Hát a ram kezlés javulását láttva azért bízok, benne, hogy a procikat is jobban kezeli. Majd +látjuk.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
Hát a ram kezlés javulását láttva azért bízok, benne, hogy a procikat is jobban kezeli. Majd +látjuk.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

megjött a prockó! 
nem polírozott q6600 rev. B3, alapfeszen 1.3v helyett 1.264v.ot kap a p965-os DS4-től, így is elég meleg terhelve (73fok), a felülete és a magok között kb13-15fok különbség van, egy zalman 9500-ös hűtővel (úgylátszik mamár ez kicsinek számít..), jól szellőző zárt házban. alapon is szépen megy, semmi probléma nem volt, xp simán rájött hogy immár 4 maggal is tud dolgozni. everest sebességmérés tesztjeiben (cpu+fpu) meglepően jól szerepel a c2d-ra majdnem dupláját veri számítási teljesítményben. valahol kicsivel a 4magos xeonok fölött helyezkedik el valszeg a magasabb órajel miatt. most keztem tuningolni, 400-as FSB-n volt az E6400-am, a lap egyébként 470-ig bírja, de most el sem indult 400*8-al, 400*6-on elindult, de a hdd-ket már nem látta, aztán shutdown.
így gyorsban 350-es fsb-vel keztem el szórakozni, ezt úgy látszik szeretni, alapfeszen (1.264v a lap droppolása miatt) 2800-on még stabil a cucc, 3150-nél már kell neki adni egy kis kakaót, most 1.28v-ot kap a laptól prime95 25.2 megy már fél órája, talán jó lesz.. bár néha 82fokig is felkúszik egy-egy mag hőmérséklete!!!
prime alatt a gépem 390w-ot zabál! 
lehet tényleg lesz egy p35-ös lap a mostani helyett, ill vagy víz, vagy valami igennagy, jó hatásfokú procihűtő beszerzése ajánlott. 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''
Hát igen valszeg a p35-el jobban jársz! Kevesebb fesszel megy majd többet, stabilabb feszek, ramkezelés stb.....
Üdv.: Robe
[Szerkesztve]
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
Általános tapasztalatok? Nagy különbség nem érezhető egyenlőre a 2 vs 4mag között? Pl játékok nem gyorsultak? Nem 3DMák-ra gondoltam term. De azért ha mondanál egy eredményt, csak, hogy jobban fájjon a szívem... 

hát sajnos a 1.28v kevésnek bizonyult prime95 25.2 hibázott egy óra után, azóta a gyári 1.3v-ot beállítottam neki valós fesznek így stabil már 1.5órája, a hőfokok felmásztak 87fokig, ekkor a procifelülete 71foknak jelezte a progi!!!
ez akkor fordult elő mikozben ment a prime és közben everest FPU Julia-t számoltattam vele!
ami viszont elég szokatlan, de nagyon örülök neki, hogy egyszerüen nem tud belassulni a rendszer! prime95 alatt egymagos gépen nem sok mindent lehetett csinálni, max lemenni sörözni
2 magnál már lehetett, de egy idő után belassult a rendszer, itt minden úgy megy mintha semmi nem fogná a gépet, dúrva! 
[Szerkesztve]
Ott jön ki, hogy kódol+játszik+tömörít 1xrre! 
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

futtattam egy pcmark 2005-öt, lehet csemegézni!
[link]
Cinebenchet PLS!
A Zalman bordája meleg?

yes sir!
: [link]

meglepő módon nem.. 
everest szerint idle 36fok a felülete a procinak minden energiagazdálkodás off.., magok 46-50 fokosak.
Akkor rosszul kérdeztem...mikor 85 fok akkor milyen?

holnapra megnézem, arra vagy kiváncsi, hogy jól érintkezik-e procival a cooler?
cseles! 
Nem...a proci és kupakja... 

Te szemét kacsa! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Most látom csak h Megvan az új procid!
Alapfeszes tuningot plusz egy végső határt ha küldenél privibe megköszönném, érdekel
UP!
Mellesleg Helkis erőművének is up...

