Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#301) feka007 válasza horvathkrisz (#300) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sajnos most nem vagyok poénos kedvemben, nincs vevő a lapra, pedig jó lenne már túladni, addig nincs meg a (P35)DS3P-m :D Na mind1, akkor bocs ezért a kis felindulásért ;)

[Szerkesztve]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#302) kumpl válasza tlac (#297) üzenetére

kumpl
(fanatikus tag)

Mármint bioscsere után? Nem csak load..., hanem cmos resetet is. a meleg nem számít, mert nem napok, hanem percek alatt derült ki minden hiányosság... 1 órakor régi biosszal jó volt, aztán új biosszal 5 perc múlva már nem, a netről leszedett régi biosszal, rá 5 percre jó, de nem úgy, mint szokott...

(#303) tlac válasza kumpl (#302) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

igen

mivel szoktál bios-t cserélni?

(#304) kumpl válasza tlac (#303) üzenetére

kumpl
(fanatikus tag)

@bios a giga gyári win alól működő cuccával...

(#305) Goldmen75

Goldmen75
(őstag)

Na asszem BIOS cserét nem fogok végezni, inkább ha oda jutnék, eladom lapom s veszek másikat:D
Elég tortúra volt a tuning hadművelet, nincs kedvem elcseszerinteni a jó kis lapom...
:D

www.cgroup.hu (from Pécs)

(#306) tlac válasza kumpl (#304) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

legújabbat használd

(#307) Qru válasza Goldmen75 (#305) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én is idegenkedtem elősször a BIOS frissítéstől, de azóta 3150MHz-et megy alapfeszen, míg előtte csak 1,375V-al ment.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#308) robekri válasza Qru (#307) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom mit kell ettől félni!:F BIOS képernyőnél END oszt' már mehet is pendriveról a frissítés.

[Szerkesztve]

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#309) Goldmen75 válasza robekri (#308) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Nem idegenkedek, csak itt egy emberke írta, hogy az újabbakkal fagyott meg nem indult, meg roszabb...szal akkor most kinek higgyek uraim?:D

(#310) robekri válasza Goldmen75 (#309) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is geciszar ám a gép! Volt rajta F10-től 12-ig! 2 gig rammal nem megy csipog meg minden! Memvezérlőre gyanakszom.!! :O:O

Le írtam itt egy kis tortúrát, de most nincs kedvem előkeresni!

Üdv.: Robe

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#311) robekri válasza Goldmen75 (#309) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nahh megtaláltam: [link]

(#312) Qru válasza robekri (#308) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pont erre akartam ráreflektálni, hogy elősször idegenkedtem de azóta sokkal jobb/stabilabb lett a rendszerem, szóval no para. :)

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#313) Goldmen75 válasza Qru (#312) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Nézem,neked DS4-ed van!
Nem biztos hogy ugyanúgy viselkedik mint a DS3, bios update után:)
Meg a procid is más mint az enyém:)

(#314) robekri válasza Goldmen75 (#313) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Engem olvastál???

Nem cseréltem ám BIOSt a túrkálás előtt!!!! :((

(#315) Goldmen75

Goldmen75
(őstag)

Nem tudom már ki, hol írta, de kipróba 8x375-ön....sejtésem beigazolódott, el sem indult.
Ez a 298 nálam atom stabil úgy néz ki, azé ez se semmi telj. növekedés. Még a VGA-t megpóbálom kicsit nyúzni, igaz gyárilag húzott(Golden Sample) változat, de még 10-30%-rejlik benne a leírások alapján:)

(#316) Gorneck23 válasza Goldmen75 (#315) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Feszt is adtál a procinak?

(#317) Goldmen75 válasza Gorneck23 (#316) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Persze, ddig is úgy ment!
Még adtam rá kicsit, 1,4 asszem

(#318) Gorneck23 válasza Goldmen75 (#317) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ram szorzó 2 igaz?

(#319) Goldmen75 válasza Gorneck23 (#318) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Az arányra gondolsz?
MIndig igyekszem 800 körül maradni!!!!!:)

(#320) Qru válasza Goldmen75 (#319) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mik a pontos beállítások?
(Akkor nem kéne találgatni/-nunk)

(#321) Goldmen75

Goldmen75
(őstag)

OKés,este leírom,mert most melóban vagyok!

