Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#201) VIPowER válasza M4rc0n1 (#200) üzenetére

VIPowER
(fanatikus tag)

Erre pl rá tudod kötni : [link]. Olyan kell, aminek van analóg 5.1-es kimenete. 3db ilyen kábellal : [link] össze tudod őket kötni.

(#202) M4rc0n1 válasza VIPowER (#201) üzenetére

M4rc0n1
(kvázi-tag)

Köszi a választ.
A kábelOk rendben vannak, azzal nincs gond, azt a legkevesebb beszerezni. A gond ott van, hogy kevés a lejátszó, amin van analóg kimenet.
Köszi a linkeket is!

(#203) GeniusHU válasza M4rc0n1 (#202) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Minden 6 rca kimenettel megáldott jó a célra.
Én pl a yamada játékosokat is mondom, azok egész időtállók.

www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...

(#204) M4rc0n1 válasza GeniusHU (#203) üzenetére

M4rc0n1
(kvázi-tag)

Hirtelen rákerestem yamada játékosokra. Mondjuk úgy, hogy nem sokan fociznak mostanában. Vagy csak lehet, hogy rossz bajnokságokban kerestem. :)

(#205) Degeczi válasza M4rc0n1 (#204) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

Nyilván, ha ezt magyarázni kell:
sok-sok éve a Yamada volt az egyik első megfizethető lejátszó márka - és az olcsóságának egyik eleme volt a programmal angolról magyarra ferdített leírás.
Többek között a "player"-ből is "játékos" lett - ami annyira röhejesen hangzott, h tüstént be is került a szakzsargonba, és ott is maradt, azóta is sokan hívják ezeket játékosoknak...

(#206) Zanik válasza Degeczi (#205) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

A vicchez az is hozzátartozott, hogy a Yamada olcsó "gagyi" lejátszói szinte minden lemezt olvastak egyes drága márkás lejátszókkal szemben!

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#207) MATEO6600

MATEO6600
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hali!

Most augusztusban lesz 3 éves az SW-3600 hangfalam. Van egy kis bibi vele, ugyanis, ha tekerem a master volumot a mélynyomón, akkor a bal első hangfal recseg, de csak hangerő állításnál. Mondtak valami poti hibát is, de nem tudom mi az. Hogy lehetne megjavítani? Szervizbe nem akarom vinni, mert már nem garis.

(#208) Degeczi válasza MATEO6600 (#207) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

ha az sem tiszta, mi az a poti, és mit lehet vele kezdeni, hogyan vágnál neki?
vagy szervíz, vagy egy hozzáértő ismerős, más lehetőség nincs...

(#209) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv! Webkamera lenne a téma, miket tudsz ajánlani nekem? Nem nekem lesz, de a felhasználó 2 fő dologra használja majd, egyrészt msn mellé, a másik pedig youtube-ra akar vele vidit felvenni, tehát még ha vga minőségben is de szép szaggatásmentes képet kellene adni átlagos megvilágítással. Én ehhez nagyon süsü vagyok..... Ballagási ajándék lenne. :U

[ Szerkesztve ]

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#210) GeniusHU válasza MATEO6600 (#207) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Egy hangerő poti simán okozhatja a problémát.
Nem tudod hozzánk behozni? Annál olcsóbb nem lesz a javítás.

Csaba

www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...

(#211) GeniusHU válasza SymbianOS (#209) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Aminek nagyon szép képe van az már 1.3 Mpixel-es.
Az az i-Look 1321, ami akár egy tft tv-re is felfogatható.
Ebben van mikrofon és a szoftver tud arckövetést is.

Ha az drága, akkor az i-Look 300at ajánlom, ami egy újabb 640*480as felbontású kamera.
Mikrofon nincs benne, de az árában ez meg is látszik.

(#212) SymbianOS válasza GeniusHU (#211) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm! A kérdésem még annyi, hogy mennyire gépigényes ez a két kamera? 1800MHz P4, 20giga HDD, integrált intel vga pár megás, 256 vagy 512 ram, win xp, dvd-rom. Compaq fektetett házas csoda.
Mi az ami még szóba jöhet, mikrofonos-elfogadható vidit vesz el?

[ Szerkesztve ]

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#213) GeniusHU válasza SymbianOS (#212) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Videocam Slim 320 : 640*480 szép képet ad és csíptetős mikrofon van hozzá.
Videocam eye 310 és 311q - 640*480 és headset van hozzá.

Szerintem a 0.3 Megapixelesek biztos nem terhelik le a gépet, az 1.3as meg max ha rögzít vele, de akkor sem hiszem hogy döcögne. De 512Mb ram (ddr) mindenképpen kell manapság egy XP-s gépbe.