Gigabyte DS3[F10] # E6300@2800MHZ 8] # 2*512/800 Geil Value # MSI 6600GT
1.3V az alapfesz a procinak...1.35öt kap biosba, hogy 1.3 legyen a valós fesz és egyben az alap...itt tartok: [link]
Sima normál cpu fesz beállítással nem néztem...melóból 8 fele érek haza...kb fél 9kor érkezik ez: [link] 1-2 óra a költözés...utána lesz erőm, akkor megy tovább a móka...mivel betesztelt példány lassan a végéhez ér elvileg a proci...az a 6os valójában 7 csak eist c1e be van/volt kapcsolva...
[Szerkesztve]

Hi!Nekem minden ismerősőm ezt a lapot alálja egy e4300as proci alá!Tényleg ez a tőkéletes lap 20ezres kategoriában?
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
Sztem igen ha a DS3-ra gondolsz (DS4 se rosszcsak tuningban nem tud többet igazán mint a DS3, sőt...). De valószínűleg elfogult vok picit. 

4 részletben kezdi?
Höhö ilyen házam van! Nagyon állat ''kis lanpartys'' házikó! 
Nekem E4300 + S3 van, és szupi.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

naná ! 

A ''SATA Port-3 Native Mode'' kinek mire van állítva? Én most állítottam Enabled-re ahol is nem emulál IDE eszközt sata csatlakozón! Ezt nem értem, hogy alapból miért Disabled-re van állítva!? Meg még az nem világos, hogy ez a beállítás érvényes-e a sárga (ICH8) csatira is?

''Egy jó éjt csókra gondoltál…? - Nem, én egy jó éjt dugásra gondoltam…!!!”

#1 hozzászólás? 

Érdekes, de a kérdésemre ott sincs válasz! Ügyi vagy, hogy észrevetted az 1# hozzászólást, de én azt már vagy 50X átolvastam, és azután kérdeztem!
[Szerkesztve]
Csak.
Szted hány portos a jmicronos sata vezérlő? 2 igaz? 0-3ig hogy lehet akkor jmicron?

Mert én a jmicron-t használom, és amiota natív a sata simán másol 60mb/s-al, ez eddíg nem volt ilyen magas, és az egész gép is meglepően gyors, az outlook sem rendetlenkedik már, valamint a win sem ír ki amolyan ''nem sikerülta késleltetett írás....bla...bla...bla'' szöveget! 
Ott más volt a baj... 

Más baj nem volt csak ezt állítottam! 

Jobb lett a másolás? Akkor most melyikbe dugtad a winyót? A narancssárgába? Meg bekapcsoltad a SATA Port-3 Nativ Mode-ot? Kipróbálom én is...

Nem, én a lilát használom, a sárgával gondjaim voltak, bár most nativ modban lehet, hogy a sárgával is menne, de most nincs kedvem kipróbálni! Lényeg, hogy jól müxik! 

Köszi!Azért még a vásárlás elött jobban körülnézek!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
Ütközésre gondolok...Jmicron kontra ICH8....
Az inteles vezérlő nálam gyorsabb, mint a jmicron...natív vackot kapcsolgatva se történt egy vezérlőnél se semmi...vmi nálad fogta a sávszélet...
Anno pl nálam egy rendszer karbantartás rakott helyre mindent...cccleaner, o&o defrag, registry cleaner...
De tapasztaltam olyat is, hogy lehúztam az ide cuccost és gyorsabb lett a boot és a másolás is...teszt progikkal néztem nem TC-vel...mivel annál nagyon számít, hogy milyen adatot hova másolsz vagy épp múúúvolsz...szal téves infót kapsz...
HDtach, everest progival nézted hogy gyorsabb vagy csak TC?
[Szerkesztve]

Üdv!
Bajban vagyok. Igaz már régóta zavar, de mivel nem kellet a meghajtóm, így nem próbáltam megoldani. A gond az, hogy a gép gyakran elveszti az egyik 500as wincsit sokszor induláskor ha meg mégis megy akkor XXperc múlva XP alatt(akadozást okozva) és néha a Master wincsit, de ezt csak induláskor. 2db 500as Maxtor és egy 300as Maxtor (Master) van. DS3mas lapomban F12es BIOS üzemel. Lehet hogy ez a hiba forrása? A kábeleket megnéztem, másik configban elsőre mentek. Valaki hallot valami gondot az F12vel kapcsolatban? Downgrade-eljem F11re vagy alá?
GA
Próbáld meg régebbi bios-szal...F10 pl.

