Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Gib szótár

(#1) mclord

mclord
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Nekem az istenért se akar felmenni Xp-re a gib 3.2 -új verziót kéne felraknom vagy alapból nem megy vagy mi van tudja valaki ?
Hiba
[kép]

http://pixsrv.srv.hu/pix/pix_1137659286.jpg

[Szerkesztve]

''A fényképész ragadja meg a pillanatot, nem csupán kameráját'' eladó termékeim : http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=mclord

(#2) battisti válasza mclord (#1) üzenetére

battisti
(tag)

próbáld csak az alapcuccost telepíteni. Nekem sem hagyja magát, ha extrákat választok, egy idő után beáll a kép, mintha még futna, de nem csinál semmit. Ha csak az alapprogramot teszem fel, megy.

batt

(#3) Atlantis

Atlantis
(VIP)

Valaki, aki ismeri ezt a programot, nem tudná megmondani, hogy lehet megtanítani neki, hogy milyen elérési útvonalon találja meg a szótárakat? Utálom, hogy minden telepítéskor be kell neki állítgatni.

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#4) battisti válasza Atlantis (#3) üzenetére

battisti
(tag)

Te, én még nem jöttem rá, pedig sok éve használom. Sztem nem jegyzi meg, mert gyk. semmit nem lehet rajta beállítani, ami praktikus lenne. Buta a drágám, mint a föld. Mindig mindent a c-n meg az e-n keres, egyszerre csak egy szótár lehet nyitva stb. Csak az a szerencsém, hogy nem telepítgetek évente... :W

batt

(#5) Nana-chan

Nana-chan
(újonc)

Sziasztok, én megtaláltam, hogy hogy lehet merevlemezről indítani a szótárprogramot, itt a leírás: [link] Az én kérdésem az lenne, hogy nem tudjátok e esetleg, hogy mért csak a francia szótár működik nálam, mert nem tudom, hogy rosszil állítottam e e, vagy mi van és ezért nem akarok új szótárt felrakni :F köszi

[Szerkesztve]

(#6) Nana-chan válasza battisti (#4) üzenetére

Nana-chan
(újonc)

Az előbbit neked írtam válasznak, pardon :B

(#7) M@tt|-|3W

M@tt|-|3W
(lelkes újonc)

Szerintem sokkal egyszerűbb tetszőleges helyre felmásolni a merevlemezre majd amikor kéri a megfelelő elérési utat csak rákell tállózni, ennyi, gyerekjáték!

(#8) battisti válasza Nana-chan (#6) üzenetére

battisti
(tag)

Ezt a merevlemezes dolgot eddig is tudtuk, nem ez a gond: nekem az egész cucc (francia, német, angol, spanyol, helyesírás stb.) mind egy közös könyvtárba van felmásolva (ezek az idx, ref, tdo, gdx kiterjesztésű fájlok), aztán telepítés utáni első használatkor beolvastatom vele (beállítások/új kiadvány/tallóz vagy mi, és sorban beetetni vele mindet), és onnantól fogva megjegyzi. Szóval ha nem találja a franciát, gondolom, az adott útvonalon nem találja, mert vagy nem másoltad fel, vagy rossz helyen kerestetted vele.

Egyszerre amúgy mindig csak egy szótárat enged megnyitni, de ez annyira nem gáz (legalábbis nekem). El lehet indítani többször a programot, és mindegyik ablakban mást kinyitni, de akkor mindig ugat az előzmények miatt.

A rendszertelepítéskori újrabeállítás volt a kérdés: közben megnéztem, összesen 4 dbfájl dátuma újabb, mint telepítéskor, lehet, hogy azok tárolják a beállításokat? Az első kettőre gyanakszom, az utolsóban nincs semmi.
NCARDS.DAT
QCARDS.DAT
DeIsL1.isu
GIB30_32.RGR

Mindenesetre átmásoltam ezeket a nem-system partícióra, hátha végre többször nem kell elölről kezdenem a szótárok sorrendjének beállítását.

[Szerkesztve]

batt

(#9) ettike

ettike
(újonc)

Szeretném a GIB szótár (franciát) PDA-n alkalmazni. Lehetséges-e?

(#10) VinoRosso

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát ez elég halottnak néz ki itt... de azért megkérdem nem tudja e valaki, hogy a GIB-nek van e 64bites verziója?

(#11) Artus58 válasza VinoRosso (#10) üzenetére

Artus58
(újonc)

hivatalos oldal szerint nincs külön ilyen verzió, de működnie kéne 64bites oprendszerrel. nekem is vista x64 ultimate van és működik rendesen.

http://www.scriptum.hu/static/szotarak.html

[ Szerkesztve ]

(#12) Kaninchen válasza mclord (#1) üzenetére

Kaninchen
(újonc)

A Gib 3.2 működik az XP-n is. Nekem megvan,és jó. Először tedd fel az alapcsomagot,aztán a 3.2 új kiadványait is. Következő lépések:.Pl:file-beállítások-új kiadvány-adat(vmelyik meghajtón)-kikeresed a Gib .2-ből azt amelyiket fel akarod telepíteni-megnyitás-rendben s aztán meg a kontentet bemásolod.
Ezután már használhatod is.

(#13) Kaninchen válasza Nana-chan (#5) üzenetére

Kaninchen
(újonc)

Valószinüleg nem másoltad be a többinek az adatait vagy nem jó kontentet rendeltél hozzá.Nekem minden jól megy.

(#14) Kaninchen válasza Atlantis (#3) üzenetére

Kaninchen
(újonc)

Egyszerű,amikor megcsinálod a telepítést,akkor rögön mentsd le az egész rendszert,és ha újra akarod telepíteni,akkor csak ezt a mentést indítsd el és nem kell újra keresgélni a konteteket.

(#15) Kaninchen

Kaninchen
(újonc)

Ismer már valaki újabb változatot a 3.2-nél?

(#16) ocso válasza Kaninchen (#15) üzenetére

ocso
(tag)

3.3

ocso

(#17) Breki

Breki
(PH! addikt)

Scriptum GIB szótárak (3.3) [megapakk !]

Gondolom sokaknak van tele a hócipőjük azzal, hogy nincs olyan GIB verzió, amely cd-rõl vagy más adathordozóról is futtatható, és nem óbégat amiatt, hogy nem találja ezt vagy azt a szótárat.
Jobban mondva állítólag létezik ilyen, de sajnos csak "állítólag"...

A megoldás:

[link]

[ Szerkesztve ]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#18) SentryGun

SentryGun
(tag)

Engem az a dolog idegesít egyedül, hogy nem lehet elmenteni az ablakok helyzetét. Én mindig úgy használom, hogy: Keresőablak | Szócikk | Előzmények Viszont ehhez minden bekapcsoláskor meg kell nyitogatni az ablakokat, és sorba rendeztetni. Macerás, de viszont ez az egyetlen jól használható offline szótár a piacon...

Androidra is kerestem, de siralmas a felhozatal. Még angol csak-csak, de aki még esetleg németre is vágyik az felejtse el a dolgot. (Langenscheidt android német-magyar offline szótár csak essential kivitelben kapható... TUdom nem mi vagyunk a célpiac, de akkor is vicc.) Géphez van kötve az ember ezzel az igényével. Sajnos.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Gib szótár
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.