Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na szóval.Előbb elindult 2400-en faszán,újraindítottam ua. a beállítás és nem indul :(

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#52) Boci_83

Boci_83
(őstag)

Üdv!
A hőfokok hogy alakulnak ennél a lapnál, Brisbanne esetében? Mit tudtok róla mondani?

Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

(#53) Vandit. válasza Boci_83 (#52) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jól méri. ;)

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#54) borix válasza nesa (#1) üzenetére

borix
(fanatikus tag)

Üdv ez a lap jobb mint a kn9-s?Miben jobb ha jobb?

(#55) Vandit. válasza borix (#54) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem jobb. ;) pl. HDMI-s

(#56) borix válasza Vandit. (#55) üzenetére

borix
(fanatikus tag)

Chipsete jobb mint az 550 vagy 570?

(#57) Vandit. válasza borix (#56) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nézd meg a 10-es hsz alatt linkeket és okosabb leszel. ;)

(#58) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Sziasztok probálnak a népek erre a lapra rábeszélni de kicsit félek tőlle amik kerülnének bele az egy galaxy 7300gtddr3 meg 2*512 geil value 667MHz mennének benne rendesen jah meg vagy egy 4000+vagy 4400+ proci tuningolni nem akarok....műkődés jó stabil lenne vagy milyen :R köszönöm előre is

(#59) Vandit. válasza Dyno (#58) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt is elmondom,hogy tutkó kis lap és szerintem ne sokáig nélkülözd már. ;) Nekem is 4400+ lesz benne csak most garizzák,azért van a mostani.

(#60) Dyno válasza Vandit. (#59) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hát igen köszi de Te nagyon elvagy ragadtattva ezzel a lappal minek köszönhető ez? :R

(#61) Vandit. válasza Dyno (#60) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Simple very good. ;)

(#62) Dyno válasza Vandit. (#61) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Figy most lesz elöszőr AMD-m és ahogy elnézem amiket írtatok elég nehézkess ezt a lapot beállitani eltudom b@szni ha bénázok :F :R

(#63) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Mennyire melegszik ez a lap mert néztem és az Gigabyte GA-M55S-S3 alaplap 55fok jobb esetben :O szóval örömötekre el is felejtettem :R

(#64) Vandit. válasza Dyno (#63) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem most 46 körül van.

(#65) Vandit. válasza Dyno (#62) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudod,minden kezdet nehéz.A BIOS sem bonyolult és segítünk is,ha tudunk. ;)

(#66) Dyno válasza Vandit. (#65) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Köszi köszi előre is nem tudom játszol-e vagy valamit futtatsz-e néha ami keményen terheli a lapot és ha igen akkor maximum hány fokos jah és a nagymeleget hogy bírta :R :R

(#67) Vandit. válasza Dyno (#66) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyomok rá most egy tesztet és megmondom hány fokos. ;)
Figyi.Az MSI lapokat kerüld el szerintem.

[Szerkesztve]

(#68) Vandit. válasza Dyno (#66) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

54 fok terhelve.

(#69) Dyno válasza Vandit. (#67) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

miért :F :O ezen kivűl még mit ajánlanál :F nagyon köszi etsztet is meg minden segítségedett :R

(#70) Vandit. válasza Dyno (#69) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az 54 fokkal mi a bajod?Bőven tűréshatár alatt van.

(#71) Vandit. válasza Dyno (#69) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Abit KN9S ha ez nem felel meg,de nem értem miért nem. :( :F

(#72) Dyno válasza Vandit. (#71) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

nem tudom kcist tartok tőle számomra nagyon ismeretlen :O jah amúgy a hőfok egész jó MSI K9N neo-f-el mi a baj??nem tudom egyre joban csábít ez a lap de tartok tőle :R :R köszi

(#73) AtHoS válasza Dyno (#58) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Ha emellett az alaplap mellett döntesz, akkor nem fogsz rosszul járni.
Igaz én tuningolom a belerakott 4400+ X2-t, de így is teljes mértékben stabil a rendszer működése. Nincsenek akadozások, kékhalálok, spontán restartok.

IDE és SATA kezelése rendben van, egész jó az integrált hangártya is. USB kezelés szintúgy rendben van. Van a hátoldali panelen Printer port kivezetés is, ami mostanában már eltűnőfélben van a lapok többségéről. CnQ is tökéletesen működik még tuningolt állapotban is. Proci hőfokot is rendben méri. FireWire Port is megtalálható rajta.

Kapsz a lappal együtt egy HDMI-s videokártyát is, amit vagy használsz vagy nem.

Giga lapom még sosem volt, de nem bántam meg, hogy erre esett a választásom.

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#74) AtHoS válasza Dyno (#72) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Ejh a következő oldalt nem is vettem észre, látom eléggé ''tartasz'' tőle.

Mire vagy kíváncsi? Hátha tudok én is segíteni neked.

A laphőmérséklet nálam max 57ºC volt, de itt az NB-SB-nek már plussz feszkót is adtam, ami ugye igencsak növeli a hőfokot. Jelen pillanatban igaz terheletlen állapotban 37ºC-ot mutat Everest a lapra.

Az MSI lapokat nem ismerem, sosem volt még ilyen lapom, de amit hallottam róluk, hogy a NEO jelzésű lapok BIOS-a elég szerény kialakítású emiatt tuningra csak korlátozott mértékben alkalmas. MSI-től a Platinum lapok a csúcskategória, azokon van mindem, mi szem szájnak ingere.