képzeljétek múltkor hogy jártam:
beraktam haverom E6300asát a gépembe és egy deka tuningot nem engedett, semmit. (ha húztam winbootnál fagyi, alapon tökéletes)
haverom abit ip35jében pedig 1.4Von vitte a proci a 490MHzes FSB-t.
előfordulhat hogy az én lapom csak max 333MHz FSB-t tud?(most annyin megy ez E4300)
ja, másik: E6300 TAT-tal nézve max 55fokos volt, az E4300viszont 10-15mp alatt felmegy 90fokra, ahol már be is riaszt a bios. lehet hogy ezen a procin nem érintkezik rendesen a kupak a mag tetejével? 
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)
Hy all!
Egy 965P-DS3-ba beledobtam 4×512mb 800mhz cl5 Geil value ramot (2×1gb-s kit). 2 memot 667-esnek lát míg a másik 2-t 800asnak. Miért van ez? valahogy lehet orvosolni?
Elado cuccok --► http://href.hu/x/d7en

RE! (
) 
Mostanában sokat megy a gép letöltéskor / feltöltéskor üresbe, játszani meg nem játszok tehát a tuningot levettem (+ bekapcsoltam azt a ''vmit'' igy most 1.6on fut idle ), minden bealitva alapra ( proci fesz 1.2V ) De azért néha 1 kis plusz többlet teljesitménynek örülnék és megprobaltam bekapcsolni biosba azt a gyari tuningot ( ami aszem ha terhelem 50FSB-t kéne dobnia FULL THRUST ) de sajnos nem megy....
mitől lehet ez? egyáltalán nem változik semi 
_--=*Every day I see my dream*=--_--=*VW*=--_--=*RealTrillMusic!*=--_Autó kozmetika - Polírozás felső fokon: "http://5mp.eu/web.php?a=polirmasters" No Pain, No gain

hi!
Ezt a 101mhz-es pci-e trükköt kifejtenéd? 
_--=*Every day I see my dream*=--_--=*VW*=--_--=*RealTrillMusic!*=--_Autó kozmetika - Polírozás felső fokon: "http://5mp.eu/web.php?a=polirmasters" No Pain, No gain
Nekem is ilyen lapom van nagyon állat 3150Mhz en megy benne egy e6300 fesz emelés nélkül!

ez elég furcsa...
linkelj egy képet róla
333as fsb az vicces lenne...
Sajna ilyen van...többen panaszkodtak is miatta...

hy all
van 1 gigabyte 965p ds3 , 1db 1gb a-data memoria , inel core duo2 e6320 procim
pioner 111d dvd irom asszem és olyat scinal hogy dos-ba ovlasa a lemezeket meg csökentet modban is de normal modu windows inditasnal nem olvasa a lemezeket fell ismeri a meghajtot de nem ovlas be semmit ja és ha felltesszem az alaplapi cd röl a scsi drivert akkor meg le törli a dvd meg hajtot és nem ismeri fell sehogy se cask ha letörlöm a scsi raid drivert ... pls valaki help
Ha üzletről van szó Légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
Nem tudok képet linkelni, mert haver gépéről van szó. A lényeg az hogy cpu-z-be és everestbe is azt írja 2 memóra hogy 667-es, míg a másik két teljesen ugyanolyanra azt hogy 800-as. Persze mennek 833-on 5-5-5-15-be, de akkor is fura.

értelek
ramra rá van írva, hogy 800-as?

konfigom adataimnál kicsit sok hasonlósággal rendelkezünk
szvsz valami szoftveres gond lessz
alcohol és társai??????
Rá! Az én ramom volt nálam semmi ilyen bug nem volt vele ab9-pro-ba...

Sziasztok!
Fogalmam sincs hova lehetne ezzel a problémával fordulni, de mivel ilyen lapom van megpróbálom itt.
Tegnap szereltem össze a nevem alatt szereplő gépet. Fölraktam a winfost, semmi gond. Aztán beraktam egy SMC wireless PC adaptert, és amikor indítom a gépet se kép se hang. A gép elindul, de a monitor led-e narancssárgán vílágít. Kivettem a kártyát most megint megy. (Ezeket a sorokat laptopról írom) Lécci segítsetek.
THX