Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#451) Qru válasza 1face (#449) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát a ram kezlés javulását láttva azért bízok, benne, hogy a procikat is jobban kezeli. Majd +látjuk.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#452) helkis válasza helkis (#445) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

megjött a prockó! :R

nem polírozott q6600 rev. B3, alapfeszen 1.3v helyett 1.264v.ot kap a p965-os DS4-től, így is elég meleg terhelve (73fok), a felülete és a magok között kb13-15fok különbség van, egy zalman 9500-ös hűtővel (úgylátszik mamár ez kicsinek számít..), jól szellőző zárt házban. alapon is szépen megy, semmi probléma nem volt, xp simán rájött hogy immár 4 maggal is tud dolgozni. everest sebességmérés tesztjeiben (cpu+fpu) meglepően jól szerepel a c2d-ra majdnem dupláját veri számítási teljesítményben. valahol kicsivel a 4magos xeonok fölött helyezkedik el valszeg a magasabb órajel miatt. most keztem tuningolni, 400-as FSB-n volt az E6400-am, a lap egyébként 470-ig bírja, de most el sem indult 400*8-al, 400*6-on elindult, de a hdd-ket már nem látta, aztán shutdown. :( így gyorsban 350-es fsb-vel keztem el szórakozni, ezt úgy látszik szeretni, alapfeszen (1.264v a lap droppolása miatt) 2800-on még stabil a cucc, 3150-nél már kell neki adni egy kis kakaót, most 1.28v-ot kap a laptól prime95 25.2 megy már fél órája, talán jó lesz.. bár néha 82fokig is felkúszik egy-egy mag hőmérséklete!!! :Y prime alatt a gépem 390w-ot zabál! :Y
lehet tényleg lesz egy p35-ös lap a mostani helyett, ill vagy víz, vagy valami igennagy, jó hatásfokú procihűtő beszerzése ajánlott. ;)

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#453) robekri válasza helkis (#452) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen valszeg a p35-el jobban jársz! Kevesebb fesszel megy majd többet, stabilabb feszek, ramkezelés stb.....

Üdv.: Robe

[Szerkesztve]

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#454) Qru válasza helkis (#452) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Általános tapasztalatok? Nagy különbség nem érezhető egyenlőre a 2 vs 4mag között? Pl játékok nem gyorsultak? Nem 3DMák-ra gondoltam term. De azért ha mondanál egy eredményt, csak, hogy jobban fájjon a szívem... :D

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#455) helkis válasza helkis (#452) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

hát sajnos a 1.28v kevésnek bizonyult prime95 25.2 hibázott egy óra után, azóta a gyári 1.3v-ot beállítottam neki valós fesznek így stabil már 1.5órája, a hőfokok felmásztak 87fokig, ekkor a procifelülete 71foknak jelezte a progi!!! :Y ez akkor fordult elő mikozben ment a prime és közben everest FPU Julia-t számoltattam vele! :DDD ami viszont elég szokatlan, de nagyon örülök neki, hogy egyszerüen nem tud belassulni a rendszer! prime95 alatt egymagos gépen nem sok mindent lehetett csinálni, max lemenni sörözni :D 2 magnál már lehetett, de egy idő után belassult a rendszer, itt minden úgy megy mintha semmi nem fogná a gépet, dúrva! :R

[Szerkesztve]

(#456) robekri válasza Qru (#454) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ott jön ki, hogy kódol+játszik+tömörít 1xrre! :DDD

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#457) helkis válasza Qru (#454) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

játékok alatt nem vettem észre gyorsulást, eddig is minden ment maxon 1280x1024-ben, hála isternnek, amiben igazából lett változás az itt van pl.: [link]
és az erő sötét oldala: [link] ;]
globális felmelegedés, comming! :))

(#458) helkis

helkis
(PH! addikt)

futtattam egy pcmark 2005-öt, lehet csemegézni! :R [link]

(#459) robekri válasza helkis (#458) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Cinebenchet PLS!

(#460) Gorneck23 válasza helkis (#455) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A Zalman bordája meleg?

