Hello
Tegnap megvettem végül egy 6000 modellt. Az lenne a kérdésem, hogy normális-e az, hogy enyhén búg a mélynyomó mert ha nem szól épp eléggé hallható de ha lenémítom nem búg. Van erre valami megoldás??
Válaszukat előre is köszönöm
EVGA X58 3X SLI (E758) eladó! Fullos I7-es lap, hozzávaló 6GB rammal, I7 920-as procival és hűtővel!
Intel Core I7 920 eladó! Tuningos proci, EVGA X58 SLI lappal, 6GB OCZ rammal, Thermolab hűtővel!
Thermolab BARAM univerzális CPU hűtő eladó! EVGA X58 lappal, 6GB OCZ rammal, I7 920-as procival!
OCZ Platinum 3*2GB 1600Mhz Cl7 1,65V tri-kit eladó! EVGA X58 lappal, I7 920-as procival és hűtővel!

Hello
Tegnap megvettem végül egy 6000 modellt. Az lenne a kérdésem, hogy normális-e az, hogy enyhén búg a mélynyomó mert ha nem szól épp eléggé hallható de ha lenémítom nem búg. Van erre valami megoldás??
Válaszukat előre is köszönöm

Rá van kötve a TV-re a dolog? Ha igen - mindenféle szaktudás nélkül, csupán hasonló tünet alapján - akkor kösd le róla, egy eszközön keresztül se érintkezzen a TVvel, ha nem búg tovább akkor neked is földhurok leválasztóra van szükséged, ha nem szűnik meg akkor nem tudom.

Lehet furcsa lesz a kérdés, de a Genius SW-HF5050-en van stand-by üzemmód, ha igen, akkor azt hogy lehet elérni?
Üdv!

Sajnos mivel ugyanazok vagyunk, mint amit telefonon felhívtál, így csak ez van itt a fórumon is 
www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...

Jó a kérdés, ha ezt megnézed és még mindig csinálja akkor valami hiba van.
www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...

Szia!
Az 5050es még nekünk nincsen, csak március körül kapunk belőle.
Addig nem tudok nyilatkozni erről.

Szia!
Köszi... De még mi soha nem beszéltünk telefonon 
Üdv!
Nem hiszek azoknak, akik napokig képesek vérezni és nem halnak bele. Ez boszorkányság...

Ettől függetlenül mindegy hányszor teszed fel a kérdést, a válasz ugyanaz marad mint amit már leírt Neked [itt].
[ Szerkesztve ]

Köszi, h belinkelted nekem, hogy elolvassam megint, de nem kell itt "Power-kedni"...
Nyugodt lehetsz benne,hogy figyelemmel kísérem az eseményeket!!! THX
Nem hiszek azoknak, akik napokig képesek vérezni és nem halnak bele. Ez boszorkányság...

Nincs rákötve tvre csak egy külső hangkarira sztereóban. Ha leveszem nullára csend van de ha csak 1esre nyomom a hangfalak pattannak egyet a mélynyomóban(tehát nem maga a hangszóró) elkezd búgni.

Köszönöm!
Akkor majd később érdeklődök erről, ha addig nem találok választ.
Üdv!

Helló!
Genius SlimStar i220-al lenne problémám, konkrétan, hogy nem mennek a multimédia gombok rajt. Semmilyen divert nem találok hozzá. Mi lehet a megoldás?
Köszi!
... akkor evezzünk más vágányokra beszélgetésünk fonalával és öntsünk tiszta vizet a nyílt kártyák közé ...

Sziasztok!
Problémám van egy Genius VideCAM Messenger kamerával... Windows Vistán működik, de Windows 7-en már nem. Gondoltam Én ha már Vistán megy, akkor Windows 7-is de sajna nem, pedig olyan drivert szedtem le. Tud valaki megoldást erre a problémára? Azon kívül, hogy vegyek egy másikat. 
Válaszokat előre is köszi! 
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy a SW-HF 5.1 5100-nak, és az SW-HF 5.1 6000-nek milyen minősítései vannak?
Üdv.: Marci
U.i.: Nagyon jó a weboldalatok.

Helló
Kinéztem a neten egy ilyen billentyűzetet: LuxeMate 320
Annyi lenne a kérdésem, h win7 x64-gyel 100%-ig kompatibilis-e? A választ előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan

Sziasztok!
Van egy már igen korosnak mondható Genius kormányom. A mai napig tökéletesen működik (kopp-kopp-kopp), egyetlen baja az, hogy sajnos a pedálok alsó részei letörtek, és egy idő után már kényelmetlenséget okoznak. Róla van szó.
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e hozzá kapni új pedálokat, és ha igen akkor hol kezdjem a keresést?
Sajnos gyanítom, hogy a hozzá való pedálokat már nem kapni (ha egyáltalán régen lehetett), ebben az esetben tudnátok nekem javasolni valami alternatív megoldást?

