Igen stabilnak nez ki igazabol ez folott csak teszt idejere megyek 2800mhz mindenre eleg.
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

Igen stabilnak nez ki igazabol ez folott csak teszt idejere megyek 2800mhz mindenre eleg.

Holnap én is eljátszom kicsit a konfiggal, ma csak kis kábel rendezgetésre, BIOS-szal való ismerkedésre jutott idő.
(2650-en jár a CPU 1,275V-al, a memóriák valahol 870 környékén 2V-al.)
[ Szerkesztve ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Ez mit jelent hol tartasz??

Igazából sehol, nem volt türelmem pepecselni, majd talán később. Egy valamiben nem vagyok biztos, a DDR voltage-nél az 1,8V-hoz adja a lap a kiválasztott értéket?

Hy papa most nezem te is harkanyi vagy??
Igen ahoz az ertekhez adja hozza.
[ Szerkesztve ]

Igen, az is. 
Akkor mégiscsak jól láttam. 

Egy kis mai tuning:
[link]
Tesztek:http://borokafa.fotoalbum.hu/index * http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2163739

Nem rossz, mindjárt nekiállok én is. 

Van hozzá még ez is:
[link]
Tesztek:http://borokafa.fotoalbum.hu/index * http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2163739

Üdv!
Most vettem gépet egy ilyen alaplappal szerelve. Olyan gondom lenne, hogy az Everest (3.80.905-ös verzió) a DDR2-800-as memória órajelét csak 752Mhz-nek látja 800Mhz helyett, illetve a +2,5 V helyett csak 1,89 V-ot ír. F3-as BIOS van rajta. Mi lehet a gond? A CPU-Z 1.4.2-es is 752Mhz-nek látja.
A gépem adatai:
GIGABYTE GA-MA69G-S3H alaplap
AMD Athlon 64 X2 6000+ proci
2GB DDR2 800Mhz ram
GIGABYTE HD3870 512 GDDR4 videókártya Smile
Chieftech 400W-os táp
SAMSUNG 400GB vinyó
Lehet, hogy már említve volt a fórumban a probléma, de nemigazán volt időm átolvasgatni. A válaszokat előre is köszi ;).

Azért látja csak annyinak, mert csak annyival teker a memória. Minek adtál 2,5V-ot? 
Milyen memória modulokról van szó?

SOS!!!
mennyi idő a bios update mert már 10 perce teker a floppy
mit csináljak?

Tedd fel a 4.20-ast... egyrészt, másrészt azért ír annyit az Everest, mert annyin is megy a RAM.
3000/400=7.5 => 7.5~8 => 3000/8=375 => "DDR2-750"
Szerk.: Jut eszembe, 2.5V a DDR feszültsége, a DDR2-é elvileg 1.8V, de 2.0-2.1V-ot ajánlott beállítani, 2.5V viszont inkább szalonnasütéshez vagy kukoricapattogtatáshoz kellhet...
tormy: Sz@r a lemez, Windows alól kellett volna frissíteni, próbáld megszakítani és keríteni egy jó lemezt, ha csak restarttal megy a dolog akkor imádkozz hogy elinduljon, különben viheted vissza gariban...
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Hy a ramot nem feszel kell huzni ez nem villanymotor hogy tobb fesz akkor jobban porog.

Ez tetszik.
Ha valóban annyit kaptak a RAM-ok, akkor még csoda, hogy mennek.

Minden alapon van, én semmihez nem nyúltam hozzá.
DDR2 800-as GoodRam márkájúak.
Az everestből néztem a feszültség értékeket, és ez az egy volt, ami nagyon eltért.
A RAM-oknál viszont a modul feszültségére 1.8 -at ír.
Értem én, hogy annyin megy, de nem 800Mhz-en kellene mennie?
u.i.: bocs a tudatlanságomért 

Erdekes lehet mivel max 2,4V alithato be ha jol remlik,lehet csak +0,25 akart irni.
radix
Keves az olyan proci amivel pont 800on megy a ram.
[ Szerkesztve ]

Most már minden világos, szerencsére nem lett belőle grill party. Én is +0,6V-ra emlékszem, mint maximum pluszban adható fesz.

Te teszteltem az ultra ramokat es szinte kottara ugyan annyit megy mint a value mivel ugyanazon evbe ugyanazon heten keszultek szerintem egy szitazas lehet.
A tied mikori gyartas?
[ Szerkesztve ]

CPU-Z szerint 2006/27. hetiek a cimborák. 
[ Szerkesztve ]

Akkor a tied is ugyan az valahol 1000 kornyeken lehet stabilizalni es 1040 korul bedobja az unalmast.

Holnap délelőtt kiderül, legyen igazad.

Ehh, kicsit eltévedtetetek.
Az Everest 2.5V-tal a memória feszültségét jelölte, de nem értékként, hanem megnevezésként. De mint írta is radix 1.89V-ot mutatott mellette az Everest.
Egyébként az 1. HSZ-vége felé a 4. pontban (ezt azthiszem valahogy nyomatékosítani kellene a hozzászólásban) írva is vagyon, hogy a memóriafesz elnevezése az Everest 4.10.1086-os verziójától kezdve megkapta a DIMM nevet a (igaz ez nem volt beleírva) 2.5V megnevezés helyett.
Sajnos a memóriával kapcsolatban a felhasználók nagyon nagy része azt sem tudja mi az az órajel ill. aki tudja mi az, azok közül meg rengetegen azt hiszik, hogy ami rá van írva a modulra sebesség azon üzemel a memó bármilyen proci legyen is használva a lapban.
Pedig valahogy azt kellene tudatosítani az emberekben, hogy az bizony nem más, mint a gyártó által meghatározott feszültség mellett garantált működési sebesség.
Na mindegy. Végülis azért van a fórum, hogy a műszaki paraméterekben elveszett embereket rávezessék a tapasztaltabbak a megfelelő látásmódra.
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

Nekem 2,1V-ra van állítva a fesz.
EasyTune 5-el a proci nekem +10-ot megy, és ennyit emel a meórián is, azaz 880mhz.
Nekem itt a vége de a proci miatt.

