Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1) Tomics

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van 1 genius videocam web v3 tipusú webkamerám, amit ha bedugok az usb-be, az XP ( prof. sp2) USB Device-nek ismer fel.
Netről szedtem le hozzá drivert, de install és reboot után is usb device-nek adja ki az xp...
driver linkje: Bővebben: link
megköszönném, ha leszednétek a videocam web v3-t xphez és megnéznétek, hátha van vmi ötlet, vagy más megoldás...

[Szerkesztve]

(#2) Samee

Samee
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Tegnap vettem egy Genius VideoCam Slim USB2 webkamerát. Felraktam a SlimClip nevű programot hozzá, de nem tudom használni, mivel amikor elindítom a programot, rögtön az ATI Rage Theater (Radeon 9600 XT) eszközt hozza be beviteli eszköznek, nem a kamerát. Ebből kifolyólag azon nyomban kifagy a rendszer, nem tudom módosítani a beállítást. Hogy lehetne kicseszni vele? Már mindent megpróbáltam... :O

Ha nem válaszol senki, hülyeséget kérdeztél!

(#3) Samee

Samee
(kvázi-tag)

up...

(#4) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

3 genius webkamerám volt, egy hulladék. szoftverileg, képileg. nekem nem sikerült tisztességes munkára birni.

inkább chichony. vagy ha van lé logitech.

(#5) Samee válasza g@bo (#4) üzenetére

Samee
(kvázi-tag)

A kamerána k*rva jó képe van, a logitech ennyi pénzért nem nyújtott ilyen szolgáltatásokat. Az meg az én privát gondom, h minek vettem bemenetes videókártyát :D (meg egy tv tunert, biztos azért csináltam, h össze tudjanak akadni)...

(#6) Samee válasza Samee (#5) üzenetére

Samee
(kvázi-tag)

7fős up

(#7) rdi

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én + az istennek sem tudom beállítani a webCamot, hót zöld vagyok, ez miért van?

Fej! Tor! Potroh!

(#8) Csokee

Csokee
(újonc)

Na haleee. Vettem 1 Genius Videocam 4-et. az a parám hogy felrakom, és mindenprogiba tök zizi a kép...ilyen sárgás piros csikós minden lószar...visszavittem de ott semmi baja. HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!! :U

(#9) nagydee válasza Tomics (#1) üzenetére

nagydee
(tag)

usb esetén, ha van hozzá driver, akkor elöbb mindíg azt kell felrakni és csak utána szabad csatlakoztatni az eszközt...

mintha nem lenne mindnek odaírva a dobozára... :U

Nem a fizetésem kevés, csak ritkán adják...

(#10) nagydee válasza Csokee (#8) üzenetére

nagydee
(tag)

valami zavarja...

túl közel van pl.
-tápegységhez
-szünetmenteshez
-stb.

próbáld máshova tenni, ill. máshol elvezetni a kábelt

Nem a fizetésem kevés, csak ritkán adják...

(#11) Marcsyka

Marcsyka
(újonc)

Valaki help:(
Nekem is webkamera bajom van. Van egy Typhoon Anubis nevezetű kamim. A telepitőlemezt sajnos elvesztettem hozzá, a kóddal együtt ami a CameraPlushoz kell.
A netről sikerült a telepitőjét leszednem.
De azt irja az USB Devicét keresi. És anélkül nem akar müködni: ''az illesztőprogram nem található'' vagy valami ilyet ir ki.
Segitsetek pls.
Ha valakinek ugyanilyen van, ha lehet elkérném az eredeti lemezen lévő progit.
Köszike

Marcsy

(#12) d@minator

d@minator
(őstag)

Nekem Genius Videocam slim USB 2-m van. Egy rakás sza*. Állandóan szemcsés a képe főleg kevés fénynél csinálja. Kevés fény? 3db 100W-os égő van a csillárban. Használhatatlan. Borult időben szintén. Biztos nyári változatot vettem.
Ezen kívül torzít. Nem nagyon de az épp elég.
A szoftvere mindig kifagyott. Windows telepítések után is. Most vettem egy gépet a szoftver megy. A képminőség csapnivaló.

