Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#2001) GeniusHU válasza F_Zolee (#1998) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Ha végfok lenne, akkor nem csak az nem szólna.
Ezt csak bevizsgálással tudnánk megmondani, hogy mi lehet a hiba.

www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...

(#2002) < CyberBob > válasza GeniusHU (#2000) üzenetére

< CyberBob >
(senior tag)

És tudsz ajánlani olyan boltot ahol kis is lehet próbálni (jöhet privátba is).

"Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Yoda)

(#2003) GeniusHU válasza < CyberBob > (#2002) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Media Markt és Saturn pl...

www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...

(#2004) Jofi81

Jofi81
(őstag)

Van egy Genius SW-HF5.1 3000-em, még tőletek vettem értékcsökkenten. :) Pár napja azt vettem észre, hogy bizonyos mély hangoknál "kopog". Nem mindegyiknél, de amelyiknél igen, ott minden alkalommal és mindig ugyanott. Ezen az oldalon az első hang például ilyen. Bocs a minőségért, telefonnal rögzítettem, de a lényeget lehet hallani. Mi lehet a probléma?

(#2005) Atimester válasza Jofi81 (#2004) üzenetére

Atimester
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Egy Genius SW-HF5.1 5000 típusú hangfal rendszerem van. Egyik napról a másikra jelentkezett a hiba: bekapcsolás után ütemes pufogó hangja van. (tü-tü-tü-tü….) Másodpercenként 4-5 ütem állandó hangerőn mind az öt hangszóróból.
Ki-be kapcsolható, működik a hangerő szabályzó gomb forgatása is, csak közben ezt a pufogó ütemes hangot adja folyamatosan. Találkozott már valaki hasonló problémával?

Üdv:

Attila

(#2006) mcs

mcs
(senior tag)

Sziasztok!

Van egy SW-2.1 355 hangszóróm. Alapjába véve elégedett vagyok az ár/teljesítmény mutatójával, csak annyi gondom akad vele, hogy akár egy közepesen dinamikus zenénél is hajlamos berecsegni a bal szatelit. Kíváncsiságból dugtam be fejhallgatót is a szatelitek helyett, és azzal is ugyanúgy recsegni kezd bal oldalt kb. harmad hangerőn. Ez ennél a típusnál normális jelenség? Tisztában vagyok azzal, hogy 10 W RMS teljesítmény nem éppen alkalmas diszkózásra, de a szatelitek recsegése furcsának tűnik, holott a mély nem úgy fest, hogy torzítana. Előre is köszönöm a válaszokat!

[ Szerkesztve ]

(#2007) GeniusHU válasza Jofi81 (#2004) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Vedd fel a kapcsolatot szervizes kollégámmal telefonon vagy a szerviz@genius.hu címen.

(#2008) GeniusHU válasza Atimester (#2005) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Bemeneti panel gondnak hangzik, te is vedd fel a kapcsolatot szervizes kollégámmal telefonon vagy a szerviz@genius.hu címen.

(#2009) GeniusHU válasza mcs (#2006) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Ezt hallani kellene, de lehet hogy ez "csak" ennyit tud.
Ha behozod megnézzük, a bevizsgálás ingyenes.

(#2010) mcs

mcs
(senior tag)

Szia ismét!

Úgy néz ki, hogy megoldottam a problémát. Habár egy kicsit érdekes megoldáshoz folyamodtam, ami igazándiból nem ezt a célt szolgálja, de hatásos. A hangkártya konzoljában bekapcsoltam a bass redirectiont, és 60 hz-ig levágtam a frekit a frontról, hiszen azon van rajta a 2.1. Úgy tűnik, hogy a hangszóró/erősítő nem bírja a túl alacsony mélyfrekvenciát.

[ Szerkesztve ]

(#2011) Pixit101

Pixit101
(újonc)
LOGOUT blog

Üdv. Lenne egy problémám. Pár éve vettem egy genius 2.1 hangrendszert. sw 1200 névre hallgat és régegen még azért tettem fel a polcra porosodni mert kiégett a trafó benne...Most újra be szeretném izzítani viszont ugye nincs enne trafó. És úgy nincs benne hogy konkrétan nem tudom hova lett. És azt sem tudom hogy milyen járt bele. Erre lennék kiváncsi hogy honnan tudnék hozzá szerezni egy újat vagy esetleg mivel lehet helyettesíteni. Csak annyit tudok róla hogy egy kék-fekete-kék kábellel csatlakozott az erősítőhöz. Ennyi maradt meg belőle :). Köszönöm előre is a segítséget.

