanis nem latom ertelmet az SLInek csak kivancsisag volt,1db kartya hive vagyok:) es gondolom a CF-nek sincs sok ertelme.

Lassan megy ma a munka mar zuznak haza:)

[ Szerkesztve ]

(#897) AMD Power válasza nesa (#893) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nekem az elég ha tudom , hogy "megy".

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#898) LALA_kiraly

LALA_kiraly
(őstag)

Mennyit gyorsul a mem vezérlés ha rakok bele vga-t? Este megyek egy kariért, kíváncsi vagyok mire számitsak :))

(#899) diablo1984 válasza LALA_kiraly (#898) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

fog, tesztekből kiindulva fog! ;)

(#900) LALA_kiraly válasza diablo1984 (#899) üzenetére

LALA_kiraly
(őstag)

Úgy legyen! Meg végre lecserélem a gyári hűtőt, egy AC freezer 64 pro-ra, remélem kihajtom a lelkét is :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.