Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#501) szlosi válasza Száni (#465) üzenetére

szlosi
(tag)

Na szép! :(

(#502) CortezX válasza Jasonchan (#500) üzenetére

CortezX
(tag)

Hálózati kábel kb 1m. Amivel rákötöd a hangkarira azt egyszerűen csak 3jack/9tűs din-ként emlegetik :)

HP 635 & Xperia ARC S

(#503) Jasonchan válasza CortezX (#502) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

Csak 1m? :( A 3jack/9tűs cucc az hány méter? Nekem legközelebbi hely a mélynyomónak kb. 3 méterre van a géptől :((( :(

[Szerkesztve]

"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

(#504) CortezX válasza Jasonchan (#503) üzenetére

CortezX
(tag)

A tápkábel 1m-es, az összekötő kábelek 2m-esek. 1+2=3 ;)

HP 635 & Xperia ARC S

(#505) Ba cy lus

Ba cy lus
(PH! addikt)

Basszus. A kis Discman még mindig tisztábban szól... :U Sztereó azaz 2 csatornás állásban szerintem tisztábban szól a kis discmannel, mint a számítógépről AC-3-ban. Ez marhára idegesít már. Ki fogom dobni ezt a rohadt kis discmant. :D Vagy ez a kis Panasonic SL-SX450 cumó (D.Sound technológiával) tud nagyon sokat, vagy egyszerűen szar AC-3-ban. De elégedetlen vagyok, igen! :W

[Szerkesztve]

(#506) Ba cy lus válasza Ba cy lus (#505) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Na jó, akkor nézzük csak...
Megnéztem sima 2 csatornás móddal számítógépről, és azt kell mondjam, hogy egy fokkal tisztább a 2 csatornás módban, bár ez minimális. De a fő tényező a hangkártya, már tudom. És ha belegondolok, hogy egy alaplapi hangkártyához képest ez még mindig mennyivel jobb, de milyen messze van egy egyszerű mezei kis discman-től...
Szóval ne mondja ezek után senki, hogy az x-fi-t nem tudja kihasználni ez a hangfalrendszer. Inkább fordított a helyzet. Még abban is kételkedem, hogy egy x-fi egyáltalán elérné-e ennek a ''csoda'' discmannek a szintjét tisztaságban.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#507) Ba cy lus

Ba cy lus
(PH! addikt)

[link]

Ezt nézzétek meg! Ezt nem hiszem el... Máshol egy 10-essel drágább. Elírás kell hogy legyen...

(#508) CortezX válasza Ba cy lus (#507) üzenetére

CortezX
(tag)

Hát ez biztos nem Xtreme Music...máshol 22 OEM-be

HP 635 & Xperia ARC S

(#509) Ba cy lus válasza CortezX (#508) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Mindenesetre küldök is nekik egy email-t, hogy utánajárjak... :U
Vesztenivalóm nincs.

[Szerkesztve]

(#510) Geli

Geli
(senior tag)
LOGOUT blog

Ide is felteszem :D ...
Mit jelent a hangkártyák után az, hogy ''bulk'' illetve ''retail'' ? :U

(#511) Geli válasza Ba cy lus (#507) üzenetére

Geli
(senior tag)
LOGOUT blog

Te is x-musikal akarod továbbfejleszteni a csodarendszer muzsikáját? :C :DD
én is ebben utazom...eddig bruttó 17volt a legolcsóbb,de az el is tűnt az árlistájukról, azután vannak mindenféle bulk-ok, meg retailok,amit nemtom mit jelent, és 23 a legolcsóbb :(
Ha nem elírás szólj plss :)) :B

(#512) bad-tiger válasza Ba cy lus (#493) üzenetére

bad-tiger
(újonc)

Felraktam egy új windowz xp sp2-t a másik winyómra, majd egyből az nforce drivert. Semmi sem javult meg! :( Ugyanúgy nem szól se a mély, se a center. Jetaudió alatt természetesen jó minden, még a vobokat is 5.1-be játsza. Mi a vélemény? Kezdek befordulni...

(#513) Ba cy lus válasza Geli (#511) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Ha kiderül, hogy elírás, akkor is veszek.
De az Aquá-ban, mert ott mindenféle balhé nélkül visszaveszik 3 napon belül. És akkor tesztelem. Magasra teszem a mércét. A Discman lesz az. :D De egyébként tényleg röhej, hogy az ember azt hinné, hogy. Aztán meg egy rakás szarok ezek a hangkártyák az ember hagyományos hifi cuccaihoz képest, de hogy még egy kis discmanhez képest is, az azért sokk már.