Üdv.
Barátomnak van egy GENIUS SW-HF5.1 5005W típusú hangfala. Egyik napról a másikra a mélynyomó nem adott hangot. Visszavitte a boltba ahol vásárolta, az ottani eladók megnézték és állításuk szerint a(z egyik?) biztosíték ment ki. Azt tanácsolták, hogy otthon házilag is meg lehet javítani, egy új biztosíték beszerelésével, elkerülve így a 2 hetes várakozást a garanciális javítással. Ide tartozna 2 kérdésem:
1. Ki lehet e cserélni a biztosítékot otthon, illetve milyen típust kell hozzá vásárolni(esetleg egy bolt címe is nagy segítség lenne)
2. A házi "javítás" magában foglalja e a garancia vesztést, vagy ez csak akkor következik be, ha a nem megfelelő biztosíték használata miatt történik kár a hangfalban.
Választ előre is köszönöm, köszönjük !
# ANTAL Tuning #

Helloztok!
Van egy Genius DHT-510-em, régebben kölcsönadtam haveromnak, ő meg sikeresen elrontotta. Nem szóltak a front és rear hangszórók. Gari lejárt. Sokáig állt itthon, majd elvittem ismerőshöz aki megnézte, és azt mondta, hogy az összes végfok IC kipurcant. Visszahoztam tőle, elvittem egy rendes szervizbe is, ott azt mondták kimentek a IC-k + a trafót is újra kell tekerni, vagy cserélni.
Én meg elkezdtem fórumozni, hogy volt-e már másnak is ez a probléma, és írták, hogy a trafót ha szétbontom van benne 2 biztosíték. Na az volt a ludas 
80Ft volt a javítás költsége, és arra vártam 1 évet. 
Ja meg kezd rossz lenni a fő potméter benne: Soundwell B503
Ilyet honnan tudok beszerezni?
Üdv, Attila
Hirdetéseim: [http://href.hu/x/aexq] | PÜ-t írj!! Azt észreveszem :)

[ Szerkesztve ]

Betegszabin vagyok. 1/239-7020 vagy szerviz@genius.hu címen megválaszolja kollégám kérdésedet.

Szia!
Másik gépen próbáltad már?
Ha ott sem megy, akkor hiba van, vissza gariba...

Sajnos nem tudjuk kipróbálni a Win7 drivert, mivel nincs ilyen kameránk.
Másik gépen próbáltad már?

Mit jelent jelen esetben a minősítés?
Mint a THX meg ilyenek?
A legpontosabb infókat a www.geniusnet.com oldalon (gyár oldala) találsz.

Szia!
Nem hiszem hogy bármi baj lenne a Win7 x64 alatt vele.

239-7020 a számunk, keresd a szervizes kollégát.

Szia!
Ha kiverte a biztosítékot, akkor ott nem csak az a baj valószínűleg.
A biztosíték csere nem okoz garancia vesztést, de ha egyből kiveri, akkor vigyétek vissza a boltba nyugodtan. Elég csak a mélynyomót visszaküldeni.

Szia!
Ezt a potmétert külön már nem lehet beszerezni.
Csak teljes panel van, ha van még.
Neked is jelenleg a leggyorsabb ügyintézés : 1/239-7020
Szia!
Igen, ilyen thx-es dolgokra gondolok.

Egy ilyenhez digitális bemenetre lenne szükség, de egyik hangfalon sincsen jelenleg.
Így ilyen minősítés sincs hozzá, amíg analóg bemenete lesz a hangfalaknak.

Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy vettem egy sw-hf 5.1 5005-öt, és nagyon hangosan búg.
Csak a számítógépre van rákötve. Ha be van kapcsolva akkor baromi hangos, ha standby, akkor nagyon halkan ugyan, de szintén búg tovább.
Láttam, hogy a trafót meg lehet hekkelni gumival, de nem szeretném elveszíteni a garanciát, szal nem szedném szét.
A kérdésem az lenne, hogy megoldaná-e a problémát a gumilap beszerelése?
Garanciális-e ez a dolog?
Mi más okozhatja még, amit esetleg otthon megpróbálhatok kiküszöbölni (hangszórók esetleges közelsége egymáshoz, vmi zaj a szgépből, ilyesmi)?
Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de elég láma vagyok a témához!
Előre is köszönöm a választ!
Üdv.

Logitech Z2300, Klipsch Promedia 2.1 ill. 5.1, creative gigaworks s750 mindegyike THX minősítésű és még sincs digitális bemenetük. 
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

Hali! Van egy 6000es Geniusom, de azt a furcsa dolgot vettem észre, hogy a rear hangszóró (a jobb) torzít, igazából szinte mélyet akar csak kiadni de magasat nem. Azon agyalok, hogy a hangkártya oda küldi a mélyet és a mélyre pedig a bal hátsó jelét. De most akkor mit tudok ez ellen tenni? A driver ami fent van, tényleg ilyen, ha állíitom a hangszórókat mindegyik úgy szolal meg amire rendeltetik, de a mély és a rear fel van cserélve. Átkötögettem már, ezzel nincsen baj. Mégis ilyenkor mi a teendő?
Na és most probálgatom és a center helyett a bal rear szól, a bal rear helyett meg a center. a jobb rear helyett a sub, a sub helyett a rear. ezzel van a gondom. Kérlek segítsetek!
[ Szerkesztve ]

Első körben próbáld meg azt hogy kihúzott állapotban fejre állítod a mélyet és alján 3-3 csavar van egymás mellett (vagy 2-2) sülyesztett fejjel. Azok rögzítik a trafót.
Ha eddig nem zúgott, akkor azok lazulhattak fel
Azokat húzd meg izomból és valószínüleg megoldódik a hiba...
Ennyi beavatkozás nem gari vesztést, már ha a mi termékünk...

