Van 1 genius videocam web v3 tipusú webkamerám, amit ha bedugok az usb-be, az XP ( prof. sp2) USB Device-nek ismer fel.
Netről szedtem le hozzá drivert, de install és reboot után is usb device-nek adja ki az xp...
driver linkje: Bővebben: link
megköszönném, ha leszednétek a videocam web v3-t xphez és megnéznétek, hátha van vmi ötlet, vagy más megoldás...
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Samee
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Genius VideoCam Slim USB2 webkamerát. Felraktam a SlimClip nevű programot hozzá, de nem tudom használni, mivel amikor elindítom a programot, rögtön az ATI Rage Theater (Radeon 9600 XT) eszközt hozza be beviteli eszköznek, nem a kamerát. Ebből kifolyólag azon nyomban kifagy a rendszer, nem tudom módosítani a beállítást. Hogy lehetne kicseszni vele? Már mindent megpróbáltam... 
Ha nem válaszol senki, hülyeséget kérdeztél!

Samee
(kvázi-tag)
up...

g@bo
(PH! kedvence)
3 genius webkamerám volt, egy hulladék. szoftverileg, képileg. nekem nem sikerült tisztességes munkára birni.
inkább chichony. vagy ha van lé logitech.

Samee
(kvázi-tag)
A kamerána k*rva jó képe van, a logitech ennyi pénzért nem nyújtott ilyen szolgáltatásokat. Az meg az én privát gondom, h minek vettem bemenetes videókártyát
(meg egy tv tunert, biztos azért csináltam, h össze tudjanak akadni)...

Samee
(kvázi-tag)
7fős up
Én + az istennek sem tudom beállítani a webCamot, hót zöld vagyok, ez miért van?
Fej! Tor! Potroh!

Csokee
(újonc)
Na haleee. Vettem 1 Genius Videocam 4-et. az a parám hogy felrakom, és mindenprogiba tök zizi a kép...ilyen sárgás piros csikós minden lószar...visszavittem de ott semmi baja. HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!! 

nagydee
(tag)
usb esetén, ha van hozzá driver, akkor elöbb mindíg azt kell felrakni és csak utána szabad csatlakoztatni az eszközt...
mintha nem lenne mindnek odaírva a dobozára... 
Nem a fizetésem kevés, csak ritkán adják...

nagydee
(tag)
valami zavarja...
túl közel van pl.
-tápegységhez
-szünetmenteshez
-stb.
próbáld máshova tenni, ill. máshol elvezetni a kábelt
Nem a fizetésem kevés, csak ritkán adják...

Marcsyka
(újonc)
Valaki help
Nekem is webkamera bajom van. Van egy Typhoon Anubis nevezetű kamim. A telepitőlemezt sajnos elvesztettem hozzá, a kóddal együtt ami a CameraPlushoz kell.
A netről sikerült a telepitőjét leszednem.
De azt irja az USB Devicét keresi. És anélkül nem akar müködni: ''az illesztőprogram nem található'' vagy valami ilyet ir ki.
Segitsetek pls.
Ha valakinek ugyanilyen van, ha lehet elkérném az eredeti lemezen lévő progit.
Köszike
Marcsy

d@minator
(őstag)
Nekem Genius Videocam slim USB 2-m van. Egy rakás sza*. Állandóan szemcsés a képe főleg kevés fénynél csinálja. Kevés fény? 3db 100W-os égő van a csillárban. Használhatatlan. Borult időben szintén. Biztos nyári változatot vettem.
Ezen kívül torzít. Nem nagyon de az épp elég.
A szoftvere mindig kifagyott. Windows telepítések után is. Most vettem egy gépet a szoftver megy. A képminőség csapnivaló.
Új webkamerát akarok. Kis fénynél is tiszta képpel. Működjön MSN-en normálisan.
Ki tud valami jót ajánlani?
20ezerig
esetleg tudtok valami összehasonlító tesztet?
[Szerkesztve]
árultak itt mindenféle jóképű logitechet, 12-16k körül, keress rá
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

d@minator
(őstag)
Okszi. De sehol nincs egy teszt vagy tapasztalat. Sza*t nem akarok.
ami nem az 5k-s kategória, azzal biztosan jól jársz, bár én is árulok 5500-ért infrás webkamot, és szebb képe van mint egy 6-7k logitech messengernek
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

_seth_
(PH! kedvence)
Genius Look 316
Miért van az, hogy CIF felbontásban ahol 30FPS-nek kellene lennie ugyanúgy szaggat mint VGA felbontásban?
Van vkinek ilyen webkamja? A képe egyébként szép, a fényerőt jól be tudja állítani, a notimra is tökéletesen illeszkedik szal tetszik csak nem tudom miért szaggat....
|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