(#322) kumpl válasza tlac (#306) üzenetére

kumpl
(fanatikus tag)

A legújabb mire gondolsz? Biosra? Mert nekem azzal nem megy el 3GHz-en..

(#323) tlac válasza kumpl (#322) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

@bios-ra

(#324) Goldmen75

Goldmen75
(őstag)

Na jó estét!
Képet tudok valahogy beszúrni ide? vagy belinkelni?

(#325) Gorneck23 válasza Goldmen75 (#324) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Smiley-k felett a link...persze ehhez fel kell töltened vhova...

[Szerkesztve]

(#326) Vakegérke válasza Goldmen75 (#324) üzenetére

Vakegérke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ajánlom ezt az oldalt: [link]
Feltöltöd a képet, és a ''Kép'' gombra kattintva előtted a lehetőség. Arra viszont figyelj, hogy elférjen az oldalon. Ha jól emlékszem, akkor 400 pixel még elmegy szélességre.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok...

(#327) robekri

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na uraim az én kis kálváriám okozója a ram! Az 1000es modul 800on is hibázik! :O:O

(#328) Qru válasza robekri (#327) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Másik lapban is? Vagyis a DS3-at nem szereti vagy a modul fo?s

(#329) robekri válasza Qru (#328) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam ment faszán 1 hó-ig , aztán jöttek a fasz csipogások, stb.... Átvittem haver S3-ába és ott is!

Már garciba van a mocsok! :DDD

(#330) Qru válasza robekri (#329) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor megnyugodtam, hogy a lapunk mégis tökéletes. :D Csak ne akarjon az ember 4modult húzni benne, igaz?!. :DD

(#331) robekri válasza Qru (#330) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Brazze most megint befosott a Cerebellum barátom projektje. 4x1 gig micron DQX ddr800as ram! 2x1be 1000ket megy aztán este hívott, hogy 800sem ment az orthos!!!!! Úgyhogy giga elmehet a faszba!!!!!!! :(((:((:(

Még jó hogy ott volt a hibás DDR1000-em mert igen csak vakarózott volna! BIOS szórakozás után se kép se hang, csak ki-be kapcsolt!

[Szerkesztve]

(#332) Qru válasza robekri (#331) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezért nem veszek én se ebbe a lapba 4GB-ot, meg amúgy sem használnám még ki. XP 32bit rulez :D

(#333) F.B.I.

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Segítség kellenne! :R

A proci húzása nem megy mostanában.Eddig az NV7300se karival simán ment 3,0Ghz-et is a gép, alap feszekkel.
Most az új karival ( x1600 ) mindegy milyen beállítást csinálok, ha csak 5Mhz-et emelek, már nincs kép és ilyenkor csak a cmos reset segít :(((
.Minden variációban elindul a gép 1,8Ghz-3,0Ghz-ig, nem csipog össze-vissza csak egyszerűen, nincs kép.Már mindenféle beállítással lőttem a PCI-t ( autó,90-103-ig) de mindig kép nélkül indul a gép.Ha alapon hagyok mindent nincs gond.A kari nincs húzva.Mit állítsak át, hogy legyen kép is a tunning mellé?Tanácstalan vagyok! :O :O

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#334) Gorneck23 válasza F.B.I. (#333) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mindenképp a PCIE frekivel van a gond...nekem akkor csinál ilyet, ha nincs fixálva...

Bios? Bios friss?

(#335) robekri válasza Qru (#332) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na látod én is így vagyok vele! :DDD

(#336) F.B.I. válasza Gorneck23 (#334) üzenetére

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

F10-es.Pontosan a fixálás pl.100-ra állítom és mentem a BIOS beállaítást?Mert eddig így ment az NV-vel hibátlanul, felőjjem műholdnak az ATI kártyát? :F :O

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#337) Sárpac válasza robekri (#331) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

A giga S3 DS3 DS4 sorozat!:D ha jól tudom nem képes 0.6Volt össz túlfesznél többet normálisan kezelni! Ez úgy áll össze ha mondjuk adsz az mch-nak meg az fsbnek 0,1-0,1-et a procnak 0,1et akkor a ramnak max 0,3at adhatsz különben elbaxódik! Volt, hogy +0,6Voltot mértem a memnek azt hittem nem hiszek a szememnek holott 0,3adtam nekik a biosba!Gyorsba lekapcs aztán megint bekapcs és lám 0,3 lett megint! Szal simán kinyírjhatja a memót ha nem figyelsz oda!
Giga 965P sorozat tényleg fos ebből a szempontból!