(#461) helkis válasza robekri (#459) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

yes sir! :R : [link]

(#462) helkis válasza Gorneck23 (#460) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

meglepő módon nem.. :F
everest szerint idle 36fok a felülete a procinak minden energiagazdálkodás off.., magok 46-50 fokosak.

(#463) Gorneck23 válasza helkis (#462) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Akkor rosszul kérdeztem...mikor 85 fok akkor milyen?

(#464) helkis válasza Gorneck23 (#463) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

holnapra megnézem, arra vagy kiváncsi, hogy jól érintkezik-e procival a cooler? :)) cseles! :R

(#465) Gorneck23 válasza helkis (#464) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem...a proci és kupakja... :D

(#466) harkai válasza Gorneck23 (#465) üzenetére

harkai
(kvázi-tag)

Te szemét kacsa! ;]
Most látom csak h Megvan az új procid!
Alapfeszes tuningot plusz egy végső határt ha küldenél privibe megköszönném, érdekel :) UP!
Mellesleg Helkis erőművének is up... :DD :C

Gigabyte DS3[F10] # E6300@2800MHZ 8] # 2*512/800 Geil Value # MSI 6600GT

(#467) Gorneck23 válasza harkai (#466) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

1.3V az alapfesz a procinak...1.35öt kap biosba, hogy 1.3 legyen a valós fesz és egyben az alap...itt tartok: [link]
Sima normál cpu fesz beállítással nem néztem...melóból 8 fele érek haza...kb fél 9kor érkezik ez: [link] 1-2 óra a költözés...utána lesz erőm, akkor megy tovább a móka...mivel betesztelt példány lassan a végéhez ér elvileg a proci...az a 6os valójában 7 csak eist c1e be van/volt kapcsolva...

[Szerkesztve]

(#468) Hobli1988

Hobli1988
(fanatikus tag)

Hi!Nekem minden ismerősőm ezt a lapot alálja egy e4300as proci alá!Tényleg ez a tőkéletes lap 20ezres kategoriában?

Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k

(#469) Qru válasza Hobli1988 (#468) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sztem igen ha a DS3-ra gondolsz (DS4 se rosszcsak tuningban nem tud többet igazán mint a DS3, sőt...). De valószínűleg elfogult vok picit. :D

(#470) robekri válasza helkis (#461) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:R

4 részletben kezdi?

(#471) robekri válasza Gorneck23 (#467) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Höhö ilyen házam van! Nagyon állat ''kis lanpartys'' házikó! :DDD

(#472) ollie válasza Hobli1988 (#468) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem E4300 + S3 van, és szupi.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#473) helkis válasza robekri (#470) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

naná ! :))

(#474) fer

fer
(senior tag)

A ''SATA Port-3 Native Mode'' kinek mire van állítva? Én most állítottam Enabled-re ahol is nem emulál IDE eszközt sata csatlakozón! Ezt nem értem, hogy alapból miért Disabled-re van állítva!? Meg még az nem világos, hogy ez a beállítás érvényes-e a sárga (ICH8) csatira is? :F :(

''Egy jó éjt csókra gondoltál…? - Nem, én egy jó éjt dugásra gondoltam…!!!”

(#475) Siriusb válasza fer (#474) üzenetére

Siriusb
(őstag)

#1 hozzászólás? :)

(#476) Gorneck23 válasza robekri (#471) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:DDD :R

(#477) fer válasza Siriusb (#475) üzenetére

fer
(senior tag)

Érdekes, de a kérdésemre ott sincs válasz! Ügyi vagy, hogy észrevetted az 1# hozzászólást, de én azt már vagy 50X átolvastam, és azután kérdeztem!

[Szerkesztve]

(#478) Gorneck23 válasza fer (#474) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Csak.

Szted hány portos a jmicronos sata vezérlő? 2 igaz? 0-3ig hogy lehet akkor jmicron?