Hy lehet azzal tovabb is emelni mindt 10% csak csak nyisd ki az ablakot es csakugy sorakoznak a bealitasok egymas utan akar 100% is tudnal huzni vele.

Na hogyhalad a tuning??

Nem használtam régi everestet, ezért nem tudtam.
(#2026) nesa: még sehogy, majd most állok neki. 
[ Szerkesztve ]

2800-on 1,3V-al megy a CPU, a memóriák 2,1V-ot kapnak, 910-en járnak kb (CL5), orthos futott 25 percig, nem volt hiba. Egy érdekes jelenség fogadott BIOS-ban, világító pixelek jelenteke meg mindefelé. Nem TFT monitorom van, azóta viszont helyre állt a rend. Nem tuningoltam még int. VGA-s rendszert, ezért vagyok ilyen tudatlan. 
[ Szerkesztve ]

Hi
Kingmax 800-as ramom van és ahogy olvastam ezek cl4-ben 825-öt mennek cl5-ben pedig 850-et. Az lenne a kérdésem h meik lenne a gyorsabb cl4-ben 825-tel vagy cl5-ben 850-ben?
thx

Hi
Kingmax 800-as ramom van és ahogy olvastam ezek cl4-ben 825-öt mennek cl5-ben pedig 850-et. Az lenne a kérdésem h meik lenne a gyorsabb cl4-ben 825-tel vagy cl5-ben 850-ben?
thx

CL4 940MHz határozottan gyorsabb alternatíva lenne mindegyiknél. 
Szerk.: Ha A8KI5 a kód akkor tuti jól mennek, ha A8KB5 (mint nekem), akkor lehet hogy a CL4 800-ért is meg kell izzadni...
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Az everest szerint:
Modul neve Kingmax KLDD48F-A8KB5
Szal nem fog nagyon 800 fölé menni cl4-ben?
És ha el tud 800-at érni cl4-ben akkor gyorsabb mint a 850 cl5-ben?
Még valami: Nem tudja valaki h a B7.0905.1-es easytune-ban hol van az igp tuningoló menüpont vagy h meik az? Az AGP freki vagy pci freki vag ynincs is?
thx

Ebben a lapban everest szerint szinte nulla a kulonbseg a CL4 es CL5 kozott de csinalok is tesztet hogy tisztan lasd.

Az int. VGA mellett a Brisbane is hozzátesz egy picit. (a G1-es Sempronokról inkább nem mondok semmit...
)

Ha van rá lehetőséged próbáld ki a lapot F2-es vagy F3-as CPU-val is, most nem tudok linkelni (sőt januárig sem), de az előző CPU-m most egy ilyen lapban van, minden 7000 felett van, a késleltetés is jobb egy picit, 45 körül van.
Két hete volt szerencsém beüzemelni egy G1-es Sempron LE-1100-at, 80-100ns-os késleltetés, 4-5000 körüli eredmények Everestben...

De abban kiegyezhetunk hogy birsalmanal nincs erteme eroltetni,nem??
Amugy 4db ramal ugyveszem eszre hogy 2-3% lasult a mem iras -olvasas mas minden talan jobb is .
[ Szerkesztve ]

Nem állítottam az ellenkezőjét. 
Érdekes, én meg kb. ennyi gyorsulásra emlékszem, mikor 2x512MB-ról 2x1GB-ra váltottam. Egyébként édesmindegy, tényleg csak érdekesség kedvéért mondom, már ha ez számot tarthat bárminemű érdeklődésre. 
Mennyi a proc vége?

Nemstabilan 3200 felett 3ghz korul lehet stabilizalni ertelmes feszel de inkabb 2950.

Akkora órajelen már szerintem nincs különbség Windsor meg Brisbane között, majd ha unatkozol linkelsz eredményt?
(nekem 2750 a határ, afelett kell az 1.325V+ fesz, a hőmérséklet meg lazán 65 fölé megy terhelés alatt
)

Epp van 1 tesztem 2950 en

Stimmel, sokkal jobbat max. 3000MHz+-on járatott F3-assal vagy G2-essel lehet elérni, majd egyszer. 

Te jo ez a 4db ram szepis jo is

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

Hofokok hogy alakulnak?? mennyi volt a2db blokk??

Teljesen home made. Két kis kezemmel faragtam. Hőmérsékletet még nem néztem(Win alatt). A System temperature az helyileg hol mér?
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

A CBID-t nem engedi elindulni az AVG, mert trójait lát benne, a CPU-Z nem mér, a RivaTuner szintén nem. Az Everestben nem találtam hőfokot. Egyéb ötlet?

Itt van néhány tuningeredmény F3-al:
[link]

Peddig everestben is vannak hofokok.
Az alaplapi szenzor szerintem valahol feetek kozeleben lehet.
Es igy menyibol jon ki 1 vizhutes?? hogy csinaltad?
Hanyas a cso belso atmeroje??
[ Szerkesztve ]

Üdv
A szg.ház usb csatlakozóit hova kell dugni az alaplapon.Az előző KV8pro-n simán megtaláltam,de ezen nem.
Privire válaszolni illik.http://s4.sfgame.hu/index.php?rec=14577