Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#401) AtHoS válasza AMD Power (#400) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Jelen pillanatban az a legszomorúbb tapasztalatom, hogy áramtalanítás után a rendszeróra valamiért nem megy tovább.

Ma is mikor bekapcsoltam a gépet, hajnal 2-őt mutatott (akörül lett áramtalanítva). Pedig már az elemet is kicsit megmocorogtattam a lapon kikapcsolás után, hátha az a gond.

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#402) eXodus válasza AtHoS (#401) üzenetére

eXodus
(őstag)

Ilyen probléma volt az asus a7v333 lapommal. :D Meg lett utataztatva aztán egy 1éves óramegállós szakasz után újból hibátlanul ment. (azóta is jó :D)

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#403) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

mit tud ez a lap 3d-s alkalmazásokban? - saját int vga-jával?

(#404) AMD Power válasza greatchaos (#403) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Erre én is kíváncsi lennék. Mennyire tuning barát a lap? Stabil...? Nem melegszik nagyon....

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#405) AtHoS válasza AMD Power (#404) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

#1 hsz-t megnézném a helyetekben, ill. írtam még pár hsz-t a tuninggal ill. az IGP-vel kapcsolatban is

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#406) AtHoS válasza eXodus (#402) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Akkor ezekszerint Te sem tudtad meg, hogy mi okozza gondot.

Csak az óra marad úgy ahogy volt, minden BIOS beállítás megmarad.

Végülis kiküszöböltem egy időszinkronizáló progival a problémát, ami XP indításkor elindul, majd miután netről szinkronizálta az időt kilép. (az XP beépített szinkronizálója valamiért nem hajlandó működni, ezért kerestem egy alternatívát)

(#407) Vandit. válasza AMD Power (#404) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem 300-as FSB-t simán vitte.Nagyon jó lap attól függetlenül,hogy én most legyilkoltam. ;]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#408) mr_ricsi válasza Vandit. (#407) üzenetére

mr_ricsi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kicsit nem követtem az eseményeket: már biztos, hogy a lap adta be a kulcsot és nem a procid (memória vezérlője)?

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#409) AMD Power válasza Vandit. (#407) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ezek lennének az ''ellenfelek''.

M2A-VM HDMI
[link]

K9AG Neo2-Digital
[link]

Szerinted?

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#410) Vandit. válasza mr_ricsi (#408) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre még nem is gondoltam. :( :) Lehet,hogy az.

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#411) Vandit. válasza AMD Power (#409) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ááá.Ezek nem ellenfelek :( Nem is kérdés melyik legyen. ;)

[Szerkesztve]

(#412) AMD Power válasza Vandit. (#411) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

És miért is nem azok? :B

(#413) Vandit. válasza AMD Power (#412) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

MSI-t alapból nem vennék,Asust sem és ez jött ki legelőször és ilyenem van,erről biztosan tudom,hogy szupi.A másik 2 meg nem sok embernek van itt a ph-n,miért pont Te akarod tesztelni?Bár,amikor megvettem még csak Athosnak volt ilyen lapja asszem. :F

(#414) AMD Power válasza Vandit. (#413) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nem azért venném természetesen. Az biztos ,hogy eddig szinte csak jót olvastam/hallottam a Gigabyte alaplapokról.

Ennek a lapnak a hátulján alapból ''kint'' van a digit kimenet vagy úgy van megoldva ,hogy PCI slotba kell dugni a ''csatlakozót''.

(#415) AtHoS válasza AMD Power (#414) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

A HDMI kimenet ott csücsül egyből ''hátul'' (hangkimenet is van benne!!!). Ehhez adnak egy HDMI->DVI átalakítót, ha DVI-t szeretne a júzer használni, akkor megtehesse.

(#416) Vincsó

Vincsó
(fanatikus tag)

Sziasztok

Lassan meglesz a lap, milyen procit vegyek bele olyan 30 K-íg :F Melyik jól tuningolható :F :R

MAKE SOME FUCKI'N NOIZE ''Dream as if u live for ever. Live as if u'll die today. The choice is your's.