Új webkamerát akarok. Kis fénynél is tiszta képpel. Működjön MSN-en normálisan.

Ki tud valami jót ajánlani?
20ezerig

esetleg tudtok valami összehasonlító tesztet?

[Szerkesztve]

(#13) atuci válasza d@minator (#12) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

árultak itt mindenféle jóképű logitechet, 12-16k körül, keress rá

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#14) d@minator válasza atuci (#13) üzenetére

d@minator
(őstag)

Okszi. De sehol nincs egy teszt vagy tapasztalat. Sza*t nem akarok.

(#15) atuci válasza d@minator (#14) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

ami nem az 5k-s kategória, azzal biztosan jól jársz, bár én is árulok 5500-ért infrás webkamot, és szebb képe van mint egy 6-7k logitech messengernek

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#16) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Genius Look 316

Miért van az, hogy CIF felbontásban ahol 30FPS-nek kellene lennie ugyanúgy szaggat mint VGA felbontásban?

Van vkinek ilyen webkamja? A képe egyébként szép, a fényerőt jól be tudja állítani, a notimra is tökéletesen illeszkedik szal tetszik csak nem tudom miért szaggat....

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#17) kisfonok99

kisfonok99
(újonc)

Hali
nekem olyan gondom lenne hogy van egy Genius V3as webcamom és van még a gépen egy WinFast PVR TV2000-res tv tunerem na most ez a kettő nem nagyon szeretik egymást és ha bekapcsolom a camot akkor csak egy kék hátteret kapok semmi többet, állítgathatom én a beállításokat hetekig a webcamon de nem érek vele semmit.... mit ajánlotok? Mit tegyek? azon kívül h. dobjam ki az egészet :D
Köszi a segítséget előre is!
Sziasztok
kisfonok99

(#18) RoyalFlush válasza kisfonok99 (#17) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

VideoCAM Look -ban egyszerűen ki tudod választani, hogy a TV adás képe jelenjen meg, vagy a Cam-é. Ha nem, akkor elképzelhető, hogy nem lett valami megfelelően telepítve (ellenőrizd az Eszközkezelőben nincs e ? eszköz). A lookban nem tudod kalibrálni a Cam beállításait (ebben a felállásban -legalábbis én nem jöttem rá, hogyan lehetne), de pl. MSN-ben igen. Eszközök - Hangok és video beállítása - 3.lépésnél válaszd a webcamot, itt már tudod módosítani a beállításokat.

[ Szerkesztve ]

(#19) t-rac

t-rac
(senior tag)

Üdv!
Egy genius slim 320 usb 2 kamot vettem,Vistára feltettem a Vista illesztőprogramokat. A gáz az hogy fordítva van a kép. Amikor msn-ben rámegyek hogy kam beállításai,kifagy az msn. Segítsetek! Mivle tudom megfordítani a képet?

(#20) RoyalFlush válasza t-rac (#19) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

A Skype hasonló az MSN-hez, próbáld meg azt.
Eszközök -> Beállítások -> Videobeállítások -> Kamera választásnál válaszd ki a camot, majd katt a Webcamera beállításai gombra. Ott Image vertical flip. Majd írj, hogy sikerült e!

(#21) t-rac válasza RoyalFlush (#20) üzenetére

t-rac
(senior tag)

Köszi a segítséget,bevált! :C :R :R :R

(#22) RoyalFlush válasza t-rac (#21) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Nincs mit, örülök, hogy sikerült ;)

(#23) t-rac

t-rac
(senior tag)

Genius Slim 320-as kamommal három új probléma merült fel.