(#514) Ba cy lus válasza bad-tiger (#512) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Na. A vobok terén már akkor megoldódott a probléma? Ugye nem bekapcsolt lfe-vel nézted? Egyébként melyik drivert rakod föl? A Realtek driverét? Azzal próbálkozz. Innen le tudod tölteni a legfrissebbet: [link]

Ugyanezt rakta föl nekem is, csak ott kiírta, hogy Abit. Ezzel mennie kell. Régen egyébként nekem még az A7N8X-X alaplapomnál volt, hogy sehogy sem akart az alaplaphoz adott nforce driverral 5.1-ben menni, majd egy frissebb verzió filmeknél már úgy ment, de winamp alatt nem. A Realtek driver volt a megoldás.

(#515) bad-tiger válasza Ba cy lus (#514) üzenetére

bad-tiger
(újonc)

A vobok is csak jetaudió alatt voltak jók,mint az mp3. Az lfe-t visszavettem, továbbra sem jó se a winamp,se a media player, se a powerdvd,se semi. Egyébként az nvidia nforce legújabb 6.86-os drivere van fent. Ez egy realtek hangkártya? :B Kipróbálom mindenesetre...

(#516) Ba cy lus válasza bad-tiger (#515) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Igen, az. Úgy volt ott a telepített programoknál, hogy ''Realtek AC'97 Audio''. És nekem ment is kapásból minden jól. És a kezelőfelülete is olyan realtekes volt annyi különbséggel, hogy odabiggyesztették, hogy abit. :D Ezzel a cumóval már jónak kell lennie.

(#517) Geli válasza Ba cy lus (#513) üzenetére

Geli
(senior tag)
LOGOUT blog

Te sem tudod mit jelent a bulk, meg a retain? :U

(#518) Ba cy lus válasza Geli (#517) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

De igen. Nekem is ilyen az Audigy SE-m. A ''bulk'' szó szerint:
nagy mennyiség
nagyság
rakomány
terjedelem
tömeg

A nemdobozosokat jelölhetik így szerintem. Hogy ez OEM-es cucc. Persze nem mindenütt biggyesztik oda.
Retain-ról fogalmam sincs... Szótár szerint ''to retain - visszatart, megtart''. De hogy ennek mi köze a kártyához, azt nem tudom.

[Szerkesztve]

(#519) bad-tiger válasza Ba cy lus (#516) üzenetére

bad-tiger
(újonc)

Örök hála, a probléma megoldódott, zsir ez a driver! :) Ezt anno azért nem használtam, mert a régi 4.1es hangrendszeremmel nem müködött,ezért volt nforceos driver fent. Köszi mégegyszer!

(#520) Ba cy lus válasza bad-tiger (#519) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Nem tesz semmit. De ha előbb tudom, hogy neked nem a realtekes, hanem az nforce-os audio driver van fent, akkor már rég kibököm a megoldást. :)
Kérdezni is tudni kell. Mindig tanul az ember... :B (Ez magamnak szólt. :) )

[Szerkesztve]

(#521) Geli válasza Ba cy lus (#518) üzenetére

Geli
(senior tag)
LOGOUT blog

köszi :) akkor asszem veszek holnap egy ilyet,de mindenképp boltba, és jól átvizsgálom :DDD (először rendelni akartam....)

(#522) Geli

Geli
(senior tag)
LOGOUT blog

nah, engedélyeztem az alaplapi kártyát is...hatalmas különbségek vannak integrált-> sb live -> m-audio revolution mind egy nagyságrenddel jobb az előtte lévőnél :)
ha télleg olyan fasza az x-fi,mint amiket írnak róla, akkor nagyon örülni fogok :D

[Szerkesztve]

(#523) Ba cy lus válasza Geli (#522) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Azt hiszem, én is meg fogom venni az x-treme musicot, egyszer élünk.
De ha nem éri el a kellő tisztaságot ennyi lóvéért, akkor viszem vissza, az holtbiztos. Mert tud mindenfélét, azt látom. El van látva dolgokkal. de hogy mennyire tiszta..., akkor majd lefüleljük a ''csalót''. :D

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#524) Raymond válasza Geli (#522) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha nem jatszol akkor felesleges valtanod egy Revolution-rol.