(#2012) Destructo

Destructo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Rossz helyre írtam bocsi... :Y :R :R :W

[ Szerkesztve ]

aAa GééPPPeTTTtt 3 éve vettük öö pénzé..öö péénnééégy , őő hát a géppp az rossz, meee nem meggyöö.....

(#2013) xlestatx

xlestatx
(újonc)

Sziasztok
minap megvettem a Genius 6000-es csodát,gyorsan ki is próbáltam de sajnos csak egyenlőre stereo bemenetre tudtam kötni, szépen szól meg minden de sajnos Laposról hajtom neki és a mély hangok erősen betorzítanak mikor zenét akarok hallgatni, gondolom ez a hangkártyám miatt van, lehet hogy a lapos nem tudja megfelelően kivezérelni a jelet? vagy nemtudom,
jelenleg úgy használom hogy a woofer -6 osra van állítva a magasak meg +4 esre.
valaki tud nekem ajánlani valamit hogy mit tudnék csinálni annak érdekében hogy ne kelljen mindig levenn ia woofer erejét és lehessen hallani valami szép basszust is?

én arra gondoltam valami külső hangkártyát kéne beszereznem
vagy már említették itt sokan a két rca s kábeleket meg minden és a dvd bementre kötniú

ha az utóbbi jó megoldás lenne kérnék pár linket hogy pontosan milyen kábelt is kellene vennem.

esetleg ha tudtok valami jó hangkártyát ajánlani külsőt vagy pcmcia kártyát, azt megköszönönném

üdv xlesatx

(#2014) Levin01 válasza xlestatx (#2013) üzenetére

Levin01
(őstag)

A hangkártya EQ-jában a mély sávokat kicsit vedd lejjebb.
Nekem X-Fi van és a következő sávokon állítottam a mélyhez:
a 62 Hz-et 3-4db-el vettem vissza
a 125Hz-et 6-7db-el vettem vissza

Nekem így a Genius HomeTheater 5.1 sokkal lágyabb, dinamikusabb mélyet ad és nem torzít. A hangfalon félig van a mély feltekerve.

(#2015) Necro_Ramone

Necro_Ramone
(kvázi-tag)

Hali, tavaly áprilisban vettem egy Genius SW-HF2.1 3000 szettet, ami eddig teljesen jól működött, most viszont kb folyamatosan sercegő hang jön a szatelitekből, de még akkor is mikor kihúzom a forrás jack-kábelt a TV-ből (fejhallgatókiemenetre dugva használtam). Erre van valami tipp?

(#2016) AxBattler

AxBattler
(senior tag)

Üdv!

Csak most figyeltem fel erre a témára; ha előbb kapcsolok, akkor nem sírok tele több más topic-ot az i222-es bill-em bajával.

Magát a problémát inkább nem másolom be újra, íme a LINK.

Igazából lemondtam már az eszközről, nem egy nagy érvágás - pedig eléggé bejövős darab. :(

Csak érdekelne, hogy miért nem vették észre a szervizben a hibát: iPonból (állítólag) továbbküldték a hazai képviseletnek. Onnan azt írták, hogy "A termék teljeskörű bevizsgálása során a jelzett problémát nem észleltük, a termék a megszokottól eltérő működést nem produkált, ezért megjavítani/cserélni nem áll módunkban."

Érdemes írni a szerviz@genius.hu-ra, vagy hagyjam a fenébe?

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

(#2017) V.Zoltán112

V.Zoltán112
(kvázi-tag)

Helo! Egy másik topicba kérdezősködtem és ide jutottam. Szeretnék egy 2.0 hangfalat, zenéhez és általánosságba számítógépes multimédiás anyagokhoz. Azért 2.0-ra esett a döntés, mert a 2.1 állítólag nagyon elnyomja a szatellitek hangját a mélyláda és ez inkább filmhez pászol és játékokhoz.
A másik topicban a Genius 1255A Típust ajánlották. Azt szeretnék kérdezni, hogy bátran vegyem meg, vagy inkább valami más legyen?