(#417) AtHoS válasza Vincsó (#416) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Szerintem itt [link] szerezz be egyet vagy vegyél 6000+-osat. Azok mennek 3.2..3.3GHz-et is. Igaz nagyobb is a teljesítményigényük, meg melegedősebbek is talán picivel.

(#418) AMD Power válasza AtHoS (#415) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Akkor ez lesz az én lapom. A ASUS és az MSI Digit megoldása valami szégyen. :W

(#419) Vandit. válasza AMD Power (#418) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Látod-látod.Nem fogod megbánni.Nem hiába győzködtelek nemrég. :) Hogy-hogy nem vettél MSI-t?

[Szerkesztve]

(#420) AMD Power válasza Vandit. (#419) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

A Digit kimenet problémás rajta. Ha nem lenne akkor azt venném.... ;)

(#421) Vandit. válasza AMD Power (#420) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Látod végül csak ilyet veszel? ;) Digit kimenet,így vagy úgy.

(#422) AMD Power válasza Vandit. (#421) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Kénytelen vagyok. Az a baj ,hogy nem szimpatikus nekem ez a gyártó. De aztán lehet ,hogy a megvétel után már az lesz. :B

(#423) Vandit. válasza AMD Power (#422) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért is nem szimpi? :F Nekem sem volt mindig is Abitos voltam,de ez jobb az Abitnál pedig az sem volt rossz.

(#424) FireKeeper válasza AMD Power (#422) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nálam a két favorit gyártó az Abit és a Giga, Asust rühellem, Msi meg csak nem szimpatikus...:D

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#425) AMD Power válasza Vandit. (#423) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Volt már pár MSI lapom és nagyon jók voltak. De ha Gigabyte tudta egyedül értelmesen meg oldani ezt Digit ki mentett arról nem si beszélve ,hogy 10 emberből 6 a Gigabyte alaplapokat ajánlja nekem (nem csag 690G) akkor ez mát biztos nem véletlen. ;)

(#426) Gyuri27 válasza AMD Power (#425) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

nem véletlen :DDD
minden ajánláskor pénzt kapunk :o
sajnos ma már a gyártó nem garancia semmire, csak a lapot kell nézni nem a gyártót ;)

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#427) ftc válasza AMD Power (#425) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Biostar rulez :DDD

(#428) AMD Power válasza Gyuri27 (#426) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Sajnos ebbe van valami. Az létezik, ,hogy az IGP X1250 ami ebben a lapban van gyorsabb mint az én Abit FX 5600 VGA-m? :U

[Szerkesztve]

(#429) Gyuri27 válasza AMD Power (#428) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

lolka bolka :DDD
ami benne van az egy butitott x700, teljesítményben az x300 fölött van picit (+ még az uj két magos proci, mert ebben az esetben az is számít, mert valamelyik ps v vs virtuális tehát a proc számolja azt is) :o

(#430) ftc válasza Gyuri27 (#429) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

butitott X700 inkább kiherélt szószerint...közelebb áll X300-hoz mint X700-hoz.
Ha hasonlitanám teljesitménye X300SE közeli

(#431) Gyuri27 válasza ftc (#430) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

ezt én is tudom, de az amd azt irta illetve az órajele szerint x700 :DDD
de mindegy hogy ragozzuk x300 és kész, egy x2-vel a teljesítménye türhető ;)

(#432) AMD Power válasza Gyuri27 (#431) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Jó mert az én FX 5600 nem ér el ennyi pontot pl a 3DMark06-ban. :B

(#433) Gyuri27 válasza AMD Power (#432) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

még jó :DDD
hagy a markokat a pi...ba, játékot nézzél vele :DDD

(#434) AMD Power válasza Gyuri27 (#433) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Persze azt vágom. De nagyon érdekel, hogy mennyivel lenne gyorsabb vagy lassabb a játékok alatt a FX 5600 után.

(#435) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah sajna elválnak útjaim az AMD-vel.Sok sikert mindenkinek ehhez a jó kis laphoz és köszönök minden segítséget(főleg Athos fórumtársnak) :R Kívánok mindenkinek magas FSB-t, ;]

(#436) Gyuri27 válasza Vandit. (#435) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Megtudhatnánk mi a jövő?