A ''retain'' egyebkent Retail es a szines dobozos full kartyakat jelolik igy. A Bulk/OEM a zacsis kartya amihez altalaban csak egy driver CD jar, de van ahol azt sem adnak. Enelkul elvinni viszont nem a legjobb otlet.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#525) Ba cy lus

Ba cy lus
(PH! addikt)

Természetesen nem válaszoltak a szemetek a bird pc-ből. De még az árat sem javították volna. Sebaj, úgyis lesz dolgom arrafelé, bemegyek személyesen. És ha szerencsém van, és tényleg ennyire lámák, akkor ennyiért veszek egy xtreme music kártyát. ;] :))

(#526) Geli válasza Ba cy lus (#525) üzenetére

Geli
(senior tag)
LOGOUT blog

én ma voltam az a-compban...:o :o kinnt van az árlistájukon, bemegyek a boltba, mondom kérek egy x-musicot. ''megnézem'' - hátramegy, beszélget a többivel, kijön '' csak mercuri van'' mondom most neztem az árlistátok. elmegy a raktárba....10perc múlva ''nem áruljuk, mert nem vette senki'' ahha, valószínű 17ért nem vette senki :o ezért utaztam 1órát,kereshetek másik boltot.

(#527) Winzsolt válasza Ba cy lus (#525) üzenetére

Winzsolt
(tag)

most vettem a birdben...telefonon is azt mondták x-music, a boltban is rákérdeztem,azt mondta x-music...most hazahoztam, megnéztem a képeket a neten,és ez csak egy audio :o :F ilyenkor mi van?? a számlán is x-music oem-et irnak :(((

(#528) Ba cy lus válasza Winzsolt (#527) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Ezt hívják átverésnek.

(#529) Zozzant válasza Winzsolt (#527) üzenetére

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

ilyenkor 3 napod van visszavinni, hogy nem azt kaptad ami a papíron van

(#530) Jasonchan

Jasonchan
(őstag)

A Genius tulajoktól kérdem ,hogy nekik ,hogy van beállítva a graphic equalizer :F

"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

(#531) Ba cy lus válasza Jasonchan (#530) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Nekem mindegyik 0-n van, vagyis nem használom. Úgy jó ahogy van még egy audigy se-vel is, már csak a tisztaságon kell javítani, erre lesz talán jó az x-music.

(#532) Grillo

Grillo
(tag)

Pontosan, nekem is alap, semmit nem huzogattam sehova.

(#533) CASper666 válasza Jasonchan (#530) üzenetére

CASper666
(kvázi-tag)

Jaja! Pontosan ki van kapcsolva. ;]
Persze rosszabb minőségű mp3-aknál esetleg feljebb kell venni a magasabb tartományokat. :P De mióta ilyen rendszerem van, nem is hallgatok mp3-mat :)) -Kivéve ami csak úgy van meg :DDD

[Szerkesztve]

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé! :d

(#534) Neck válasza bad-tiger (#515) üzenetére

Neck
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem fordítva van, minden megy, kivéve a Jetaudio, de még nem bírom megfejteni hogy miért :D

Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom

(#535) Neck válasza Neck (#461) üzenetére

Neck
(őstag)
LOGOUT blog

Tehát ahogy megígértem, elmondom mit választottam végül.

Geniust vettem, több okból is.

1.: (Ez volt a legfontosabb) Ezt lehetett kapni, a Creative-ot jövőre igérték csak, ami (tekintve hogy karácsonyi ajándék magamnak) késő.
2.: Ráadásul még sokkal olcsóbb is volt, mint a Creative
3.: A boltban kibontottam, és minőségi cucc, bejött nagyon
4.: Mint kiderült, két haveromnak is Genius van, és vásárlás előtt a lelkemre kötötték hogy ezt vegyem inkább :D

Eddigi tapasztalataim (Ezeket annak írom aki még nem döntött :B)
Pro:
1.: Nagyon minőségi cucc, van benne anyag :R Nehezebb a mélynyomó mint a gépházam :U
2.: Lehet cserélni a kábeleket, nincs beleépítve, haverom átjött és meglepetten forgatta (hangfalbuzi) hogy ennyiért milyen király
3.: Laikus számára is 2 percig tart összerakni.
4.: Olcsó volt
5.: Kellemes lakkszag a szobában :C

Kontra:
1.: Aszittem tolószékbe kerülök amire hazavittem :)
2.: Haverom is :D
3.: Kicsit szoptam mire sikerült belőni hogy menjen 5.1be (valamilyen X-akta folytán a Jetaudio még mindig nemmegy, minden más igen :F) bár ez inkább a hangkari drivere miatt volt. Mármint a szopás :)
4.: Ami a legjobban fáj, hogy sikerült kifogni egy olyan mélyládát, ami sajnos eléggé ''szelel'', és zörög is, a sub potmétere 12 óránál, a Master vol 10-11-12 óránál van, és már szabályszerűen zörög, meg fütyül. :( Meg kell majd tuningoljam, ahogy abban a topicban leírták, hála Istennek nagybátyám régen hangfalakat épített, szerintem semmi perc alatt megszereljük (tudjátok, ez a szerelem :) Fogom, és megszerelem :D )

Mondjuk annyira azért nem vészes, mert amint fentebb leírtam, nem használom nagy hangerőn, csak halk zenére. Nagyon szépen szól, bár egy-két zenénél lehelletnyit állítanom kell az Equaliser-en, a magas, vagy a közép javára. Mély az van dögivel :R

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a hasznos infókat, összességében meg vagyok elégedve vele. Külsőre is szép, megy a bútoraimhoz is :))

[Szerkesztve]

Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom

(#536) XanD3R

XanD3R
(senior tag)

Sziasztok!

