Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1) lukiboy25

lukiboy25
(újonc)

Sziasztok!

Több ezzel a hangfallal foglalkozó topic is van, melyeket figyelmesen több hét alatt szinte végigolvastam.

Sokak problémája nekem is gond, a center és a mélyláda nem szól mp3 alatt.

Tudom, hogy a centernek nem is kell, mert stereo az anyag de mivel az a mélynyomóval együtt van, az sem szól.

A színes kábelek dugdosásával persze sikerült életre kelteni a centert és a mélyládát de a hangminoség szar volt.

Winamp pluginek, AC3 codecek, CMSS 3D, más programok használata és sorolhatnám a többi fórum ötleteit.. ezeket már mind kipróbáltam, nem sok sikerrel.

A kérdés tehát az, hogy a centert a mélynyomóval együtt színhelyesen a hangkártyához (Sound Blaster Audigy2 ZS) dugva hogyan lehet megszólaltatni?

Meglehet-e egyáltalán? :F

I'll Be 6 If U'll Be 9!

(#2) #LG#

#LG#
(újonc)

Szia!

Nekem már lassan egy éve van meg a hangfalszett. A faborítás miatt különösen szépen szól. De mondom a trükköket. A mélyládát úgy tudod bekapcsolni, ha hangbeállításoknál megadsz környezeti értéket : pl: livingroom, nappali, stb. erre bekapcsolja a mélyládát. Winampnál hogy minden hangfal szóljon: az A3D Output plugint ajánlom, ezzel tökéletesen szól, a mélyládán is állítható lesz, hogy hol szóljon erősebben. Nekem ez a plugin jött be a legjobban, végigpróbálgattam előtte az összest a winamp honlapról.

Próbáld ki

(#3) lukiboy25 válasza #LG# (#2) üzenetére

lukiboy25
(újonc)

Szia!

Köszönöm, de a környezeti értékek megadása és az a Winamp plugin sem javított a helyzeten.

Neked milyen hangkártyád van?

I'll Be 6 If U'll Be 9!

(#4) lukiboy25

lukiboy25
(újonc)

Sziasztok!

A Creative saját lejátszójával minden tökéletesen szól, a basszus remek.

Winamp, Domino Player stb. alatt nem szól a mélyláda.

Nem értem...

I'll Be 6 If U'll Be 9!

(#5) Paci89

Paci89
(újonc)

"A mélyládát úgy tudod bekapcsolni, ha hangbeállításoknál megadsz környezeti értéket : pl: livingroom, nappali, stb."

Nekem is sikerült, köszi....

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.