Szia!
Hol vetted? Ha mi hoztuk be az országba, akkor ránéznénk.
Mert ha a Center és a Sub lenne felcserélve, azt lehetne gyógyítani.
Ha BP-i vagy és be tudod hozni, az lenne a legjobb...

Szegedi vagyok, Iponon vásároltam. De a mély attól szól, tehát, furcsa, mintha össze lennének kuszálodva a dolgok. csak a 2frontot lehet szabályozni ugy ahogy kell. A többi pl a center potija a gépen a hátsó hangszórót állítja. És ugyanez van, hogy a sub potija a jobb hátsót állítja és igy a hangkártya arra küld mélyet ezért eltorzitja és nem szól szinte sehogy. Ez logikusan akkor lenne így szerintem ha rosszul lenne összekötögetve. De 1000%, hogy minden jó. Pedig ebbe bíztam, hogy rossz az összekötés.
Nekem ebből az jön le, hogy a center/sub és a rear bemeneti kábelek rossz helyre vannak dugva az alaplapon, vagy a szubon vannak rossz helyre dugva... De ha tényleg próbáltál már átkötögetést, akkor más gondja lesz.

Helló!
Köszönöm a tanácsot. Megnéztem (nem 2-2 karimás csavar volt, süllyesztett egyáltalán nincs rajta), tényleg elég lazák voltak.
Meghúztam őket amennyire tudtam, de a zúgás nem múlt el, csak kicsit halkabb lett 
Megpróbáltam azt is, h lehúztam az összes kábelt róla, de akkor is zúg.
Ha beviszem hozzátok a dobozt, akkor gariba ez a probléma orvosolható?
Ja és természetesen a ti terméketek
Genius sw-hf 5005

Beszereztem egy másik hangkártyát! Ezzel semmi gond, hál istennek minden gyönyörüen szól a winampban és a media playerben... Na de itt van már megint egy óriási gond! Se a youtubeon, se játékok közben nem szólal meg a mélynyomó, csak a 2 front tehát 2.0ában szólnak. A tököm tele van mostmár az egésszel, winamppal annyira jó, driver is bevan állítva, de a youtubeon és játékok közben az istenért se tudom megszólaltani a mélyet és a többi hangszórót. Valaki valami ötlet? Kezdem nagyon felb*szni magam, eszembe se jutott míg nem vettem meg a hangfalat, hogy ilyen problémák lesznek. Most egy kicsit viccesen kifejezve, 2010 van, lassan már teleportálnak az emberek meg másik bolygón fogunk élni, de egy nyomorult hangkártyát vagy ilyesmi dolgot nemtudnak összerakni amivel működne is a hangfal! Nemtudom másnak van e hasonló problémája? Vagy volt -e? Légyszives írjatok!!!
Az, hogy youtube csak 2.0-ban szól az nem hiba. Úgy van rendjén. Sztereo jel, sztereoban szól a rendszer.
5.1-et támogató játékokban ha beállítod játékon belül az 5.1-et, akkor menni kell. 
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

Nem igazán.
Nekem 2.1-nél és most 5.1-nél is szól az összes hangfal, minden esetben.

azt nem tettem hozzá, hogy a másik hangkártyámmal se játéknál, se youtubeon nem volt probléma a hangzással. tehát akkor mindegyik hangfalat megszólaltatta.

Hát ha nem jutsz dűlőre vele, akkor küld vissza az Iponnak.

Természetese, de csak ha nálunk garanciális.
Hol vásároltad?

Milyen az új hangkártya?
Cd-ről installáltad? Ha igen, akkor töltsd le a legfrissebb drivert hozzá.

Sajnos ez így van, de ha a régi hangkártyával jó volt, akkor azt kell visszatenni...

szevasztok!
GENIUS SW-5.1 1000 rendszernél a szatelit ha jól értelmezem akkor annyit tesz hogy nem kell hozzá kábel a kis hangszórókhoz
kérdésem akkor annyi lenne, hogy honnan kapja akkor a működéséhez szükséges fesz?
gondolom láma kérdés, de ezen a téren nem igazán vagyok otthon
a válaszokat előre is köszönöm
A kis hangszóróhoz márpedig kell kábel és így meg is van válaszolva a kérdésed. 
A szatelit a "kis hangszórók" neve, így szokás hívni őket.
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

köszi akkor én éltem nagy tévedésben 

Nagyon is van kábele 

Megoldódott a probléma, windows driver hiba, valamint egyéb más USB kezelési problémák voltak. Kb. két óra alatt sok registry meg services beállítással sikerült. A billentyűzet tökéletes a rendszerem régi :S.
... akkor evezzünk más vágányokra beszélgetésünk fonalával és öntsünk tiszta vizet a nyílt kártyák közé ...