Csak P35öt...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Leonyid84
(kvázi-tag)
Persze, most a Bearlake csipszet a frankó 

Sárpac
(PH! nagyúr)
Ha gondolod tudok adni 965-ös DS4-et olcsóbban is!
Alapfesz alatt a maximumon túl!

1face
(senior tag)
Helló!
P35-ben próbáltad már a 4 memót?
Nincsen problémám az alkohollal! ...de nélküle?!

pmheros
(senior tag)
-a RAM megkapta amit igényelt (ami a cimkéjén van megadva)
-MCH -nak nem adtam +feszt hisz nem tuningoltam (a 7950GT -m így is kihajtja)
-a Dragon RAM tuningjáról semmit nem tudok mert még nem próbáltam
hideg pizza, meleg sör
Nem volt rá lehetőségem....de a német fórumon rengeteg 4*1GB-os tulaj van...nincs panasz...
Amúgy van 4*1-es eredmény az oldalamon...[link]

keszegduda
(őstag)
F4-es BIOS megfelelő, ha nincs vele problémám? DS3P a lap...

RedCat
(fanatikus tag)
SZiasztok!
Nekem usb pendriveról való bootolással van gondom. Több helyen kerestem a neten hasonló problémát de nem találtam, tehát gondolom egyedi a gondom. DS4 3.3-as lapról van szó egy E6420-as procival és 2 GB rammal. A gép szépen megy, miden oké. De ha bedugok egy bootolható pendrive-ot (én csináltam, másik gépen szépen bootol) akkor mintha megfogná a gépet (mintha nem reagálna a gombokra, persze nem mindig), és nem akar bootolni róla. A bios felismeri mert kiírja hogy USB 2.0 dirve-ot talált, látom a pen nevét is. De hiba választom ki F12-vel vagy a biosban hogy róla bootoljon nem történik semmi. Miután elmegy a post screen megáll az egész gép és mintha várna valamire. De semmi sem történik. Ilyenkor a CTRL+ALT+DEL sem segít, mintha lefagyott volna a gép. De ha kihúzom a pendrive-ot akkor életre kel a gép és bebootol a HDD-ről mintha nem is lett volna benne pen. 
Mi lehet a gond? BIOS F9-es, legacy usb bekapcsolva, usb 2.0 engedélyezve. Mást nem tudom mit kellene állítani?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv. RedCat

Sárpac
(PH! nagyúr)
Csináljak Ds4 4*1giga memóval full tesztet neked? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Alapfesz alatt a maximumon túl!

tlac
(PH! nagyúr)
win alatt megy a pendrvie?
jól van bekötve az usb?
f12 után azt hiszem hdd-n belül kell kiválasztani
Sárpac:
csinálj! 
[Szerkesztve]
Nem mind1...

tlac
(PH! nagyúr)
nem mindegy! 
Áááááááááááááááááááááá

Szal jöhet...

RedCat
(fanatikus tag)
Természetesen win alatt tökéletesen megy a pendrive. F12 után vagy ha biosban beállítom hogy róla bootoljon (bios is látja, kiírja a nevét) akkor amikor elkezdené olvasni akkor áll meg az egész rendszer, és addig áll ameddig ki nem húzom.
Több pendrive-ot is kipróbáltam már mind ezt csinálja. Másik gépben tökéletesen bootol a pen...

Rick4
(PH! nagyúr)
én Giannitól még jó másfél hónapja vettem DS3-P-t, akkor adtam érte 28K-t, és ha jól emlékszem, 3 év garis.. 
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

Rick4
(PH! nagyúr)
nem lehet, hogy bootolna arról a pendriveról, csak nincs minden rajta, ezért nem sikerül?
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

tlac
(PH! nagyúr)
ahci meg raid-es dolgok be vannak állítva? (lehet nem szereti)
mit akarsz bootolni?

RedCat
(fanatikus tag)
A pendrive biztos jó, másik gépben bootol. Hiren boot cd-t tettem fel a pendrive-ra. A vinyó beállítás ACHI, a win is így van feltelepítve, talán ez lehet a gond?

tlac
(PH! nagyúr)
próbaképpen kapcsold ki
(mi ez a hiren?)