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#75) Vandit. válasza Dyno (#72) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze,hiszen még új.

(#76) Dyno válasza AtHoS (#74) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hú nagyon köszi igazán nagyon király ez a topic :R őőő nincsen úgye problémája a Brisbane magos procikka meg az mit jelent hogy a hangkari egész jó :F

(#77) AtHoS válasza Dyno (#76) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Brisbane procim van, így konkrétan tudom mondani, hogy nincs vele probléma, tökéletesen kezeli és más lapokkal ellentétben a hőfokokat is rendben méri. Mint írtam nálam tuningolva megy a Brisbane így ha véletlen tuningra adnád a fejed, akkor azzal sem lesz probléma, sőt.....

A hangkarinál az egész jó annyit tesz, hogy teljesen felesleges külső hangkarit vásárolni az 5-15k-s kategóriából (szvsz) és a lapra integráltak között jelenleg a felső kategóriát képviseli.

(#78) Dyno válasza AtHoS (#77) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Értem szerencsétekre lehet belépek a klubba majd mert már kezdek belefáradni a keresgélesekbe minden lappal van valami probléma :( ezzel egyedül meg nem :C

(#79) Vandit. válasza Dyno (#78) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C Okos döntés

(#80) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az lehet,hogy a vidkari miatt nem indul el a gép 240-el?Lehet kéne feszt adni a pcie-nek.Vagy minek? :F

(#81) éN79 válasza Vandit. (#80) üzenetére

éN79
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Feszt a PCI-E-nek? Nem igazán ''szokás''. Olyat már hallottam, hogy a fixált 100MHz-es értékről 101 v. talán egy picit többre állítva egyes lapok hajlandók voltak ''megtálatosodni'' v. normálisan tuningolni, de a másik része hogy nem véletlenül szokták 100-ra fixálni.

(#82) Vandit. válasza éN79 (#81) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Értem.Akkor chipsetnek?240-en nem indul el pedig szerintem simán bírnia kéne a procinak is.

(#83) éN79 válasza Vandit. (#82) üzenetére

éN79
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Annak már inkább lehet, bár az AMD chipsetes lapok eddig legalábbis egész jól bírták tudtommal a magas FSB-t, akár feszemelés nélkül is. A procid gondolom windsor magos. Ezeknél sajnos egyáltalán nem ritka, hogy csak 2400-ig mennek. Barátomnak egy ilyen van (igaz ''EE''-s) de annak is adhat annyi feszt amennyit csak akar, 2400 fölé már nem megy stabilan.

(#84) Vandit. válasza éN79 (#83) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Értem.Akkor a proci lesz a ludas valószínű. :(( Nem baj,majd az 5000+al. :)

(#85) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Sziasztok ez a lap Ati chipsetes csak már AMD néven :F :R sorry ah abromságot kérdeztem :Y :C

(#86) Vandit. válasza Dyno (#85) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

AMD chipsetes.Inkább.

[Szerkesztve]

(#87) éN79 válasza Dyno (#85) üzenetére

éN79
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, nevezhetnénk ATI chipsetnek is, csakhát mióta AMD megvette ATI-t...

(#88) Vandit. válasza Dyno (#85) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ugye a köv kérdés nem az lesz,hogy belemegy-e NV videókártya az Ati chipsetbe? :) :D

(#89) Dyno válasza Vandit. (#88) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Nem lesz ez a kérdés de tényleg nem műkődne benne jobban egy radeonos kártya :F :R :C

(#90) Gyuri27 válasza Dyno (#89) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Sajnos nem. Pedig egy amd chip- amd lap- amd proci- amd vga quarotól elvárható lenne. :DDD
Szerintem.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#91) Vandit. válasza Gyuri27 (#90) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jogos ;]
más:Most olyan spontán kékhalált kaptam,hogy azt hittem a rendszer magára sem talál reboot után.Mitől lehet? :F

(#92) Dyno válasza Gyuri27 (#90) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

igen én is a logikásan ezt kombináltam kis :DDD

(#93) Dyno válasza Vandit. (#91) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Mit csináltál rajta mikor ezt művelte :F

(#94) Vandit. válasza Dyno (#93) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmit :( PH-n írogattam. :D

(#95) Dyno válasza Vandit. (#94) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

húha egy rossz pont a lapnak :O és azóta volt valami furcsa problémája nem lehet hogy angyon megvan húzva :F

(#96) Vandit. válasza Dyno (#95) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Figyi.Ez nem a lap hibája,hanem a trágya 3800-as prockó v. a tápom.Ugyanis a lapnak nem :( lenne,mitől leállni,hiszen 230-as csak az FSB és 42 fokos.Úgyhogy ezt ne fogjuk a lapra. :( ;)

(#97) Dyno válasza Vandit. (#96) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Milyen tápod van :F

(#98) Vandit. válasza Dyno (#97) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

400-as chieftec.

(#99) Dyno válasza Vandit. (#98) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

És az nem lenne elég :F akor mit fog nekem csinálni egy 450es Coolinkel :F

(#100) Vandit. válasza Dyno (#99) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jajjaj.Azt gyorsan cseréld le.Milyen videókarid lesz?Marad a régi?Akkor jó lesz egy 350-es FSP táp. ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.