(#214) Leki78

Leki78
(újonc)

Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a Slimstar 310 és a Slimstar 311-es billentyűzet között?

Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvmusor.tv/zzepg/ajanlas.php?ki=24

(#215) GeniusHU válasza Leki78 (#214) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

A 310es cseppálló és a 311 vízálló.
De ez max egy medencénél jön ki, mert én a 310esbe beleborítottam egy pohár vizet működés közben és nyomkodtam tovább. Semmi baja nem lett.

(#216) Leki78 válasza GeniusHU (#215) üzenetére

Leki78
(újonc)

Csak azért kérdeztem, mert a 310-es drágább mint a 311. Egyébként ma lettem boldog tulajdonosa egy Slimstar 311-nek.

Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvmusor.tv/zzepg/ajanlas.php?ki=24

(#217) Stehe

Stehe
(tag)

Tisztelt Genius support!

Egy Genius Home Theater 5005-ös rendszererl rendelkezem, és ma nem akart bekapcsolni. Hálózatra rádugva, a hátsó kapcsoló bekapcsolva, de egyszerűen ha megnyomom az előlapi bekapcsológombot, nem történik semmi. Próbáltam áramtalanítani, majd hátul kikapcsolni-bekapocslni, de semmi. Tehetek még valamit, vagy pedig vigyem vissza a boltba, ahonnan vettem (még garanciális)?

Válaszát előre is köszönöm!

(#218) golyani

golyani
(őstag)

vettem egy slimstar 220-as billentyűzetet ma és furcsa jelenséggel állok szemben. általában véve halk a billentyűzet, de az ik,.lopö9őá-űúóü karakterek lenyomása jóval hangosabb. ez mitől lehet?

HP Pavilion dv5-1080eh

(#219) golyani válasza golyani (#218) üzenetére

golyani
(őstag)

sufnituninggal megoldottam :D

jó billentyűzet tetszik:)

HP Pavilion dv5-1080eh

(#220) GeniusHU válasza Stehe (#217) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

A mélynyomót és a garancialevelet vidd vissza a kisker boltba.
Ez a hiba nem gyógyítható házilag.

Csaba

(#221) GeniusHU válasza golyani (#219) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

:R

(#222) GeniusHU válasza Leki78 (#216) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

a 311-es akcióban volt nemrég, azért olcsóbb.

(#223) szpepus

szpepus
(lelkes újonc)

Szia,

Tavaly április környékén vettem egy Genius SW-HF 5005 5.1 hangfalat, ami a mai napon úgy döntött, hogy kidöglik :((
A garancia papírja most nincs a környékemen, de gondolom 1 év, így elég "vicces" hogy 13 hónaposan adja meg magát...
Gondolt egyet, elcsendesült és furcsa szagokat eregetett magából, azóta se kapcsol be, nem is világít, gondolom, valami a táp területén sült ki :(

Tudsz valamit javasolni, hogy mit tudnék kezdeni vele, hova fordulhatok javításért?

Köszi!!!

(#224) GeniusHU válasza szpepus (#223) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Hozzánk tudod csak behozni javításra.
Máshol nem fognak tudni mit kezdeni vele.

Minden infót megtalálsz az oldalunkon, a kapcsolat fül alatt.

Csaba

(#225) szpepus válasza GeniusHU (#224) üzenetére

szpepus
(lelkes újonc)

Látatlanban a leírtak alapján tudnál egy tippet adni, hogy milyen összegű javításra számíthatok?

(tök jó helyen vagytok, néhány utcára lakom tőletek :) )

Köszi!

(#226) golyani válasza szpepus (#225) üzenetére

golyani
(őstag)

ha bedugod a 220-ba akkor serceg??

nekem miután kicseréltem a mélynek az IC-jét, a múltkor nem vártam meg míg lemegy a hangerő poti és úgy húztam ki. bekapcsolásnál ismételten eldurrant az IC, amit végképp nem értek hisz túláram/fesz/melegedés védelem van az IC-ben. ez mégis kettényílt. namind1 még egyszer kicserélem ha akkor is eldurran akkor megy a levesbe.

neked sztem egy panelcseréd lesz, kb 8-9 ezer forint.

HP Pavilion dv5-1080eh

(#227) szpepus válasza golyani (#226) üzenetére

szpepus
(lelkes újonc)

Ha bedugom, meg se nyekken...valahol "elveszik az áram"
Szétkaptam, és valami ellenállás féleséget látok megégve, de én is attól tartok hogy az egész panelt cserélni kell...
Örülök, hogy az egy éves hangfalamra költhetek :S

(#228) xtremer

xtremer
(kvázi-tag)

Helló!