RedCat
(fanatikus tag)
Ok, majd ma este tudom kipróbálni. A Hiren az egy boot cd tele hasznos utilokkal. Pl patricionáló, tesztelő, file kezelő, partició másoló, backup, virusírtó, stb. programokkal. Még egy mini windows is van rajta. Ha foglalkozol kicsit a saját avgy mások gépeinek javításával, mentésével, esetleg karbantartásával akkor nagyon hasznos.

djxp01
(fanatikus tag)
GA-965P-DS4-hez quad core6600, és 2db 8800GTX mennyire menne jól? procit egy jó memmel meddig lehetne feltolni ? SLi-ben jól menne a két kártya szerintetek ?
tnx előre 

arsenlupin
(fanatikus tag)
''(mi ez a hiren?)''
[link]
Üdv:Arsene

Nortid
(fanatikus tag)
Elvileg rá lehet bírni hogy vigye az SLi-t is, de akkor is az egyik csak 4x-es lenne, nem lenne értelme...
[ Szerkesztve! ]

mikk2000
(őstag)
A boot cd attól boot cd hogy van boot szektora... Nem vagyok benne biztos hogy nem-e az okozza a gondot hogy pont a korrekt indítási rész hiányzik a pendrive-ról. Szerintem formázd le, és tégy valami minimum boot-ot arra a pendrive-ra, és ha így bebootol, akkor a boot cd boot-ja nem lett megfelelően feltéve (feltelepítve) a pendrive-ra.
Ha ez a helyzet, akkor itt találsz kicsit bővebb infót mit kéne tenned:[link]

RedCat
(fanatikus tag)
Köszi, de már írtam hogy másik gépben tökéletes. Próbáltam már síma DOS-t feltenni a penre és arról bootolni, de akkor se bootol. Egyszerűen amikor olvasni kellene a pendrive-ot akkor lefagy a gép és csak akkor megy tovább ha kihúzom a gépből...
Az ACHI beállítást kipróbálom este...

mikk2000
(őstag)
Köszi, de már írtam hogy másik gépben tökéletes
Felületesen olvastam... 
A biosban rémlik valami opció hogy az usb drive-okat kifejezetten úgy kezelje-e, én esetleg ennek az opciónak mindkét állásában megnézném mi újság. Ami linkeltem alul ott látszik az is, hogy nagyobb usb drive-ok esetén nem feltétlenül fog működni a dolog.

djxp01
(fanatikus tag)
Köxi. DE akkor ehhez a combóhoz milyen más megfizethető lapot ajánlanál ami jó lenne tuningra is , és full sebességen menne a két 8800?
Mijjjjez az SLI láz..
Mindenki ezzel xarkodik...
Vegyél Ájemdét...az frankón SLI ready...abba tuti jól fog menni a két GTX.
Igaz nincs olyan AMD jelenleg ami kihajtana 2 GTX-et rendesen... 
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

RedCat
(fanatikus tag)
Na kipróbáltam az ACikapcsolását, de semmi változás. Sőt a biosban több kapcsolót ki illetve be kapcsoltam ami esetleg befolyásoljatja a bootot, de semmi. Egyszerűen leáll a bott amikor a penről kellene olvasni. Én is olvastam hogy nem jó ha nagy a pen, ezért már 2 félével próbálkozom: 2 GB kinston és egy 256 MB Flash Drive-al. Persze egyik se hajlandó bebootolni 
Másik gépben mindkettő tökéletes... Azt hiszem nem fogok penről bootolni, elfogyott az ötlet. Nektek gond nélkül bootol pendrivról?

Siriusb
(őstag)
Nekem sem sikerült régebben összehozni, úgyhogy hagytam. BIOS frissítés meg így is megy pendrive-ról.

tlac
(PH! nagyúr)
én usb-s rackről bootoltam már (linux-ot)
próbáld meg másik usb portra dugni
Mégis jobban menne 16 16, mint 8 8 nem?
3ghz-en sztem már simán...
No de mind1, mert a világ egyik legnagyobb baromsága a 2 karis rendszer...
Hát azért em tudom, hogy egy 3GHz-es X2 kihajtana-e rendesen két GTX-et. De talán... Viszont PCI-E sávszélesség ügyében abszolút igazad van! Meg aban is, hogy baromség az SLI és a CF is.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