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#338) robekri válasza Sárpac (#337) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most beszélek Brekkel, hogy p5k-ban mennek a memóim!!! Na de akkor miért ment nálam is egy hónapot, most meg hibázik??? Elegem van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((:((( ddr800on is hibázik! nekem csak két gigem van.

Szerintem egy nagy fos!!! 500 FSB-t sem megy, 4 gigát nem kezel, raid is egy nagy......

Köcce infót.

(#339) Sárpac válasza robekri (#338) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Lassan 2hte megy nálam 4*1Giga memó 2.0Volton DS4-be CL4.4.4.11-be, felülről megy rájuk a friss levegő eddig nincs gondom kopp kopp!500Fsb fehér holló szint 965P-be!
Kis kiegészítés:
A Giga honlapján hírdeti az új kondival így úgy szererelt lapjait amik 6-18* élettartam stb. csak azt nem írja oda, hogy a hő amit elbírnak az majdnem fele az elektrolitos kondikénak és cserélni szinte lehetetlen (All-Solid Capacitor Design)!:DDD

[Szerkesztve]

(#340) Qru válasza Sárpac (#339) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egyre jobban bánom, hogy nem S3-at vettem. :)

(#341) Sárpac válasza Qru (#340) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Mellesleg nem semmi mennyire gyúlékony tud lenni!:D
Ha jól tudom drasztikusan befolyásolja még a páratartalom is!

(#342) Qru válasza Sárpac (#341) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Uhh, keseríts el még jobban... Akkor beszerzek egy poroltót a gépem mellé. :))

(#343) tlac válasza Sárpac (#337) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

ez elég furcsa
főleg, hogy ha a procit is beleszámolod a 0,6-ba (csak az mch és rammal már sokszor túlléptem a +0,6-ot)

én nem vettem észre ilyen hibát, bár nem is figyeltem rá (westlake tapasztalta, de eddig senki nem erősítette meg)

(#344) Qru válasza Sárpac (#337) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor már lehet szétsült volna a cuccom. Vagy ezért nem bootolt szénné feszelve? [link]

(#345) tlac válasza Qru (#344) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

nem hiszem, hogy a feszekkel lenne a gond
inkább a lapnak vagy a procinak sok az 500

(#346) Qru válasza tlac (#345) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ki kéne próbálnom egy másik kitesztelt procival akkor kiderülne melyik a szűk keresztmetszet. A memória tuti nem, az már fix. :D. De nincs lehetőségem se, meg lusta is vok hozzá. Elég bőven egyenlőre a 7x450 CL4-ben, még egy 8800GTX-et is kihajtana, nem hogy a 7900GT-m. :D

(#347) m.lala

m.lala
(kvázi-tag)

sziasztok

végre valahára volt időm egy kis tuningra(giga ds3 rev 3.3, 2*1g kingmax 800 5 5 5 18)

megcibáltam a kis 6400 amat mindent alapra téve 8 as szorzóval 380-as fsb ig jutottam, de szeretném elérni a 400-at minimális feszemeléssel

a kérdésem az lenne minek adjak egy pici plusz feszt?:)

nem szeretném megfőzni bőven elég a teljesítménye, de hajt a kiváncsiság:)

Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

(#348) tlac válasza m.lala (#347) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

procinak

(#349) fer

fer
(senior tag)

Már nem is egyszer leírtam, hogy amióta tettem egy ventit az északi hídra (5volton) azóta megy a tuning rendesen (7 X 430 fsb) kopp-kopp! :C Próbálta már más is rajtam kívül a ventit?

''Egy jó éjt csókra gondoltál…? - Nem, én egy jó éjt dugásra gondoltam…!!!”

(#350) tlac válasza fer (#349) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

nekem a ds4-re van rácsavarova egy 4centis northq venti, de szerintem anélkül is ugyanúgy menne

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.