(#2018) mcs válasza AxBattler (#2016) üzenetére

mcs
(senior tag)

Sajnálom, mert alapjába véve egy nagyon jó ár/érték arányú billentyűzet. :( Nekem is ez van jó ideje, és eddig nem produkált semmi rendelleneset (kopp-kopp). :)

[ Szerkesztve ]

(#2019) AxBattler válasza mcs (#2018) üzenetére

AxBattler
(senior tag)

Jaja, eddig többnyire én is a Genius cuccokat preferáltam (billentyűzetek, egerek, hangfalak), de ez most becsúszott...

[ Szerkesztve ]

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

(#2020) Teaway válasza V.Zoltán112 (#2017) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, bátran vedd meg, Nálam is ilyen van és most is az szól :K

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#2021) V.Zoltán112 válasza Teaway (#2020) üzenetére

V.Zoltán112
(kvázi-tag)

Na akkor megyveszem. Annyit még hogy egy méter távolságra el tudom helyezni őket egymástól (vezeték elég hosszú)?

(#2022) Teaway válasza V.Zoltán112 (#2021) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

Persze, 1.5 m a vezeték köztük.

Amúgy gép előtt ülős történethez, általános multimédia zajkeltőnek vettem, az ugyanilyen nevű őskori szappantartó helyett...gyakorlatilag mintha másik világegyetemben lennék :K

Diszkózáshoz, teremhangosításhoz viszont nem az igazi :D

[ Szerkesztve ]

(#2023) V.Zoltán112 válasza Teaway (#2022) üzenetére

V.Zoltán112
(kvázi-tag)

Hát gondoltamxD
Nekem is csak ilyen gép mellé való multémédia hangszórónak, plusz szobán belüli zenehallgatáshoz kellene:)

(#2024) xlestatx válasza Levin01 (#2014) üzenetére

xlestatx
(újonc)

Az én hangkártyámon sajnos nem lehet ilyeneket állítani, maximum a winamp Eq-jába tudom levenni ezeket az értékeket amiket mondtál. lehet megpróbálom az usb-s hankártyát
de azért köszönöm

(#2025) Teaway válasza V.Zoltán112 (#2023) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor viszont ne keress másikat, ez a te hangszóród :K

(#2026) V.Zoltán112 válasza Teaway (#2025) üzenetére

V.Zoltán112
(kvázi-tag)

Hát közben nézegettem másikat is, 1800A, de arról azt írják h nagyon szar dobozhangja van, szóval marad az 1255A, csak tudjam eladni a PS2-met

(#2027) Teaway válasza Teaway (#2022) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

Közben lemértem, igen szűken van az az 1.5 méter. Inkább bő 140 cm-nek mondanám :D

(#2028) GeniusHU válasza Pixit101 (#2011) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Hívd fel a szervizes kollégámat a 1/239-7020 számon.

(#2029) GeniusHU válasza Necro_Ramone (#2015) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Mi ezt a tipust nem forgalmaztuk, nincs vele tapasztalat sajnos.

(#2030) GeniusHU válasza AxBattler (#2016) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Mi ebben a kategóriában a Slimstar i220ast kínáljuk, nem hozzánk került szervizbe a terméked, így ez a hiba visszajelzés nem tőlünk származik.

Szerintem vidd vissza az iPon-ba, mert ez hibás. Kérd az új tesztet szerintem.

(#2031) GeniusHU válasza V.Zoltán112 (#2017) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

SP-HF 1201A, 1255A és 1800A azon termékeink, amit bátran megvehetsz és nem fog csalódást okozni. :R

(#2032) GeniusHU válasza xlestatx (#2013) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Sajnos usb-s hangkártyában nincs tapasztalatunk, mivel azt nem értékesítünk :N

(#2033) Hogiii

Hogiii
(kvázi-tag)

Olyan kérdésem lenne hogy fél éve vettem egy HF 5050 V2-őt kifogástalan állapotban van, meg van doboza minden cosmagolás van még fél év garancia rajta, de be akarok újjítani egy 6000-re. Esetleg olyan nincs hogy beveszik?

(#2034) G. Dealer válasza Hogiii (#2033) üzenetére

G. Dealer
(tag)

Itt a PH-n az apróhirdetés rovat, szerintem gyorsan lesz gazdája.
De szerintem olyat nem találsz, aki beszámítaná.

http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=G.+Dealer&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#2035) Pervitle

Pervitle
(újonc)

Szia GeniusHU!