Lenne nekem is egy kérdésem adott egy genius 5.1 sw-hf 5000 hangfalszett center sub működik de a frontok és a hátsó hangszórók nem. Sikerült kimérni hogy a trafó nem ad arra a részre áramot, egyszóval kéne nekem egy ilyen trafó, be tudnék szerezni ilyesmit nálatok??

Üdv : xtremer

[ Szerkesztve ]

www.r-pc.hu :: Számítástechnika felsőfokon!

(#229) GeniusHU válasza szpepus (#225) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Sajnos látatlanban nem tudok semmit mondani, bele kell néznünk.

(#230) GeniusHU válasza xtremer (#228) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Telefonon, emailben és személyesen is tudsz árajánlatot kérni.

szerviz@genius.hu
1/239-7020

Én a héten szabin vagyok, így addig nem tudom megmondani. :DDD

(#231) GeniusHU válasza golyani (#226) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

valószínüleg nem kell panelt cserélni... :)

(#232) Zoli1222

Zoli1222
(őstag)

Szia.

Lehet hülye kérdés, de ez mennyire jó cucc: [link]

[ Szerkesztve ]

////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan

(#233) szpepus válasza GeniusHU (#231) üzenetére

szpepus
(lelkes újonc)

Kiderült a turpisság...szétszedték, azt mondták, hogy táp probléma...3600 ft-ért megszerelik, szóval a helyzetet tekintve korrekt :)

Köszi a tippet!

(#234) golyani válasza GeniusHU (#231) üzenetére

golyani
(őstag)

nah az jó:)

én viszont vettem még egy IC-t miutá na 2. is elpukkant. ezzel összerakva a szatellitek szólnak a mély csak max hangerő körül serceg kicsit, úgyhogy én ezt kukázom.
Lehet h megpróbálok egy 5005-öst vagy még egy ilyet. vagy nem tudom :F

HP Pavilion dv5-1080eh

(#235) GeniusHU válasza Zoli1222 (#232) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Ez volt az első olyan 5.1, ami a piacra hatott ár-érték arányával.
Rengeteget adtunk el itthon belőle. Mivel már közben 2-3 váltás is volt közben, így nehéz erre válaszolni. Van aki az újakra esküszik, vannak akik csak ezt tartják valamire.
Nézz be a genius_sw_5_1_home_theater topicba és ott is kérdezd ezt meg.

Mélyben erősebb, mint az újak, viszont a hátsó hangszórói pl egyutasok.
Lehet olyat csinálni még, hogy a hátsók helyett veszel nálunk két frontot és akkor ugyan ott vagy kb.

(#236) GeniusHU válasza golyani (#234) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Írj a szerviz@genius.hu címre a kollégámnak és ő megválaszolja melyik a legjobb döntés.

ha nem lennék szabin akkor megkérdezném én, de gyorsabb ha őt kérdezed most.

[ Szerkesztve ]

(#237) GeniusHU válasza szpepus (#233) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Nagyon jó, ha ennyiből meg tudják oldani. :C

(#238) Pako_VF

Pako_VF
(újonc)

Üdv!

A múlt héten vettem egy slimstar 330-as billentyűzetet, az lenne a problémám, hogy szabálytalan időközönként kikapcsol. A boltban mondták, hogy próbáljam meg kikapcsolni az eszközkezelőben az USB energiagazdálkodásnál, hogy ne kapcsolja le a gép. Miután kivettem az összes gyökérhubnál a pipát ugyanúgy kikapcsol, hol 2 óra múlva hol 6 perc múlva. Természetesen a bios-ban is minden engedélyezve van, frissítettem a chipset+usb drivert, végén már a biost is, ennél többet nem tudok tenni. Visszavittem a boltba, náluk volt 2 napig, de elintézték a garanciát annyival, hogy náluk működött és biztos az én gépemmel van a baj. Az alaplapom Asus P5QL-E.
Egyszerűbb lenne megszabadulni tőle, eladni vagy nem tudom. Türelmes ember vagyok de ez már nevetséges, hogy ennyit kell szevedni egy szar billentyűzettel.
Segítséget szeretnék kérni, hogy ilyenkor még mit tudok tenni?
Köszi

[ Szerkesztve ]

(#239) sosperecek18

sosperecek18
(őstag)

Sziasztok!
Lenne hozzátok egy kérdésem. Az irán érdeklődnék hogy a Genius 6000-es 5.1-es hanfal subjába milyen teljesítményű erősítőt raknak? (Genius kollégától elsősorban)

Hogy miért kérdezem?

