Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#451) bbchris válasza Dobimaster (#450) üzenetére

bbchris
(senior tag)

Próbáld ha sürgős akkor a DS3 topicban megkérdezni mert alig különbözik a két BIOS egymástól .

(#452) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

beta bios f8c [link]

I'm out.

(#453) bbchris válasza westlake (#452) üzenetére

bbchris
(senior tag)

Atyaúristen mit újítottak még mindig benne ?! :F Ezekszerint még mindig nem stimm benne valami .

(#454) atis6969

atis6969
(újonc)

Sziasztok

Egy kérdés..Lényeges Procihuzás után(c2d6400@3.5ghz)el sem akar indulni a gépem,hiába a bios reset,elem ki,tápok le,meg sem indul,gondolom a lapnak annyi,ment cserére,de ugyanilyet rendeltem helyette,remélem ez nem állando probléma a lappal,mert egyébként a proci tudta ezt a szintet.szerintetek vlmi gyári hibás lehetett a példány,vagy ez lenne a normális?THX :R

(#455) vazimódó válasza atis6969 (#454) üzenetére

vazimódó
(senior tag)

Szia!
Cmos resettel vagy az elem kivételével a lapból nem is próbálkoztál?
Nálam volt olyan hogy csak az elem rövid időre való kivétele,majd visszarakása oldotta meg a problémát.

"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"

(#456) atis6969 válasza vazimódó (#455) üzenetére

atis6969
(újonc)

Szia

Ez volt az elsö lépés.elem ki,tápok le,Sajna semmi válasz, holnap estére remélem kapok újat.Remélem jó válasttás volt ez a lap...És a következövel több szerencsém lesz. :F

(#457) vazimódó válasza atis6969 (#456) üzenetére

vazimódó
(senior tag)

Bocsi elkerülte a figyelmemet. :B
Reméljük a következő lapod jobban fogja bírni a tuningot!
Alapjában véve nem rossz kis lap ez.
Én 24/7 használom 7x500-on a procit és teljesen stabil.

"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"

(#458) atis6969 válasza vazimódó (#457) üzenetére

atis6969
(újonc)

Hát remélem nálam is beválik a következö.szerinted melyik biost érdemes rátenni?

(#459) vazimódó válasza atis6969 (#458) üzenetére

vazimódó
(senior tag)

Sokan az F7-re esküsznek,de nálam tökéletesen bevált az F5d beta is.
Mindegyiket kipróbáltam de végül az F5d beta maradt fenn.Jobb időzítéseken mennek a ramok vele.
F8c beta-val instabil az 500x7.
Próbáld ki őket és majd meglátod melyik válik be leginkább.

(#460) Robi_73 válasza atis6969 (#454) üzenetére

Robi_73
(őstag)
LOGOUT blog

Szia!

Ha esetleg ki-be kapcsolgat, akkor próbáld ki így. [link]

Robi73

(#461) atis6969 válasza Robi_73 (#460) üzenetére

atis6969
(újonc)

köszönöm a jó tippeket,ma kapok egy új lapot,meg procit,de ha sikertelen tuning eredményeként :W fellépne hasonló feltétlen megprobálom ezt a variációt is... :R

(#462) Makk orrú

Makk orrú
(újonc)

Sziasztok !
Nem tudjátok hogyan kell a vezetéknélküli hálózatot kialakítani?
Meg hogy mi kell hozzá?
Mert mi 4 megakrjuk csinálni
Egy faluban élünk olyan 300 méter távolsába egymástól.
vagyis van a hawerunk és aztakarjuk hogy ő nála legyen a körsugárzó vagy mi mert akkor mi bele férnénk minden tag 15-250 méterre vagyunk attól akinél a körsugárzó lenne valaki tud segíteni???

jax

(#463) AMATŐR

AMATŐR
(őstag)

Az everest a Command rate értéknek 2T-t ír ki. Ennél a lapnál lehet ezt az értéket átállítani 1T-re.
Keresem, de nem találom! :(

Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!