Három hete boldog tulaja vagyok egy sp-hf 1255A hangfalnak.
Azt vettem észre, hogy áramtalanítás után bekapcsolásnál egy ideig a nem erősítős hangfal nem szólal meg csak ha az erősítős hangfalat mozgatom. Egy idő után aztán már mozgatás nélkül is megy mindkettő, olyan mintha belül kontakt hibás lenne, ami bemelegedéssel helyrejönne. Mi lehet a baja?
Még bőven garanciális a hangfal, bár a doboza már nincs meg , de a többi tartozéka igen.

Köszi: Pervitle

(#2036) GeniusHU válasza Pervitle (#2035) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szia!

Ha nem kábel mozgatással javul meg, akkor a hiba belül van.
Vidd vissza a garanciális szervizébe (vagy a vásárlás helyére) és megjavítódik.

Ezt így nem lehet tudni, hogy hol a hiba sajnos.

(#2037) Pervitle válasza GeniusHU (#2036) üzenetére

Pervitle
(újonc)

Abból nem lehet valamire következtetni, hogy csak akkor jön elő a hiba, hogy ha teljes áramtalanítás után bekapcsolom?
Akkor mindenképpen garanciába visszaviszem.
Köszönöm a választ!
Pervitle

(#2038) AxBattler válasza GeniusHU (#2030) üzenetére

AxBattler
(senior tag)

Szia!

Nem lehet közvetlenül hozzátok bevinni?
Csak mert az iPonban ezek után kihagynám a második kört. Inkább kukázom és veszek egy újat, de még egy fölösleges kört nincs kedvem végigcsinálni (+ a szervizben nem is voltak túl segítőkészek)... :((

[ Szerkesztve ]

(#2039) GeniusHU válasza AxBattler (#2038) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Szerintem nem tőlünk származik, így csak fizetős javításra tudjuk átvenni.

(#2040) GeniusHU válasza Pervitle (#2037) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Sajnos nem, látni kellene :N

(#2041) AxBattler válasza GeniusHU (#2039) üzenetére

AxBattler
(senior tag)

Köszi, akkor kuka...

...nem tőlünk származik...
Ez azt jelenti, hogy közvetlenül nálatok is lehet Genius termékeket venni?

[ Szerkesztve ]

(#2042) GeniusHU válasza AxBattler (#2041) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Mi csak nagyker vagyunk, de csak azokat a termékeket forgalmazzuk amiket az oldalunkon is megtalálsz. Csak értékcsökkenteket lehet nálunk venni, van egy db Slimstar i220 : 2200FT

(#2043) G. Dealer válasza AxBattler (#2041) üzenetére

G. Dealer
(tag)

Nálam vehetsz Slimstar i820ast 4000-ért ;)

http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=G.+Dealer&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#2044) AxBattler válasza GeniusHU (#2042) üzenetére

AxBattler
(senior tag)

Ok, köszi!

G. Dealer:
Köszi, de semmi szükségem wireless cuccra.

(#2045) AxBattler válasza GeniusHU (#2042) üzenetére

AxBattler
(senior tag)

Még egy kérdésem lenne:
Lehet-e majd nálunk is kapni a Luxemate i202 - es gyönyörűséget, és ha igen, mikorra várható?

(#2046) GeniusHU válasza AxBattler (#2045) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Mi a Luxemate i200ast áruljuk, szerintem az szebb.
A másikat még nem terveztük. Az i200as pedig sok kiskerben elérhető.

(#2047) Dr3kyy

Dr3kyy
(újonc)

Sziasztok

Van egy hangfalam Genius HF1250x A Képen látható (Zöldel Bekarikázott rész a HIBÁS NEM SZÓL) szóval csak annyi hogy a kis testvérem 6 éves benyomta és azóta nem szólnak pls kérem segitsetek hogy kellene ezt megoldani ha valaki tud segiteni kérem irjon a dr3kyy@gmail.com e-mail cimre köszönöm! :W :W

:(

Drekyy

(#2048) GeniusHU válasza Dr3kyy (#2047) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

írj a szerviz@genius.hu címre, oda is tedd be a képet és a hibát ;)

(#2049) Dr3kyy

Dr3kyy
(újonc)

Már 3-szor is irtam a szerviznek 3-ból 3-ra eddig nem válaszoltak szóval kérem :(

Drekyy

(#2050) GeniusHU válasza Dr3kyy (#2049) üzenetére

GeniusHU
(senior tag)

Írj a baumann@genius.hu címre újra ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.