Szeretném magamat meglepni karácsony alkalmából egy ilyen hangfal szettel.
Az újabb verziót néztem ki , tudnátok ajánlani vmi jó helyet ahol megtudnám venni?
Nem nagyon ismerem a boltokat, de nem akarok a gari miatt szívni.

előre is kösz a segítséget

bb

(#537) Ba cy lus válasza Neck (#535) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Üdv!

Jól döntöttél. :D
A mély egyébként nekem is zörgött. Ezen elég nagy mértékben segített, hogy a kemény padlószőnyeg és a mélynyomó közé 2 puha törülközőt ''bepréseltem''. Így kevésbé zörög, bár valamelyest még így is. De a bútorokat, ajtófélfát, ajtót így is elég durván zengeti. :DD

(#538) Jasonchan

Jasonchan
(őstag)

Akkor mindenkinek Flat-ten van a szabályzó :F
Neck: Te az újat(5000-es) vagy a régit(3600-as) kaptad?

[Szerkesztve]

(#539) djtoomi válasza Jasonchan (#538) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha minden igaz akkor a 3600-ast vette.Amúgy helyesen döntöttél Neck.Ezerszer jobb mint Creative

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#540) XanD3R

XanD3R
(senior tag)

tudnátok mondani egy boltot Budapesten ahol kapható ez a szet?:
Genius SW-HF5.1 5000 [link]
vidéki vagyok és nagyon fontos lenne hogy ha felmegyek pestre érte akkor legyen is

u.i.: Különben jól döntöttem? :D

(#541) Ba cy lus válasza XanD3R (#540) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

[link]

Például. Rendelésre hoznak gondolom.
Bár én nem ott vettem.

(#542) Ba cy lus válasza XanD3R (#540) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

[link]

Itt van még egy.

(#543) Dictator^ válasza Ba cy lus (#542) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

itt én a régi látom csak a 3600ost..

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#544) Ba cy lus válasza Dictator^ (#543) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Az mindegy. Bőven elképzelhető, hogy csak nem frissítették, és tudnának rendelni.
Gondolom ugyanazon nagyker képes 5000-est is hozni.
Meg kell próbálni...

[Szerkesztve]

(#545) DarkLyrics válasza djtoomi (#539) üzenetére

DarkLyrics
(lelkes újonc)

lehet-e dvd re (yamada 6800x plus ) kötni?

thx

''Hiszek a tiszta észben, mint ahogy mindenki hinne benne, ha véle élni nem volna fáradságos'' - József Attila

(#546) Ba cy lus válasza DarkLyrics (#545) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Lehet.

Ehhez lehet.

(#547) Neck válasza Ba cy lus (#537) üzenetére

Neck
(őstag)
LOGOUT blog

Egyébként, az ágyamból TVztem, kifejezetten halkan.

A nappali egyik oldalán van az én szobám, átellenben anyám szobája. Zárt ajtókon keresztül aztmondta hogy érezte az ágyon fekve a a mélyet, mondom még1x eléggé le volt halkítva.

Ez a mély nagyon állat :)

(#548) Neck válasza Jasonchan (#538) üzenetére

Neck
(őstag)
LOGOUT blog

3600ast :)

Djtoomi: nem tudom, lehet hogy jobb, lehet hogy nem. Én csak azt tudom hogy ennyi pénzért mindenképpen szuper, nagyon meg vagyok vele elégedve :D

(#549) CortezX válasza Neck (#547) üzenetére

CortezX
(tag)

Hát igen. Én akkor csodálkoztam el kellőképp mikor 50%-os hangerőn zenét halgattam és kimentem a fürdőszobába (szobám mellett) és rezonált a faliszekrény és az összes polc :Y meg pesze a szobámon az összes ablak.

HP 635 & Xperia ARC S

(#550) Jasonchan

Jasonchan
(őstag)

Ma délután írok véleményt :C Megjött az 5000-es és anyámék hozzák haza Miskolcról :C :C :C Mindjárt elpusztulok annyira várom :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.