(#479) fer válasza Gorneck23 (#478) üzenetére

fer
(senior tag)

Mert én a jmicron-t használom, és amiota natív a sata simán másol 60mb/s-al, ez eddíg nem volt ilyen magas, és az egész gép is meglepően gyors, az outlook sem rendetlenkedik már, valamint a win sem ír ki amolyan ''nem sikerülta késleltetett írás....bla...bla...bla'' szöveget! :R

(#480) Gorneck23 válasza fer (#479) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ott más volt a baj... ;)

(#481) fer válasza Gorneck23 (#480) üzenetére

fer
(senior tag)

Más baj nem volt csak ezt állítottam! :U

(#482) kumpl válasza fer (#481) üzenetére

kumpl
(fanatikus tag)

Jobb lett a másolás? Akkor most melyikbe dugtad a winyót? A narancssárgába? Meg bekapcsoltad a SATA Port-3 Nativ Mode-ot? Kipróbálom én is...

(#483) fer válasza kumpl (#482) üzenetére

fer
(senior tag)

Nem, én a lilát használom, a sárgával gondjaim voltak, bár most nativ modban lehet, hogy a sárgával is menne, de most nincs kedvem kipróbálni! Lényeg, hogy jól müxik! :C

(#484) Hobli1988 válasza Qru (#469) üzenetére

Hobli1988
(fanatikus tag)

Köszi!Azért még a vásárlás elött jobban körülnézek!

Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k

(#485) Gorneck23 válasza fer (#481) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ütközésre gondolok...Jmicron kontra ICH8....

Az inteles vezérlő nálam gyorsabb, mint a jmicron...natív vackot kapcsolgatva se történt egy vezérlőnél se semmi...vmi nálad fogta a sávszélet...

Anno pl nálam egy rendszer karbantartás rakott helyre mindent...cccleaner, o&o defrag, registry cleaner...
De tapasztaltam olyat is, hogy lehúztam az ide cuccost és gyorsabb lett a boot és a másolás is...teszt progikkal néztem nem TC-vel...mivel annál nagyon számít, hogy milyen adatot hova másolsz vagy épp múúúvolsz...szal téves infót kapsz...

HDtach, everest progival nézted hogy gyorsabb vagy csak TC?

[Szerkesztve]

(#486) G.A.

G.A.
(fanatikus tag)

Üdv!
Bajban vagyok. Igaz már régóta zavar, de mivel nem kellet a meghajtóm, így nem próbáltam megoldani. A gond az, hogy a gép gyakran elveszti az egyik 500as wincsit sokszor induláskor ha meg mégis megy akkor XXperc múlva XP alatt(akadozást okozva) és néha a Master wincsit, de ezt csak induláskor. 2db 500as Maxtor és egy 300as Maxtor (Master) van. DS3mas lapomban F12es BIOS üzemel. Lehet hogy ez a hiba forrása? A kábeleket megnéztem, másik configban elsőre mentek. Valaki hallot valami gondot az F12vel kapcsolatban? Downgrade-eljem F11re vagy alá?
GA

(#487) Gorneck23 válasza G.A. (#486) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Próbáld meg régebbi bios-szal...F10 pl.

(#488) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

képzeljétek múltkor hogy jártam:

beraktam haverom E6300asát a gépembe és egy deka tuningot nem engedett, semmit. (ha húztam winbootnál fagyi, alapon tökéletes)
haverom abit ip35jében pedig 1.4Von vitte a proci a 490MHzes FSB-t.
előfordulhat hogy az én lapom csak max 333MHz FSB-t tud?(most annyin megy ez E4300)

ja, másik: E6300 TAT-tal nézve max 55fokos volt, az E4300viszont 10-15mp alatt felmegy 90fokra, ahol már be is riaszt a bios. lehet hogy ezen a procin nem érintkezik rendesen a kupak a mag tetejével? :F

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#489) Brumi˘

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Hy all!

Egy 965P-DS3-ba beledobtam 4×512mb 800mhz cl5 Geil value ramot (2×1gb-s kit). 2 memot 667-esnek lát míg a másik 2-t 800asnak. Miért van ez? valahogy lehet orvosolni?