(#464) Fundi

Fundi
(újonc)

Siekres új évet Mindenkinek!

Nem működik a hibernálás. Amikor hibernál, és kikapcs, hamarosan magától újraéled a rendszer. Vista oprendszer. Bios F8. Van-e valakinek ilyen tapasztalata? Köszönöm előre is a hozzászólást.

(#465) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

f9 bios final [link]

I'm out.

(#466) vazzz válasza westlake (#465) üzenetére

vazzz
(senior tag)

És ez mit tud?

http://href.hu/x/hf2j

(#467) Blau74

Blau74
(újonc)

Sziasztok!

Én is egy DQ6-os alaplapot néztem ki, de addig nem akarom megvenni, amíg nem tudom, hogy le lehet-e a hátuljáról szedni a hűtőbordát. Azért szeretném tudni, mert nekem Zalman Reserator 2 van és így tuti, hogy nem fog felmenni a lapra. Külföldi honlapokon láttam, hogyan szerelnek fel Zalman hűtőket (szenvedve), de jobb lenne tudni, hogy tuti le lehet-e szedni valahogy.
Válaszotokat előre is köszönöm.

Intel Core 2 Quad Q6600 G0 (3,6Ghz) - ASUS P5K Deluxe - 4X1GB A-DATA Extreme Edition - 2X WD 150 RAPTOR (RAID 0)

(#468) Syron válasza Blau74 (#467) üzenetére

Syron
(kvázi-tag)

Igen le lehet szedni 3csavar és 2 rögzítőpatent fogja. [link]
Ne felejts el a patentok alá valami alátétet tenni, hogy a chipsetborda támasztása ne változzon. Bár lehet, hogy elhanyagolható a különbség de mégiscsak ebbe kapaszkodik.

{Prémium minőségű, szemenként válogatott, őrölt fűszerpaprika(Kalocsai) kapható. Budapesten is átvehető némi átfutási idővel.}

(#469) westlake válasza vazzz (#466) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

hasznalni kell es kesz :D

I'm out.

(#470) Blau74 válasza Syron (#468) üzenetére

Blau74
(újonc)

Köszi Syron!

Akkor tuti, hogy ezt a lapot veszem.

Intel Core 2 Quad Q6600 G0 (3,6Ghz) - ASUS P5K Deluxe - 4X1GB A-DATA Extreme Edition - 2X WD 150 RAPTOR (RAID 0)

(#471) rob210

rob210
(PH! kedvence)

Valaki mondja meg mi a különbség a DS4<--->DQ6 között és akkor délután már egy ilyen ketyeg a gépemben.
/remélhetőleg/

Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)

(#472) Savanya válasza rob210 (#471) üzenetére

Savanya
(PH! addikt)

Tápellátása jobb , alaplapi hang DTS-DOLBY LIVE támogatású , sokkal finomabban állithatóak és magasabbak is a feszek ,4x-es bios

(#473) rob210 válasza Savanya (#472) üzenetére

rob210
(PH! kedvence)

4xes bios ezen mit értesz?
Hm... ezzel most újat mondtál.
Nem dual hanem quadro?
Erre célzol?

Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)

(#474) Gorneck23 válasza rob210 (#473) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Igen arra...amúgy értelmetlen vétel akinek fő szempontja a tuning...

(#475) rob210 válasza Gorneck23 (#474) üzenetére

rob210
(PH! kedvence)

Ezt ugy érted nem tudok vele tuningolni?
Azt olvastam minden cikkben tesztben hogy nagyon jó lap.
Ugyan azt tudja fsb-re mint a DS4 csak jobb minőséget képvisel.
NE tegyétek ezt velem.
Lapot kell vennem és nincs jó alaplap a Proci alá.
VAn egy remek E6400-am és mit tegyek alá:( :W :W :W

(#476) Gorneck23 válasza rob210 (#475) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Meg is válaszoltad, hogy mi miatt nem ajánlottam...''Ugyan azt tudja fsb-re mint a DS4 csak jobb minőséget képvisel.'' Jobb minőség dolgot inkább hagyjuk...jobb a felszereltsége ez inkább helytálló, mert semmivel nem készül jobb cuccokból, mint pl a ds4.