Tehát nekem nagyon erőtlennek tűnnek a subon kívüli hangfalak, így ma gondoltam egyet és a régi videoton hangfalat beraktam a frontok helyére (2x10 wattos hangfalak) és sokkal jobb hangzás lett, lehet a hangfal nagyságából is adódik de több lett a mély. (8ohm-os hangfalakról van szó)

Így elgondolkodtam hogy a két hátsót is kicserélném 2 8ohmos hangfalra...(ebben az esetben a center nem lenne rákotve az erősítőre), kivitelezhető ez? Birni fogja az erősítője? én leginkább ilyen hangfalra gondoltam a hátsók helyett

Előre is köszönöm a segítséget, tájékoztatást!

Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86

(#240) sosperecek18 válasza sosperecek18 (#239) üzenetére

sosperecek18
(őstag)

Utánna olvastam kicsikét és rájöttem hogy ekkora hangfalat felesleges lenne rákötnöm, így egy ilyet néztem ki: Tehát a kérdésem, hogy 2 ilyet ráköthetek-e a hátsók helyett? vagy a frontok helyett és akkor csak ez a két hangfal üzemelne, na meg a szub.

Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86

(#241) pachito

pachito
(senior tag)

Hozzáértők segítségét kérném. Vettem egy Geniushs-05a nevű fejhallgatót, szeretnék vele ingame beszélni, de ha megpróbálom, szörnyű recsegés, gerjedés és visszhang a válasz. Valami megoldás van, mert én épességeimhez mérten már megpróbáltam mindent (vezérlőpult->hangok és audioeszközöknél próbálgattam állítani, kevés sikerrel)?

Battleforge ign: Demiron // HoN ign: Kampec // LoL ign: Kampec // BLC ign: Kampec

(#242) kdennis válasza sosperecek18 (#240) üzenetére

kdennis
(újonc)

Hát még minidg nem néztél elég jól utána!
Ezek 80W-os hangfalak, a genius meg 15W-os, csak a sub 75W-os, az oké hogy az erősítőnek kicsit kevesebb W-osnak kell lenni hogy nem hajtsa túl a hangfalakat, de az kb fele akkora szokott lenni, szóval legalább kellene ezekhez a hangfalakhoz egy 40W-os erősítő! Ha ilyen hangfalakat akarsz hajtani akkor ilyen erősítőkben gonodlkozz: [KLIKK]

De ehhez már az a hangfal való amit először mutattál!

[ Szerkesztve ]

(#243) ducsesz

ducsesz
(újonc)

sziasztok!
Érdeklődnék , hogy a ght-s200 készülék kapható e valahol?
Előre is köszi a választ.

(#244) GeniusHU válasza Pako_VF (#238) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Próbáld ki te is egy másik géppel. Csak hogy legyen még több infó.
Aztán ha lehet hozd be hozzánk és mi is megvizsgáljuk.

Csaba

(#245) GeniusHU válasza sosperecek18 (#240) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

A mélyből a kishangszóróknak nem jöhet ki mély, csak közép és magas.
Szerintem a középtartomány nőtt a membrán növelése miatt.
A belső erősítőt kicsivel túlméretezik a gyári hangszóróknál, de ezek már túl nagyok lennének hosszútávon. Szerintem max 2x25W-os hangszórókat tegyél frontnak és a jelenlegieket tedd hátra. Ennél nagyobbak már lehet csak ártanak.

Csaba

(#246) GeniusHU válasza pachito (#241) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Másik gépen is próbáltad már?
Ingame csak fejhallgatón hallgatod vagy hangszórón is?
Hol vetted?

(#247) GeniusHU válasza ducsesz (#243) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Itthon ezt nem forgalmazzuk.

Csaba

(#248) Pako_VF válasza GeniusHU (#244) üzenetére

Pako_VF
(újonc)

Szia!

Köszönöm a válaszod. Igen azóta már kipróbáltam a régi gépemmel és ott nem kapcsol ki, működik és még állítgatni sem kellett semmit. Annak örülök, hogy nem a bill-el van gond, csak sajnos a problémám nem oldódott meg, a mostani gépemmel ugyan úgy nem működik. Más USB-s billentyűzetet sem merek venni, mert ezek után valószínű, hogy az is kikapcsolna.

(#249) GeniusHU válasza Pako_VF (#248) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

próbálj meg egy bios frissítést, aztán egy alaplapi driver frissítést is.
hátha ez a kombó használ.

(#250) pachito válasza GeniusHU (#246) üzenetére

pachito
(senior tag)

Szia köszi azóta már megoldódott :)) :R :R

Battleforge ign: Demiron // HoN ign: Kampec // LoL ign: Kampec // BLC ign: Kampec

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.