(#437) Vandit. válasza Gyuri27 (#436) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Giga P35 DS3/E6300+Hyper Tx. :)

(#438) AtHoS válasza AMD Power (#434) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Egy kis összehasonlítás nvidia IGP-kkel: [link]

Nézd meg az előtte levő oldalt is, ott a HD gyorsítást tesztelték. (jelen BIOS mellett jobb az nv HD gyorsításra)

(#439) AMD Power válasza AtHoS (#438) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nem rossz. Nem gondltam volna ,hogy mennek ''rajta'' az ilyen játékok.

(#440) Gyuri27 válasza AMD Power (#439) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

azért mert van rajta vs v ps 2db ami virtuális, tehát amit a proci számol :DDD
azért az fx62 meg nem egyszerű :o

(#441) AMD Power válasza Gyuri27 (#440) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Azon varriáltam ,hogy nem veszek most VGA (HD2600XT) hanem egy ideig ennek a IGP-t fogom használni. 200FPS-t biztos foogk kapni a 2008-s játékokban. :C

(#442) AtHoS válasza AMD Power (#441) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Én jelen pillanatban így vagyok én is. Igaz, játék egyenlőre képben sincs.

(#443) AMD Power válasza AtHoS (#442) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nem szeretnéd tesztelni egy kicsit a játékok alatt? :B

(#444) Vincsó

Vincsó
(fanatikus tag)

Sziasztok

Felmerült bennem még kérdés.... szóval érdemes venni Geil Ultra ramot vagy elég a 800 MHz-es is :F Van a két ram közt annyi különbség hogy realizálódik a 6K pluszköltség? Jah, 2GB-ről van szó.

MAKE SOME FUCKI'N NOIZE ''Dream as if u live for ever. Live as if u'll die today. The choice is your's.

(#445) Gyuri27 válasza AMD Power (#443) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

hidd el a kicsit régebbi játékok mennek azon :DDD
addig ki birod vele még nem jön az ati uj szériája, addig gyülik a lé és veszel valami tutit :DDD

Vincsó: jelenleg a geil ramok főként két csoportra oszlanak value - ultra. Mind kettőből van 800-s. Tehát akkor mi a kérdés?

[Szerkesztve]

(#446) AtHoS válasza AMD Power (#443) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Nemigen van időm/kedvem játékokkal variálni.

Quake3 alatt teszteltem, azt olvashatod a linkelt tábálazból. FEAR-ről és CS:S-ről linkeltem tesztet pár hsz-al visszább. Ha azok futnak jól, akkor ahhoz már lehet viszonyítani. Na meg az #1 hsz-ben van több link is a 690-es chipset tesztekről, amiben jópár játék teszt is van (bár arra nem emlékszem, hogy a játékbeállítások a várható IGP teljesítményhez voltak é igazítva)

(#447) Vincsó válasza Gyuri27 (#445) üzenetére

Vincsó
(fanatikus tag)

Nos akkor a 800MHz-s Value ÉS a 800MHz-s Ultra között vacillálok. Szóval megér a kettő közti teljesítmény különbség 6K-t, és ez miben érezhető? Bocsi, eléggé félreérthető volt miután végíg olvastam :F :DDD

(#448) Gyuri27 válasza Vincsó (#447) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Rossz a kérdés!
Milyen ramot vegyek ha x pénzem van és szeretném/nem szeretném húzni a rendszert?
;)

(#449) Vincsó válasza Gyuri27 (#448) üzenetére

Vincsó
(fanatikus tag)

OK :DDD

Szóval... szeretném húzni nyilván ;] Pénzem végülis mindkettőre lenne de az ember mindíg az olcsóbbat választja ha teheti ;) Megéri a drágább? :D

(#450) Gyuri27 válasza Vincsó (#449) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Akkor én innen a ph-ról rendelnék Bandit-tól v Hammontól adata extreme edition 800+ micron chipes ramokat. Ára kb 23k (+ posta ha kell) :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.