(#477) Savanya válasza rob210 (#475) üzenetére

Savanya
(PH! addikt)

Tuning úgyanúgy megy és ha a DS4-hez hozzáadunk egy közepes hangkarit akkor drágább lessz mint a DQ6 ,amihez már nem érdemes venni .
esetleg érdekel egy DQ6 érdekljődj nálam ...

(#478) bbchris válasza rob210 (#475) üzenetére

bbchris
(senior tag)

Ne aggódj , tök ugyanaz a tuningja mint akár a DS3 vagy DS4 -é , SLettnek DS3-masa van és tökre ugyanazt tudja a DQ6 is . Sőt majdnem a BIOS-a is ugyanaz csak ugye a hangkártya , tápellátás tér el benne . Mindenesetre nem bántam meg hogy megvettem , elég jól remekel . És igaz az is hogy Quad BIOS van benne ugye ez elvileg azt jelentené hogy 4×esen van védve , bár én ehhez nem értek ehhez ott van Gorneck vagy westlake ők ebben a guruk mi is az a Quad BIOS .
Összegezve , nálam jól bevált atomstabil lap , ezzel volt a legkevesebb bajom idáig ehhez hasonló talán anno a Chaintech ZNF lap volt .

(#479) Gorneck23 válasza bbchris (#478) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem mondom kétszer, hogy nálatok mi a visszafogó tényező...Slett-nél a proci. Nálad a ram + proci...szvsz. Elvileg vmikor áthozza a ramját és ez ki is fog derülni.

(#480) bbchris válasza Gorneck23 (#479) üzenetére

bbchris
(senior tag)

Valószínű a proci , a memóriák azok jók azzal nincs baj az ment 1000-en is stabilan . Valószínű hogy a procinak itt a vége , dehát ugye nem vagyok elégedetlen mert 3,6-on még elindul a gép 3,4-en stabil . A Zalman szerintem jól hűt mert a hőfok az nem szökik az egekbe , alig emelkedik valamit tuningnál , talán 10 fokot . Viszont azokat az emberkéket nem értem akik dicsekednek hogy ők 500 FSB-t érnek el , hmm aztán azt ugye nem teszi hozzá hogy 6× -os szorzón , ez ugye akkor 3 Ghz . Erre most mit mondjak .

(#481) Gorneck23 válasza bbchris (#480) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Azt ne feled nálam az 2*512es kit nem igazán mutatott vmit...400 felett keményen elhalt. Mondjuk attól még mehet a kited többet...

Egy kis mákkal lassan én is...[link]

(#482) Zjunior

Zjunior
(senior tag)

HALI!!

Sztetek meiket érdemes jobban megvenni?

DQ6 vagy ASUS P5W DH-t??

iPhone érdekel!:)

(#483) Savanya válasza Zjunior (#482) üzenetére

Savanya
(PH! addikt)

Tuning a szempont akkor egyértelműen DQ6 , sok SATA kell akkor is DQ6 /akár külső sata is / . P5W DH mellett csak a wifi és a távirányitó szól .

(#484) Zjunior válasza Savanya (#483) üzenetére

Zjunior
(senior tag)

AKKOR ezt nem értem :F

[link]

Az ASUS A legjobban tuningolható:S:S

(#485) Gorneck23 válasza Zjunior (#484) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ilyen táblázatból vonsz le következtetéseket? Pfff...

Amúgy jó lenne tudni mi alá kell a lap? Proci? Memó? Mert ilyen értelmes hsz-tól falnak tudnék menni...

(#486) Zjunior válasza Gorneck23 (#485) üzenetére

Zjunior
(senior tag)

Ne menj a falnak:))

E6600 Prockó

8800GTS

2x1GB Kingmax 800Mhz Memó

Én nem a Gigabyte-t fikázom ember NEKEM JÓ LAP kell ;)

Győzz meg h jobb a DQ6

(#487) Gorneck23 válasza Zjunior (#486) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

DQ6 jobb (DS4 még jobb), de nem ehhez a procihoz 975-ös lap kell...szal asus.