mikk2000
(őstag)
Nem bootoltattam még pen drive-ról, sőt a közelemben sincs most ilyen, így nem tudom kipróbálni nálam hogy muzsikál. A boot tényleg kőkemény bios funkció, tehát ahogy irta valaki lejjebb vagy végigdugdosod az összes portot, vagy bios-t cserélgetsz (aztán load setup default). Mindenképpen javaslom hogy hátul is dugd be, tehát az alaplapra közvetlenül, mert a ház usb(2?) kábele ill. azok összeköttetése okozhat problémát. Ha több embernek előjönne a hiba lehetne írni a GB-nek, mert végülis azért készülnek új biosok, mert a felhasználók hibákat jeleznek... de ha egy ilyen effektíve nem szemét lappal problematikus az usb-s boot, akkor feltehetőleg más lappal is előjöhet, ergó ha mész valahová mindenképp legyen nálad CD is... 
Triton 75, elég durván TR XP 120 utánérzés...
[link]
Azért egy összehasonlító tesztre kíváncsi lennék. Látszatra sűrűbb lamellás, mint az xp de az csak nagy légszállításnál baba. Meg réz a heatpipe-ja. Erre nem cserélem le az tuti.
Pedig ez is jól hűtené a SilentPipe-os sz@rságot a DS4-en.
Próbált már vki DS4 rev1-ben Q6600-ot?

Lidi
(fanatikus tag)
Hi !
Skacok az létezik, hogy F12 es biossal rosszabul megy a S3 Rev 3.3 lapom mint az F8 al ?
Igaz F8 hoz kellett a 101Mhz es pci trükk, de úgy ment stabilan alapfeszen 460Fsb vel, most meg visszább kellett vennem 450 re. Ujraindul 3x és alapra áll különben.
[Szerkesztve]
Létezik...
Qru: Nem nagyon olvastam... 

fer
(senior tag)
És olyan létezik, hogy tuningra való átálláskor eltünnek mappák a gépröl?? Nekem épp egy ilyen esetem volt, hogy amikor meghuztam a gépet egy konvertálás elött és nyomtam egy gyors cpu-z - t meg az energiagazdálkodást is gyorsan átállítottam, és akkor szarakodott egyet a gépem, és akkor vettem észre, hogy eltünt a háttérképem, meg az összes ami abba a mappában volt, meg még más is ami a doku-ban volt! De azóta a biosban a sata nativ-ot átállítottam, hogy ne emulálja az IDE-t! Ezt nem értem, hogy alap beállításként miért emulál ide-t? Így most tök gyors lett e gépem, és egyéb más gondok is megoldódtak, mondjuk egy restart után az outlook express, mindíg kiírta, hogy nem lett megfelelően leállítva ..... stb.stb. és már ezt sem írja ki! 
''Egy jó éjt csókra gondoltál…? - Nem, én egy jó éjt dugásra gondoltam…!!!”

helkis
(PH! addikt)
ha minden jól megy holnap fogok! 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

helkis
(PH! addikt)
mi a gáz ezzel a ds4 p965 + Q6xxx-kombóval, kifejtenéd?
előre is köszi! 
[Szerkesztve]
Kíváncsi vagyok rá! Majd írd+ feltétlen ide a tapasztalatokat! Milyen BIOS-od van, stb... de elméletileg kezeli simán a DS4 Rev 1-is.
Lehet többre mennék P35+DDR3-ra váltással, mint egy Q6600-al?! Végülis egyenlőre ezt a telejesítményt sem hsználom ki ami most van... Szted?

helkis
(PH! addikt)
F10-es bios van, +4Gb-ram, 4db sata eszköz, 2db ide + 8800GTS640 + audigy2zs: le lesz tesztelve rendesen, csak a villanyóra el ne olvadjon... 
ha esetleg beszarik akkor, viszont valami P35/DDR2-lap lesz helyete..

helkis
(PH! addikt)
szvsz, egy 8800-as vga-val növelhetnéd legjobban a teljesítményed..
én is csak azért vettem q6600-ot, mert kell a HTPC-mbe a E6400.. 

tlac
(PH! nagyúr)
láttam, nekem is ez volt az első gondolotatom 
ha lapra fújú hűtőt vennék, akkor az a cooler master geminII lenne
Már többen írták, hogy sokkal jobb lap Q proci alá az új chipes generáció...feszek, proci kezelés, ram kezelés...

1face
(senior tag)
Persze, meg olyat is írtak, hogy a P35-ös széria felejthető lesz! 
Nincsen problémám az alkohollal! ...de nélküle?!
Az lesz, csak még kivárom ténylegesen mennyit nyújtanak a Dx10-es játékoknál ezek a kártyák. Meg addigra az áruk is esik szépen... Szóal még egyenlőre nincs vga vásárlás terítéken, majd februárban. De akkor már kell, mert erre várok: [link] Ehhez meg már kevés lesz a 256MB-os 7900GT-m.