Elado cuccok --► http://href.hu/x/d7en

(#490) Balupapa

Balupapa
(fanatikus tag)

RE! ( :O ) :D

Mostanában sokat megy a gép letöltéskor / feltöltéskor üresbe, játszani meg nem játszok tehát a tuningot levettem (+ bekapcsoltam azt a ''vmit'' igy most 1.6on fut idle ), minden bealitva alapra ( proci fesz 1.2V ) De azért néha 1 kis plusz többlet teljesitménynek örülnék és megprobaltam bekapcsolni biosba azt a gyari tuningot ( ami aszem ha terhelem 50FSB-t kéne dobnia FULL THRUST ) de sajnos nem megy.... :( mitől lehet ez? egyáltalán nem változik semi :O

_--=*Every day I see my dream*=--_--=*VW*=--_--=*RealTrillMusic!*=--_Autó kozmetika - Polírozás felső fokon: "http://5mp.eu/web.php?a=polirmasters" No Pain, No gain

(#491) Balupapa válasza Lidi (#438) üzenetére

Balupapa
(fanatikus tag)

hi!
Ezt a 101mhz-es pci-e trükköt kifejtenéd? :D

_--=*Every day I see my dream*=--_--=*VW*=--_--=*RealTrillMusic!*=--_Autó kozmetika - Polírozás felső fokon: "http://5mp.eu/web.php?a=polirmasters" No Pain, No gain

(#492) Des1gnR

Des1gnR
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem is ilyen lapom van nagyon állat 3150Mhz en megy benne egy e6300 fesz emelés nélkül! :B :B

(#493) tlac válasza Brumi˘ (#489) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

ez elég furcsa...
linkelj egy képet róla

(#494) Gorneck23 válasza horvathkrisz (#488) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

333as fsb az vicces lenne...

Sajna ilyen van...többen panaszkodtak is miatta...

(#495) dvd_R+

dvd_R+
(senior tag)

hy all

van 1 gigabyte 965p ds3 , 1db 1gb a-data memoria , inel core duo2 e6320 procim
pioner 111d dvd irom asszem és olyat scinal hogy dos-ba ovlasa a lemezeket meg csökentet modban is de normal modu windows inditasnal nem olvasa a lemezeket fell ismeri a meghajtot de nem ovlas be semmit ja és ha felltesszem az alaplapi cd röl a scsi drivert akkor meg le törli a dvd meg hajtot és nem ismeri fell sehogy se cask ha letörlöm a scsi raid drivert ... pls valaki help

Ha üzletről van szó Légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#496) Brumi˘ válasza tlac (#493) üzenetére

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudok képet linkelni, mert haver gépéről van szó. A lényeg az hogy cpu-z-be és everestbe is azt írja 2 memóra hogy 667-es, míg a másik két teljesen ugyanolyanra azt hogy 800-as. Persze mennek 833-on 5-5-5-15-be, de akkor is fura.

(#497) tlac válasza Brumi˘ (#496) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

értelek
ramra rá van írva, hogy 800-as?

(#498) Kicsirics77 válasza dvd_R+ (#495) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

konfigom adataimnál kicsit sok hasonlósággal rendelkezünk
szvsz valami szoftveres gond lessz
alcohol és társai??????

(#499) Brumi˘ válasza tlac (#497) üzenetére

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Rá! Az én ramom volt nálam semmi ilyen bug nem volt vele ab9-pro-ba...

(#500) reaper05

reaper05
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Fogalmam sincs hova lehetne ezzel a problémával fordulni, de mivel ilyen lapom van megpróbálom itt.

Tegnap szereltem össze a nevem alatt szereplő gépet. Fölraktam a winfost, semmi gond. Aztán beraktam egy SMC wireless PC adaptert, és amikor indítom a gépet se kép se hang. A gép elindul, de a monitor led-e narancssárgán vílágít. Kivettem a kártyát most megint megy. (Ezeket a sorokat laptopról írom) Lécci segítsetek.

THX

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.