Ki mondta, hogy fikázod? Csak a hsz-od tartalma 0 volt, így nem lehet segíteni.

(#488) Savanya válasza Gorneck23 (#487) üzenetére

Savanya
(PH! addikt)

DS4 nem jobb... amennyivel olcsóbb ezen annyi extra van ...de az igaz hogy E6600-hoz nem árt 975X ,de ne P5W .

(#489) Gorneck23 válasza Savanya (#488) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ezen nem indítok vitát, hogy most DQ6 vagy DS4. Elég csak a két topikot összehasonlítani...a lap ára még mindig az egekbe és annyit nem ér szvsz.

A p5w új bios-okkal teljesen jó kis lap lett, de 2 lehetőséget hagyott és abból a p5w a nyerő szvsz.
Ha meg ezt a kombót 975+6600 választja olvassa el a PH-s tesztet...utána könnyű dönteni.

(#490) joshua7

joshua7
(PH! kedvence)

Valszeg beleugrok a dc váltásba, egy dq6 lesz egy d805-tel. Remélem menni fog ezzel is a tuning, nemcsak Core2 procival.

Semper Fi

(#491) fity

fity
(újonc)

Sziasztok!
Jó hogy itt ez a topic, mert a haverom gépvásárláson töri a fejét. És kinézett magának egy asusp5b nevű lapot, de megpróbálom lebeszélni róla. És ezt a dq6 nevűt találtam, ami elég jól felszerelt lapnak tűnik. De őt a tuning lehetősége eléggé aggasztja. Szóval valaki leírná, hogy mennyire húzható a lap? És úgy a tapasztalatait általában? Sokat segítene.

(#492) Gorneck23 válasza fity (#491) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Akkor már a P5B-t sem értem, ha a Giga tuningja aggasztja...

Sztem, DS4/DS3P/DS3 jobb választás: [link]

(#493) fity válasza Gorneck23 (#492) üzenetére

fity
(újonc)

Szóval ha egy jól tuningolható, stabil deszkát akar, akkor ezeket nyugodt szívvel ajánlhatom... Mindenképp a DS4 lesz a nyerő, mert csak az dual PCI expresszes.

(#494) tlac válasza fity (#493) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

''mert csak az dual PCI expresszes''

Mihez kell?

(#495) fity

fity
(újonc)

Játékra elsősorban. Tök új konfigot rakunk össze. Még az alaplap az ami kérdéses. Lesz benne egyenlőre csak egy 8800gtx, egy 2,13-mas core2duo, 2 giga 800as ram. És a hülyegyerek egy p5b-s alaplapot akart alátenni. Egy ilyen konfig alá azért szerintem illik egy 500as táp. De persze ezen is spórolni akar. Valami ötlet lenne táp kérdésben?

(#496) tlac válasza fity (#495) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

Ez nem sli-s lap.

Tápot itt kérdezd (de inkább ezt olvasd át először: [link]):
[link]
Az 500-asról lefognak beszélni. A lényeg, hogy minőségi legyen.

[Szerkesztve]

(#497) fity

fity
(újonc)

a DS4 nem SLI-s? Hát nekem a képek alapján eléggé annak tűnik.

(#498) tlac válasza fity (#497) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

hivatalosan csak az nvidia chipsetes lapok sli-sek

a második hosszú slot csak 4x-es

(#499) Gorneck23 válasza fity (#495) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nincs azzal semmi baj csak elég fapad...viszont SLI-re lükeség építeni 8800Gtx mellett ...fűteni és zabálni fog a gépe...értelmetlen...

[Szerkesztve]

(#500) fity

fity
(újonc)

Akkor nem vágom, hogy miért írják oda, hogy 2 db 16x PCI-E slot van rajta. Amúgy ha megteheti hogy vehet egy ilyet, szerintem leszarja hogy mennyit zabál a gép. És legalább fűteni se kell abban a szobában télen.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.