Első: Amikor bejelentkezik a Vista,pirosan ég a kamon a led,minden ok,de ahhoz hogy képet adjon,ki kell húzni meg be kell dugni hogy legyen kép és ez idegesítő...

Második: Az automata explonálás nagyon szar,olyan fényesre csinálja nappal a képet hogy egy fehérség az arcom,ráadásul szaggat a kép. Manuálisan beállítottam,gyors a kép,színek,fények jók. Csak amikor újra behozza a képet,akkor mindig sötéten jön be,5-ös értékű exponálással. Tehát programjába beállítom hogy legyen 17,azzal a legjobb. Alkalmaz... Kilépek,belépek,5-ön van újra. Ez nem is zavar mert a progit úgyse használom,msn-re kéne. De mikor behozom msn-t akkor is újratölti a képet és visszaállítódik 5-re az exponálás,msnbe meg nem tudom beállítani mert ha rámegyek hogy kam beállításai kilép.

Harmadik: Amikor a LiveCam nevű progijával videót akarok felvenni,hangot vesz csak fel,képet nem.

Tudja valaki a megoldást??? Főleg a másodikra érdekelne mert nem tudok webkamozni,és azért vettem meg 7200 ft-ért hogy webkamozzak msnen. Köszi

[ Szerkesztve ]

(#24) RoyalFlush válasza t-rac (#23) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Olyan gépen nem tudod kipróbálni a camot, melyre nem Vista, hanem Xp van telepítve? :U

(#25) Krisztyy13 válasza Tomics (#1) üzenetére

Krisztyy13
(újonc)

Nekem is ugyanez a bajom... :F :D

(#26) G. Dealer válasza Krisztyy13 (#25) üzenetére

G. Dealer
(tag)

neked is web v3 kamerád van?

http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=G.+Dealer&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#27) Thunder78

Thunder78
(őstag)

Erre tudnátok nekem segítséget adni?

(69082) ''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!'' - by Knife www.sx4forum.hu

(#28) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

genius look 316hoz kéne Vista 64bites driver...

(#29) GeniusHU válasza D@ni88 (#28) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Mivel a Genius gyár emberei taiwanon vannak, így a driver fejlesztés is ott folyik.
A friss meghajtókat a www.geniusnet.com oldalon lehet elérni, ha ott nincs akkor nincs is hozzá sajnos.

www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...

(#30) prank

prank
(újonc)

Hali!

Van nekem egy genius eye 110 webkamerám. Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon lehetne ezt linux alatt használni? Kerestem leírásokat de nem találtam használhatót. Tudna nekem valaki segíteni?

[ Szerkesztve ]

(#31) may11

may11
(kvázi-tag)

Nekem egy Genius VideoCam Messengerrel lenn problémám. Feltelepítem a drivert és full fekete képet ad, beállítások menübe pedig nem tudok belépni.... :((( (help)

Mi ez az ANDROIDivitás!?

(#32) csuszi10

csuszi10
(újonc)

Hello Mindenkinek!

Nekem egy Genius Look 312 -es camerám van. / Kutyusos /. Mikor megvettük feltelepítettem és működött is rendesen. Először elkezdett a kép sötétebb lenni, majd most már semmilyen kép sem jelenik meg. A gépemen WIN7 van. A munkahelyemen is próbáltam, ahol XP van ott hibátlanul működik. Nem tudna valaki segíteni, hogy mit kezdjek vele? Már próbáltam új drivert keresni WIN7 alá, de nem sikerült........
A mellékelt hibaüzenet jelenik meg.

A segítséget mindenkinek előre is köszönöm!!

ÜDV.: Csuszi10

(#33) cobretty

cobretty
(újonc)

Sziasztok!Van egy asus k50ij laptopom és a skypon a vebkam forditott képet ad!A beállitásokban nincs semmi erre vonatkozó dolog.Lehet,hogy gyárilag forditva rakták be???Megköszönöm ha tudna valaki segíteni!Üdv :O

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.