kisfonok99
(újonc)
Hali
nekem olyan gondom lenne hogy van egy Genius V3as webcamom és van még a gépen egy WinFast PVR TV2000-res tv tunerem na most ez a kettő nem nagyon szeretik egymást és ha bekapcsolom a camot akkor csak egy kék hátteret kapok semmi többet, állítgathatom én a beállításokat hetekig a webcamon de nem érek vele semmit.... mit ajánlotok? Mit tegyek? azon kívül h. dobjam ki az egészet 
Köszi a segítséget előre is!
Sziasztok
kisfonok99
(#18) RoyalFlush válasza kisfonok99 (#17) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)
VideoCAM Look -ban egyszerűen ki tudod választani, hogy a TV adás képe jelenjen meg, vagy a Cam-é. Ha nem, akkor elképzelhető, hogy nem lett valami megfelelően telepítve (ellenőrizd az Eszközkezelőben nincs e ? eszköz). A lookban nem tudod kalibrálni a Cam beállításait (ebben a felállásban -legalábbis én nem jöttem rá, hogyan lehetne), de pl. MSN-ben igen. Eszközök - Hangok és video beállítása - 3.lépésnél válaszd a webcamot, itt már tudod módosítani a beállításokat.
[ Szerkesztve ]

t-rac
(senior tag)
Üdv!
Egy genius slim 320 usb 2 kamot vettem,Vistára feltettem a Vista illesztőprogramokat. A gáz az hogy fordítva van a kép. Amikor msn-ben rámegyek hogy kam beállításai,kifagy az msn. Segítsetek! Mivle tudom megfordítani a képet?

RoyalFlush
(MODERÁTOR)
A Skype hasonló az MSN-hez, próbáld meg azt.
Eszközök -> Beállítások -> Videobeállítások -> Kamera választásnál válaszd ki a camot, majd katt a Webcamera beállításai gombra. Ott Image vertical flip. Majd írj, hogy sikerült e!

t-rac
(senior tag)
Köszi a segítséget,bevált!

RoyalFlush
(MODERÁTOR)
Nincs mit, örülök, hogy sikerült 

t-rac
(senior tag)
Genius Slim 320-as kamommal három új probléma merült fel.
Első: Amikor bejelentkezik a Vista,pirosan ég a kamon a led,minden ok,de ahhoz hogy képet adjon,ki kell húzni meg be kell dugni hogy legyen kép és ez idegesítő...
Második: Az automata explonálás nagyon szar,olyan fényesre csinálja nappal a képet hogy egy fehérség az arcom,ráadásul szaggat a kép. Manuálisan beállítottam,gyors a kép,színek,fények jók. Csak amikor újra behozza a képet,akkor mindig sötéten jön be,5-ös értékű exponálással. Tehát programjába beállítom hogy legyen 17,azzal a legjobb. Alkalmaz... Kilépek,belépek,5-ön van újra. Ez nem is zavar mert a progit úgyse használom,msn-re kéne. De mikor behozom msn-t akkor is újratölti a képet és visszaállítódik 5-re az exponálás,msnbe meg nem tudom beállítani mert ha rámegyek hogy kam beállításai kilép.
Harmadik: Amikor a LiveCam nevű progijával videót akarok felvenni,hangot vesz csak fel,képet nem.
Tudja valaki a megoldást??? Főleg a másodikra érdekelne mert nem tudok webkamozni,és azért vettem meg 7200 ft-ért hogy webkamozzak msnen. Köszi
[ Szerkesztve ]

RoyalFlush
(MODERÁTOR)
Olyan gépen nem tudod kipróbálni a camot, melyre nem Vista, hanem Xp van telepítve? 

Krisztyy13
(újonc)
Nekem is ugyanez a bajom...

G. Dealer
(tag)
neked is web v3 kamerád van?
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=G.+Dealer&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Thunder78
(őstag)
Erre tudnátok nekem segítséget adni?
(69082) ''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!'' - by Knife www.sx4forum.hu
genius look 316hoz kéne Vista 64bites driver...

GeniusHU
(senior tag)
Mivel a Genius gyár emberei taiwanon vannak, így a driver fejlesztés is ott folyik.
A friss meghajtókat a www.geniusnet.com oldalon lehet elérni, ha ott nincs akkor nincs is hozzá sajnos.
www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...

prank
(újonc)
Hali!
Van nekem egy genius eye 110 webkamerám. Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon lehetne ezt linux alatt használni? Kerestem leírásokat de nem találtam használhatót. Tudna nekem valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]

may11
(kvázi-tag)
Nekem egy Genius VideoCam Messengerrel lenn problémám. Feltelepítem a drivert és full fekete képet ad, beállítások menübe pedig nem tudok belépni....
(help)
Mi ez az ANDROIDivitás!?

csuszi10
(újonc)
Hello Mindenkinek!
Nekem egy Genius Look 312 -es camerám van. / Kutyusos /. Mikor megvettük feltelepítettem és működött is rendesen. Először elkezdett a kép sötétebb lenni, majd most már semmilyen kép sem jelenik meg. A gépemen WIN7 van. A munkahelyemen is próbáltam, ahol XP van ott hibátlanul működik. Nem tudna valaki segíteni, hogy mit kezdjek vele? Már próbáltam új drivert keresni WIN7 alá, de nem sikerült........
A mellékelt hibaüzenet jelenik meg.![]()
A segítséget mindenkinek előre is köszönöm!!
ÜDV.: Csuszi10